Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Δεν ξέρω αν κάποιος κάθισε να τα βγάλει όλα και υπάρχουν κάπου αλλά βρήκα λίγο χρόνο και έψαξα τις ισοβαθμίες και τα tie breaks για την τελική κατάταξη της πρώτης φάσης στην Ευρωλίγκα.
Α' όμιλος
1η θέση: Η Φενερμπαχτσέ χάνει την πρώτη θέση μόνο σε ισοαθμία με Μπαρτσελόνα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ηττηθεί από τη Ναντέρ εκτός έδρας, να νικήσει η Μπαρτσελόνα τη Μπουντιβέλνικ και να ηττηθεί η ΤΣΣΚΑ από την Παρτίζαν. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας η Φενέρ είναι πρώτη, η Μπαρτσελόνα δεύτερη και η ΤΣΣΚΑ τρίτη.
2η θέση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας Μπαρτσελόνα- ΤΣΣΚΑ (νίκη Φενέρ και οι δύο τους να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα) 2η είναι η ΤΣΣΚΑ και 3η η Μπαρτσελόνα.
4η θέση: Εάν διατηρηθεί η ισοβαθμία προκρίνεται η Παρτίζαν έναντι της Ναντέρ.
Β΄όμιλος
Η Ρεάλ έχει κλειδώσει προ καιρού την πρώτη θέση.
2η θέση: Η Αρμάνι παίρνει τη δεύτερη θέση αν νικήσει τη Στρασμπούρ. Εάν προκύψει ισοβαθμία έχει μειονέκτημα με την Εφές, πλεονέκτημα με τη Ζαλγκίρις, ενώ αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία η Εφές είναι 2η, η Αρμάνι 3η και η Ζαλγκίρις 4η.
3η-4η θέσεις: Η Ζαλγκίρις προκρίνεται με νίκη επί της Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Επίσης με νίκη προκρίνεται ανεξάρτητα ισοβαθμιών και η Εφές, επίσης προκρίνεται αν ηττηθεί η ίδια αλλά νικήσει η Ζαλγκίρις. Η Μπάμπεργκ για να προκριθεί χρειάζεται απλή νίκη αν ηττηθεί η Εφές ή νίκη με 11 πόντους διαφορά αν νικήσει η Εφές. Η Εφές είχε μειονέκτημα σε απλή ισοβαθμία με την Ζαλγκίρις και μένει 4η σε διπλή ισοβαθμία με τους Λιθουανούς. Στην τριπλή ισοβαθμία η Μπάμπεργκ είναι 3η, η Ζαλγκίρις 4η και μένει έξω η Εφές. 
Γ΄όμιλος
'Εχουν κλειδώσει δύο θέσεις με τον Ολυμπιακό σίγουρα πρώτο και τη Γκαλατά 2η. Από εκεί και πέρα:
Προκρίνεται σίγουρα ο νικητής του αγώνα Σιένα- Μάλαγα. Σε περίπτωση νίκης της Μάλαγα προκρίνεται ανεξάρτητα του δικού της αποτελέσματος η Μπάγερν. Σε περίπτωση νίκης της Σιένα και ήττας της Μπάγερν μένουν έξω οι Γερμανοί, η Σιένα περνάει ως 3η και η Μάλαγα 4η. Η Μάλαγα προκρίνεται με ήττα μόνο αν παράλληλα ηττηθεί και η Μπάγερν. Εάν προκύψει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Σιένα, Μάλαγα, Μπάγερν τότε η σειρά διαμορφώνεται 2. Σιένα, 3. Μπάγερν, 4. Μάλαγα.
Δ΄όμιλος
Η Μακάμπι εξασφάλισε την πρώτη θέση, δεν υπάρχει θέμα για την τετράδα αλλά είναι ανοιχτή η κατάταξη: Η Λοκομοτίβ τερματίζει 2η αν νικήσει στη Βιτόρια τη Λαμποράλ και αυτομάτως ανεξάρτητα του δικού του αποτελέσματος ο Παναθηναϊκός είναι 3ος. Εάν νικήσει η Λαμποράλ τότε σε περίπτωση παράλληλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι η ελληνική ομάδα είναι 2η. η Λαμποράλ παίρνει την 3η θέση με νίκη +3 πόντων ενώ μένει 4η με τη Λοκομοτίβ τρίτη εφόσον νικήσει με 1 ή 2 πόντους διαφορά. Εάν νικήσει η Λαμποράλ και χάσει ο Παναθηναϊκός τότε οι Βάσκοι με διαφορά από 2 πόντους και πάνω είναι 2οι ενώ αν νικήσουν με ένα πόντο μένουν 3οι. Υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο όπου η Λαμποράλ βγαίνει 2η με παράλληλη νίκη του Παναθηναϊκού εφόσον κερδίζει με διαφορά....56 πόντων τη Λοκομοτίβ. 



24 σχόλια:

  1. Κουρούνα, πριν κάτι μήνες ο Καπόνο την κοπάνησε νύχτα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε θέμα με τον Πεδουλάκη. (Δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι που να υποστήριζε το αντίθετο εκείνη την εποχή τουλάχιστον). Μετά τους τελικούς ο Ούκιτς σε μια συνέντευξή του επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν κάποιες φορές στο γήπεδο, ότι δεν τα έβρισκε με τον Άρτζι. Τώρα έρχεται ο Σόφο και λέει κάτι παρόμοιο, ότι δεν μιλιόταν με τον κόουτς!
    Δεν περιμένω να μου πεις ότι υπάρχουν και άλλοι παίχτες με παράπονα απλά το αναφέρω σαν επισήμανση για την συνέχεια.....

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Καπόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Πεδουλάκη και ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί ότι είχε πρόβλημα. Οι δημοσιογράφοι είχαν γράψει πως είχε πρόβλημα γιατί δεν έπαιζε αρκετά και ειδικά ότι δεν έπαιξε σε ένα παιχνίδι που είχαν έρθει οι δικοί του. Η κουρούνα είχε αποκαλύψει πως το πρόβλημα του Καπόνο ήταν η γυναίκα του η οποία είχε μάθει που νυχτοπερπατούσε και του έστειλε τελεσίγραφο. Ή γυρνάς ή αντιός. Ο Ούκιτς δεν είχε καταφερθεί κατά του Πεδουλάκη, απλώς είχε πει πως είχε μπλοκάρει γιατί του ζητούσαν άλλα πράγματα από αυτά που είχε μάθει να κάνει και απλά στο τέλος αποφάσισε να μη προσπαθεί να ευχαριστεί πάντα τους άλλους. Τέλος για τον Σόφο: σα δεν ντρέπεται λέγω εγώ που βγαίνει και αφήνει αιχμές για τον Πεδουλάκη. Είπε πως υπήρχε ένταση και για αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Δεν μας λέει γιατί υπήρχε ένταση και γιατί από τον παναθηναικό αποφάσισαν να τον διώξουν; Γιατί ενώ ο Πεδουλάκης και ο Γιαννακόπουλος αποφάσισαν να του δώσουν μια ευκαίρια να πρωταγωνιστήσει με τον παναθηναικό μετά απηύδησαν και τον έδιωξαν; Όπως είχε αποκαλύψει και πάλι η κουρούνα τους έκανε διάφορα ωραία.

      Διαγραφή
    2. Κυριακή πιστεύω ότι δεν διαφωνούμε σε κάτι.....για τον Καπόνο δεν ήξερα το προσωπικό του θέμα και γι αυτό έβαλα και την παρένθεση..όσο για τον Ούκιτς το σχόλιο μου σε αυτό που λες, είναι ότι ποτέ δεν ανέφερε να του είπε ο Πεδουλάκης...''μην προσπαθείς να ευχαριστείς τους άλλους''....το ότι αποφάσισε στο τέλος να μην ευχαριστεί πάντα τους άλλους, το οποίο μεταφράζετε κατ εμέ, να παίξει και λίγο για την πάρτη του, μακρυά από συστήματα κτλ....εμένα μου δείχνει ότι είχε θέμα με τον Πεδουλάκη. Ο επαγγελματισμός του αλλά κυρίως η βελτίωση στο παιχνίδι του ήταν αυτά που δεν οδήγησαν σε ρήξη. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναικού είναι κλειστά και σπάνια κυκλοφορεί κάτι δημόσια....

      Διαγραφή
  2. Κυριακή, λες πως ο Καπόνο δεν είχε πρόβλημα με τον Πεδουλάκη αλλά είχε πρόβλημα που δεν έπαιζε πολύ. Δηλαδή τότε με ποιον είχε πρόβλημα που δεν έπαιζε πολύ, με τον ΔΔ; Τον Μπράμο; Ποιος αποφασίζει για το πόσο παίζουν οι παίχτες αν όχι ο προπονητής; Εγω ξέρω πως ήρθε στην ομάδα μας ένας από τους καλύτερους σουτερ τριων ποντων που έχουμε δει στην Ευρώπη και έφυγε νύχτα και με προσβλητικό τρόπο (ήρθε όλη η οικογένειά του από Αμερική να τον δει και δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!!) και τελικά νομίζω σταμάτησε την καριέρα του (!!). Εδώ συζητάμε πχ πως ο Λοτζέσκυ του ΟΣΦΠ παίζει με πολύ καλά ποσοστά, τον εξυμνούν όλοι, κλπ -όλα αυτά για έναν παίχτη που μέχρι τα 28 του έπαιζε στο Βέλγιο και λέμε για τον αν μας κάνει κι αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα έναν μυθικό σουτέρ σαν τον Καπόνο;;

    Ο Ούκιτς δεν καταφέρθηκε κατά του Πεδουλάκη (άλλωστε, όπως λέει κι ο Godfather, είναι άψογος και σοβαρότατος επαγγελματίας για να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα), είπε όμως πως "ο προπονητής μου λογικά θα είχε κάποιο πλάνο αλλά δεν μου το είπε ποτέ" και πως τελικά αποφάσισε να πορευτεί αγωνιστικά όπως νομίζει ο ίδιος. Συμπτωματικά (?) και ο Κάρυ πρόσφατα δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για τον ίδιο. Ο δε Σοφοκλής, ναι μεν είναι ιδαίτερη προσωπικότητα και θέλει ειδικό χειρισμό, αλλά αυτό το γνωρίζαμε και πριν τον πάρουμε. Πάντως, σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμος από το Λουκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους: Να βάλουμε μια τάξη και στο τι συμβαίνει αλλά και στο τι έχω γράψει κατά καιρούς. Να πω πρώτα από όλα για τον Ούκιτς και μετά για τους άλλους δύο. Με τον Κροάτη δεν έχω διαπιστώσει να υτπάρχει πρόβλημα. Ούτε πέρσι, ούτε φέτος. Είναι γεγονός ότι του ζητήθηκε να αλλάξει στιλ παιχνιδιού και θυμίζω ότι όταν έπαιζε σαν Ούκιτς (παλιός Ούκιτς) στην αρχή της περασμένης σεζόν υπήρχε πρόβλημα συνύπραξης με τον Διαμαντίδη. Μετά πήρε τη μπάλα περισσότερη ώρα γιατί άντεχε περισσότερο και δεν νομίζω ότι σημειώθηκε κάτι αρνητικό ή άσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίπτωση Καπόνο: Ξαναγράφω όσα έχω γράψει και ένα μέρος τους μετέφερε σωστά η Κυριακή. Ο παίκτης ήταν ο μοναδικός από τις περσινές μεταγραφές που ήρθε με πρωτοβουλία τηςεδιοίκησης. ΟΛΟΙ οι άλλοι (πλην Σχορτσανίτη που είχε κλείσει καιρό πριν τον προπονητή) ήταν επιλογές του Πεδουλάκη. Ο Πεδουλάκης δεν ήθελε τον Καπόνο και ως εκ τούτου δεν τον χρησιμοποιούσε.
    Καλά έκανε κατά την άποψή μου... Και δεν μπορεί ένας παίκτης να έχει την απαίτηση επειδή έρχεται η οικογένεια του να παίζει όσο εκείνος θέλει. Δεν θα έφευγε πάντως αν δεν ξεκινούσε τα ξενύχτια και τις βόλτες στα στριπ κλαμπς. Τότε κρίθηκε εντελώς ασύμφορος. Και δεν βοηθούσε αγωνιστικά και ξενυχτούσε και έφυγε. Ο Πεδουλάκης δεν έκανε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση.
    Η σύγκριση με τον Λοτζέσκι είναι λάθος. Ο Καπόνο είναι ένας σουτέρ αδύνατης πλευράς, σουτέρ από συγκεκριμένα σημεία, δεν παίζει άμυνα και θέλει η ομάδα να δουλεύει για να του δίνουν τη μπάλα όταν είναι ελεύθερος. Αυτό έκανε μια ζωή στο ΝΒΑ και εκεί μπορούσε να το κάνει έχοντας στην απέναντι πλευρά τον Λεμπρόν ή τον Κόμπε και όλη την άμυνα πάνω τους. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει τέτοιο μπάσκετ. Με την άμυνα δεν είχε σχέση. Ο Λοτζέσκι είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης. Πασάρει, παίζει άμυνα και σουτάρει με όλες τις συνθήκες. Λάθος η σύγκριση.Το γιατί έπαιζε στο Βέλγιο δεν το ξέρω....
    Ο Σοφοκλής πήρε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποίησε. Δημιούργησε προβλήματα και είχα γράψει πολύ πριν το τέλος της σεζόν ότι θα φύγει. Δεν μπορεί να επικαλείται πρόβλημα σχέσεων τη στιγμή που στην αρχή της σεζόν ο Πεδουλάκης είχε βασίσει όλο το επιθετικό παιχνίδι (λανθασμένα κατά την άποψή μου) πάνω σε ένα παίκτη που έπαιζε 15-20 λεπτά το πολύ.
    Λάθη ο Πεδουλάκης έχει κάνει στο θέμα των μεταγραφών ειδικά φέτος αλλά όχι τα συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρούνα, τα ξενύχτια δε θα παίζανε κι ιδιαίτερο ρόλο αν είχε κουμπώσει αγωνιστικά ο παίχτης. Σάμπως δηλαδή όλοι οι παίχτες που έχουν πετύχει κατά καιρούς στον ΠΑΟ ήταν του κατηχητικού και δεν ξενυχτάγανε, δεν πίνανε και δεν τσιλιμπούρδιζαν; Ο Καπόνο πράγματι ήταν αδύναμος αμυντικά, αλλά δεν είδα σοβαρή προσπάθεια ούτε να κρυφτεί αυτή η αδυναμία του ούτε να αξιοποιηθεί η εκπληκτική του ικανότητα στο σουτ. Στο μόνο που δίνω δίκιο κάπως στον Πεδουλάκη είναι πως δεν ήταν δική του επιλογή ο παίχτης, αλλά σε κάθε περίπτωση για τον Πεδουλάκη μιλάμε, που μέχρι πρότινος προπονούσε το Περιστέρι και το Ρέθυμνο και άλλαζε 5-6 παίχτες (του σωρού συνήθως) μες στη σεζόν. Του πέφτει λίγος δηλαδή τώρα ο Καπόνο και τον απορρίπτει έτσι αβασάνιστα;

      Και στο κάτω κάτω της γραφής, η ΤΣΣΚΑ πχ χρυσοπληρώνει τον Φριτζόν για το σουτ του που είναι επίσης ανύπαρκτος στην άμυνα. Ακόμα και άλλοι, πρωτοκλασάτοι και εξαιρετικοί παίχτες, πχ Σέρχι Ροντρίγκεζ, είναι αδύναμοι στην άμυνα. Αν -λεω -γινοταν κανα θαυμα και μπορουσαμε να τον εχουμε εμεις τον Σερχι, θα τον παραγκώνιζε ο Πεδουλάκης για χάρη ενός τύπου Κατσίβελη που θα έπαιζε αλύπητο ξύλο στην άμυνα; Για να μην μιλήσω για το Σπανούλη που παίζει άμυνα με τα μάτια-αυτός μαλλον δε θα είχε λεπτό συμμετοχής στον τωρινό ΠΑΟ...

      Διαγραφή
  5. Tελικά χωρίς να το περιμένω έδωσα την αφορμή για να γραφτούν ενδιαφέροντα πράγματα, στριπτιζάδικα,ξενύχτια!!Ωραία πράγματα!!Χαχαχα!!
    Πέρα από τις όμορφες και πάντα πιπεράτες λεπτομέρειες που μας έδωσε η κουρούνα, το μόνο που θέλω να επισημάνω επειδή το θέμα συζήτησης άνοιξε με δικό μου σχόλιο, είναι πως η παρατήρησή μου ήταν ότι οι τρεις αυτοί παίχτες (Καπόνο,Ούκιτς, Σόφο) εμφανίστηκε να έχουν θέμα με τον Άρτζι στην περσινή σεζόν. Αν είχαν δίκιο ή όχι δεν το σχολίασα. Το ίδιο ισχύει και για την απομάκρυνση Καπόνο-Σόφο. Απλά σκέφτομαι και βάζω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου (για αργότερα) την δήλωση του Σχορτσιανίτη και αναρωτιέμαι μήπως αν δεν ήταν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού αρκετά ''σφραγισμένα'' μήπως....λέω μήπως υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα;; Ίσως να μην υπάρχουν ή ίσως να υπάρχουν και να μην τα μάθουμε ποτέ. Και τα λέω όλα αυτά διότι σε περίπτωση αποτυχίας, η πλάτη Ομπράντοβιτς με την πλάτη Πεδουλάκη έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Ζοτς μπορούσε να αντέξει έναν αποκλεισμό στο ΤΟΠ 16. Ο Πεδουλάκης πιστεύω ότι δεν μπορεί ....Δεν θα μου φανεί λοιπόν παράξενο να βγουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες στην φόρα τότε.....

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @prasinh prasinada
    Το ίδιο πράγμα είναι να έχεις τον Σέρχι που αλλάζει τον ρυθμό σε κάθε αγώνα; Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακός αμυντικός σε γενικές γραμμές. Εντάξει για τον Σπανούλη πλάκα κάνεις προφανώς οπότε δεν απαντάω. Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα, παίκτες και δεδομένα. Είναι πολύ βασικό μια ομάδα να έχει ρόλους.
    Συμφωνώ ότι πολλοί παίκτες ξενυχτάνε αλλά όταν μπαίνουν στο γήπεδο παίζουν και μπάσκετ. Αν κάποιος δεν παίζει τότε είναι πρόβλημα το ξενύχτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Godfather
    Ανοίγεις μεγάλο θέμα με τα στεγανά των ομάδων. Συνήθως εμείς οι απέξω μαθαίνουμε το 10-15% όσων αληθινά συμβαίνουν σε μια ομάδα. Επί Ομπράντοβιτς δημιουργήθηκαν στεγανά, δεν υπήρχαν εξ΄αρχής. Και δημιουργήθηκαν όχι μόνο λόγω της προσωπικότητας του Σέρβου ή των ανθρώπων που υπήρχαν γύηρω γύρω (οι ίδιοι πάνω κάτω είναι στην ομάδα και σήμερα) αλλά κυρίως γιατί η ομάδα κέρδιζε. Σου θυμίζω πόσο εύκολα μαθαίναμε πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό την ίδια εποχή (περίοδοι Γκέρσον, Γιαννάκη κλπ.).
    Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού έχουν ακόμη στεγανά αλλά όταν η ομάδα δεν πείθει οι δυσαρεστημένοι μιλάνε πιο εύκολα. Λογικό και συμβαίνει παντού ανεξάρτητα προσώπων. Πήγαινε να ρωτήσεις τον Άντιτς ή τον Γκετσεβίτσιους για τον περσινό Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα να δεις τι θα σου πουν. Και μιλάμε για μια ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια έχει πολύ ''καθαρά'' αποδυτήρια. Ο κάθε παίκτης θέλει πρώτα από όλα να παίζει. Οταν δεν παίζει γκρινιάζει. Τη διαφορά την κάνουν οι παίκτες που κουμαντάρουν τα αποδυτήρια. Στον Ολυμπιακό αυτό τον ρόλο παίζουν πλέον Σπανούλης και Πρίντεζης. Στον Παναθηναϊκό πέρσι τους έκανε μαντάρα μέχρι και ο Πάνκο. Είναι πολύ λεπτό ζήτημα τα αποδυτήρια και εμείς οι απέξω πολλές φορές ξέρουμε λίγα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Η τα μαθαίνουμε καθυστερημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι εννοείς με το ''τους έκανε μαντάρα μέχρι και ο Πάνκο΄΄; Τι ακριβώς έκανε;
    Επίσης κουρούνα αληθεύει αυτό που γράφουνε πολλοί πως αν ο παναθηναϊκός χάσει χαιρετά ο πεδουλάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @kyriaki
    Ο Πάνκο χαρακτηρίστηκε ως ο πλέον γκρινιάρης και προβληματικός παίκτης που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό την τελευταία δεκαετία. Κόντευε να διαλύσει τα αποδυτήρια.
    Είναι πολύ πιθανό αν ο Παναθηναϊκός χάσει τη Δευτέρα να γίνουν μεγάλες αλλαγές και το κύμα θα συμπαρασύρει κατάσ πάσα πιθανότητα και τον Πεδουλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να κουρούνα που φτάνουμε στο ίδιο κομβικό σημείο όπως πέρσι, παραμονές αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, να μιλάμε για την θέση του Πεδουλάκη. Πέρσι (αν θυμάμαι καλά) είχες αφιερώσει ολόκληρο ποστ. Το θέμα κατά την γνώμη μου κουρούνα είναι ότι ο Πεδουλάκης ακόμα και με νίκη δεν έχει εξασφαλίσει την θέση του. (Πόσο μάλλον με ήττα). Πλέον οι προσδοκίες-απαιτήσεις από όλους (διοίκηση-κόσμο) στον Παναθηναϊκό έχουν πολλαπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ ‘’χτίζεται νέα ομάδα κτλ’’ και αν ακόμα και τώρα πέρασε στα ψιλά η κακή παρουσία του Παναθηναϊκού στο 1ο γύρο της Ευρωλίγκα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια για παρόμοιες εμφανίσεις στο ΤΟΠ 16. Εκτιμώ λοιπόν ότι ακόμα και να μείνει ο Πεδουλάκης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό (ακόμα και σε περίπτωση ήττας!) οι 3-4 πρώτες αγωνιστικές της ευρωλίγκα θα είναι καθοριστικές.

      Takis N.

      Διαγραφή
  10. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Δευτέρα, υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή παίκτη ή θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεχίσει με το ίδιο ρόστερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να σπασει το πρασινο κατεστημενο, που καταδυναστευει το μπλογκ, θετω και εγω μια ερωτηση: μετα τον ημιτελικο του κυπελλου με τον Πανιωνιο (ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθει ΧΩΡΙΣ δικαιολογιες), λογικο ο Αγγελου αποχωρει και παει Τουρκια, με τις ευχες ολων μας, να μαθει να κραταει διαφορες +10 ποντων και να μην λεει "αναλαμβανω την ευθυνη" στις δηλωσεις τυπου. Εχει συζητηθει καποιο ονομα καποιου για να καθισει στον παγκο του Αρη? Κατα προτιμηση προπονητη, αλλα βολευομαστε και με βοηθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @kyriaki
    Μάλλον για τον Άρη θα το διάβασες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το διάβασες για τον Παναθηναϊκό! O Μίνιτς δούλεψε για αρκετά χρόνια δίπλα στον Ιβκοβιτς μέχρι που τσακώθηκαν για μια....μακαρονάδα, κάθισε για λίγο και στον πάγκο του Ολυμπιακού (πριν από τον Καζλάουσκας και μετά το σύντομο πέρασμα Τόμιτς στο τελείωμα δηλαδή της εποχής Κόκκαλη και στο ξεκίνημα της εποχής Αγγελόπουλων).
    Εξαιρετικός στην ατομική προπόνηση αλλά στον πάγκο και στο κοουτσάρισμα λίγα πράγματα...
    Φυσικά ο αγαπητός Tommygun που ακόμη να παραδεχτεί ότι ο Αγγέλου είναι προπονηταράς θα επιστρέψει στο μπλογκ σε δύο τρεις εβδομάδες αναπολώντας τον...Γνήσια Αρειανή ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπράβο στα Αρειανά για την εμφάνιση και την πρόκριση.
    Δεν δέχομαι τη συγγνώμη που ζήτησε ο Σφαιρόπουλος.

    ΥΓ τα κοράκια στη γραμμή Βασιλακόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημέρα
    φυσικά και αναφερόμουν για τον νέο προπονητή του Άρη. Γιατί πολύ απλά θέλω να πιστεύω πως ακόμα και να χάσει ο παο σήμερα(που πιστεύω πως θα χάσει) δε θα τεθεί θέμα προπονητή στην ομάδα. Πες το προαίσθημα πες το ευσεβή πόθο λόγω συμπάθειας προς τον πεδουλάκη πιστεύω πως θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @polykos
    Συμφωνώ για τη διαιτητική γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο το γραφειο του πονου (μιας και οι υποχρεωσεις τρεχουν) ενα εχω να πω: δεν θα περασει ο κουρουνισμος. Και επειδη σπειρεις κενα διαμονια, ως μαυρο πτηνο που εισαι, να μου βρεις, εκτος απο τον Αλεξανδρη, που ειμαι δεδηλωμενος φαν, αν πεθυμησα να γυρισει καποιος αλλος απο αυτους "που εχουν πολυ μπασκετ στο μυαλο τους". Η μηπως αλλαξα πουθενα την θεση μου για τον Δαμιανιδη? Εχει ο καιρος γυρισματα, δυο οψεις εχουν ολα τα κουρουνισματα. Δεν θα περασει η προπαγανδα για τον βοηθο προπονητη. Δεν μου λες, ψηνεται ο Μπουρλακης για διπλοθεσιτης? Δινω πριμ σε σουβλακια/διπιτα/πασης λογης μαγειρευτα. Ψηστον, μην ερθει κανας Ζουρος, χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ00χ, αχ, σε καλο μου, ποναω κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @τομμυ
    Συμφωνώ ότι είσαι συνεπής αλλά μου αρέσει να σε πειράζω για τον Αγγέλου. Δεν περνάω γραμμή απλά κάνω κριτική στα γεγονότα. Προ9καταβολικά και όχι εκ των υστέρων. Τι σχέση έχει ο Μπουρλάκης δεν το κατάλαβα....Με έπιασες λίγο αδιάβαστο εδώ. Να κανονίσω ότι θέλεις, παρότι έφυγε από το περιοδικό ο Νίκος παραμένει καλός φίλος αλλά πες μου τι ακριβώς θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή b-ball kourouna
    Μόνο και μόνο για τον tommygun θα γούσταρα να δω τον Δαμιανίδη να αρχίζει προπονητική καριέρα ώστε να βοηθήσει τον Άρη κι από άλλο πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παντως για να λεμε την μαυρη αληθεια, στην παρεα μου εκανε εντυπωση (η αρνητικοτατη) σταση μου, απεναντι στον Αγγελου. Δεν μιλαμε για τον His Basketness, Γιωργο "Η καταστροφη του Αμαζονιου" Λεβεντη, αλλα και γενικοτερα. Καλως η κακως ημουν προκατειλλημενος μαζι του. Καλα κανεις και τα λες, διοτι και εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε. Ναι και χτες πρεπει να παραδεχτω οτι θυμηθηκα παλιοτερη κουβεντα μας, που μιλουσες για τον ρολο του κοσμου: εχεις δικιο. Μπορουσαμε να κανουμε καλυτερα πραγματα, να παρουμε την κατασταση στα χερια μας και μας πηρε απο κατω. Μακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση, γιατι (χωρις αστεια τωρα), νομιζω οτι το ματς χτες λιγοτερο η περισσοτερο το πηρε ο κοσμος.Θεε μου, τι ασυναρτησιες γραφω, οταν ειμαι εμπυρετος: καπου στο προφιλ του Νικολα, εχει φωτογραφιες που καθεται στον παγκο καποια ομαδας (μαλλον δημοσιογραφικης εαν καταλαβα καλα). Οποτε ελεγα, μια και φαινεται, κιμπαρης και καραμπουζουκλης, ελεγα μπας και μπορουσε να βρεθει μια φορμουλα, να παραμεινει ως υπευθυνος Τυπου στον ΠΑΟ (εαν θυμαμαι καλα, αυτο ειναι το ποστο του), αλλα για τα ματσακια να καθεται στον παγκο της ομαδας μας. Να βοηθησουμε και εναν δικο μας ανθρωπο βρε αδερφε. Το πριμ, οπως προαναφερα θα δωθει σε τερψιλαρυγγια.

    τι σημαινει καραμπουζουκλης: http://www.slang.gr/lemma/show/karampouzouklis_7374/
    τι σημαινει κιμπαρης: http://www.slang.gr/lemma/show/kimparis_4688/

    tsarteristas
    http://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/Supernatural-Dean.gif

    Σε μια παλιά πληγή
    που ακόμα αιμορραγεί
    μη μου γυρνάτε το μαχαίρι
    αφού ο καθένας ξέρει
    τι πόνο θα μου φέρει.

    Πως δηλαδη να το πω αλλιως? Λιγη συμπονοια δεν εχεις μεσα σου ασπλαχνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή