Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δύσκολα τα πράγματα για....

....Καλαφατάκη στη Χαλκίδα. Δεν αποκλείεται να έχουμε και δεύτερη αλλαγή προπονητή στην Α1 και πολύ σύντομα. Ακούγεται έντονα το όνομα του Άρη Λυκογιάννη που είχε δουλέψει στον Ίκαρο την εποχή της...Καλλιθέας. Το σίγουρο είναι ότι η νυν διοίκηση της ομάδας κάνει διερευνητικές κινήσεις και επαφές στην αγορά προπονητών.

12 σχόλια:

  1. Εντάξει, τώρα σιγουρεύτηκα ότι η ομάδα πάει για Α2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουρουνα προφανως ειμαι εκτος θεματος εδω.αλλα θελω να σε ρωτησω:
    σχετικα με τις τιμωριες που δεχτηκε ο ολυμπιακος (με τις οποιες δεν διαφωνω καθολου)
    εχω διαβασει να λες οτι ο ολυμπιακος εχει πολυ καλες διαιτησιες στην ευρωλιγκα (βασικα οτι δεν αδικειται σχεδόν ποτε)
    ειναι διαφορετικο πραγμα οι καλες διαιτησιες-διαφορετικο πραγμα η γενικοτερη αντιμετωπιση απο την ευρωλιγκα;
    κ περσι με την σιενα κ φετος με τον μπεγκιτς δεν ειχε κ τρελο σεβασμο ο οσφπ απο την ευρωλιγκα.σεβασμο με την εννοια οτι ενω υπηρχε δεδικασμενο κ μπορουσε να την γλιτωσει-αυτο δεν ληφθηκε καθολου υποψιν.ξαναλεω δεν διαφωνω καθολου με τις ποινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά εγώ δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια να έχει πολύ καλές διαιτησίες στην Ευρωλίγκα. Πολύ καλές διαιτησίες σε μόνιμη βάση έχει μόνο η CSKA. Το ότι δεν αδικείται σχεδόν ποτέ είναι αλήθεια, αλλά αυτό είναι κάτι το διαφορετικό από το να πηγαίνουντην ομάδα "καροτσάκι" οι διαιτητές. Σαφώς και η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από την Ευρωλιγκα είναι "λιγάκι" εχθρική και πέρσι αλλά και φέτος, αλλά τελικά δεν έχει και τόσο σημασία αφού κατάφερε να πάρει back to back τίτλους.
      Υ.Γ. Μπορεί να μην διαφωνείς καθόλου με τις ποινές, όμως ο αυθεντικός charles barkley δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε έναν καλό καυγά !

      Διαγραφή
  3. Με τον Μαυροειδή τί γίνεται;
    Παίζει αυτό το παιδί ή είναι τραυματίας ή ενόχλησε τα αφεντικά και τον κρατάνε με το ζόρι για να μη τον πάρει ο πράσινος ακόμα;
    Όλοι ρωτάνε και εσύ που ξέρεις δεν μιλάς.
    Άντε βγάλε συμπερασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει παίκτη από την ελληνική αγορά για τα γκαρντ, τώρα που είναι τραυματίας ο Παππάς (όχι απαραίτητα Έλληνα, αλλά παίκτη που να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, σούπερ διαιτησίες έχει ο Ολυμπιακός, θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Μη λέμε ότι θέλουμε. Παρεμπιπτόντως, οι τιμωρίες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού ήταν πέρα για πέρα δίκαιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να γίνει δανεισμός παίκτη από ομάδα του NBA σε ομάδα της ευρώπης;Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανονισμός που να απαγορεύει μια τέτοια κίνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @charles barkley
    Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Ούτε κάποια ρήξη στις σχέσεις έχει σημειωθεί, ούτε έχει αλλάξει κάτι. Το πιο πιθανό σενάριο που έχω ακούσει είναι ότι απλά ο Μπερτομέου πλέον έχει πιάσει κορόιδα τις ομάδες, τους δίνει λίγα και τους τα παίρνει πίσω με πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tsarteristas
    Αν διαβάζεις το περιοδικό το ξέρεις εδώ και χρόνια. Αν διαβάζεις πάλι το μπλογκ το ξέρεις από τις απαντήσεις που δίνω. Με απλά λόγια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Μανώλης
    Ο Μαυροειδής πήρε άδεια από τον Ολυμπιακό να κάνει επέμβαση στο πόδι του με γιατρό δικής του επιλογής. Θα μείνει έξω μερικούς μήνες και ουσιαστικά όταν θα είναι υγιής θα έχει τελειώσει και το συμβόλαιο του με την ομάδα. επειδή το θέμα εκτός από οικονομικό είναι και ιατρικό δεν θέλω να ανακατευτώ περισσότερο. Οσα έγραψα στο περιοδικό είναι αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @κυριακή
    Δεν το απαγορεύει κάποιος κανονισμός αλλά είναι πολύ ΄σύνθετο το όλο ζήτημα. Στην Ευρώπη αλλάζεις συμβόλαια όπως έγινε με Γκιστ, Πάνκο, αποδέχονται οι δύο ομάδες τους όρους και προχωράει το ζήτημα. Στο ΝΒΑ υπάρχουν άλλοι νόμοι. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Για να γίνει αυτό που λες (όποιον παίκτη και να εννοείς) πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Αλλά για να μείνει ελεύθερος πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος διαφορετικά αν έχει κλειστό συμβόλαιο η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να τον πληρώσει στο σύνολο του ποσού αλλιώς το ΝΒΑ δεν εγκρίνει αποδεσμεύσεις.
    Προχωράμε την κουβέντα. Ας πούμε ότι ξεπερνιούνται όλα αυτά τα εμπόδια και μένει ο παίκτης ελεύθερος. Εχει 48 ώρες καιρό μια ομάδα του ΝΒΑ να του κάνει προσφορά οπότε μπορεί να μείνει εκεί και να γίνει χαμός με το ΝΒΑ...
    Σου θυμίζω ότι διάφορες ανοησίες έγραφαν και επί εποχής Σπανούλη. Τον είχαν φέρει πίσω Φλεβάρη μήνα και μάλιστα τότε είχα γράψει διάφορα για να σπάσω πλάκα μετά από δημοσιεύματα ελληνικών παραμυθο-σάιτ ότι συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του Χιούστον. Τον οποίο έψαχνε και δεν έβρισκε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά τον είχε....βρει κατά τους παραμυθάδες ο Μπιλ!
    αν ήταν καλοκαίρι θα μπορούσε κάτι να γίνει με ανταλλαγή. Επίσης παρότι δεν το έχωμ ψάξει ίσως υπάρχει ένα παράθυρο. Να στείλει η ομάδα τον παίκτη στη D-League κρατώντας το εγγυημένο συμβόλαιο του σε ισχύ και να τον πάρει από εκεί Ευρωπαϊκή ομάδα με σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτήτριας ομάδας του ΝΒΑ. Αλλά αυτό σημαίνει ότι τον....επιστρέφει και όποτε της ζητηθεί. Αλλά αυτό το γράφω ως δική μου ιδέα. Δεν έχει ξαναγίνει και δεν ξέρω ειλικρινά αν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή