Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Web radio

Μου ήρθε στο μέιλ μου πριν από μερικές μέρες. Την εκπομπή δεν την έχω ακούσει αλλά κάθε προσπάθεια διάδοσης του μπάσκετ οφείλουμε να τη διαφημίζουμε και αν αξίζει να την υποστηρίζουμε... Αντιγράφω λοιπόν το δελτίο τύπου, συντονισθείτε και πείτε μου τη γνώμη σας. Στα παιδιά που κάνουν την προσπάθεια εύχομαι προκαταβολικά καλή επιτυχία.


Ο παλμός του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο ελληνικό διαδικτυακό ραδιόφωνο, χτυπάει πιο έντονα από ποτέ, με τους ρυθμούς της εκπομπής "Slam N' Roll". Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, 21:00 με 23:00 ζωντανά στο Radio Mundosports (www.mundosports.eu) ακούτε ένα μαγκαζίνο στο οποίο μιλάμε για το μπάσκετ στην Ευρώπη και αναλύουμε όλα τα σχετικά "σπυριάρικα" τεκταινόμενα. 
Σκοπός της εκπομπής είναι να ταξιδέψει τους ακροατές στα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου με έμφαση στις μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις (Euroleague, Eurocup) και μερικές νότες της ειδησεογραφίας από τις σπουδαιότερες σχετικές εθνικές λίγκες (ACB, VTB, Lega Basket, TBL κ.λπ). Πλούσιο ρεπορτάζ, ιδιαίτερες συνεντεύξεις, αποκλειστικές δηλώσεις, σχόλιο επί παντός μπασκετικού επιστητού, γνώμες ανθρώπων του χώρου, καλεσμένοι - έκπληξη, "στατιστικολαγνέια" και... διαφορετικές μουσικές επιλογές για συντροφιά. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Στρογγυλάκης.


3 σχόλια:

  1. @Slam
    Να πάτε καλά, καλή επιτυχία σε μια ακόμη προσπάθεια διάδοσης του μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ηχολήπτη μας τον βάρεσε η βροχή και εκπομπή δεν θα έχει σήμερα. Περαστικά του και συγγνώμη από όσους ήθελαν να μας ακούσουν. Την επόμενη Τετάρτη! Ελπίζω Κουρούνα στο μέλλον να είσαι πιο γουρλίδικη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή