Σάββατο 13 Απριλίου 2013

London calling

Ο ένας ετοιμάζει βαλίτσες...
Ο άλλος ετοιμάζεται σιγά-σιγά να πάρει σειρά....
Το Λονδίνο τους καλεί και αυτό που δεν τολμούσαμε να ονειρευτούμε πριν από είκοσι χρόνια μπορεί να απέχει λιγότερο από ένα μήνα. Δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης... Η απόλυτη μπασκετική ονείρωξη!


4 σχόλια:

  1. Κουρούνα..
    Κάπου γράφτηκε ότι ο Παναθηναϊκός μιλάει με Τζέρεμι Πάργκο....ισχύει;; Άκουσες κάτι ;;

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο pamesports

    http://www.pamesports.gr/238964/pargko-gia-panathhnaiko-kolash-me-spanoylh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Takis N.
    Ο προϋπολογισμός του Παναθηναϊκού από τα 10 έφτασε τα 14 εκατομμύρια φέτος. Ηδη... Μια απλή δική μου σημείωση. Ο Πάργκο είναι βεβαίως ελεύθερος εδώ και 3-4 μέρες αλλά γράφω κάτι που είχα ξαναγράψει πριν από 15 μέρες σε σχετικό σχόλιο: Οσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν οι πιθανότητεες να ενταχθεί παίκτης στο υπάρχον σύνολο. Δεν αποκλείεται απλά λιγοστεύουν οι πιθανότητες.
    @Greg
    Για το θέμα του Σπανούλη έχω γράψει εδώ και τρεις μήνες στο περιοδικό, την εποχή που κανείς δεν ασχολιόταν με την υπόθεση. Από τότε θεωρούσα πολύ δύσκολη την παραμονή του. /Αλλά ο παίκτης όταν μπαίνει στο παρκέ και παίζει δεν σκέφτεται συμβόλαια και συμφωνίες. Κανείς παίκτης παγκοσμίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη που σας κατεβάζω για λίγο απο το συννεφάκι της Ευρωλίγκας (ευτυχώς που η κατασκευή του ΟΑΚΑ έγινε γερή αλλιώς θα πέφτανε κάποιοι σωματικά κι εμείς ψυχολογικά), αλλά απλά για ενημέρωσή σας σας παραθέτω μια ανακοίνωση που έχει να κάνει με την κατάσταση στη βάση ...του σύννεφου. http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19022&catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή