Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου από τη Βαρκελώνη ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας εντός της ημέρας θα καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό για τις δηλώσεις του προέδρου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Πράσινη'' με τίτλο ''Πόρνη Ευρωλίγκα''!
Ο αθλητικός δικαστής έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία των τελευταίων ημερών από τις αρχικές δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αλλά και συνολικά τα δημοσιεύματα Ισπανικού και ελληνικού τύπου αλλά και ιστότοπων. Μάλιστα, στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σκέλος των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι ''υπάρχει προηγούμενο στον σύλλογο με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του προηγούμενου προέδρου Θανάση Γιαννακόπουλου στο φάιναλ φορ του Βερολίνου''. Επισημαίνεται η συγγενική σχέση του Θανάση με τον σημερινό πρόεδρο και στο σκέλος του πρωτοσέλιδου της ''Πράσινης'' ότι η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας του Δ.Γ. Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο 48 ωρών να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.
Υπενθυμίζω ότι για τα ευρώ που ανέμιζε στο Βερολίνο προς την κατεύθυνση του Μπερτομέου και τις δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 250.000 ευρώ, ποσό το οποίο μειώθηκε μετά από προσφυγή στο CAS στα 60.000. Ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση, όπως εκτιμούν κύκλοι της Ευρωλίγκας, κινδυνεύει με ανάλογο βαρύ πρόστιμο.

2 σχόλια:

  1. Τι κάνει ο Ιωαννίδης με Αντετοκούμπο Κουρούνα;;; Ισχύουν αυτά που λένε για Νιγηριανό διαβατήριο;

    ΥΓ Μεγάλη νίκη η Πανάθα... πολύ μεγάλη και για την ομάδα και για τον προπονητή...
    ΥΓ Άντε να δούμε κανά νταμπλ με Πανάθα και Knicks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κώστας
    Πριν από δύο τεύχη έγραφα στη στήλη μου ότι η ΕΟΚ ανέθεσε την υπόθεση σε συγκεκριμένο άνθρωπο και ότι δεν έβλεπα....φως! Στον Ιωαννίδη το ανέθεσε και όπως καταλαβαίνεις δεν θα γίνει απολύτως τίποτα από τον υφυπουργό που δεν κάνει τίποτα για να μην κάνει λάθος. Δυστυχώς, δεν τους βλέπω να παίρνουν ελληνικό διαβατήριο οπότε θα τους θαυμάσουμε με τη φανέλα κάποιας άλλης εθνικής...
    Πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά τα παιχνίδια στην Αθήνα θα είναι ενδεχόμενα πιο δύσκολα απόα υτά της Βαρκελώνης. Πιο εύκολα θα δεις νταμπλ του Παναθηναϊκού παρά των Νικς. Ούτε τελικό στην Ανατολή δεν θα παίξουν. Θα τους βγάλει έξω ή το Σικάγο ή η Ιντιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή