Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τεύχος All Star 291

Στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής βρίσκεται το νέο τεύχος του All Star. Αριθμός 291, ένα πολυσυλλεκτικό τεύχος με πλούσια θεματολογία από όλα τα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ...
Αναφέρω τα σπουδαιότερα θέματα:
1. Η εκρηκτική συνέντευξη του Τζόι Ντόρσεϊ στον Νικήτα Αυγουλή που ήδη έχει γίνει θέμα στους περισσότερους διαδικτυακούς χώρους ή στον τύπο. Τα όσα λέει ο Αμερικάνος για τους λόγους της φυγής του από την ομάδα αποκαλύπτουν αρκετά από όσα συμβαίνουν φέτος στα αποδυτήρια της ομάδας.
2. Ενα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Καρύδα για τα όσα συμβαίνουν στα ενδότερα της ομοσπονδίας και την αποστασιοποίηση, λόγω των μεθοδεύσεων του Βασιλακόπουλου, ενός εκ των παλαιότερων μελών του ΔΣ της ομοσπονδίας. Λεπτομέρειες και στοιχεία για όσα έγιναν σε μια από τις πιο σημαντικές συνεδριάσεις του ΔΣ πριν από μερικές μέρες.
3. Ο Γιάννης Ψαράκης μίλησε με τον πρωταγωνιστή του All Star Game Μπρέντ Πετγουέι και γράφει με απολαυστικό τρόπο τα πάντα για τη ζωή του. Ο τύπος (για τον Πετγουέι λέω) απλά δεν παίζεται και είναι αληθινός showman (και όχι μόνο)...
4. Ο Ανδρέας Κανονίδης του Περιστερίου είναι μια από τις θετικές εκπλήξεις της φετινής Α1. Μίλησε στον Δαμιανό Παπαχατζή όπως και οι δύο αδελφές του παλιές σταρ του ελληνικού μόντελινγκ.
5. Τη λένε Κατερίνα Μάρκου και τη βλέπετε συχνά πυκνά στα δελτία ειδήσεων ως βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ. Ο Παναγιώτης Χορόζογλου μίλησε με την πιο ψηλή ελληνίδα του κοινοβουλίου για την παλιά της καριέρα στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και για το...μνημόνιο.
6. Ο Τερέλ Στόγκλιν έχει κλέψει την παράσταση ως σκόρερ με τον Ηλυσιακό. Και πετάει το γάντι μέσω της συνέντευξης του στον Νίκο Συρίγο στον πρώτο σκόρερ της Α1 για ένα διαφορετικό ''μονό''.
7. Ο Χάρης Γεωργούλας κάνει μια πρώτη προσέγγιση στα πλέι οφ του ΝΒΑ που ξεκινάνε σε λίγες μέρες. Είναι ο Λεμπρόν και το Μαϊάμι ανίκητοι;
8. Ακούμε τις λέξεις ΝBDL, Αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, D-League αλλά λίγοι ξέρουμε τι ακριβώς είναι το πρωτάθλημα των παικτών που είναι στην...πόρτα του ΝΒΑ. Ο Χάρης Γεωργούλας γράφει τα πάντα για το πρωτάθλημα αλλά και τους παίκτες που πέρασαν από εκεί και κάνουν πια καριέρα στο ΝΒΑ.
9. Ο Νίκος Μπουρλάκης λέει αντίο στον μεγάλο άτυχο της σεζόν. Τον Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα και μας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.
10...το καλό η στήλη μου με δύο σελίδες φουλ από αποκαλύψεις και παρασκήνια που δεν τολμάει κανείς άλλος να γράψει!

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Κουρουνα... Γενικα την ηλεκτρονικη εκδοση του περιοδικου δεν την προσεξατε ποτε...

    Ειχα παρει ετησια και χαθηκαν οι τελευταιοι 2 μηνες οταν εγινε το περιοδικο μηνιαιο(να σου πω την αληθεια δεν εγινε και τιποτα, απλα περιμενα εστω ενα τυπικο email ενημερωσης).

    Μετα η readpoint.com και γω δεν ξερω για ποσο καιρο, διαφημιζε ακομα ετησια συνδρομη με αριθμο τευχων σαν να ειναι εβδομαδιαιο.

    Σημερα πηγα να παρω το τευχος Απριλιου και παρατηρω οτι η τιμη του single τευχους ειναι 3 Ευρω, ενω η ετησια(12 τευχη) ειναι 45Ε.

    Ειναι προτοτυπο η ετησια να στοιχιζει περισσοτερο απο το αθροισμα καθε τευχους χωριστα(3x12=36Ε).

    Κοιταξτε λιγο παραπανω την ηλεκτρονικη εκδοση γιατι το περιοδικο αξιζει(και οι καιροι ειναι δυσκολοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.iefimerida.gr/news/76383/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%B3%CE%B5-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83

    Τρωμε καλα βλεπω. Στον λαιμο να σας κατσει.

    ΥΓ: Ζητησε να προστατευτει ο Γκαλης διοτι δεν εχει ξεκαθαριστει που θα παν τα εξοδα του φιλικου. Και ποιος το ζητησε? Ο Μητρουδης? Δυο λεξεις μονο: Τραβα αυτοκτονα. Και μπαινει λεει και στον Ικαρο. Καλη τυχη παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα
    τα θέματα του περιοδικού ήταν πολύ καλά και ειδικά η στήλη σου.
    Ο Πεδουλάκης φαίνεται πως νιώθει πλέον πως ο παο είναι η ομάδα του από τον τρόπο που κοουτσάρει. Είναι πιο απελευθερωμένος.
    Κουρούνα τι κρύβεται πίσω από τις χθεσινές επιθέσεις κατά της ευρωλίγκας του Δημήτρη;Και πως μπήκε σφήνα η τσκκα;Θυμήθηκε μετά από τόσες μέρες να ζητήσει την τιμωρία του Παο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Keraynopoulos
    Θα ρωτήσω για το θέμα και θα σου πω...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα, προφανώς πρόκειται περί λάθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I second that. Είναι η επιτομή του παραλογισμού η ετήσια συνδρομή να είναι 9€ ακριβότερη από το άθροισμα των 12 τευχών (και σπάνια βγαίνουν 12 νομίζω). Φαντάζομαι ότι το επιχείρημα θα είναι η πρόσβαση στο αρχείο των μηνιαίων τευχών, αλλά το αντεπιχείρημα είναι ότι η πλειονότητα της ύλης δεν έχει μουσειακό χαρακτήρα, συνεπώς δεν είναι τόσο κρίσιμο το εκ των υστέρων access σε αυτά (άσε που μπορεί να τα έχουμε διαβάσει ήδη). ~25€ θα ήταν μια fair τιμή για την ετήσια νομίζω

      Διαγραφή
  6. @Tommygun
    Οπως ξέρεις παρακολουθώντας το περιοδικό με τους πολιτικούς δεν έχουμε καλή σχέση. Η συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε όχι για πολιτικούς αλλά για μπασκετικούς λόγους. από εκεί και πέρα ο καθένας γράφει την ιστορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @kyriaki
    για να γράφω κάτι σημαίνει ότι το ξέρω. Και η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Βαρκελώνη επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο όσα γράφω για τον Πεδουλάκη. Μην ξεχνάς ότι ήμουν από τους πρώτους που όταν τα πράγματα δεν ήταν όπως σήμερα είχα επισημάνει τα λάθη του.
    Η ΤΣΣΚΑ είχε λόγο που αναμείχθηκε. Την ανακάτεψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την επόμενη του πρώτου αγώνα στις δηλώσεις του. Δεν εμφανίσθηκαν οι Ρώσοι αυτόκλητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή