Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος ο Πρίφτης, αναλαμβάνει Σκουρτόπουλος

Με αρκετή επιφύλαξη παρά τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά μου έγραψα πριν από λίγες μέρες στο blog ότι υπάρχει θέμα Πρίφτη. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε απόψε στο ΣΕΦ δήλωσε άγνοια αλλά λίγη ώρα αργότερα έμαθε ότι λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα.
Βασικοί υποψήφιοι είναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Γιώργος Καλαφατάκης. Το πιθανότερο είναι να αναλάβει την ομάδα ο πρώτος, επειδή ο Καλαφατάκης έχει ανοιχτή μια δικαστική διαμάχη με άνθρωπο από τον στενό κύκλο συνεργατών του προέδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου.

23 σχόλια:

  1. Σωστή η κουρούνα.. έχω μία ερώτηση να κάνω και μία διόρθωση.

    Υποθετική αλλά εσύ αν θες την προσεγγίζεις διαφορετικά.
    Αν είχες μια ομάδα στην Ελλάδα θα ήθελες το Σ. Ελληνιάδη ως μάνατζερ - ή σε οποιοδήποτε άλλο πόστο - στην ομάδα σου;
    Η ίδια ερώτηση αν είχες ομάδα στου εξωτερικό. (τελικά έκανα 2 ερωτήσεις..)

    Διόρθωση για το τεύχος που κυκλοφορεί.
    Ο Κουφός φυσικά και δεν έπαιξε στο προολυμπιακό το καλοκαίρι του '12 με την εθνική μας. Και αν υποθέσουμε πως έγινε εκ παραδρομής η αναφορά , δε μπορώ να καταλάβω πως προέκυψαν και οι δηλώσεις του ίδιου του Κουφού και του κόουτς Κάρλ σχετικά με τα οφέλη που αποκόμισε ο παίχτης από τη συμμετοχή του.... ;;;

    Και για να πω και τα θετικά . Πάντα εξαιρετικές οι συνεντεύεις του Ν. Συρίγου και ειδικά αν έχει αυθεντικά άτομα όπως είναι ο Σορώτος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά υπήρξε συμφωνία στην παρουσία στο σχολιασμό των δημοσιογράφων που μεταδίδουν τα ματς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, υπήρξε αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του δεύτερου, ο οποίος αρνήθηκε να μεταδόσει το ματς και έτσι η ΕΡΤ, προκειμένου να μην πάρει το μικρόφωνο μόνο ο σχολιαστής των αγώνων του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μεταδοθεί ο αγώνας χωρίς περιγραφή. Είνα αλήθεια;Για αυτό ο αγώνας θα προβληθεί χωρίς περγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαζω στοιχημα οτι ο Καρυδας θα εχει λυσει γραβατα, θα εχει βαλει τζαζ μουσικη να παιζει και θα αδειασει ενα μπουκαλι ουισκυ μονος του. Αν πραγματικα πιστευε οτι τα Αγγελοπουλα μπορουσαν να λυσουν καποια προβληματα του ελληνικου μπασκετ, δεν παιζει να εχει φαει μεγαλυτερη ξενερα. Κουρουνα, ξηγησου. Παραμονευσε τον και πεσμου αμα εχω πεσει εξω.

    ΥΓ: Κανονικα -και σημερα- ειναι μερα πενθους για το αθλημα, γιατι ενας θεσμος κατεληξε να ειναι φιλικο με φοντο τον μαστραπα, αλλα σιγα μην τα γραψει κανενας πλην των γνωστων γραφικων Σκουντη, Παπαδογιαννη και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός θεσμός ρε tommy. Ο μόνος θεσμός αυτή την εποχή του χρόνου είναι ο διαγωνισμός καφρίλας και στα 2 στρατόπεδα, οι 900 νικητές του οποίου κερδίζουν απευθείας ένα εισιτήριο για να μπούν στο γήπεδο και να τα κάνουν όλα π____να. Μαγκιά τους, είτε λέγονται Αγγελόπουλοι είτε Γιαννακόπουλοι, αφού υπάρχουμε ακόμα εμείς που ασχολούμαστε. Το μόνο μπασκετικό γεγονός που αξίζει αναφοράς απο την χθεσινή μέρα είναι το ματς Miami-L.A. O Lebron έχει αλλάξει επίπεδο πλέον, είναι μια ταχύτητα πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σνιφ, και η κατακτηση του Κοπα Ντελ Ρει απο την σιχαμενη Μπαρτσελονα, κλαψ, λυγμ, εφαγε και στο κεφαλι 20 η Αλμπα (ουπροδοτηπεσιτςδουλετουχρηματος), πεφτει κατηγορια η Προκομ, ευτυχως δηλαδη που το σηκωσε η Σιενα και επιτελους μαθαμε πως λεγεται η Φορντιτουτο (Μπιανκομπλου) και πως παιζει στην Α2 Ιταλιας. http://www.fortitudobologna.it/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ενα έχω να πω: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στον DJ στο Ελληνικό που την ώρα του ξύλου αντί να βάλει τίποτα Clutch ή Metallica έβαλε το φλωροτράγουδο του Pitbull!!!! Show some respect στα παλικάρια που πλακώνονται για την ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην ασχοληθώ.....
    Ας τους τρελούς στην τρέλα τους....
    Εμπρός της γής οι ...μπουρδουκλωμένοι....

    Μετά τα τραγούδια, ας ασχοληθούμε με μπασκετ.
    Ο καλαφατάκης είναι ο νέος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας του καλού ανθρώπου. Μάλλον έγινε τουμπεκί στις διαφορές με τον "άνθρωπο κοντά στον πρόεδρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Πάνος
    Ο Σταύρος είναι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Προσωπικά τον συμπαθώ ως τύπο. Πάμε και στον πυρήνα της ερώτησης σου γιατί όπως έλεγε ο Βασίλης Γκούμας ''όταν σε ρωτάνε αν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του και λες καλό παιδί τότε καλύτερα να πεις Καλό Πάσχα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος''.
    Αποτελεί ουσιαστικά ''παράγωγο'' των χαλεπών ημερών του μπάσκετ. Βρέθηκε την εποχή της απαξίωσης στον Ολυμπιακό, πριν από τους Αγγελόπουλους δούλεψε ακόμη και χωρίς να πληρώνεται, κάτι έμαθε στη διαδρομή και μετά μέσα στην απόγνωσή του προσαρτήθηκε στο άρμα του Βασιλακόπουλου που πάντοτε τρώει ''κουτόχορτο'' σε θέματα διαιτησίας. Ειδικά όταν μιλάμε για διεθνείς διοργανώσεις ο Γ.Β. έχει φάει ανελέητη κοροϊδία από διάφορους. Στο τέλος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα (ο Ελληνιάδης) που παρίστανε τον νταραβεριτζή με SMS στη Λιθουανία και γέλαγε όλη η Ευρώπη. Για μια ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκές βλέψεις και είναι περιορισμένη στα αυστηρά πλαίσια της Α1 καλός είναι. Σε τελική ανάλυση αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο της σύνδεσης Αγγελόπουλου (Δημητρίου) και Βασιλακόπουλου.
    Αγάπα το περιοδικό σου με τα (χτυπητά σαν αυτό που γράφεις) λάθη του.
    Ο Συρίγος (ο Νίκος) έχει ένα βασικό πλεονέκτημα όταν κάνει συνεντεύξεις. Δεν ντρέπεται να κοιτάει τον άλλο απέναντι του και να ρωτήσει οτιδήποτε. Για αυτό και το 90% των συνεντεύξεων που φένρει στο περιοδικό έχουν ουσία και ζουμί. Ακουσα ότι ετοιμάζει και μια πολύ δυνατή για το επόμενο τεύχος. Δυνατή όσο ένα εξώφυλλο νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κυριακή
    Δεν ξέρω που το βρήκες ή το άκουσες αυτό το σενάριο αλλά είναι η απόλυτη θεωρία συνωμοσίας. Θα σε στεναχωρήσω αλλά απέχει έτη φωτός από την αλήθεια που είναι πιο απλή. Στην ΕΡΤ υπήρχε απεργία. Μάλιστα δεν είχε μεταδοθεί και μια σημαντική ομιλία του Σαμαρά ή είχε μεταδοθεί χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη (θα σε γελάσω τι ακριβώς έγινε γιατί ασχολούμαι με πιο σοβαρά ζητήματα). Τελικά, όταν τέθηκε θέμα στην ΕΣΗΕΑ η Ενωση έδωσε ειδική άδεια-εξαίρεση να μεταδοθεί κανονικά ο τελικός και με σχολιασμό αλλά τα κυβερνητικά επιτελεία ως....τιμωρία (για τον λόγο Σαμαρά) άναψαν κόκκινο φως στο θέμα του σχολιασμού. Θέμα σχολιαστή δεν είχε τεθεί. Ηταν αποφασισμένο ότι θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ουδέτερος και ''ποδοσφαιρικός''. Προσωπικά και στα δύο ματς του πρωταθλήματος θεωρώ ότι ο Γρηγόρης ήταν πολύ καλός και έκανε δύο αξιπρεπέστατες (πάντοτε με κριτήριο το επίπεδο της κρατικής τηλεόρασης) μεταδόσεις. Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν ισχύουν, δεν βρήκα μισό άνθρωπο που ρώτησα να έχει ιδέα. Και όπως ξέρεις θα μου το έλεγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Τομμυ
    Είδες που σου λέω ότι είσαι ο απόλυτος δημαγωγός προβοκάτορας και λαοπλάνος που κυκλοφορεί σε αυτό το μπλογκ; Τα μισά μπασκετικά φόρουμ του ίντερνετ γράφουν ότι η Κουρούνα και ο διευθυντής του περιοδικού είναι το ίδιο πρόσωπο πράγμα που εμένα με βολεύει αφάνταστα. Αλλά τι να σου πω δημόσια; Να μιλήσω για τον ευατό μου ή να μιλήσω για τον διευθυντή μου; Βλέπεις τι με βάζεις να κάνω; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
    Μπορώ να σου πω πάντως με σιγουριά ότι δεν φοράει γραβάτες (μόνο κάτι βιντεάκια από το αρχείο του ΜEGA κυκλοφορούν στην πιάτσα), πίνει πολύ σπάνια και μάλλον όταν γράφει ότι οι Αγγελόπουλοι θα αλλάξουν το παραγοντικό σκηνικό του ελληνικού μπάσκετ το γράφει γιατί πιστεύει ότι οι αναγνώστες του έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.
    Ακόμη πιστεύεις ότι αν γράψουν κάτι οι δημοσιογράφοι θα σταματήσει ο σφαλιαροπόλεμος; Μα με δουλεύεις τώρα; Εδώ βγήκε ο Τσαγκρώνης και είπε σοβαρά σοβαρά ότι οι οπαδοί κρύβουν τις φωτοβολίδες εκεί που δεν μπορεί να ψάξει η αστυνομία. Πόσο να ρίξω το επίπεδο αυτού του μπλογκ; Πόσο πιο χαμηλά, ρε Τόμμυ, να πέσω για χάρη σου. Αν δεν κατάλαβες γιατί μιλάμε ξαναβάλε εκείνο το λινκ που είχες στείλει σε άλλο σχόλιο σου και σε άλλο θέμα. Εδώ ανακάλυψε ο Τσαγκρώνης ότι οι οπαδοί είναι όλοι ευρύπρωκτοι!!! Και δεν μου λες ρε Τόμμυ είναι τόσο δύσκολο να έχουν σε πέντε εισόδους πέντε φορητούς ανιχνευτές μετάλλων σαν αυτούς των αεροδρομίων και να λήξει το ζήτημα; Δηλαδή πόσο μυαλό χρειάζεται για να μην ακούμε αηδίες; Το πρόβλημα δηλαδή είναι τι θα γράψει ο Καρύδας, ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης και η Κουρούνα (μ΄αρέσει να είμαι με τους...καλούς το κατάλαβες νομίζω, κερδίζω πόντους για το βιογραφικό μου)...Επειδή μου χάλασες τον πρωινό (ιερό) καφέ μου σου στέλνω την αγάπη και την συμπάθεια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @panos
    Συμφωνώ απόλυτα. Οταν το αποφασίσουν οι ομάδες θα σταματήσει η καφρίλα. Τα υπόλοιπα είναι ''κουβέντα να γίνεται''. Διαφωνώ σε κάτι άλλο όμως και πάντοτε θα διαφωνώ. Το μπάσκετ δεν φταίει για τα εγκλήματα που γίνονται πάνω στο κορμί του. Θα σταματήσω να ασχολούμαι με το μπάσκετ δηλαδή; Σαν τον άλλο που έπιασε τη γυναίκα του με τον κουμπάρο και ευνουχίστηκε για...τιμωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και όχι, με το συγκεκριμένο μόνο μπάσκετ. Και που το σχολιάζουμε και μόνο αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι. Όχι, δεν θα μας δουλεύετε μέσα στα μούτρα μας, κάντε τον τελικό όπως γουστάρετε, πλακωθείτε και μόνοι σας, πανηγυρίστε και μόνοι σας, χωρίς να σας δίνει σημασία κανένας και ο.χ .. Υπάρχουν και μια χαρά άλλες κατηγορίες στην Ελλάδα, που το μπάσκετ έχει παραμείνει μπάσκετ και αξίζει να παρακολουθήσεις.

      Διαγραφή
  12. @Kostas
    Προτείνω ως μια καλοδεχούμενη αλλαγή στις μουσικές επιλογές την ώρα της σφαλιάρας να παίζει είτε το Fight for your right (to party) και εκείνο το βιντεάκι με τον τύπο που τραβάει το στιλέτο από την κωλότσεπη να έχει μουσική υπόκρουση την ''Φαλτσέτα'' των Πυξ Λαξ. Δεκτές και άλλες ψαγμένες προτάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @polykos
    Ο Καλαφατάκης είναι μια διαχρονική αξία. Υπεράνω άλλων όταν πρόκειται να γεμίσει μια άδεια προπονητική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχας για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα: 1. Οχι, δεν πιστευω οτι η Κουρουνα ειναι ο Καρυδας. Εγω πιστευω οτι ειναι ο Μπουρλακης. Προσωπικο γουστο και τελος. 2. Αν εκανα ειδικη αναφορα στον Καρυδα εκανα μονο και μονο γιατι στα περιπου προ 2τιας Allstar που αγοραζα, περιμενε τους Αγγελοπουλους σαν σαρανταχρονη παρθενα τον ιπποτη στο λευκο αλογο. Σοβαρος ανθρωπος δηλαδη και να τρεφει τετοια αισιοδοξια κατανταει σκανδαλωδες, περα απο το ειδικο του βαρος ως δημοσιογραφος (καθαριστριες ψαχνετε στο περιδοικο, εχω ελπιδες?)

    Κατα τα αλλα εγω ειμαι προβοκατορας, μαυροπουλι. Παλι καταλαβες τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που ηθελα να πω. Απλως το γεγονος και μονο οτι συνεχιζουν να γραφουν την ξεφτιλα μας εγκριτοι δημοσιογραφοι ειναι η τελευταια γραμμη αμυνης πριν τα θεωρησουμε απολυτως λογικα οσα συμβαινουν και περιμενουμε να κλαψουμε νεκρους. Τοσο μπορουν τοσο κανουν, ειναι παραλογο να ζητησω ευθυνες απο τον Σκουντη και τον Καρυδα (ο Παπαδογιαννης ειναι υπερβολικα κλαψιαρης, μουχαχαχα) οταν ο αλλος στον κωλο του χωραει ολοκληρο πολυβολο (μπορει τελικα να ειναι καλυψη ο τελικος και να πηγαινουν τιποτα ξεσουφρωτοι για ξεκαρφωμα). Ειδικα δε η πλειοψηφια του τυπου εστιασε αυστηρα και μονο στα αθλητικα και στο τι εκανε ο ΔΔ και ο Σπανακουλης.

    ΥΓ: 2,5 μυρια ο Σπανακουλης? Αχαχαχαχα. Και ποσα ντερμπυ καθαρισε? 0? ΟΥχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
    ΥΓ 2: Επειδη αυτο που εγραψες, οτι δηλαδη σου χαλασα την ιεροτελεστια του πρωινου καφε, με πληγωσε, θα σε κανω μονο μια ερωτηση: κουλουρακια τρως με τον καφε? Αν ναι, τι ειδους? Ειπαμε δηλαδη, μια Κουρουνα εχουμε που ασχολειται μαζι μας. Να την πικραινουμε και απο πανω? Δεν παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μερικες μουσικες για την κρισιμη ωρα του ξυλοδαρμου

    1. http://www.youtube.com/watch?v=FAuMYBybd3A
    2. http://www.youtube.com/watch?v=UO_84C3fpuI
    3. http://www.youtube.com/watch?v=ASKb-u4Vt5g
    4. http://www.youtube.com/watch?v=6DoABwl2aDA
    5. http://www.youtube.com/watch?v=VwlN1-0QJnk

    Εαν μεινει κανας ορθιος η αναπνεει εχω και αλλα τοξα στην φαρετρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανως εχετε υποεκτιμησει τη χωρητικοτητα "εκει πισω"...

    Ρωτηστε και τους φιλους μας του Αγγλους.

    Τωρα θα σκεφτεστε οτι αναμασω το (γνωστο μονο στην Ελλαδα) στερεοτυπο του Αγγλου gay...

    Ομως ΟΧΙ. Ο Τσαγκρωνης απλα υποστηριξε οτι εκρυψαν οπλα στην "chatham pocket" τους!


    Και για οσους βαριουνται να γκουγκλιαζουν:
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Chatham%20Pocket
    και
    http://www.youtube.com/watch?v=hb04QbB7Fw0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κονονικα την ώρα της σφαγής εεεε, του μπάσκετ ήθελα πω έπρεπε να παίζουν οι βεργουλες και οι κάφροι-ώπα, πάλι μπερδευτικα, ο φίλαθλος κόσμος ήθελα να πω- να σφάζονται ως άλλοι κοεμτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι μου κάνετε μεσημεριάτικα!!! Ξεχνάτε και Baby God is Dead Nightstalker!!!!! Πάντως ρε παιδί μου άμα έχει ο άλλος μεράκι και μουσική παιδεία διοργανώνει και γ@μώ τους τελικούς! Ακούς εκεί Pitbull...

    YΓ Τις καθαρίστριες στην απονομή δίπλα σε Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις πρόσεξε κανείς ή μόνο εγώ;;;; Αλήθεια τι κάναν εκεί;;;
    ΥΓ Με πανυγηρισμούς Διαμαντίδη, σνομπάρισμα ΟΣΦΠ στην απονομή, δηλώσεις Τσαγκρώνη, δήλώσεις αφών Αγγελόουλων και Γιαννακόπουλου, κωλόφαρδους ξεβρακωτους που περνάνε πιστόλια για φωτοβολίδες δεν ασχολούμαι γιατί και του χρόνου τα ίδια πάλι θα λέμε, στο ίδιο ακριβώς γήπεδο, με τις ίδιες ακριβώς ομάδες και τους ίδιους ακριβώς ξεβράκωτους στις εξέδρες και με διαφορετικό (ελπίζω) DJ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. k. Kώστα οι καθαρίστριες πρέπει να είχαν διαπίστευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Tommy
    Δεν μου χαλάς τον καφέ. Σχήμα λόγου ήταν. Χωρίς κουλουράκι τον πίνω, και χωρίς ζάχαρη.
    Για το θέμα των Αγγελόπουλων έχω ακούσει αρκετές συζητήσεις στο περιοδικό αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τις αναπαράγω δημόσια. Πάντως δεν νομίζω ότι ο λόγος και τα κίνητρα είναι ακριβώς αυτά. Ας πούμε ότι ήταν μια ελπίδα αλλαγής κάποιων πραγμάτων στον χώρο με την εμπλοκή νέων (σε ηλικία και νοοτροπία) ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Keraynopoulos
    Τις καθαρίστριες δεν τις πρόσεξα. Εβλεπα τη Σοφία, είχε πιο ενδιαφέρον...
    Αλλο είναι το θέμα. Περίμενα έναν εδώ μέσα να σχολιάσει τη συνύπαρξη του Θανάση με τον Δημήτρη στην απονομή! Αφού δεν σχολίασε κανείς και δεν ζήτησε άποψη κρατάω και εγώ τα μυστικά μου για το περιοδικό και τη στήλη μου. Κάντε υπομονή 25 μέρες τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι καταλληλότερος για Ολυμπιακό ή για Παναθηναϊκό ο Πρίφτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή