Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος ο Καλαφατάκης, θέμα και με Πρίφτη;

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που οι πάγκοι (λόγω έλλειψης ανταγωνισμού και κινήτρων για τις περισσότερες ομάδες) αποδείχθηκαν ''μπετόν αρμέ'' φέτος οι αλλαγές προπονητών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Τέλος, χθες ο Γιώργος Καλαφατάκης όπως είχα προαναγγείλει από τον περασμένο μήνα. Λεπτομέρειες έγραφα και την Παρασκευή και θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος του All Star προβλέποντας ότι δεν θα...μακροημερεύσει. Ο Καλαφατάκης κατάλαβε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του και όρθωσε ανάστημα (με τη δήλωση περί μη ενδιαφέροντος για Χρυσικόπουλο) στη σκιώδη κυβέρνηση που ελέγχει την ομάδα και δεν μιλάω φυσικά για την επίσημη διοίκηση της ΚΑΕ που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ανθρώπους, πλην όμως άσχετους με το αντικείμενο.
Η Δράμα που έχει μετατραπεί σε πασαρέλα επίδειξης ξένων παικτών είναι κρίμα να βρεθεί στην Α2 αλλά όταν εμπιστεύεσαι τα λάθος πρόσωπα αυτό είναι το τίμημα. Είναι ο δεύτερος προπονητής φέτος που χάνει τη δουλειά του στην Α1 επειδή εμπιστεύθηκε το ίδιο αφερέγγυο άτομο! Είχα γράψει σχετικά και για την προηγούμενη περίπτωση (Αλεξανδρής στον Άρη)...
Στη Δράμα ετοιμάζεται να κλείσει ο Νέναντ Μάρκοβιτς πράγμα που αν ερμηνεύω σωστά σημαίνει ότι έχει χάσει έδαφος το...παρασυμβούλιο!
Και στην Καλλιθέα ακούγεται μετά τη νέα ήττα του Ικάρου ότι υπάρχιε θέμα προπονητή. Δεν το θεωρώ σίγουρο ότι θα φύγει ο Πρίφτης παρότι οι πηγές μου λένε ότι υπάρχει και θέμα στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο. Ακούγεται επίσης έντονα ότι ο Αγγελόπουλος απογοητευμένος από τα αποτελέσματα που δεν είναι ανάλογα του ρόστερ θέλει να ''ξηλώσει'' και αρκετούς ξένους χωρίς να τους αντικαταστήσει. Γενικά, πάντως τέτοιες κινήσεις δεν ταιριάζουν στη λογική του οπότε κρατάω αρκετές επιφυλάξεις για το αν θα υπάρξει θέμα και στον Ίκαρο.

4 σχόλια:

  1. Πωπω, ανοιγει η τυχη μας ετσι και φυγει ο Πριφτης. Διωχνουμε Αγγελου και αποκταμε (επιτελους) προπονητη, ενω (ευσεβης ποθος, αλλα για ενα ονειρο ζουμε) στελνουμε μπουζου και τον Δαμιανιδη. Αααχ, ονειρα, αυτα τα ονειρα μας κραταν ζωντανους.

    ΥΓ: Θα αρχιζω να παιζω στο στοιχημα τις δηλωσεις Αγγελου. Θα στανταρω την φραση " το αγχος της φανελας" (γιατι οταν εχεις τοσο κοσμο στο γηπεδο και τοσο ψηλους στοχους, οπως αποφυγη υποβιβασμου για παραδειγμα) και θα αυτοσχεδιασω. Ποσο εξω πια να πεσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tommygun
    Καλή ιδέα να ποντάρεις στις δηλώσεις.Χαχα. Εγώ θα ποντάρω στις δηλώσεις του Πεδουλάκη: ''Οι ήττες μας δίνουν χαρακτήρα''. Σε κάθε ήττα τα ίδια μας λέει ο ''Μποχού ολ τουγκεδερν μπρος λασμέ''. Τι χαρακτήρα όμως δεν μας λέει αφού οι κακές εμφανίσεις επαναλαμβάνονται και αν περιμένει να δει τον ''χαρακτήρα'' που λέει του χρόνου, τότε χαιρετίσματα. Ας του πει κάποιος ότι οι μισοί θα παίζουν αλλού.

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Tommygun
    Αντί να λες ότι έχεις προπονητή για πολλά χρόνια θέλεις τους προπονητές των...άλλων! Δηλαδή με συγχωρείς τώρα και παρότι πιστεύω ότι ο Πρίφτης είναι καλός προπονητής αν ο Αγγέλου είχε τους παίκτες και τον πρόεδρο του Ικάρου που θα ήταν η ομάδα τώρα στη βαθμολογία;
    Κάτω τα χέρια από τον Δαμιανίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποτε θα εξακριβωσω ποιο βρωμικο μυστικο σε κραταει ομηρο του Δαμιανιδη και δεν σ' αφηνει να εκφραστεις ελευθερα. Πεσμου, ανοιξε την καρδια σου, τι σου εταξε και σε ξελογιασε και πονεσε την καρδουλα σου ο αχρειος και τον καρτερας μελαγχολικη κουρουνα στο περβαζι?. Προπονητη για πολλα χρονια ειχα (Αλεξανδρη)και μου τον φαγανε και να τα χαλια μου: παλευω για να μην πεσω Α2. Θυμασαι τι ειχα πει? Οτι αν καθαρισει Καβαλα-Περιστερι ο Ηλυσιακος και παω σε ντερμπυ μαζι του θα εχω προβλημα? Σου κανω προβλεψη και το λεω ευθεως: θα χασω στον Ηλυσιακο και θα περιμενω να καθαρισω κατηγορια στους αγωνες με Πανελευσινιακο και ΚΑΟΔ (γιατι και τον Απολλωνα φοβαμαι για κηδεια). Αν και σ' αυτα τα δυο στραβοπατησω, ουτε θελω να φανταστω τι εχει να γινει.

    Αξιωθηκα να ειμαι τοτε στο ντερμπυ παραμονης με Μιλωνα. Δεν περιμενα Θεε μου να χρειαστει να ξαναζησω τετοιο ματς. Και κοιτα ατιμη τυχη: 23η αγωνιστικη ηταν τοτε, 23η αγωνιστικη ερχεται σε μενα ο ΚΑΟΔ.

    ΥΓ: Και εσυ Τακαρε, εχεις να φας πικρες φετος. Που πας ερημε με τον ταβερνιαρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή