Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα έκανες την τελευταία μέρα του πλανήτη;

Τα φοβερά εσχατολογικά σενάρια με βάση τους Μάγια εννοείται ότι τα θεωρώ αστεία. Και όλη τη διαδικτυακή φασαρία που έχει ξεκινήσει ακόμη και με τη λειτουργία σάιτ που πουλάνε στολές, συσκευασίες κλπ. για τη...σωτηρία μας. Οπως διάβασα και κάπου οι Μάγιας προέβλεψαν το τέλος του κόσμου αλλά δεν είχαν προβλέψει το τέλος του δικού τους πολιτισμού από τους Ισπανούς κονκισταδόρες.
Τέλος πάντων, είπα να το ελαφρύνουμε λίγο το θέμα. Περιμένω σχόλια, δόκιμα ή αδόκιμα. Τι θα κάνετε τις τελευταίες 24 ώρες του πλανήτη; Άντε να διαβάσουμε και τίποτε έξυπνο!

6 σχόλια:

  1. 1. Θα ξυπνουσα χαρουμενος, θα επινα τον καφε μου με τσιγαρακι Καρελι και θα εφευγα απο το σπιτι.

    2. Θα πηγαινα στην παλια μου δουλεια και τα εκανα ολα σαν να περασαν με σειρα προτεραιοτητας SS, Σπετσναζ και παρακρατικοι Σερβοι του εμφυλιου. Κοινως λαμπογυαλο.

    3. Θα σταμπαρα καποιον που δεν θα γουσταρα τα μουτρα του να τον κανω σουπα στο ξυλο. Γιατι? Γιατι ετσι μ' αρεσει που λεει και το ασμα.

    4. Θα μαζευα την τσακαλοπαρεα για μεσημεριανη κτηνωδια με ρετσινες και λοιπα υγρα καυσιμα

    5. Ανασυνταξη δυναμεων και συντομη απογευματινη περιπολια στους δρομους. Οποιος θα με κορναριζε θα του εκανα το αμαξι θερινο και επειδη με εκνευριζουν οι κορνες βλ. 3

    6. Μπυρομαχιες. Λιγες γιατι μετα εχουμε να παμε και συναυλια

    7. Συναυλια Nightstalker, Χαττρικ, Τσοπανα Ρεηβ.

    8. Βουρ για αεροδρομιο και μεταβαση Βελιγραδι για τα τελευταια καλα γουστα.

    Βεβαια δεν ξερω ποια μερα θα τελειωσει η υπομονη μου και θα τα κανω ολα αυτα χωρις απαραιτητα να ερθει η συντελεια του κοσμου και χωρις την σειρα προτεραιοτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα
    πρώτα θα βεβαιωνόμουν ότι όντως θα ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου και μετά θα πήγαινα σε όλους αυτούς που γνωρίζουν ειδικά αυτούς που τους έχουν σε μεγάλη(πολύ μεγάλη) εκτίμηση και θα τους έλεγα πολλά και διάφορα.Ε να μη πάω στον άλλο κόσμο χωρίς να έχω πει σε κάποιους αυτά που πραγματικά σκέφτομαι και νιώθω για αυτούς.Θα ήταν άδικο για αυτούς να μη μάθουν τι σκόφτομαι για αυτούς.
    Υ.Σ κουρούνα κανένα live θα κάνεις τώρα που τελείωνει ο χρόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πετούσα Νέα Υόρκη για να δω μία τελευταία φορά τους αγαπημένους μου Knicks. Απ' ότι βλέπω την αποφράδα ημέρα παίζουμε με το Σικάγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω ρε παιδιά, αλλά το βλέπω λιγάκι χλωμό την τελευταία μέρα του κόσμου να πετάνε αεροπλάνα...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος ο νονος. Ε, τοτε κλεβουμε ενα ακριβο αμαξι και μολις φτασουμε Βελιγραδι το βαζουμε φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. psychedelic party στο e-scape,θα διοργανωνα με Τομμυγκαν συντονιστες ημεριδα με καλεσμενους τους Κανελλη,Τατσοπουλο,Ψαριανο με θεμα την ενοτητα της Αριστερας,θα ακουγα τη δισκογραφια Enrique Iglesias,θα χακαρα τη σελιδα καποιου υπουργειου και θα δημοσιευα το ποιημα μου "Το παιχνιδι της Μοναξιας"
    Νιωθω μονος,ειμαι μονος.Πες μου γιατι?Για παντα μονος?
    Εγω και συ,και ολοι μαζι.Μονοι για παντα μαζι.Μονο αυτο.
    Και αλλα πολλα που δε λεγονται απο το τηλεφωνο.Και αλλα πολλα που δε
    λεγονται ποτε.Γιατι ειμαι μουγγος.Απο γεννησιμιου

    PS Θα συνεχιζα να δημοσιευω τετοιου ειδους δειγματα της ποιητικης μου συλλογης μεχρι η Βισση να παραδεχτει την ηλικια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή