Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Θα....σώσει και τον δήμο ο Ιωαννίδης;

Το έγραφα στο περιοδικό από την πρώτη του θητεία, το επαναλαμβάνω με κάθε ευκαιρία και φροντίζει να μη με διαψεύδει. Ο Γιάννης Ιωαννίδης σαν (και όχι ως) Υφυπουργός Αθλητισμού δεν κάνει τίποτα για να μην κάνει λάθη. Τις λιγοστές φορές που αποφάσισε να κάνει κάτι τα έκανε μούσκεμα και αυτό το έχουν αντιληφθεί και στη Νέα Δημοκρατία.
Παρά τις προσπάθειες του παλιού του ''αντιπάλου'' αλλά πάντοτε καλού του φίλου Τάκη Μπαλτάκου δύσκολα θα αποφύγει την...αναδόμηση όταν αλλάξουν τα υπουργικά πόσα. Και επειδή Υπουργείο δύσκολα θα ξαναδεί αποφάσισε να βάλει πλώρη για άλλα αξιώματα. Σύμφωνα με τα όσα διαδίδει δεξιά-αριστερά είναι το νούμερο ένα φαβορί για να εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αντε με το καλό να τον δούμε και δήμαρχο να σώζει και τον δήμο όπως έσωσε και τον αθλητισμό... Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτό το έργο. Δύο Αρειανούς αντιμέτωπους στις εκλογές (Μπουτάρης vs. Ιωαννίδης) και αν συμβεί αυτό υπόσχομαι να γράψω με κάθε λεπτομέρεια το ρόλο που έπαιξαν οι δυο τους (ως σύμμαχοι τότε) στην πολύκροτη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη το καλοκαίρι του 1984.

6 σχόλια:

  1. Με ενδιαφερει το θεμα ειδικα για μπουταρη να γραψεις...τη συνεντευξη μπουρουση πως τη σχολιαζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Rodia
    Τη συνέντευξη δεν μπορώ να τη σχολιάσω για ένα απλό λόγο. Πριν από λίγη ώρα η Αρμάνι έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας διότι είναι ελαφρά εως πολύ....σιτεμένη χρονικά και όχι φρέσκια. Οπότε περιμένω να δω τι θα πει ο Μπουρούσης σήμερα ή αύριο για να ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, ετσι και κατεβει ο Κομης Κομπλεξικος στην δημαρχια ακοπακι ασσο ο μπαρμπα Γιαννης. Θα ξεκινησω καμπανια προβοκατσια και θα καθαρισουν το ματς τα ΠΑΟΚια για παρτη μας. Και εν πασει περιπτωση, τι διαολο? Αποχωρητηριο ειναι ο δημος? Ο καθε μπασμας σε μας θα.... ξεθυμανει? Παμε ρε να αλλαξουμε χωρα, που εχω πρωθυπουργο τον Τζακ Σαμαροου, ντεκορ τον Μπενι Τουρκογλου τον Χρυσαυγητοφαγο και υποσημειωση τον Δον Κυρφωτη. Να δωσουμε λιμανι στους Σερβους να φτιαξει και το ιματζ μας.

    ΥΓ: Αυτη η βαλκανικη λιγκα που παιζει η Καβαλα, σαν προσχημα για εκδρομες με κοψιδια, κρασια και βουλγαρες μ' ακουγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και Βαλκανική Λίγκα και παίζει η Καβάλα;;;;;;;; ΜΠΡΡΡΡΑΒΟ στην Fiba που προάγει το μπάσκετ!!!! :P

    Για Ιωαννίδη τι να πω;;;; Ένα όνομα μια ιστορία! Με ανεξίτηλα γράμματα έχουν γραφτεί οι δηλώσεις του πριν τους Ολυμπιακούς του 2004 ότι μπορεί να είναι και βουλευτής και προπονητής στην Εθνική, ενώ το Σύνταγμα εκείνη την περίοδο μιλούσε ρητά για ασυμβίβαστο! Πάλι καλά που βρέθηκε ένας τρελός ονόματι Γιαννάκης, να (ξανα)παίξει το όνομά του κορώνα-γράμματα και να πάρει την ομάδα λίγους μήνες πριν την Ολυμπιάδα... Έτσι, γιατί αν και Παναθηναϊκός, οφείλω να αναγνωρίσω τα σωστά του Δράκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανταπεδωσε ετσι την πρωτη θητεια στην Εθνικη που ηξερε τοση τακτικη οση και ο Αλεφαντος. Με συστημα "εμπρος, παιδια, παμε". Να τα λεμε και αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμενει λεει καμπανα τον Γκοντα. Να αφησετε τα σαπια, κοπροσκυλα και να μας δωσετε τους βαθμους που μας κλεψατε. Αυτο θελω και τα αλλα χαρισμα σας τα κοροιδιλικια. Αντε γιατι φιρι φιρι το βλεπω να ξαναγυριζουμε σε παλιες καλες εποχες, εκεινες που εβρεχε κερματα και εβγαζε και το χαρτζιλικι του το εκαστοτε κορακι. Α, και που εισαι μεγαλε: μην χασεις τον δρομο κατα το Παλε. Τα θυμομαστε τα κατορθωματα σου στο Παλατακι και συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση.

    Τωρα μπορουμε να συνεχισουμε για το ποσο πισω θα παει το μπασκετ αν φυγουν οι Αγγελοπουλοι και οι Γιαννακοπουλοι. Γιατι την προωθηση του αθληματος την φροντιζουν οι καθε λογης (Γ)κοντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή