Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω Facebook


Οι δυο τους είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς απότ ην εποχή που ο Μπαρτζώκας δούλευε στην Ολύμπια Λάρισας. Τις διαφορές του παρελθόντος αποφάσισε να κλείσει ο μάνατζερ από τη Λάρισα Θανάσης Κουκουράβας ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο κόντρας με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού. Από όσο θυμάμαι είναι η πρώτη φορα που ένας ατζέντης παικτών αφήνει αιχμές τέτοιου τύπου για προπονητή. Στο παρασκήνιο (και δεν μιλάω για τον Μπαρτζώκα) έχουν ακουστεί πολλά και για πολλούς προπονητές ενώ είναι κοινό μυστικό ότι ατζέντηδες μεγαλύτερου βεληνεκούς του κ.Κουκουράβα ελέγχουν ουσιαστικά ολόκληρες ομάδες τις οποίες τροφοδοτούν αποκλειστικά με πελάτες τους....
Υ.Γ. Το όλο θέμα ''έσκασε'' λίγο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ίκαρο...Σε αντίθεση με αυτά του προπονητή και των παικτών του τα ''ρεφλέξ'' του Παναθηναϊκού σε άλλα επίπεδα παίρνουν άριστα.

9 σχόλια:

  1. κουρούνα δηλαδή ο Μπαρτζώκας είπε στον παίκτη πως αν θέλει να υπογράψει στον ολυμπιακό θα πρέπει να αλλάξει μάνατζερ και να πάει σε αυτόν που θα του πουν;
    Με τον παναθηναικό τι γίνεται; Αντι να στρώνει η ομάδα χαλάει. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρούνα, είσαι εντελώς (πιο εντελώς δεν γίνεται) εκτός... ημερομηνίας. Το σχόλιο του Κουκουράβα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, μία ώρα πριν το τζάμπολ στο Ολυμπιακός-Τσεντεβίτα. Γράφθηκε σε ΜΙΑ (μόνο) εφημερίδα, τη Live Sport (φύλλο Σαββάτου) και την επομένη του σχολίου (επίσης Σάββατο) έπαιξε σε ένα site (basketplus.gr). Τώρα, το γιατί το... ανακάλυψαν σήμερα το βράδυ στον Παναθηναϊκό είναι ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό, θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @kyriaki
    Σε αυτόν που θα του πει ο Μπαρτζώκας. Αυτό εννοεί ο μάνατζερ...Εχει μια μικρή αλλά πολύ ουσιαστική διαφορά αυτή η λεπτομέρεια. Χωρίς να σημαίνει ότι υιοθετώ όσα λέει ο μάνατζερ. Διευκρίνιση επί της τοποθέτησής του έκανα και μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Bobodys bigger
    Αν εξαιρέσουμε τη λεπτομέρεια της δημοσιευσης του θέματος την οποία δεν γνώριζα αλλιώς θα την είχα αναφέρει δεν νομίζω ότι λέω κάτι διαφορετικό. Κατ΄αρχήν στο print screen που έβαλα φαίνεται καθαρά ότι το post είναι 18 ώρες παλαιότερο. Και η υποσημείωση μου δεν εννοεί κάτι διαφορετικό από αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισως όταν βγαίνει ένα θέμα ακόμα κι εδώ μεσα να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Δεν με απασχολούν οι σχέσεις των κυρίων, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το θέμα και το είχα ψάξει όσο μου επέτρεπε το διαδίκτυο. http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=350023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @polykos
    Για αυτό χαίρομαι την παρέα που έχει μαζευτεί εδώ. Δεν ντρέπομαι να πω ότι είχα παντελή άγνοια για το θέμα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση και όχι μόνο εγώ νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @polykos
    Για αυτό χαίρομαι την παρέα που έχει μαζευτεί εδώ. Δεν ντρέπομαι να πω ότι είχα παντελή άγνοια για το θέμα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση και όχι μόνο εγώ νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάπου είχα ξανακούσει οτι μύριζε περίεργα η υπόθεση.. Ο συγκεκριμένος είχε περάσει καθόλου απο ΑΓΟΡ η Κολοσσό Ρόδου? Ή δεν θυμάμαι καλά? Αυτό που δεν κατάλαβα πάντως είναι η τελευταία πρόταση του άρθρου, γιατί δηλαδή ακυρώνεται η επένδυση του ΠΑΟ στο μέλλον, μιας και ο παίχτης δεν είναι Έλληνας..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μικρός έπαιξε 2 φορές με την εθνική εφήβων απο το πουθενά και τραυματίστηκε και τις 2 φορές. Αφού ο Παο δεν ασχολήθηκε μαζί του, ασχολήθηκε ο "καλός παράγων" Αγγελόπουλος του Ικάρου που τον ετοίμαζε να τον κατεβάσει με την "πλούσια" εφηβική του ομάδα, για να περάσει απο το παράθυρο η υπόθεσή του, με δεδομένο και τις αλλαγές που περάστηκαν στις προκυρήξεις πρωταθλημάτων των εφήβων (άλλη πικρή μαναντζερική ιστορία).
    Το σούργελο ήταν έτοιμο να γίνει, αλλά τελευταία στιγμή έκαναν πίσω όλοι(και η εθνική!!!!)

    κουρούνα την ίδια χαρά μοιραζόμαστε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή