Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Και οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν και...μαυρίζουν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣΥ




Σ’ αυτές τις κρίσιμες και δραματικές στιγμές που διέρχεται ο κλάδος, με την επίθεση στα Ταμεία μας, καλώ όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους να αποτρέψουν με την ψήφο τους την κατεδάφιση του ασφαλιστικού μας συστήματος.

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συναδέλφων τους συνάδελφους -βουλευτές που καταψήφισαν την επαίσχυντη τροπολογία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και καλώ προσωπικά, στο όνομα της δημοκρατικής ευθύνης με την οποία λειτουργούν πάντα οι δημοσιογράφοι, τους Γιάννη Αδριανό, Σοφία Βούλτεψη, Σίμο Κεδίκογλου, Φωτεινή Πιπιλή, Γιάννη Μιχελάκη, Γιώργο Κοντογιάννη, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Αργύρη Ντινόπουλο, Κώστα Γκιουλέκα και Άννα Καραμανλή, να ενώσουν θετικά τις προσπάθειές τους και αυτοί με την αρνητική αυτή φορά ψήφο τους, αν επανέλθει η τροπολογία το πολυνομοσχέδιο.

Επίσης θα ήθελα εκ μέρους του κλάδου να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συναδέλφους Μίμη Ανδρουλάκη, Τέρενς Κουίκ, Νάσο Αθανασίου, Γιώργο Βαρεμένο, Λιάνα Κανέλλη, Νάσο Αθανασίου, που κεταψήφισαν την αντιδημοσιογραφική τροπολογία. Επίσης, και όλους τους βουλευτές που την καταψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου