Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

All Star Basket 287

Νέο τεύχος στα περίπτερα εδώ και μερικές μέρες. 'Οσοι το πήρατε φαντάζομαι ότι ήδη έχετε διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του. Για τους υπόλοιπους το σχετικό promo...
1. Τα love/hate του ΝΒΑ για τη νέα σεζόν σε ένα οδηγό-αφιέρωμα για το επαγγελματικό πρωτάθλημα.
2. Δύο μεγάλες έρευνες για το αύριο του μπάσκετ. Πέντε μπασκετάνθρωποι που ο καθένας υπηρετεί το άθλημα από διαφορετικό μετερίζι καταθέτουν τις απόψεις τους για το πως θα σωθεί το άθλημα στην παρατεταμένη περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και κρίσης αξιών που διανύει. Ακόμη, μια έρευνα για τα οικονομικά των μεγαλύτερων τοπικών ενώσεων που βιώνουν το δικό τους...μνημόνιο!
3. Ο Δαμιανός Παπαχατζής αναλύει το φαινόμενο των πάγκων της Α1 στους οποίους κάθονται πλέον μόνο Έλληνες προπονητές και κάνει μια σύγκριση με το παρελθόν όσον αφορά τις αποδοχές τους.
4. Συνέντευξη του Λένο Ρόκο Ούκιτς που δηλώνει ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να γίνει νικητής και να πάρει τίτλους.
5. Ολο το παρασκήνιο που οδήγησε στην αποπομπή του Τζόι Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό αλλά και μια μίνι παρουσίαση του αντικαταταστάτη του Τζος Πάουελ.
6. Ξένοι παίκτες. Ο Γιάννης Ψαράκης κάνει μια πρώτη εκτίμηση της καινούργιας φουρνιάς των ξένων παικτών που θα αγωνιστούν στη φετινή Α1.
7. Παρουσίαση του Απόλλωνα Πατρών.
Με το περιοδικό να κλείνει επτά χρόνια ζωής και να μπαίνει από αυτό το μήνα στον όγδοο γιορτάζουμε τη μακροζωία μας με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα των καλύτερων εξωφύλλων από τα προηγούμενα 285. Μερικά ήταν όντως πολύ ωραία τώρα που τα ξαναείδα μαζεμένα...
Για το επόμενο τεύχος: Ετοιμάζουμε μια σπέσιαλ συλλεκτική έκδοση για το τέλος της χρονιάς. 'Ενα μονοθεματικό ουσιαστικά τεύχος για το οποίο δουλεύει αυτές τις μέρες πολύ συντονισμένα και με...ρυθμό όλη η συντακτική ομάδα του περιοδικού. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα γιατί είναι ένα τεύχος που απαγορεύεται να χάσει οποιοσδήποτε αληθινός μπασκετόφιλος.

14 σχόλια:

  1. κουρούνα υπάρχει θέμα ασυνεννοησίας και διαφωνία ανάμεσα σε Πεδουλάκη και Δημήτρη. Και σε ρωτάω γιατί ενώ η πράσινη αποκάλυψε την επικείμενη απόκτηση μπάνκς και μπάτλερ ο Πεδουλάκης διέψευσε το ενδιαφέρον για τον δεύτερο. Ήδη κάποια sites αναφέρουν κάτι σχετικό και ότι και ο Πεδουλάκης δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο και ειδικά σε ενδεχόμενες ήττες από ρεάλ και καντού.
    Επίσης με Παπαντωνίου και Παπανικολάου στον Ηλυσιακό τι έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρωτάω κάθε χρόνο και λογικά θα με έχεις βαρεθεί, αλλά πότε θα έχουμε αφιέρωμα στο ncaa? Ειδικά φέτος απ ότι βλέπω στα πρώτα ματς οι ψηλοί θα κυριαρχήσουν μετά απο χρόνια, θα έχει ενδιαφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @kyriaki
    Από όσα έγραψα στο τελευταίο τεύχος και χωρίς να έχει χάσει ο Παναθηναϊκός από τον Ικαρο δεν κατάλαβες ότι υπάρχει θέμα; Δεν εννοώ ότι θα φύγει ο Πεδουλάκης αλλά υπάρχουν πολλοί πλέον που λένε στον Δ.Γ. ότι δεν ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή. Για την ώρα υπάρχει στήριξη.
    Στον Ηλυσιακό ισχύει το όπου φτώχια και γκρίνια. Από ότι έμαθα χθες το βράδυ ενδέχεται να μείνει ο ΠΑΠανικολάου αλλά από τη στιγμή που δεν θα πέσει χρήμα στην ομάδα είναι θέμα χρόνου να φύγει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @polykos
    Κάθε χρόνο έχουμε τα σχετικά με το ΝCAA. Στο επόμενο τεύχος που θα ξεκινάνε και οι περιφερειες θα υπάρχει ένα μίνι αφιέρωμα νομίζω. Αλλά επειδή σου αρέσει το κολεγιακό νομίζω ότι θα βρεις κάτι ακόμη καλύτερο να διαβάσεις και μάλιστα με τη σφραγίδα των εξπέρ του NCAA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα καλημέρα, πως κρίνεις την επιλογή Banks; Εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι, αλλά και πάλι δεν είναι ο παίκτης που θα ανοίξει τις άμυνες με το τρίποντο! Γενικά η ομάδα θέλει και 4αρι και σουτερ και άσσο, αλλά τα κουκιά δεν βγαίνουν! Δεν ξέρω αν συμφωνείς;

    Και επειδή συνήθως γκρινιάζω, επιτέλους οι Φιμπαίοι κάναν το αυτονόητο, επιτέλους η ΕΟΚ ενδιαφέρθηκε και για τις πιο χαμηλές κατηγορίες με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και επιτέλους ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με 5-6 ομάδες να διεκδικούν στα ίσα το πρωτάθλημα!

    ΥΓ Που πάτε ρε Lakers με τον Ντ' Αντόνι!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατω τα χερια απο τον ισοβιο προπονητη της Μπενετον να μην σας στειλω στον Δαμιανιδη, χαχαχαχα. Θα γουσταρουμε μπασκετ με τον Μακαρο, αλλα στα play-ωχ δεν θα παει μακρυα η βαλιτζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανιώνιος - Ζιελονα Γκόρα.
    όλα τα λεφτά ο αγαπημένος σου Γ. Σιγάλας στο σχόλιο.
    Ο άνθρωπος έλεγε ότι σκεφτόταν για Σκουρτόπουλο με την κατηφόρα που είχε πάρει το γήπεδο στο 1ο ημίχρονο... όχι αυτά τα νερόβραστα, ουδέτερα σχόλια..
    Απροετοίμαστοι ήταν - χωρίς αντίδραση ο πάγκος και διάφορα άλλα.. ακόμα καλύτερο έγινε όταν επιχείρησε να τους δικαιολογήσει.. και η ατάκα του όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος να πει τι σκεφτόταν "άστο καλύτερα.." είπε ο Ράμπο.. θεεϊκός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Kostas
    Ο Μπανκς δεν είναι τόσο κακός σουτέρ όσο λένε τα ποσοστά του. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι καλύτερος στο 2 παρά στον 1. Για αυτό δεν έπαιξε ποτέ μπάσκετ της προκοπής στο ΝΒΑ. Ηταν ανέκαθεν δυάρι σε κορμί πλέι μέικερ με το μυαλό στο σκοράρισμα. Οντως στον ¨Παναθηναϊκό λείπουν πολλά και η χημεία όπως είχα προβλέψει δεν βγαίνει...
    Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Για τον Ντ΄Αντόνι δεν είμαι σίγουρος ότι θα αποτύχει. Εχει το χρίσμα των σταρ και αν δεν πλακωθεί μαζί τους θα μακροημερεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @panos
    Ασε τον άκουγα σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα έγραφα στο twitter. Λεξιλόγιο 150 λέξεων, πιο ξύλινος από την εποχή που έπαιζε, με άλλα λόγια η επιλογή του πριν γίνει υπάλληλος του ΣΕΦ να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση δικαιώθηκε πλήρως. Τον βλέπω φουλ για βουλευτή. Κρίμα που εγκατέλειψε την προπονητική όπου μετά τους άθλους με τον Ερμή Λαγκαδά απογοητεύτηκε γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tommy
    <Μήπως νοστάλγησες τον Δαμιανίδη και δεν το λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον μονο που εχω νοσταλγησει απο τον Αρη ειναι ο Μαριο Μπονι και ο Ζαφειρης Σαμολαδας που ειναι και ο μονος που εσπρωξε φραγκα και δεν παρασιτησε στον συλλογο, σαν το καμαρι μας. Επισης νοσταλγησα την εποχη που ο Αρης ηταν ομαδα και σεβαστο ονομα σε Ελλαδα και Ευρωπη και οχι το τσιρκο που τον καταντησαν τωρα. Αν βαλεις και στην εξισωση και την φυγη Αλεξανδρη και το θηριο της προπονητικης με το αδαμαντινο ηθος που τον αντικατεστησε, εδεσε το γλυκο. Βλεπεις δεν μιλαω, δεν λεω σαν περυσι "δεν θα παω σε κανενα ματς" και εσπρωχνα αβερτα τα ευρα, λες και μου περισσευαν, η παρατουσα τις δουλειες μου για να βλεπω να γινομαι ο ευρω-Τζανετακος του μπασκετ ενω οι μαγκες μπαινουν μαντραπηδα και μας την λεν απο πανω. Φετος δεν προκειται να κανω βαρυγδουπες δηλωσεις. Θα κανω εργα γιατι το χρωσταω στην παρτη μου να περασω την χρονια ηρεμα. Οταν καποτε ερθουν σοβαροι ανθρωποι στον Αρη εδω θα ειμαστε να τους στηριξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Tommygun
    Θα σου γράψω ένα πράγμα: Ο Αγγέλου είναι προπονηταράς και έχει πολύ μπάσκετ στο μυαλό του. Αν δεν σου αρέσει για παρέα πάω πάσο και μη του μιλάς. Αλλά ο Άρης δεν έψαχνε καλό παιδί, καλό προπονητή έψαχνε. Τα καλά παιδιά πάνε κατηχητικό Σάββατο απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο μυαλο του πολυ μπασκετ εχει και ο Γιωργος ο Λεβεντης, αλλα δεν εγινε προπονητης του Αρη ακομα. (χμμμμ, λες?) Και το προπονηταρας απο που προκυπτει? Απο το θρυλικο περασμα του απο τα Τρικαλα στα δυο στενα? Απο την θυελλωδη πορεια του ως ασσισταντ? Γιατι εκτος απο τον καυγα με Γκαγκαλουδη δεν νομιζω να τον εμαθε ο κοσμος για κατι αλλο. Ενταξει, ειμαστε στα χαλια μας ως Αρης, εχουμε γινει ΙΕΚ Αναδειξης Ταλαντουχων (επιτιμο μελος ο Ντρουκερ), καλη και η αβαντα στους Ελληνες, διοτι θα μας ξαναφαν τις θεσεις οι Σερβοι και τοσα ταλεντα προπονητικης που θα καναν τον Πατ Ραιλι να αναφωνησει "Θεε μου, τι μιλω εγω για μπασκετ, επιασε πινακακι ο Χατζητρομπαδομπουρδογλου",θα πηγαιναν χαμενα, αλλα σωνει πια. Φτανει. Φερε Κορωνιο βρε αδερφε, να εχω τουλαχιστον την ικανοποιηση οτι ανεδειξα και ενα προπονητη. Αφου γιναμε που γιναμε για τα πανηγυρια, να κανουμε και ενα ψυχικο.

    Σε κοβω για Ολυμπιακο εσενα, και μην κρυβεσαι. Θα αποκαλυφθεις οταν ερθει ο Τομιτς (θεος φυλαξει) στον Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή