Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Live Chat με την Κουρούνα!

Η ώρα του δεύτερου Live Chat έφτασε!
Την Τρίτη (12/6) γύρω στις 10 το βράδυ η Κουρούνα θα στηθεί μπροστά στον... κουρουνουπολογιστή της και θα συζητήσει-σχολιάσει ό,τι τη ρωτήσετε!
Συντονιστείτε...

23 σχόλια:

  1. Τέλος ο Ομπράντοβιτς!
    Και ναι, μολονότι τίποτα σ' αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο, είναι δέ (σχεδόν) οριστικό ότι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς χαιρετά τον Παναθηναϊκό. Έχοντας συνομιλήσει τις τελευταίες μέρες με αρκετούς "εμπλεκομένους" στην υπόθεση, έφθασα σε αυτό το συμπέρασμα. Και ήρθε να μου ενισχύσει τις υποψίες το εν' λόγω δημοσίευμα: http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/223035-Afoy-den-einai-oikonomikos,-poios-einai-o-logos
    Όπως θα γνωρίζετε, το συγκεκριμένο ιστολόγιο (onsports.gr) "ελέγχεται" από την DPG, ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου. Είναι δεδομένο ότι (όχι το κράξιμο, αλλά) η προσπάθεια επίρριψης ευθυνών στον Σέρβο προπονητή άρχισε για τα καλά! Και πριν ολοκληρωθεί το οτιδήποτε... Το διαζύγιο μοιάζει πλέον ως "μονόδρομος" και είναι κρίμα να τελειώνει με μισόλογα μια τέτοιου είδους σχέση αγάπης, παρόμοια με ερωτική σχετικά με το πάθος που τη χαρακτήριζε.
    Προβλέπω, αύριο, αν τελικά οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ομπράντοβιτς, κράξιμο στην Πράσινη, ανώνυμο εν' αρχή, κι επώνυμο μετά από λίγο καιρό.
    Φυσικά ξέρουμε από ποιους. Από τον Δ.Κ.-όχι Καρύδα- (μην ξεχνάμε, οι Γιαννακόπουλοι μεσολάβησαν ώστε να προσληφθεί στην ΕΡΤ, εδώ απορρίφθηκε κοτζάμ Βασίλης Σκουντής) και τη λοιπή συντακτική ομάδα, που προφανέστατα εξυπηρετούν συμφέροντα της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Θα προσπαθήσουν λοιπόν οι εν' λόγω δημοσιογράφοι, στην αρχή μαλακά και με ύμνους στο πρόσωπο του Σέρβου, και προϊόντος του χρόνου θα καταφέρουν να αποδώσουν τα δίκια στην οικογένεια. Προσοχή, δεν παίρνω το μέρος κανενός, απλώς προβλέπω τα μελλούμενα... Ούτε νομίζω ότι οι Γιαννακόπουλοι επικροτούν αυτά που γράφονται, τα οποία δήθεν προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Κρίμα όμως να μην βάζει κανείς τη λογική, ώστε (αν είναι να τελειώσει η σχέση) να τελειώσουν όλα ήρεμα και φιλικά.
    Η επώνυμη κριτική δε θα αργήσει να έρθει, από δημοσιογράφους που μέχρι πρότινος έγλειφαν στην κυριολεξία τα παπούτσια του Ζοτς. Και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, έχοντας πάρει θέση πολλές φορές στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ, να βλέπω μέσα δημοσιογράφους που αποτελούν "υπαλληλάκια". Συγνώμη αν είμαι προσβλητικός, αλλά θέλω να τα πω. Αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα είναι ρόδινα στη δημοσιογραφία, μάλλον μας φτύνουν. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται αυτά τα πράγματα πριν κάν τελειώσει τίποτα. Κι ανώνυμα έτσι; Αν έχεις τα κότσια μάγκα μου, γράψτα επώνυμα.
    Ντρέπομαι για πολλούς δημοσιογράφους που έβλεπε φέτος άνωθεν του ΟΑΚΑ, ξέροντας τι παιχνίδι θα κληθούν να παίξουν από δω και στο εξής.
    Αλλά ο Ζοτς νομίζετε χαζός είναι; Τα γνωρίζει όλα αυτά, άλλωστε δεν έχει διστάσει πολλές φορές να τα χώσει σε αρκετούς δημοσιογράφους, ακόμη και "υπερασπιστές" της ομάδας του.
    Μένει να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον, τα... μεθεόρτια της αποχώρησης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό.

    Υ.Γ.: Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που όλη τη χρονιά έγραφαν για αποχώρηση της οικογένειας και... ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική! Ότι δηλαδή παραμένουν. Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά το παραπάνω σχόλιο είχα πολλούς και συγκεκριμένους λόγους να το ''αποσύρω'' αλλά θα το αφήσσω απλά για να μη κατηγορηθώ για μεροληπτική λογική. Πρώτον και βασικότερο... Ποτέ δεν έκρυψε ο Γιαννακόπουλος ποιά μέσα δημιούργησε και ποιά μέσα του ανήκουν. Δηλαδή, έχει κάποιος την απαίτηση να γραφτεί σε ένα σάιτ ήμια εφημερίδα σχόλιο εναντίον του ιδιοκτήτη ή του εκδότη της; Ομολογώ ότι δεν το έχω δει να γίνεται παγκοσμίως οπότε δεν μπορεί κάποιος να διαμονοποιεί τη συγκεκριμένη σχέση. Ξέρω πολλούς παράγοντες του αθλητισμού ή της πολιτικής που ελέγχουν υπόγεια και με αδιαφανείς διαδικασίες ΜΜΕ. Δια της μεθόδου του ''χώνω''...
    Θα παρακαλούσα θερμά αν ο παραπάνω σχολιαστής έχει στοιχεία ότι προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι στην κρατική τηλεόραση με εντολή προέδρων να μας τα πει. Εχει ενδιαφέρον. Αν αναπαράγει απλά φήμες να του πω ότι αν γράψει εδώ δύο τυχαία ονόματα δημοσιογράφων που ασχολούνται με το μπάσκετ μπορώ να του δημιουργήσω φανταστικές σχέσεις διαπλοκής που ούτε οι ίδιοι (οι δημοσιογράφοι) δεν θα πιστεύουν στο τέλος ότι είναι της φαντασίας μου.
    Ολα αυτά από κάποιον ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ εργασιακή ΣΧΕΣΗ με την Πράσινη αλλά σέβεται απεριόριστα ανθρώπους που δουλεύουν εκεί και κάθονται στο διπλανό του γραφείο στο περιοδικό και μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την σοβαρότητά τους. Το ποιον επιλέγει ο καθένας για εργοδότη του δεν είναι ποινικό αδίκημα. Και επαναλαμβάνω ότι προτιμώ τις δηλωμένες σχέσεις από μπασκετικούς δημοσιογράφους που συγκροτούν μυστικούς δημοσιογραφικούς στρατούς και είναι στα pay rolls διαφόρων φορέων.
    Από εκεί και πέρα επί της ουσίας και για το θέμα Ομπράντοβιτς. Γράφω από την πρώτη στιγμή ότι το θέμα είναι καθαρά επικοινωνιακό και όχι ουσίας και όταν κατακαθίσει η σκόνη θα γράψω ακόμη περισσότερα. Για τις ευθύνες και τα λάθη και των δύο πλευρών διότι σε ότι δημιουργήθηκε δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Ομπράντοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοτε κουρουνα γιατι το onsports γράφει αυτα τα πραγματα λιγο πριν τη συναντηση; ειναι σαν να λεει στον Ζοτς "φύγε"...παρ ολα αυτα δεν καταλαβαίνω πως ο Θανάσης αφήνει τον δημητράκη να κανει κακο στον Παο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχάς, συμφωνώ απεριορίστως με όσα λες. Φυσικά και έχω στοιχεία, τα οποία προέρχονται από άτομα που ξέρω πως όταν λένε κάτι ισχύει. Δε θα έμπαινα ποτέ στο τρυπάκι να γράψω κάτι που... ούτε ο ίδιος ξέρω αν ισχύει. Παράλληλα, εκ' των έσω του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έχω μάθει φέτος δύο θέματα που σκοπίμως δε δημοσιοποιήθηκαν και αφορούν δύο αθλητές του συλλόγου. Φυσικά και δεν έγραψα ποτέ τίποτε σε αυτό εδώ το blog, ούτε και πουθενά άλλωστε... Γιατί; Γιατί σέβομαι το OFF THE RECORD και τους ανθρώπους που μου τα "εκμυστηρεύτηκαν". Φυσικά και έχεις κάθε δίκιο να μιλάς για φήμες, εφ' όσον δεν προσκόμμισα στοιχεία. Συνεπώς, σε παρακαλώ, και για να μην έχουμε περαιτέρω αναταράξεις από αναγνώστες και λοιπούς, να αφαιρέσεις το παραπάνω σχόλιο, σκεπτόμενος κι εγώ πιο ήρεμα, θεωρώ ότι εφ' όσον μου απάντησες, δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται το συγκεκριμένο σχόλιο. Και ίσως να μην έπρεπε να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίρνω πίσω τα όσα έγραψα. Τα πιστεύω, τα στηρίζω και δεν έχω λόγο να ανατρέψω τις πεποιθήσεις μου, απλώς για να μην δημιουργούνται προβλήματα σε μένα, σε σένα, στους εμπλεκομένους και τους αναγνώστες, σε παρακαλώ να το σβήσεις.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διευκρίνηση: Ο ανώνυμος που γράφει το τρίτο σχόλιο (δημοσίευση 7.58) δεν είμαι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "..μπορώ να του δημιουργήσω φανταστικές σχέσεις διαπλοκής που ούτε οι ίδιοι (οι δημοσιογράφοι) δεν θα πιστεύουν στο τέλος ότι είναι της φαντασίας μου.."

    Γιατί κάνεις και τίποτα άλλο;;;

    Υ.Γ:Στα 12-13 εκατομμύρια είναι μέσα και η εφορία;;;Εεεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μου δημιουργείς κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή πουμ τοποθετήθηκες δευτερολογώντας αφήνω το σχόλιο όπως έκανα αρχικά. Από την άλλη είναι ξεκάθαρη και η δική μου θέση και η διαφωνία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κουρούνα φοβερή ρελάνς από την πλευρά του Ομπράντοβιτς να πει πως αυτά που γράφονται περι οικονιμικής διαφοράς είναι βλακείες και πως το πρόβλημα αφορά στην έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του. Δυστυχώς αν φύγειο Ζοτς θα διχαστεί ο κόσμος του παο και θα πέσουν όλες οι ευθύνες πάνω στο Δημήτρη. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια μην την ψαχνετε ο ζοτς τελος..ουτε καν συναντηση δεν θα γινει απλα τωρα οι αφοι θελουν να διωξουν της ευθηνες τους σπο πανω τους.ζωη κ παο θα υπαρχουν κ μετα ζοτς εποχη.εγω ειμαι παναθηναικος αν θελει ο ομπροντοβιτς να φυγει αντιο κ θα τον αγαπαμε αλλα σε μια χωρα που βουλιαζει μην κατηγορει κανεις τους αφους οτι μπορουν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα θα πει καποιος τι ισχυει με το μπατζετ του παο;κουρουνα;τα μισα σαιτ λενε 13εκ με εφορια τα σλλα χωρις.τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχαχα.Και εσύ την kourouna βρήκες να ρωτήσεις ρε φίλε;Σου φαίνεται να ξέρει;;

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ εξυπνοπούλι τα ξέρεις όλα. Όπως να λοιδορείς εδώ και μέρες το πτηνό, να γράφεις ότι ο Ζοτς θα μείνει και διάφορα άλλα που σου... παραγγέλνουν. Ξέρεις εσύ ποιοι. Το πρόβλημα (σου) είναι ότι ξέρουν και άλλοι. Ρούφα λοιπόν τώρα το αυγουλάκι σου και άλλαξε πλευρό.

      Διαγραφή
    3. Ώχ,ώχ με ξεμπρόστιασες τώρα.Ναι "φίλε" είμαι της CIA και του Δημητράκη,με κατάλαβες.Έχεις δίκιο,δε ξέρεις τι σου γίνεται.Για να καταλάβεις ακόμα,όμως,περισσότερο βαλτούλη,φίλε του κουρούνα(που νομίζει κιόλας οτί θα μας κάνει τη μούρη κρέας επειδή φεύγει ο Ομπράντοβιτς.Αλήθεια κουρούνα με τα 13 εκατομ.τί γίνεται;Τί λένε οι "πληροφορίες" σου;Με το μπάτζετ που θα έχει στη Φενέρ;),άλλη δουλειά δεν είχα να μπαίνω να κράζω την κουρούνα σου.Αλλά επειδή την τελευταία εβδομάδα οι κουρούνες,οι σβετλάνες και οι λοιποί ¨μπασκετικοί" έπαιξαν όσο ΠΟΤΕ άλλοτε στις πλάτες μιάς ομάδας,την οποία ιδρώνουμε για να μπορούμε να έχουμε διαρκείας και να τη βλέπουμε,άρα έπαιξαν και με τη ψυχολογία μας,θα υποστεί το χαβαλέ μας στα σχόλια.Μηδέν μπροστά στη ψυχική οδύνη που μας προκάλεσε την τελευταία εβδομάδα.Καταλαβαίνεις τί σου λέω έτσι,δεν είσαι και κανάς έξυπνος...

      Διαγραφή
  11. Γίνεται αντιληπτό ότι εδώ και μέρες, για την ακρίβεια από τη στιγμή που ουσιαστικά με το ποστ ''Αμετακίνητος ο Ομπράντοβιτς'' εξηγούσα γιατί θα φύγει, δεν απαντάω σε ανόητα σχόλια. Τα γραπτά εδώ μένουν και αυτό ισχύει για όλους. Οποιος περιμένει ότι θα μπω σε ανόητες παιδιάστικες κουβεντούλες ρίναι όντως περαστικός από το μπλογκ. Εννοείται βεβαίως ότι θα γράψω τελευταίος και ισχύει ότι έχω πει για κάθε πιθανή έκβαση του ζητήματος. Αν δηλαδή μείνει θα γράφω και την....τιμωρία μου για 30 μέρες κάτω από κάθε ποστ. Αν φύγει δε λέω τι θα γράψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα.κορουνα αν μεινει που δεν ειναι και απιθανο σε βλεπω να κολαει η σελιδα απ τα μυνηματα.καλα τα υπολογιζεις και σκεφτεσαι το γιατι θα φυγει.μα ξεχνας κατι σημαντικο...την τεραστια αγαπη του για την ομαδα κ την οικογενεια του που κανουν σαν τρελοι για να μεινουν εδω.αυτα..

      Διαγραφή
  12. Απο οτι ακουγετε τα 13εκ ειναι μονο για παιχτες με την εφορια μαζι αλλα οχι τα λειτουργικα εξοδα της ομαδαςδηλαδη χοντρικα το καθαρο μπατζετ απ οσο ξερω για παιχτες θα ναι κανα 8εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω απο την αλλη να ζητησω μια συγγνωμη απο την Κουρουνα για την επαναλαμβανομενη ερωτηση μου περι Αλεξανδρη, αλλα ξεκινησα να στελνω απο 23:06 και βγηκαν κοντα μια ωρα μετα. Συγγνωμη και απο τους υπολοιπους που προφανως με περασαν για ατομο με νοητικη υστερηση. Ειμαι προθυμος να γραψω στον πινακα 100 φορες "Ο Δαμιανιδης θα ερθει τον Νοεμβριο και θα τον υποδεχτω με ανοιχτες αγκαλες" και αλλες 100 "Ο πεσιτς θα ερθει στον ΠΑΟ". Καλα τα διαδικτυακα, αλλα αμα δεν κατσει συναντηση με ρετσινα/σουβλακια/Ζαγοραιο γλυκα δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tommy κάπως έτσι την πατήσαμε όλοι, μην απολογείσαι.. Γενικά αργούσε λίγο το chat χτες, χωρίς να φταίει απραίτητα η κουρούνα. Αυτό όμως για τον Δαμιανίδη να το γράψεις, χεχεχε.. Όσο για τα άλλα συμφωνώ αλλά βγάλε τα σουβλάκια, μη χαλάσουμε και τη γραμμή μας..

    Υ.Γ : Mια χαρά προπονητής είναι ο Πέσιτς, πλάκα πλάκα μακάρι να ερχόταν στον ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαλησπέρα Κουρούνα. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω μια ερώτηση που έθεσα χθές στο chat, την οποία δεν μπόρεσες να απαντήσεις λόγω κούρασης. Ρώτησα λοιπόν εάν θωρείς οτι ο Ιωαννίδης ήταν υπερεκτιμημένος ως προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργος Λεβέντης13 Ιουνίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

    Ο Ιωαννίδης προφανώς δεν είναι υπερεκτιμημένος προπονητής.Είναι άλλο η δημόσια παρουσία του και το ιδεολογικό δηλητήριο που άφησε στο σώμα του μπάσκετ και από το οποίο δε θα απαλλαγεί ποτέ(μια περιγραφή αγώνα με την Ισπανία να ακούσεις θα καταλάβεις) και άλλο οι προπονητικές του ικανότητες.Εγώ που στο φαινόμενο Ιωαννίδη ήμουν πάντα αντίθετος(και σε εποχές δύσκολες μάλιστα) δεν του πρόσαψα ποτέ τα περισσότερα από όσα του πρόσαψαν οι περισσότεροι αγωνιστικά.Ούτε καν τα πιο διαδεδομένα όπως η ευρωπαι:ϊκή ηττοπάθεια.Στην ουσία ο Ιωαννίδης μόνος του έχασε μόνο ένα τρόπαιο,το 94.Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ήταν το καθαρό αουτσάιντερ και δε θα περίμενες από κανέναν κάτι καλύτερο.Μερικά από αυτά που έκανε μάλιστα συνιστούν και υπερβάσεις όπως η πορεία της ΑΕΚ το 98.Δεν μπαίνει ωστόσο στην απόλυτη κορυφή του ευρωπαικού μπάσκετ για δυο-τρεις κρίσιμους λόγους.Το ότι έπαιζε μόνο ένα συγκεκριμένο μπάσκετ,δεν μπορούσε να δημιουργήσει παικτες(άλλο το να τους εμπνέεις),δεν προσέφερε λίγο πιο όμορφο θέαμα αν και πολλές φορές είχε τα υλικά για να το κάνει,δεν ήταν παιδαγωγός,δεν έχει δηλαδή αυτές τις δυο-τρεις κρίσιμες ποιότητες που σε κάνουν ''δάσκαλο''.Έχω καταλήξει πως το τίμημα που πληρώσε ο αθλητισμός για να τον στηρίξει και να τον αναδείξει ήταν υπερβολικά μεγάλο και στο τέλος καλύτερα να είχαμε γλιτώσει από όλο αυτό και ας μην είχαμε προπονητή στην κορυφογραμμή.Αλλά καθαρά αγωνιστικά να μη λέμε ό,τι θέλουμε,ανήκει στους κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές όλων των εποχών και ο μοναδικά πραγματικά μεγάλος προπονητής που έβγαλε το ελληνικό μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργακη, τι εγινε, αλλαξαμε γραμμη? Θα το στειλω καρφι στον Ιβκοβιτς να δεις τι θα σου πει. Εγω για τον Ιωαννιδη ενα θα πω: αρειανος ειμαι, αλλα οταν ακουσα οτι υπηρχε περιπτωση να ερθει ξανα στον Αρη για διοικητικο ποστο, το σκεφτηκα σοβαρα να γινω ΠΑΟΚ. Τα υπολοιπα τα εχει πει ο Τζιμης Πανουσης για μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργος Λεβέντης14 Ιουνίου 2012 στις 2:54 μ.μ.

    Tι άλλαξα;Ποτέ δεν μπέρδεψα τα αγωνιστικά με τα υπόλοιπα.Ξαναδιάβασε προσεκτικά εκεί που λέω πως θα προτιμούσα να το είχε γλιτώσει το μπάσκετ όλο αυτό.Αυτό τι σχέση έχει με την αξία του;Θα βγάλουμε άχρηστον κάποιον επειδή δεν τον συμπαθούμε;Αυτά που κοροιδευω δεν τα κάνω όπως ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε με να γράψω μισό τόμο από το μαύρο βιβλίο της Κουρούνας για τον Ιωαννίδη. Μη μου ζητάτε τώρα...προκαταβολή. Δεν μπορώ να απαντήσω με μια λέξη αν ήταν υπερεκτιμημένος ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή