Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

It's too late

Τρεις λέξεις που έκλεισαν ένα ολόκληρο κεφάλαιο όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. ''Κόουτς, μήπως η επίσκεψη των φιλάθλων σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο άλλαξε κάτι στα όσα έχεις πει τις τελευταίες μέρες για παραμονή ή αποχώρηση;''... ''It's too late'' η απάντηση...
Για όσους με σχόλια τους με απειλούσαν ότι θα κάνω...κωλοτούμπα τους απαντάω ότι κάνω ρεπορτάζ εκεί που δεν κάνουν οι άλλοι. Και μετά το it's too late του Ζέλικο απλά περιμένω. Αν αλλάξει κάτι σίγουρα δεν θα έχει κάνει η κουρούνα...κωλοτούμπα! Ευχαριστώ για την αγάπη σας!

35 σχόλια:

  1. fysika kai tha xeis kanei kolotoumpa kourouna.to apotelesma metraei kai epeidh viazesai koita to video pou exoun ola ta sites apo thn epistrofi sto karavel.mhn viazesai kai na paradexesai thn kolotoumpa.gia ams pou sse ektimamai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εχεις καταλάβει οτι μαλλον ο Ζέλικο θα μεινει και εσπευσες να γράψεις αρθρο οτι κωλοτουμπα και.καλα θα κανει ο Ζέλικο...και σιγα ρε Οπρα που κανεις ρεπορταζ εκει που δεν κανουν οι αλλοι ...που μου ησουν και σίγουρος οτι θα φυγει ...εκτος αν στο χε πει ο Ζέλικο..χαχσχσ..μακάρι να μεινει ...κι αμα μεινει σε καθε αρθρο σου θα γράφω τη λεξη κωλοτουμπα ...και να τα γράφεις και στο περιοδικό αυτα που σου γράφω...δε με νοιάζει αν.θα το δημοσιεύσεις ...μου αρκεί που θα το δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα είσαι φάουλ, άλλα λέει ο Ζοτς στο Κάραβελ... Σε εκτιμάει πολύς μπασκετικος κόσμος μεταξύ των οποίων και εγώ, απλά πιο προσεκτική άλλη φορά (όλα αυτά στα λέω καλοπροαίρετα, δεν έχω καμία διάθεση να σου την πω)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας επεισες κουρουνα..καλυτερα να μη μιλας αμα δεν εχεις σιγουρες πληροφοριες..τη μια μας ελεγες οτι ο ζοτς θα τη κανει για εφες(οπως ειχες πει κ για τον μπατιστ πριν 1-2 ή το ξεχασες?)...μετα για ρεαλ..τωρα για τσσκα..αντε βαλε κ τη μακαμπι μπας κ πεσεις μεσα..αλλα κρατα κ μια πισινη μπας κ μεινει στον παναθηναικο,για να σαι παλι μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτο θέαμα κατακαημένου δημοσιογραφίσκου που για να πάρει 10 hits παραπάνω γράφει ιστοριούλες από το μυαλό του. Εγώ πάντως για ΝΒΑ τον βλέπω...Και μάλλον για Ορλαντο.. Το φώναξε στο χάμστερ του ενώ έκανε την ανάγκη του στην τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ego kourouna eimai aytos pou egrapse to proto mynhma.pros theou se diavazo kathe fora kai se ektimo poly alla nomizo shmera eisai poly lathos kai to xereis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σάτο τι μείωση να δεχθεί; Τα «τσέπωσε» για τα καλά, κάνοντας απαράδεκτη σεζόν και πιθανότατα αποχωρεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Λόγκαν, Μάριτς, Σμιθ.
    Και πάμε στο προπονητικό team. Πίστευα, αγαπητή κουρούνα, ότι τα όσα συνέβησαν στο final-4 θα έχουν πεισμώσει ακόμα και τον Ζοτς, ώστε να παραμείνει για να πάρει του χρόνου αυτό που του «αξίζει». Πιθανώς να έπεσα έξω, αλλά έχω καιρό να μιλήσω με παροικούντες του προπονητικού επιτελείου, οπότε το αφήνω σε σένα.
    Όταν λες για Έλληνα προπονητή, αναφέρεσαι στον Ιτούδη ή κάποιον από τη νέα γενιά; Αν ισχύει το δεύτερο, ψηφίζω Αργύρη Πεδουλάκη, τον οποίο έχω σε τεράστια εκτίμηση και θα εξηγήσω το συλλογισμό μου σε επόμενο topic.
    Όσο για παίκτες; Ο Γιαννόπουλος είναι εξαιρετική περίπτωση και θα πρέπει να τον έχουν στα υπ’ όψιν, αν και είναι καλύτερο να «ψηθεί» ακόμη μία χρονιά, σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς. Ο Γιάνκοβιτς ομοίως, ενώ να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά Ελληνόπουλα στην Α1 που έρχονται από πίσω και έχουν τα εχέγγυα για να λάμψουν. Πρέπει να τους δώσει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός.
    Ο Φώτσης θα ήταν ιδανικό να επιστρέψει, αλλά με τη σεζόν που κάνει το κόβεις πιθανό;
    Και ο Μπουρούσης θα ήταν μία εξαιρετικότατη επιλογή, αλλά κι αυτός είναι «αλμυρός».
    Κλειδί για όλα αυτά θα είναι το μπάτζετ που θα διατεθεί, για το οποίο κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Εννοώντας ότι δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσον θα πέσει κατακόρυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και συν τοις άλλοις, πλέον που όλα τελείωσαν, ο Ολυμπιακός είναι πανάξια πρωταθλητής. Ένα τεράστιο εύγε και στις δύο ομάδες, αυτός είναι ο αθλητισμός και έτσι πρέπει να είναι. ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!! Και το εννοώ αυτό, καθ’ όλα! Ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει ο καθένας, θα πρέπει να το χαιρόμαστε, γιατί κανείς δεν ξέρει αν θα έχουμε στο μέλλον την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τόσο υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Οπότε, όσο έχουμε τη δυνατότητα, να το ζούμε με όλη μας την ψυχή και να καταλάβουμε ότι ΠΑΝΤΑ κάποιος θα κερδίζει και κάποιος θα χάνει… Αυτό όμως δίνει κίνητρο στον χαμένο για την επόμενη μέρα. Το ξαναλέω, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε ένα μπάσκετ που προσφέρει ανείπωτες χαρές και συγκινήσεις, πράγμα αντιστρόφως ανάλογο με όσα βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.

    Στον Ολυμπιακό ο Ντούντα παραμένει, οπότε μηδέν ζήτημα!
    Στον Παναθηναϊκό είναι τα δύσκολα! Χθες όλα τα sites έγραφαν ότι "παραμένει ο Ζοτς" μετά τα όσα είπε, σήμερα το πρωί παραδόξως το γύρισαν στο "θα προσπαθήσει να παραμείνει". Βλέπω κι άλλη κωλοτούμπα εκ' μέρους τους και μακάρι να πέσω έξω. Μα ήμαρτον, αυτό λέγεται δημοσιογραφία; Να αναπαράγεις συνεχώς πληροφορίες, χωρίς να ξέρεις από που και πως προήθλαν (γενικότερα μιλάω) και στο τέλος να ανακαλείς;;;
    Δεν ξέρω ειλικρινά τι μέλλει γενέσθαι. Αλλά επειδή είμαι προχωρημένος, το δάκρυ του Ιτούδη χθες μήπως λέει κάτι; Μήπως ήξερε κάτι παραπάνω ο assistant και δάκρυσε γιατί αναλαμβάνει πλέον αυτός τα ηνία ή γενικώς αποχωρεί ο Ζοτς; Δεν ξέρω, μία σκέψη κάνω, άλλωστε έχουν γραφτεί άπειρες μαλ..... αυτές τις μέρες που νομίζω δικαιούμαι κι εγώ να πω μία παραπάνω! Οψόμεθα!
    Εσύ, πάντως, τι λες για όλα τα παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.Ο Ομπραντοβιτς χτες ηθελε να σας απαλυνει απλα το ''τσουξιμο''...γιατι σε καμια περιπτωση δεν ηταν ο τροπος που φανταζοταν να αποχωρησει...ειπε θα ''κανει τα παντα να μεινει'',δεν ειπε οτι εχει κλεισει να μεινει.οποιος ξερει ποιος ειναι ο Δημηταρακης και οι κυκλοι του ξερει και γιατι δεν συνεργαζεται ο Ομπραντοβιτς μαζι του...
    2.το μπατζετ θα ειναι 15 εκατομμυρια μαξιμουμ
    3.προπονητη κανα Κατσικαρη βλεπω με κανα παικτη πακετο απο μπιλμπαο
    4.ο Γιανκοβιτς μαλλον παει Ολυμπιακο
    5.Αν βουτηξετε τον Καβαδα θα ναι καλη κινηση
    6.http://www.youtube.com/watch?v=Uk6Z3-QjrEQ&feature=my_favorites&list=FLQxyAF71rrul2QgvkxPbs9A

    Που σαιιιι?γιατι κανεις δημοσιογραφος δεν τολμα να κατακρινει τις ψευτομαγκιες του,και τις μπουκες που χει κανει στο γηπεδο
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι, συμφωνώ για Καββαδά, ξέχασα να τον αναφέρω. Μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και πιστεύω πως έχει τα προσόντα για να κάνει καλή καριέρα. Αλλά πρώτα θα πρέπει να «ψηθεί» σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Κανείς δε γίνεται παίκτης χωρίς παιχνίδια, πρέπει να μείνει εκεί για να παίξει. Στον Παναθηναϊκό, προς το παρόν, δε θα βρει χρόνο συμμετοχής.
    Τώρα για Κατσικάρη το αποκλείω κάθετα. Όσο για τον Γιάνκοβιτς, ψεύδεσαι! Είναι νωρίς ακόμα και το παλληκάρι δεν είναι ακόμα έτοιμο για το μεγάλο βήμα. Εκείνος για τον οποίο θα γίνει «σφαγή» είναι ο Μπράμος. Σπουδαίο ταλέντο, εξαιρετικός χαρακτήρας, μεγάλη επένδυση.
    Τα υπόλοιπα που γράφεις αγαπητέ είναι ανάξια σχολιασμού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε όχι μόνο αυτό το Blog αλλά και κυρίως τα διάφορα site τρώτε την τροφή αμάσητη, έτσι όπως σας την "προσφέρουν", καλό είναι να μην βιάζεστε. Τα site (κυρίως αυτά) συνεχίζουν εδώ και μέρες να παρουσιάζουν τα πράγματα έτσι όπως τους... συμφέρει για να παραμυθιάζουν τον κόσμο, δηλαδή εσάς. Ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου το είπε ξεκάθαρα όπως ακριβώς το γράφει η κουρούνα. Now it's too late και μάλιστα ο Ιτούδης προσπάθησε να το... μπαλώσει στη μετάφραση αλλά δεν ήταν δυνατόν να το κάνει. Στο Κάραβελ ο Ομπράντοβιτς δεν είπε ΠΟΤΕ ότι θα μείνει. Είπε αυτό που ήθελαν να ακούσουν όσοι είχαν μαζευτεί εκεί. Πως "θέλω να μείνω" και τίποτε παραπάνω. Δηλαδή, τι θα έλεγε μπροστά σε τόσο κόσμο; Φεύγω και αντε γεια; Πρέπει να καταλάβετε ότι όλο αυτό που έχει στηθεί εδώ και δύο μήνες είναι ξεκάθαρα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για το ποιος θα φάει τη "λέζα" του χωρισμού. Ο Δημ.Γιανν. έχει ξαμολήσει τον... στρατό για να παραμυθιάζει τον κόσμο και να ρίξει το φταίξιμο στον Ομπράντοβιτς. Ελα μου όμως που εδώ και δύο μήνες ήταν άφαντος και ξαφνικά αποφάσισε να το παίξει "ηγέτης". Ο Ζοτς, όμως, δεν ξεχνάει. Δεν ξεχνάει ούτε το "πετάξτε τις φανέλες" ούτε το περσινό "ο αχάριστος και οι ευεργετηθέντες" για περίπου 15 μέρες στον "πρασινοφρουρό" όσο διάστημα δηλαδή δεν έλεγε το αν θα μείνει ή θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Σταματήστε λοιπόν να "βλέπετε" και να "διαβάζετε" έτσι όπως θέλετε να είναι οι "ειδήσεις" και σταματήστε να καταπίνετε σαν χάνοι ότι σας σερβίρουν. Με μία λέξη, ξυπνήστε...

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. anonyme xalarose kai opos les na perimenoume perimene kai esy.oso exoun bgei oloi kai grafoun oti theloun kai esy to idio kaneis.exete bgei oloi oi ponemenoi tosa xronia kai kanete mnimosino..perimenete oso gia ton dimitrakh einai to mono pou simfono me olous ti apotiximenos anthropos einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://youtu.be/hqp5L84vZ-o παρακαλείται η κουρούνα να προσέξει το 39" ... καλή επιτυχία στις επόμενες προβλέψεις σου , νοστράδαμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά, με όλο το σεβασμό για τον ΠΑΟ, ακόμα και το να μείνει ο Obradovic και ακόμα και με το ίδιο ρόστερ θα είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο.. Οι φετινοί τελικοί έδειξαν αυτό που κάθε λογικός μπασκετικός μπορεί να διακρίνει, οτι δηλαδή αυτή η ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της, και είναι πλέον κουρασμένη. Γιατί λοιπόν τόση κατακραυγή για την κουρούνα, που στο κάτω κάτω απλά έκανε μια πρόβλεψη σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.. Θα είστε όλοι τόσο ικανοποιημένοι αν ο Obradovic δεχτεί να μείνει, με έναν ιδιοκτήτη που δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη, (ποιός μπορεί να προβλέψει πως θα φερθεί ο Δ.Γ στην πρώτη στραβή, αγωνιστική ή μη? ή είμαστε τόσο σίγουροι οτι όλα θα πάνε τέλεια? το παρελθόν άλλα έχει δείξει πάντως..), και να χτιστεί ο Παναθηναϊκός του "αύριο" πάνω σε 35άρηδες? Οποιοσδήποτε, Παναθηναϊκός ή μη, μπορεί να κρίνει την εικόνα των τελικών. Είδαμε μια ομάδα με τεράστια εμπειρία, που όμως δεν μπορούσε καν να αντέξει για 40 λεπτά, και στηριζόταν σε 6 (το πολύ) 7 παίχτες.. Και προσθέτοντας έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη αυτής της ομάδας, συν τις πληροφορίες για μικρότερο μπάτζετ( άρα περιορισμένες μεταγραφές) κλπ, καταλαβαίνετε οτι πλέον το ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν έχει τόση σημασία, και οτι ακόμα και τον Phil Jackson να έχουν για προπονητή, όλες μα όλες οι ομάδες χρειάζονται ανανέωση. Οι κορυφαίοι για να διατηρηθούν στην κορυφή πρέπει να αλλάζουν όταν βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο.
    Οπότε συνειδητοποιώντας οτι ο Οbradovic -ακόμα και αν μείνει φέτος- δεν πρόκειται να είναι εδώ για πάντα, δεχτείτε και οτι καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι για πάντα πρώτη, όσο καλή και να είναι, αφήστε τις κωλοτούμπες που μπορεί να κάνει ή να μην κάνει ο καθένας, και στηρίξτε την ομάδα σας ακόμα και αν δεν είναι όλα ιδανικά (όπως τα τελευταία 10 χρόνια). Everything ends.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pano xarikes e?xarikes?na les ta idia kai gia ton thrino sto podosfairo alla ekei den exei papagalakia dithen antikeimenika....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Aνώνυμος
    Δεν ασχολούμαι καν με ποδόσφαιρο, αλλά απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνεις.. Ή κάνω λάθος? Εγώ είπα 2 πράγματα που πιστεύω ως φίλαθλος του μπάσκετ, και όχι ως Ολυμπιακός.. Αν διαφωνείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι γνωστό ότι σέβομαι απεριόριστα τους επισκέπτες του συγκεκριμένου μπλογκ, τους σχολιαστές (τακτικούς ή περιστασιακούς) και τους αναγνώστες του περιοδικού. Αυτοί όλοι γνωρίζουν ότι το μπλογκ και ένα δισέλιδο του περιοδικού είναι συνδεδεμένα. Αν διαβάζεις το ένα καταλαβαίνεις και το άλλο και το αντίστροφο...
    Για τους υπόλοιπους δεν θα απαντήσω τίποτε. Για την ώρα...Μόνο στον ανώνυμο που μιλάει για δημοσιογραφίσκους και χιτάκια θα του πω ότι η ανοησία του είναι ανίκητη. Αν επεδίωκα κτυπήματα και επσικεψιμότητα θα έγραφα κάθε μέρα και θα έβαζα τίτλο του τύπου ΄΄Φεύγει ο Ομπράντοβιτς'' να κτυπάει και καλά και πολύ στις μηχανές αναζητήσεων. Βεβαίως επειδή ήρθε μισή βόλτα από εδώ, οδηγημένος δεν ξέρω από που, βρήκε και ελεύθερα τα σχόλια είπε να γράψει κάτι...
    Για όλους όσους με διαβάζουν: Εάν ο Ομπράντοβιτς μείνει θα γράφω στις επόμενες 30 αναρτήσεις από την ημέρα παραμονής του ως επίλογο την ίδια φράση... Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΦΑ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ! Με έντονα μπολντ στοιχεία... Ικανοποιημένοι όλοι; Αν όμως φύγει την ημέρα που θα ανακοινωθεί η αποχώρησή του και μόνο αυτή θα έχω δικαίωμα απάντησης στα σχόλια σχετικών και ασχέτων, ανωνύμων και επωνύμων, με όποιο τρόπο θέλω και μου αρέσει...Αντε να κάνουμε και κανένα κόλπομ να πάρουμε 10-20 χιτάκια παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα ήθελα μια ερώτηση απλή να κάνω. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απο ότι λέτε θα είναι ο νέος πρόεδρος του μπασκετικού Παο. Είναι όμως ολίγον επικίνδυνο, θα έλεγα, με την έννοια οτι δεν έχω αντιληφθεί πως έχει ξεχαστεί η εμπλοκή του στο στοίχημα και δη το ασιατικό. Η μήπως έχει καθαρίσει το όνομά του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kourouna kaneis ena lathos kai tora exeis to dikaioma na apantas opos thes...kai mhn mou ekneyrizesai.gia ola ta alla simfono genika ektos apo to an tha meinei o obradovic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε panos 919 ποιος σου πε οτι αμα μεινει ο ζοτς,θα μεινει με το ιδιο ροστερ?απ'τους ξενους προβλεπω να μενουν μονο οι μπατιστ,σαρας..οποτε αυτοματως αδειαζουν τεσσερις θεσεις ξενων..αρκει να γινουν οι σωστες επιλογες κ να μη γινουν τα περσινα λαθη στυλ λογκαν,σμιθ..διαμαντιδης,καιμακογλου,βουγιουκας,περπερογλου,καλαθης λογικα θα μεινουν οποτε εχεις εναν αξιολογο πυρηνα ελληνων παικτων..ειδη φημολογειται ενδιαφερον του παναθηναικου για τον σχορτσιανιτη..αμα αποκτησεις κ κανα πιτσιρικα οπως χρυσικοπουλο,παππα,γιανκοβιτς μια χαρα ομαδα φτιαχνεις με παρον κ μελλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ κάπου, για να γίνουν όμως οι σωστές επιλογές, πρέπει να υπάρχει χρήμα.. Ο Σόφο την κάνει απο Τελ-Αβιβ επειδή δεν δέχεται μείωση, οπότε πως θα έρθει πάλι Ελλάδα (όπου ως γνωστόν οι παλιές καλές -πάρε-όσα-θες εποχές πέρασαν)? Μακάρι να γίνει όπως το λες με τους Έλληνες παίχτες, αλλά το θέμα των ξένων πολύ το φοβάμαι φίλε μου. Ο Obradovic -υποθέτοντας οτι μένει- δεν είναι απο τους προπονητές που δέχεται να του φορτώνουν παίχτες (είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για γούστα προέδρων), άρα έχει πολύ δρόμο ακόμα το πράγμα, όσον αφορά την ομάδα της νέας σεζόν..

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμε Γιάννη
    για πες μας ρε τσακάλι, ποιός ειναι ο "στρατός" που έχει ξαμολήσει- όπως λες- ο Δημ. Γιαν...Το gazzetta (που έγραψε πρώτο περι παραμονής κ.τ.λ) με το οποίο είναι σκοτωμένος; Η το onsports που ούτως ή άλλως ειναι δικό του;
    Για πες μας ρε παντογνώστη να μας φωτίσεις. Και που ξέρεις εσύ οτι ο Ζέλικο δεν ξεχνάει αυτά που λες; Επειδή είτε λες ό,τι να ναι, είτε είσαι κάποιος που ξέρει καλά τι κάνει (για δημοσιογράφο σε κόβω και δεν το κρύβω)σου υπενθυμίζω ότι μετα το "πετάξτε τις φανέλες" ο Δημητρης ηταν στο Βελιγράδι στα γενέθλια του Ζέλικο και κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Αυτό δεν σου το είπε ο Σταυρόπουλος ή ο Σκινδήλιας για να το αναμεταδώσεις; Το θεωρώ δεδομένο ότι μιλάω σε δημοσιογράφο- ρεπόρτερ και γι' αυτό σου τα λέω ολα αυτά.
    Ο Δημητρης με τον Ζέλικο τα έχουν βρει, το πρόβλημα του Ζέλικο ειναι άλλο, ότι εδώ κι ένα χρόνο δεν άκουγε κουβέντα διαφορετική από το "φεύγουμε" και ο ίδιος μαζί με την ομάδα είχαν ξενερώσει.
    Όσο για τον κύκλο του Δημητρη που αναφέρεις, προφανώς έχεις μάθει σε κύκλους... Μαρινάκη και δεν αποδέχεσαι τα υπόλοιπα. Σωστός είσαι, δε λέω.
    Αντε να χαρείς το πρωτάθλημα της ομάδας σου αγόρι μου κι άσε τον Παναθηναϊκό στην ησυχία του με ή χωρίς Ζέλικο. Και τα "ξυπνήστε" να τα λες αλλού. Κυρίως σ' εκείνους που 5 ώρες πριν παρεις το πρωτάθλημα έλεγαν ότι "το πρωτάθλημα ειναι στημένο"
    Κουρούνα δεν ξερω αν θα πεσεις μεσα στον Ομπραντοβιτς αλλά στο ποιός θα ειναι πρόεδρος εχεις πέσει πολύ έξω. Πιό έξω δεν γίνεται ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνεργασια Ομπραντοβιτς-Σχορτσιανιτη...κουνηστε λιγο τον εγκεφαλο σας...ο Σοφο στο ΠΑΟ θα παει λογω Διαμαντιδη μονο αν φυγει ο Ομπραντοβιτς(99% πιθανο),ο Ομπραντοβιτς δεν υπαρχει περιπτωση να τον παρει σε ομαδα του...ο Καλαθης θα τη παλεψει για Αμερικη κ αν δε του κατσει παει για Ισπανια...αν μεινει Γιασκεβιτσιους -Μπατιστ κακο του κεφαλιου τους,βαλσαμωστε τους κιολας....ο ''Κυριος'' γουσταρει πολυ τη ''Ζαχαρη'' νομιζω και τη παρεα με μεγαλωσομους φιλους ,δεν ταιριαζει σε κανενα ποστο που απαιτει''καθαρο'' μυαλο και ΟΧΙ δε τον γουσταρει ο Ομπραντοβιτς... ΝΑΙ ειναι τυπου Μαρινακη ο Δ.Γ. αλλα στα ''τετοια'' μας ,με το παρδον,γιατι ο Μαρινακης ειναι στο ποδοσφαιρο και εμεις βλεπουμε ΜΠΑΣΚΕΤ..επομενως οτι βρωμια ή καλο εκανε ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος δεν διακαιολογει τις βρωμιες του μπασκετικου ΠΑΟ,και για να προλαβω καθε καθυστερημενο οποιασδηποτε πλευρας...ΝΑΙ αποδεχομαι οτι ο ΠΑΟ πηρε παρα πολλους παλικαρισιους τιτλους και αγωνες σε αυτο το διαστημα και δεν ηταν ολα στημμενα...Υ.Γ. μεγαλες δυναστειες υπηρξαν και ο Αρης και η Βαρεζε,αλλα μετα τι ακολουθησε?Επισης ο Παο πριν το 1998 το χε παρει ξανα το 1984..ποσα χρονια ειναι?δεν θελω να πικαρω κανεναν απλα να πω οτι ολα εχουν ενα τελος και η ομαδα αυτη με αυτη τη μορφη της τελειωσε!!! αρεσει η οχι...τωρα μιλαμε για βαλσαμωμα ή αναγεννηση με αλλαγη πανω απο 7 παικτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πόσα ξέρεις ρε ανώνυμε...Ζαχαρες, βρωμιές, μεταγραφές, τι λέει ο Σχορτσιανίτης, τι σκέφτεται ο Ομπράντοβιτς, αν γουστάρει τον Δημητράκη. Κάνε ένα βιογραφικό στο περιοδικό να γράφεις το ρεπορτάζ σου, εκτός κι αν το κάνεις ήδη σε κάποιο από τα δεκάδες σάιτ που έχει ο "ερυθρόλευκος στρατός". Ελα ρε, μη μας δουλεύεις.
    Πως τα ξέρει ολα αυτό το παλικάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. file opade erythroleyke papagale..ase ta dithen oti eimai mpasketikos kai noiazomai gia to athlima.oi vrmies pou exei kanei o thrinos se ola ta athlimata opos kai sto mpasket einai apeires.epishs to poly ponhro den htan ola sthmena mono os asteio to lamvanoume opos eisai kai esy asteios.kaneis den xehnaei ta tacklin to milan tomits oute tis mpounies ston bodiroga kai gaia na allaxei h katastash tou thrinou sto mpasket o panathinaikos ekane oloklhrh allagh.epishs o giorgakis rampo xaaxxaxaxaxaxax elege sta 5 pame gia ta 10 ennontas pos kaneis den ta parataei pote.oso gia to oti erythroleykoi papagaloi mpainoun sta mes na milhsoun gia panathinaiko deixnei poso fovountai.o thrinos sto podosfairo den xreiazetai ananeosi..mallon oxi giati o xontros katexei thn diaithsia kai enai asfalhs.oso gia ton dimitraki pou einai pragmatikos periergos typos gia na peis pos ton empisteyesai asto na to kanonisoume emeis kai na mas peis gia ton ergodoth sou ton xontro kai ti paizei me ekeinon h me tous aggelopoulou pou exoun faei 300 sfaliares kaiperysi parakalagan ton tsoukala na mhn dialysei to sef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοιτα εδω..καψα που εχουν μερικοι μερικοι να φυγουν ζοτς-μπατιστ-σαρας..να μην ερθει ο σχορτσιανιτης κ παει λεγοντας..κριμα που δε θα σας γινει το χατηρι..μπατιστ-σαρας ειναι οι μονοι απ'τους ξενους που προσφεραν φετος κ λογικα θα μεινουν..το αποδειξανε κ στο 4ο τελικο απεναντι στον ολυμπιακο οτι αντεχουν ακομα..δοξα τω θεω ενα χρονο ακομα το χουν,τουλαχιστον ο σαρας για καποια ποιοτικα λεπτα..ο μπατιστ με σωστη διαχειριση απ'τον ζοτς μπορει να παιξει κ περρισοτερα χρονια..εδω ο ζοτς ειχε παρει ευρωλιγκα το 2002 στην μπολονια με τον 38αρη μιντλετον κ τον 39αρη ροτζερς..ο σχορτσιανιτης εχει φτασει πλεον 27 χρονων με γυναικα-παιδι κ θελει να επιστρεψει..δεν ειχε φυγει κ με το καλυτερο τροπο απ'τον ολυμπιακο οποτε σιγουρα θα θελει να αποδειξει αρκετα..βαλτε στη σουμα διαμαντιδη-καιμακογλου-βουγιουκα-περπερογλου-καλαθη κ καποιους εκ των χρυσικοπουλου-παππα-γιανκοβιτς + τους νεους ξενους στις θεσεις λογκαν-σατο-σμιθ-μαριτς..δε γινεται καθε χρονο να πεφτεις σε περιπτωσεις λογκαν-σμιθ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πες τα ρε φιλε. Είναι τρομερό το πως πετάγονται σε θέματα που δεν τους αφορούν για να πουν τη γνώμη τους και να κάνουν προπαγάνδα. Για Ολυμπιακό δεν θα μας πει κανένα θέμα; Μόνο για Παναθηναϊκό ξέρει φαίνεται. Ρε τι γίνεται εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. r einai agnoi flathloi tou mpasket mono gia ayto milane gia ton panathinaiko oxi gia ton monima deytero olympiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Guys μην αρπάζεστε, κουβέντα κάνουμε.. Επειδή δηλαδή κάποιος είναι Ολυμπιακός απαγορεύεται να μιλάει για ΠΑΟ? Αυτό το θέμα προέκυψε, αυτό συζητάμε.. Αν ξέρει η κουρούνα τίποτα για Ολυμπιακό, μεταγραφικά-προπονητικά κλπ να το πει να το συζητήσουμε κι αυτό.. Chill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ολοι μπορει να μιλανε για ολους εκτος απο τους κολημενους που μιλανε γιθα δυναστειες με ενα χρονο πρωταθλημα.ενα πρωταθλημ,α που χαθηκε στην καβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε ανωνυμοι...ο πανος919 γραφει χρονια εδω με ονομα και επωνυμο,εσεις οι χτεσινοι θα μας βαλετε χερι επειδη ειμαστε γαυροι?Αποκτηστε τα παπαρια να γραφετε επωνυμα και ελατε μετα να βρισετε κομπλεξαρες.αντε πια με τον καθε ανωνυμο παπαρα.Εγω μπενιλικωνω επωνυμα κουφαλες.Oσο για κουρουνα χωρις να θελω να φανω γκρινιαρης η κομπλεξικος,δεν εχεις γραψει τπτ εδω περα του ΠΑΟ.Π.χ ο ιβκοβιτς ειναι δεδομενο πως μενει?Γενικα το χεις ψιλοεγκαταλειψει το μπλογκ και οταν τα λιγα που γραφεις αφορουν μονο τον ΠΑΟ δεν νομιζεις πως ειναι κομματακι ασχημο?Που ειναι σιγουρο ενδιαφεροντα,και μενα με ενδιαφερει βεβαια τι θα γινει στο μεγαλυτερο μπασκετικο συλλογο αλλα οχι μονοπωλιο ρε παιδι μου δεν συμφωνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε ροδια τσαντα και κοπανα επειδη εχεις ενα ψευδωνυμο παει να πεις οτι μιλας κ επωνυμα?επωνυμα ειναι να υποστηριζεις αυτα που λες βαζοντας το ονοματεπωνυμο σου απο κατω..τωρα ειτε γραφεις κρυμμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο ειτε γραφεις ανωνυμα ειναι ενα κ τ'αυτο..βρεθηκατε ολοι οι ολυμπιακαρες εδω να ενδιαφερθειτε κ καλα για το καλο του μπασκετικου παναθηναικου..ασχολειτε με την ομαδα σας κ αφηστε μας εμας..μηπως θελετε να διωξουμε κ τον διαμαντιδη?μηπως δε κανει κ αυτος για τον παναθηναικο πλεον?κακο του κεφαλιου μας αμα θελουμε να μεινει ο ομπραντοβιτς..ετσι ειναι,αν ετσι νομιζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα παρακαλούσα ανώνυμους, επώνυμους, ψευδώνυμους και κρυπτώνυμους να χαμηλώσουν τους τόνους τους. Στο συγκεκριμένο μπλογκ μετά από σχεδόν 500 αναρτήσεις και χιλιάδες συνοδευτικών απαντήσεων υπάρχει ελευθερία κατάθεσης απόψεων αλλά κυρίως σεβασμός για τη γνώμη του άλλου, κάτι που γνωρίζουν οι περισσότεροι που είναι τακτικοί και όχι περιστασιακοί επισκέπτες. Παράκληση καταθέτω για να μην φτάσουμε σε παράξενα άκρα και ενεργοποιηθούν μηχανισμοί του blogger όπως η διαγραφή σχολίων. Είναι κάτι που δεν το επιθυμώ αλλά βλέπω και υπάρχουν πολλά νευράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά τα λες Κουρούνα. Και να σταματήσουν τα μπινελίκια επίσης, ξέχασες να το γράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή