Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πόσους παρατρεχάμενους θα πάρει μαζί;

Το αίτημα του επιτελείου των ομοσπονδιακών προπονητών είναι στην αποστολή που θα φύγει σε λίγες μέρες για τη Βενεζουέλα να συμπεριληφθούν 14 παίκτες ώστε να μην πάρει ρίσκα η ομάδα από τυχόν προβλήματα τραυματισμών πριν την έναρξη του τουρνουά. Η ΕΟΚ απαντάει: ¨¨Δώδεκα και ούτε ένας παραπάνω¨¨.
Προφανώς για λόγους οικονομίας. Πάντως μια και η ΕΟΚ διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και πλέον η εποχή που κάναμε πλάκα πέρασε οφείλει να μας δώσει τη λίστα των ατόμων για τα οποία θα πληρώσει τα έξοδα τους. Την αληθινή λίστα και όχι τη μικρή λίστα με τα μέλη της εθνικής. Την άλλη... Με τους ευνοούμενους δημοσιογράφους του προέδρου, τους προσωπικούς του φίλους, τους αυλικούς κλπ. Να μάθουμε δηλαδή για χάρη ποιών κόβονται δύο παίκτες.
Εννοείται, ότι για μια ακόμη φορά η ΕΟΚ τα έκανε μούσκεμα στο θέμα Βουγιούκα. Χωρίς να ρωτήσει κανείς το λόγο που κόπηκε τον αρμόδιο που είναι ο Ζούρος ανακοινώθηκε ότι έχει πρόβλημα στο πέλμα! Δημιουργήθηκε αναταραχή για πολλούς λόγους αφού η απόλυτη αλήθεια είναι αυτή που σας γράφω και ουσιαστικά επικαλέστηκε και στις σημερινές του δηλώσεις ο Ζούρος. Ηθελε πιο ευέλικτους και γρήγορους ψηλούς λόγω των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει η εθνική στη Βενεζουέλα. Μάλιστα, ο Ζούρος σε κατ΄ιδίαν συνομιλία ρώτησε τον Βουγιούκα αν θέλει να τον υπολογίζει για τους Ολυμπιακούς σε περίπτωση πρόκρισης και ο παίκτης απάντησε αρνητικά.
Ο Βουγιούκας έχει και πρόβλημα στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟ. Παρότι του προτάθηκε ίδιο ποσό με τις περσινές αποδοχές του αρνήθηκε και ο Παναθηναϊκός δημόσια πιέζει με την πληροφορία ότι έχει κλείσει τον Σχορτσανίτη. Δεν αποκλείεται να τον κλείσει και τον Σόφο αλλά σε πρώτη φάση τα περί επαφών και προτάσεων ανήκουν στη σφαίρα της....παραπληροφόρησης για πολύ συγκεκριμένους λόγους! 

36 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο Βουγιούκας ρωτήθηκε από τον Ζούρο αν θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες και αυτός απάντησε αρνητικά και τώρα βγαίνει και λέει πως είναι σαστισμένος για την επιλογή του Ζούρου και πως το καλοκαίρι θα λιώσει στην προπόνηση για να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Εντάξει κάποιοι πρέπει να παρκάρουν το καλάμι που έχουν καβαλήσει. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν είμαι τραυματίας" , έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ιαν Βουγιούκας, εκφράζοντας το παράπονό του για την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Ηλία Ζούρου μέσω τιτιβίσματος. Να θυμίσουμε ότι και το περσινό καλοκαίρι ο Ιάν Βουγιούκας είχε "κοπεί" από την Εθνική ομάδα και δεν συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ. (superbasket.gr)

    Τώρα πως μπορεί να απάντησε αρνητικά στο Ζούρο και ο ίδιος να λέει άλλα στο twitter και στους δημοσιογράφους δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουρουνα ηθελα να σε ρωτησω αν τελικα πιστευεις πως ο Σαρας θα ειναι ο νεος προπονητης της ομαδας.Σε περιπτωση αρνησης του Λιθουανου υπαρχει εναλλακτικη και αν θα προερχεται απο τον ελληνικο χωρο??Τα δημοσιευματα για μπραμο και νικολας εχουν καποια βαση??Σευχαριστω
    Α.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά δεν είναι τραυματίας. Η ΕΟΚ το ανακοίνωσε, όχι ο Ζούρος. Ο Ζούρος είπε σήμερα ότι οι λόγοι που κόπηκε είναι τεχνικής φύσης και εγώ τους εξήγησα επακριβώς.
    Από εκεί και πέρα ο Βουγιούκας το έχει πάρει και προσωπικά με τον Ζούρο λόγω της παλαιότερης κοινής τους θητείας στον Πανελλήνιο. Το ότι δεν θέλησε να περιμένει μήπως χρειαστεί για τους Ολυμπιακούς είναι και πάλι προσωπικό του θέμα και το είπε στον Ζούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπέρα κ. Καρύδα,
    πολύ σωστά αυτά που γραφετε για την εθνική και ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
    για τις δύο ομάδες τώρα, επειδή κάθε μέρα βγαίνουν διάφορες φήμες, πείτε μας τι παίζει με τους προπονητές. υπάρχει όντως πρόταση στον Σάρας για α΄προπονητής στον Παο και αν ναι, με ποιόν δίπλα του? για Ολυμπιακό ευσταθούν οι φήμες για τον Τούρκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά τι παίζει με Σάρας; Όντως παίζει για χεντ κόουτς στον Παναθηναϊκό; Γιατί θεωρώ ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα ως παίκτης. Τι βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. την τελευταία ώρα υπάρχουν φήμες για οριστική συμφωνία Παο με Γιούρι Ζντόβτς. θα ήθελα την γνώμη σου ακόμα και αν δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alh8eia ?? file makari... goustarw polu.... polu aksiologh periptwsh ! polu kalh periptwsh k lush ! anerxomenos ! hdh me ebeiria apo eurwligka, eurocup k safh deigmata douleias... makari...

      Διαγραφή
  8. λογικα κατι παιζει πισω απο την σχεση ζουρου-βουγιουκα απο την εποχη του πανελληνιου..ειναι γνωστα κ τα κολληματα του ζουρου με διαφορους παικτες..μη ξεχναμε οτι περυσι για αδιευκρινιστους λογους δεν ειχε καλεσει καν στην προεπιλογη της εθνικης τον παππα..επειτα απο μια καλη χρονια που ειχε κανει ο τελευταιος κ ενω ειχαμε αρκετες ελλειψεις στην περιφερεια..νομιζω οτι ειχανε συνυρπαξει ζουρος-παππας στον πανελληνιο,σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, είχαν συνυπάρξει στον Πανελλήνιο τη σεζόν 2007-08 αν θυμάμαι καλά οι Ζούρος και Παππάς. Είναι γνωστό ότι ο δεύτερος δε φημίζεται για το χαρακτήρα του, άλλωστε γι' αυτό δεν προχώρησε όσο προχώρησαν οι άλλοι συμπαίκτες του σε εκείνη την σπουδαία Εθνική νέων. Μην ξεχνάμε ότι ο Παππάς ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο, ο ηγέτης εκείνης της ομάδας κι όμως έμεινε πιο πίσω από όλους. Γιατί; Μα είναι πάρα πολύ απλό... Λόγω του χαρακτήρα του, καβάλησε το καλάμι, το 'ριξε στις γκόμενες και με το μπάσκετ λούφαρε. Παραθέτω τα δύο εξής στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα τα όσα λέω. Πρώτον, ο Κατσικάρης που επέλεξε τον Παππά με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στη Μπιλμπάο, πήρε τα μηνύματα από Ελλάδα μεριά και φέτος τον έστειλε... σπίτι του. Όσο κι αν πέρασε στο ψιλό, έτσι συνέβη. Κάτι θα έμαθε ο Φώτης, δεν είναι άδικος... Και δεύτερον, πέρυσι ο Παππάς ανάγκασε κοτζάμ Σφαιρόπουλο (που είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων) να τον αποκλείσει από ορισμένους αγώνες, λόγω προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα, απ' ότι είχα μάθει, κάτι παίχτηκε και γενικώς ο Παππάς ήταν πολύ εγωιστής και δεν προσπαθούσε όσο θα έπρεπε. Τεμπελαριό με λίγα λόγια. Να ευγνωμονεί μόνο τον Σούλη που, μη έχοντας επιλογές, τον πήρε στον ΠΑΟΚ.
    Δε θα πάει μπροστά αυτό το παιδί, γιατί πολύ απλά δε δουλεύει. Βάζει το ατομικό συμφέρον πάνω από το ομαδικό και γενικώς η νοοτροπία του δε συνάδει με αυτή των υπολοίπων παιδιών που προχωράνε ψηλά (Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας, Γιαννόπουλος, Γιάνκοβιτς). Και πολύ ορθώς πέρυσι δεν κλήθηκε. Δεν παρουσίασε πρόοδο, ίσα-ίσα ήταν χειρότερος. Δεν έχει μεγάλες διαφορές με την περίπτωση Μπόγρη. Την έχω ανοίξει και παλιότερα τη συγκεκριμένη κουβέντα, ίσως η Κουρούνα το θυμάται...
    Με το Βουγιούκα το πρόβλημα είναι βαθύτερο και δεν είναι τόσο απλό όσο παρουσιάζεται... Αλλά λεπτομέρειες έχει συμφωνηθεί να μη γίνουν γνωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ζουρος δεν βαζει με τιποτα μυαλο..Πηρε περσυ τον Μαυροειδη,την πατησε και το πληρωσε,και τωρα επαναλαμβανει την ιδια κοτσανα..Καπως ετσι τα κανουν θαλασσα οι Ελληνες προπονητες..Καλος ο Μαυροειδης,αλλα ρε Ζουρο,αφου την πατησες περσυ,γιατι παλι τα ιδια???Ξεροκεφαλια ολκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. as eimaste sovari den yparxei kanenas proponitis zouros ite lithouania pige ite tourkia apetyxe patagodos. to oti paei sto proolympiako me psilous pou den paizoun me plati ta leei ola k oti 2 fores ekopse vougiouka k pire ton filotimo alla metrio mauroidi gia mena dixnei k tis proponitikes tou aretes giati kaka ta psemata h dikaiologia prosopikou provlimatos me vougiouka den eustathi giati diaforetika o zouros einai mikros anthropos otan kali kapion tis axias vougiouka k ton kovi gia mauroidi gia prosopikes sxeseis gia spasimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο αρχικό ποστ η κουρούνα έγραψε όσον αφορά το "κόψιμο" του βουγιούκα οτι υπάρχει λόγος τεχνικός. Προσωπικά τον καταλαβαίνω και μάλιστα επικροτώ την απόφαση Ζούρου. Απο την άλλη προκύπτει μπέρδεμα με το ταξίδι και την εντολή περί 12 μόνο εισητηρίων. Και το λέω αυτό αφού η Β ομάδα έφυγε για Αυστραλία και έμεινε ο Καββαδάς για να πάει με τους μεγάλους, αλλά τώρα λόγω της περικοπής δεν θα πάει πουθενά. Μου φαίνεται λογικό να γίνει αυτό, αν και εγώ θα έκοβα Σλούκα, Καιμακόγλου (γιατί έτσι μ΄αρέσει)χαχχααχχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέγα λάθος το κόψιμο του Βουγιούκα.
    Από τους καλύτερους Έλληνες ψηλούς και με μεγάλο κίνητρο.
    Τον αδίκησε ο Ζούρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κατσικαρης με σαρας βοηθο,θα ηταν το ιδανικο,αλλα και ζντοβτς με σαρας διπλα του,μιας και ξερει προσωπα και πραγματα στην ομαδα ειναι και αυτο πολυ καλο...!ειναι και οι δυο νεοι,φιλοδοξοι,πολυ μπασκετικα μυαλα,ο ζντοβτς εδειξε πολυ καλα στοιχεια με ολιμπια και ετσι θα ψηθει και ο σαρας ωστε να γινει ο πρωτος προπονητης μας μετα απο καποιο διαστημα!!!επισης,σε ενα τετοιο ενδεχομενο(ακομη και να ειναι ο σαρας πρωτος προπονητης)πρεπει η διοικηση να στηριξει τον πρπονητη,ποσο μαλλον αν ειναι νεος,με μια μικρη αυξηση του μπατζετ..μπραμος,ζησης,σοφο αν φυγει βουγιουκας,μπουρουσης,χρυσικοπουλος απο ελληνες,παραμονη περπε,καιμακ και καλαθη αν γινεται,επιστροφη ντρου μιας και θα ερθει με λιγα λεφτα πλεον και ξερει την ομαδα(ειδικα αν γινουν εξι αμερικανοι)και καλο ψαξιμο για ξενους,αθλητικους που μπορουν να βοηθησουν την ομαδα..καποιο ελληνες οπως σοφο και μπουρουσης θα δεχτουν να ερθουν με καπως λιγοτερα χρηματα πιστευω μιας και ειναι κινητρο γι'αυτους να παιξουν στη νεα εποχη του παναθηναικου και σε μια τοσο μεγαλη ομαδα.εννοω οτι δεν προκειται να πανε σε αλλη μελη ευρωπαικη ομαδα αυτην την μεταγραφικη περιοδο και ο παο ειναι ευκαιρια.(ο μασει πιστευω οτι ειναι μια χαρα για τη θεση του σμιθ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πως γινεται ο Ζουρος να θεωρει ανεπαρκη τον Βουγιουκα για το προολυμπιακο αλλα να τον "υπολογιζει" για τους Ολυμπιακους (που το επιπεδο θα ειναι 5 φορες ανωτερο);Καποιος δουλευει καποιον .Ειτε ο Ζουρος τον Ιαν ειτε ο αρθογραφος τους αναγνωστες του με τις ¨εγκυρες" πληροφοριες που τους παρεχει.Αν αυτο συνδιαστει με την μπηχτη για ευνοουμενους της ΕΟΚ δημοσιογραφους ευκολα γινεται αντιληπτο το κινητρο του(αφου μενει στην απ'εξω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΖΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ.ΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑ??ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΟΥΡΟΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ?ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΡΩΓΕ 35ΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ.ΤΟΥ EΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΑΝ ΒΓΕΙ.ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 4 ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ?MIDDLETON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά την αξία του Βουγιούκα ρε παιδιά.. Δεν έκοψε τον Wilt Chamberlain, τον Βουγιούκα έκοψε.. Εντάξει, είναι ο 4ος καλύτερος center που υπάρχει για εθνική αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλουμε τόσο απεγνωσμένα έναν αργό ψηλό που είναι άνω του μετρίου σε κινήσεις με πλάτη στο καλάθι ας πάρουμε τον Λάζαρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)loipoun sofo-koufos 2)apo tous ceder pou exeis oute o bourousis einai toso kalos me plati oute o mauroidis mipos apo tis gnoseis pou exeis gia basket theoreis oti to paixnidi me plati den einai sumadiko?

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου θέση (το 5) και με διαφορά ο αγαπημένος μου τρόπος παιχνιδιού.. Οπότε λοιπόν επειδή την έχω παίξει κιόλας τη θέση και έχω δει αναρίθμητους παίχτες με ποστ παιχνίδι καλύτερο του Βουγιούκα, ας μην μιλάμε για γνώσεις μπάσκετ. Αν βλέπετε ένα up and under ή ένα drop step που έχει ο Βουγιούκας ( και να τα χρησιμοποιούσε και συχνά να πεις..) και τρελαίνεστε οκ, do I have to buy too? Αν ακούς μόνο το ''χουκ σατ'' απο Δ.Χ και νομίζεις οτι αυτό είναι παιχνίδι με πλάτη δε φταίω εγώ.. Βλέπει αδύνατη πλευρά ναι, αλλά είναι μέτριος ριμπάουντερ και έχει μηδενικά αθλητικά προσόντα.. Επίσης αν και δεν είναι σχετικό όποιος θέλει κοιτάει τα pre draft measurements του Βουγιούκα, για να καταρριφθεί και το στερεότυπο 5αρι με ύψος 2.10 κλπ. Για να μην κουράζω δυστυχώς και παρά το γεγονός οτι με στεναχωρεί αφάνταστα, ναι, το παιχνίδι με πλάτη πλέον θεωρείται ολοένα και λιγότερο σημαντικό. Ακόμα και εγώ με τις λίγες γνώσεις μπάσκετ που έχω το βλέπω, και μπορεί ο καθένας να το παρατηρήσει απο διοργάνωση σε διοργάνωση, είναι εμφανές.

      Διαγραφή
  18. ελπιζω οι οποιες κοντρες του ζουρου με καποιους παικτες να μην στοιχισουν αγωνιστικα στην ελληνικη ομαδα..το να πας στο προλυμπιακο κ πολυ περισσοτερο μετα στους ολυμπιακους(λογικα θα παρει οσους παλεψουν κ στο προολυμπιακο) με 1,5 σεντερ(ο μισος ειναι ο μαυροειδης) πιστευω ειναι αρκετα ριψοκινδυνο..επισης το οτι μπορει κατα διαστηματα να παιξουμε με 5αρι τον φωτση κ τον πριντεζη,δηλαδη χωρις παιχνιδι μεσα στο καλαθι,επισης μου φαινεται αστειο..εδω σε παιχνιδι αρμανι-παο φετος στην ιταλια σε καποια στιγμη ο σκαριολο ειχε κατεβασει τον φωτση σε θεση 3..με ροκα κ μπουρουση στο 4-5..ποση ωρα ειχε αντιπαλο τον σαρας δεν μπορεσε να τον ποσταρει ουτε μια φορα..

    the caped crusader..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά με τους περπέρογλου, καιμακόγλου και βουγιούκα τι γίνεται;Κουρούνα έγραψες πως ο Βουγούκας δεν δέχτηκε τα χρήματα που του δίνει ο παο για ανανέωση αλλά διαβάζω αλλού πως το ίδιο έγινε και με περπέρογλου και καιμακόγλου αλλά και με τον μπατίστ;Είναι αλήθεια, αν είναι τότε ο παο θα ξεμείνει απο έλληνες παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. akoma k na min ta vrikan stin 1 epafi tha yparxoun k alles. tora to oti einai alitheia k ti oxi tha fanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κουρούνα πέρα απο την πληροφόρηση που έχεις για τους τεχνικούς λόγους που κόπηκε ο Βουγιούκας, εσύ προσωπικά συμφωνείς απο τεχνικής άποψης με την λογική του Ζούρου; Εγώ πιστεύω ότι είναι παρακινδυνευένο να μην έχουμε ένα ψηλό που να παίζει με πλάτη στο καλάθι. Επίσης, σε σκέψη με βάζει και το γεγονός ότι δεν τον πήρε στο Eurobasket, ενώ είχε κάνει τέλεια χρονιά! Τέλος, πιστεύεις ότι σε περίπτωση πρόκρισης η 12αδα των Ολυμπιακών θα είναι ίδια με αυτή της Βενεζουέλας (για Περπέρογλου μιλαώ κυρίως);
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Greg
    Αν περιμένεις εδώ να σου απαντήσει, αγαπητέ Κώστα, ο κύριος Καρύδας θα περιμένεις till hell freeze...Για τις ερωτήσεις σου στείλε μέιλ στη διεύθυνση karydas@direction.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος 11:32
    Αν είχες διαβάσει μια φορά τη στήλη μου εδώ και επτά χρόνια δεν θα είχες τέτοιες απορίες, ούτε θα έγραφες τέτοιες ¨¨ανοησίες¨¨. Αφού δεν έχω έγκυρες πληροφορίες γιατί δεν διαψεύδονται όσα γράφονται αλλά επιβεβαιώνονται; Απλή απορία ενός ανέγκυρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ απόλυτα με τη λογική του Ζούρου. Αλλους αντιπάλυος έχουμε στη Βενεζουέλα, ομάδες χωρίς βαριά πεντάρια και με γρήγορους ψηλούς και άλλοι θα είναι οι αντίπαλοι στο Λονδίνο αν περάσουμε. Το να μη θέλει ο Βουγιούκας να περιμένει για τους Ολυμπιακούς το καταλαβαίνω και αυτό.
    Για τη 12άδα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσουν από τη Βενεζουέλα και μετά μιλάμε.Το βλέπω όντως ριψοκίνδυνο ότι πηγαίνουμε με λίγους ψηλούς αλλά από την άλλη αν δεν πρόκειται ένα παίκτη να τον βάλει καθόλου ή ελάχιστα γιατί πρέπει να τον ταλαιπωρεί κατακαλόκαιρο. Μετά δεν θα έχει άδικο ο παίκτης να γκρινιάζει; Καλύτερα έτσι είναι πιο τίμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για προπονητη στον παο,τι βλεπεις;μονος του ο σαρας ειναι μεγαλο ρισκο.αν και πιστευω οτι μπορει να γινει σπουδαιος κοουτς,δεν νονιζω οτι πρεπει να πεσει κατευθειαν στα βαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω ξερω παντως οτι ο Παππας με αυτα τα μυαλα θα παιζει μονο σε μικρομεσαιες ομαδες που θα ανεχονται την υπαρξη ενς ταλαντουχου πεταμενου, οπως γινονταν παλια με τον Διαμαντοπουλο. Κατα τα αλλα οι 6 αμερικανοι φταινε, οχι η νοοτροπια του ελληναρα "ο,τι αρπαξει ο κωλος μας"¨. Ο Χρυσικοπουλος εχει κανενας ιδεα τι εκανε στην Ιταλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κουρουνα το θεμα των προπονητων των 2 αιωνιων θα αργησει να τελειωσει??Για τον παο υπαρχει plan B σε ενδεχομενη αρνηση του Σαρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για τον Σάρας συμφωνώ ότι θα ζοριστεί πολύ με την αλλαγή του ρόλου. Καλύτερα βοηθός στην αρχή. Τρίτος βοηθός με λίγες αρμοδιότητες να μπαίνει στο πνεύμα. Χώρια που μέχρι τώρα παίκτη τέτοιου βεληνεκούς που να γίνεται μεγάλος προπονητής δεν έχουμε δει! Σούπερ σταρ παίκτης σχεδόν ποτέ δεν μεταφράζεται σε πολύ μεγάλο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρουνα,συμφωνω μαζι σου,απο αρμοδιοτητες,εγω λεω να τον βαλουμε στην αρχη να γυαλιζει τα παπουτσια,να πλενει τα ρουχα και να κουβαλαει τις μπαλλες,και να καθεται διπλα στον χεντ-κοουτς,να τρωει αυτος τα φτυσιματα στο σεφ..

      Διαγραφή
  29. @Tommy
    Το attitude του Παππά είναι όντως questionable για να μην πω ¨¨ύποπτ﨨. Στη Ρόδο όντως είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και όποιος διαβάζει την έντυπη Κουρούνα τα ξέρει καιρό τώρα. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του.
    Ο Χρυσικόπουλος τραυματίστηκε με το που πήγε στην Ιταλία και νομίζω ότι δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου τη σεζόν που τελείωσε. αν πρόλαβε να παίξει κανένα παιχνίδι διορθώστε με δεν το πήρα είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάει και η λύση Σάρας ως προπονητής μετά την άρνηση του. Και τώρα ποιος; Υπάρχει plan b ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Α! υπάρχει και η λύση να προτείνουμε στον μπατίστ να γίνει προπονητής. Και αυτός λίγο πριν στο να σταματήσει είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι.φιλε μου,εσυ ειδες να υπαρχει plan a ????

      Διαγραφή