Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ζέλικο, Δημήτρης. Παναθηναϊκός: Αλήθειες και ψέματα

Παρά το γεγονός ότι μπορούσε να είναι χειρότερα, πολύ χειρότερα, είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει διχαστεί τα τελευταία 24ωρα με την υπόθεση Ομπράντοβιτς. Παρότι ένα τέτοιο άρθρο είναι δουλειά των ρεπόρτερ του περιοδικού και όχι δική μου αναλαμβάνω την πρωτοβουλία κυρίως γιατί μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους στις αρχές Ιουλίου.


Τις τελευταίες μέρες οι υπέρμαχοι του Ομπράντοβιτς υποστηρίζουν σε κάθε γωνιά του διαδικτύου ότι οδηγήθηκε τεχνηέντως στην έξοδο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κατηγορούν όλους τους υπόλοιπους ότι παίζουν το ρόλο προπαγανδιστών. Από την άλλη πλευρά, με τον νυν ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού να ελέγχει μια εφημερίδα και μερικά αθλητικά σάιτ αρκετοί σχολιαστές εντοπίζουν ¨¨αλλού¨¨ το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και δεν έρχομαι να τη ζυγίσω αλλά να γράψω διάφορα γεγονότα που ενδέχεται να μην είναι ευρέως γνωστά και μάλλον για πρώτη φορά εμφανίζονται όλα μαζί στην ίδια αναφορά-ανάλυση.

Είναι αλήθεια και όχι προϊόν προπαγάνδας ότι ο Ομπράντοβιτς είχε αρκετό καιρό τώρα υπαρκτό πρόβλημα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο! Ακούγεται απίθανο αλλά είναι πραγματικότητα… Το ξεκίνημα έγινε το καλοκαίρι του 2010, στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στο ΟΑΚΑ. Είχε προηγηθεί το ίδιο πρωί συνάντηση των δύο (Θανάσης-Ομπράντοβιτς) στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ όπου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είχε διαπιστωθεί τεράστια διαφορά απόψεων. Κάτι ανάλογο με ότι συνέβη φέτος! Το απόγευμα, ο επονομαζόμενος και ¨¨τυφώνας¨¨ Θανάσης άρπαξε το μικρόφωνο και προς γενική κατάπληξη όσων γνώριζαν τι πραγματικά είχε συμβεί ανήγγειλε μπροστά σε 20.000 κόσμο τη νέα συμφωνία με τον Ομπράντοβιτς! Ο τελευταίος αναγκάστηκε να αποδεχτεί μια ανύπαρκτη συμφωνία και στο επόμενο ραντεβού, όταν εμφανίσθηκε οργισμένος,  ο Θανάσης κατάφερε να τον κατευνάσει με τον γνωστό του τρόπο: ¨¨Βάζω και δύο εκατομμύρια ευρώ από τον προσωπικό μου λογαριασμό για την ομάδᨨ, είπε και τα σκυλιά δεμένα… Από τότε μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν και άλλες εστίες παρεξήγησης με τη σχέση των δύο να ¨¨κρυώνε騨 αλλά ποτέ να μην φτάνει στα άκρα. Και κυρίως, όλα αυτά ποτέ να μην ξεπερνάνε τα όρια της ομάδας.

Σε όλη τη φετινή σεζόν ο Ομπράντοβιτς δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει τις παλινωδίες κυρίως του Θανάση Γιαννακόπουλου που τις ζυγές μέρες δήλωνε ότι η οικογένεια εγκατέλειπε την ομάδα και τις μισές ότι θα συνέχιζε να βοηθάει τον Παναθηναϊκό χωρίς έστω την ενεργή παρουσία της σε αυτόν! Σε δικούς του ανθρώπους ο Σέρβος προπονητής έχει εξομολογηθεί κατ΄ επανάληψη ότι τα αποδυτήρια της ομάδας είχαν ¨¨αρρωστήσε騨 με τους παίκτες να τα έχουν χαμένα και να μην ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Αυτό βέβαια είναι η μισή αλήθεια, διότι ο Ομπράντοβιτς παραγνώριζε γεγονότα που τα ήξερε όπως ότι σε μια οικογένεια υπάρχουν ζυμώσεις και θέματα, ακόμη και εσωτερικές διαφορές. Από τη δική του πλευρά, έκανε κάτι αντίστοιχο με τη συμπεριφορά του Θανάση. Κάθε φορά που κυκλοφορούσε ένα ¨¨φεύγουμ娨 ακολουθούσαν δηλώσεις του Ζοτς σε συνεντεύξεις τύπου μετά από αγώνες που καλούσε τους φιλάθλους να βοηθήσουν και να πιέσουν αποδεικνύοντας αυτό που όλοι ξέραμε και καταλαβαίναμε: Ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τον Παναθηναϊκό αλλά ήθελε να μείνει με τους δικούς του όρους σε όλα τα επίπεδα κάτι που συνέβαινε σταθερά από το 1999. Ενδεχομένως αυτό να συνέβαινε μέχρι και σήμερα αν ίσχυε το πλάνο έμπνευσης Θανάση Γιαννακόπουλου που είχα αποκαλύψει τον Φεβρουάριο στο περιοδικό. Οι Γιαννακόπουλοι θα κρατούσαν τις μετοχές, θα έβαζαν 10 εκατομμύρια στο ταμείο του συλλόγου και θα εξουσιοδοτούσαν τον Μάνο Παπαδόπουλο να τα διαχειριστεί αλλά και να συμπληρώσει τις τρύπες του μπάτζετ από χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα, διαφημίσεις κλπ. Μάλιστα, όπως είχα γράψει τότε -και λίγο αργότερα-  στο περιοδικό είχαν γίνει και κάποιες επαφές με ανθρώπους από την αγορά αυτοκινήτου όπως οι Έλληνας, Θεοχαράκης (αμφότεροι γνωστοί Παναθηναϊκοί) για τη συμμετοχή τους στο νέο διοικητικό σχήμα.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πικραμένος για λόγους που δεν είχαν σχέση με το μπάσκετ, ζ<ητούσε την απεμπλοκή της οικογένειας από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και αναζητούσε στο εξωτερικό πιθανούς αγοραστές της ΚΑΕ. Πέραν των αντιδράσεων των θείων του Θανάση και Κώστα για τις κινήσεις του αντιλήφθηκε από την ίδια την ¨¨αγορά¨¨ το αυτονόητο: Κανείς δεν είχε τη διάθεση να αγοράσει και να πληρώσει τις υπεραξίες που είχε δημιουργήσει η οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα έπαιρνε μια ΚΑΕ χωρίς περιουσιακά στοιχεία που απαιτεί και οικονομική ενίσχυση 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο τουλάχιστον. Όπως μου είχε πει τότε άνθρωπος του Παναθηναϊκού: ¨¨Όχι απλά κάποιος πρέπει να βάλει και 10 εκατομμύρια από την τσέπη του αλλά κινδυνεύει και να τον βρίζουν στο τέλος αν η ομάδα δεν παίρνει τϊτλους¨¨. Κουβέντες που δεν αποκλείεται να αποδειχθούν προφητικές! Η ουσία όμως δεν αλλάζει: Οι Γιαννακόπουλοι ήταν υποχρεωμένοι να κουβαλήσουν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό από γενιά σε γενιά!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ομπράντοβιτς ήταν η εμφάνιση στον τύπο ενός Ρώσου… μεγιστάνα υποψήφιου να αγοράσει την ομάδα. Βεβαίως, το όλο θέμα ήταν της πλάκας αφού όποιος ανατρέξει στο αρχείο του μπλογκ θα βρει τις απαντήσεις που έδινα εκείνες τις μέρες στις σχετικές ερωτήσεις. Συνοπτικά, ο Ρώσος ήταν απλά ένα υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος της Gazzprom και τίποτε άλλο. Αρκούσε ένα απλό τηλεφώνημα στη Ρωσία για να το μάθει ο οποιοσδήποτε! Ο Ομπράντοβιτς θεώρησε ότι τον κοροϊδεύουν και ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και με συγκεκριμένη αφορμή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Τα υπόλοιπα λίγο ως πολύ είναι γνωστά. Η ξαφνική μεταστροφή στα εσωτερικά της οικογένειας και η απόφαση να βγει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλαξε άρδην το σκηνικό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι Γιαννακόπουλος-Ομπράντοβιτς πολύ πριν τις επίμαχες μέρες είχαν συναντηθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές και είχαν μιλήσει. Ακόμη και αν δεν είχαν συναντηθεί υπήρχαν δύο τουλάχιστον πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες όπου ο Σέρβος στην ουσία ανακοίνωσε ότι με τη λήξη τηςπεριόδου θα φύγει.
 Γιατί ο Ομπράντοβιτς ήθελε τον Θανάση στις τελικές συναντήσεις παρά την ¨¨παγωμέν稨 σχέση τους την τελευταία διετία; Επειδή, ο Θανάσης θα έλεγε πάλι το κλασικό ¨¨βάζω Χ εκατομμύρια από τον προσωπικό μου λογαριασμό¨¨ και μέσα στο μπάτζετ θα χώραγαν και τα δικά του λεφτά! Κάτι που πλέον δεν μπορεί να ισχύει στον Παναθηναϊκό με τα νέα δεδομένα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο νέος κουμανταδόρος και αυτός βάζει τους όρους του παιχνιδιού. Όρους που δεν είναι δραματικά διαφοροποιημένοι σε σχέση με το παρελθόν αλλά έχουν μια ουσιαστική τροποποίηση: Ο Ομπράντοβιτς μένοντας θα έκανε κουμάντο στην ομάδα έχοντας το ¨¨εν λευκώ¨¨ σε αγωνιστικά θέματα αλλά όχι σε όλη την ΚΑΕ. Την τελευταία διετία ή τριετία ουσιαστικά ο Ομρπάντοβιτς ήταν αυτός που έμμεσα ή άμεσα αποφάσιζε ακόμη και για το ύψος του μπάτζετ με μια σειρά καλοκαιρινών απαιτήσεων και πιέσεων.

Ο Σέρβος έπαιξε πάλι το παιχνίδι του κόσμου. Περισσότερες από μια φορές με αποκορύφωμα όσα είπε στο Κάραβελ, ενώ ήξερε ότι κατά 99% δεν θα έμενε στην ομάδα. Το είχε προαναγγείλει μετά το τέλος του 4ου τελικού και το είχε ξαναπεί στο ΣΕΦ μισή ώρα πριν τη συνάντηση του με τους φιλάθλους με τις λέξεις ‘’Its too late now’’. Λίγο πριν το τζάμπολ του 4ου τελικού και αφού είχε γίνει δημόσια γνωστή πια η ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η γραμμή που δινόταν από τη διοίκηση στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ήταν ότι ¨¨ο πρώτος και βασικός στόχος είναι η παραμονή του Ομπράντοβιτς¨¨. Αν δεν ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ υψηλού επιπέδου αποδεικνύει ότι ο Δ.Γ. ήθελε να κρατήσει τον Σέρβο στην ομάδα και του έστελνε μια δημόσια ¨¨πρόσκλησ稨 για να του αλλάξει γνώμη.

Επιστρέφοντας από το Ντουμπάι παραμονές του οριστικού αντίο ο Ομρπάντοβιτς δήλωσε ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά ¨¨ζήτημα σεβασμού¨¨! Την επόμενη, βέβαια, δεν εξήγησε ποιος δεν τον σεβάστηκε και αυτό παραμένει άλυτο μυστήριο. Όποιος έφτασε διαβάζοντας μέχρι εδώ ενδέχεται να μπορεί να καταλάβει και να του έχει λυθεί η απορία.

Από την άλλη πλευρά, η ΚΑΕ φρόντισε να ηρεμήσει την κατάσταση κυκλοφορώντας πρώτη την ανακοίνωση ευχαριστίας για τον Ζέλικο. Μπήκαν τα βέλη στις φαρέτρες αφού είναι παραπάνω από σίγουρο ότι αν το διαζύγιο δεν ήταν ομαλό θα έρρεε αίμα! Η μια πλευρά θα μιλούσε για τα 26 εκατομμύρια ευρώ που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια ο Ζοτς από την ομάδα και τις ύστατες ανυποχώρητες απαιτήσεις του σχετικά με το συμβόλαιο το δικό του αλλά και του Ιτούδη (ο τελευταίος προοριζόταν ως εξιλαστήριο θύμα και ο κυρίαρχος υπεύθυνος πάνω στον οποίο θα έπεφτε το βάρος του διαζυγίου). Από την άλλη, ο Ζοτς θα έδινε τη δική του διάσταση στο τι σημαίνει έλλειψη σεβασμού λέγοντας από τη δική του οπτική γωνία μερικά από όσα σας έγραψα πιο πάνω για τα γεγονότα της τελευταίας διετίας και ειδικότερα της τελευταίας σεζόν. Όλα αυτά θα συνέβαιναν όχι για λόγους ουσίας αλλά για την επικοινωνιακή νίκη στα μάτια ενός σκληρού πυρήνα μερικών χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ. Ο επίλογος αυτής της ιστορίας είχε γραφτεί πολύ πριν μπει η λέξη Τέλος.
Δεν πρόκειται βέβαια να μπω στο τριπάκι στον επίλογο να γράψω ποιος έχει άδικο και ποιος όχι. Αντίθετα θα γράψω ότι πρυτάνευσε η λογική και μια ιστορία έκλεισε αναίμακτα. Θεωρώ ότι σε επίπεδο εντυπώσεων κερδισμένος έχει βρει ο Ομπράντοβιτς αλλά στην ουσία του θέματος αληθινός νικητής είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ουσιαστικά εγκαινιάζει τη δική του εποχή στην ομάδα από μηδενική βάση και θα κριθεί με βάση το δικό του δημιούργημα και όχι όλων των προηγουμένων. Παίρνοντας παράλληλα και ένα τεράστιο προσωπικό ρίσκο.

13 σχόλια:

  1. Fovero arthro kai nomizw exei piasei tin oysia toy thematos. To simantikotero einai oti kamia apo tis dyo pleyres de to travixe sta akra sto telos, alliws tha eixe kleisei i porta oristika kai apo tis dio pleyres.

    Mia aporia lyse moy mono se parakalw. De diafwnw oti o Zots itan apolytos se ola akomi kai plirwmes synergatwn ktl. Alla moy dinetai i entipwsi apo to arthro soy oti apo tis proteraiotites toy itan to ypsos toy symvolaioy toy me to opoio tha diafwnisw. Pera toy oti exoyme diavasei polla reportaz me peristatika poy to apodeiknyoyn,ta teleytaia 2-3 xronia tha mporoyse na paei se alles omades poy tha to dinan perissotera lefta kai de to ekane. Poso mallon perysi poy zitise meiwsi twn dikwn toy apodoxwn gia na kratithoyn kapoioi paixtes.

    Telos, ofeilw na omologisw oti poly swsta paroysiazeis ton rolo toy Dimitri Giannakopoylou. Para ta lathi toy, ithele gennaiotita gia na bgei mprosta se tetoia epoxi kai na parw to varos tis eythinis panw toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουρούνα τέλος ο Ντούντα από ολυμπιακό. Και τώρα ποιος θα είναι ο διάδοχος;
    Τώρα για τον θέμα Ζοτς και Παο: λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές για να φτάσουμε στο διαζύγιο. Για εμένα πλέον δεν έχει καμιά αξία να κάτσω να ρίξω ευθύνες σε κανέναν. Πάμε παρακάτω.
    Άκουσες τίποτα ποιος ήταν ο προορισμός του Μάνου και ποιον θα συναντούσε;
    Υ.Σ μήπως τελικά αυτά που καταλόγισε ο σπανούλης στον Ιτούδη( ότι ανεβαίνει σε πλάτες άλλων) είχαν κάποια βάση; κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα, στην παράγραφο που λες για τον αρχικό σκοπό του δημητράκη (να πουλήσει την ομάδα) λες ότι κανένας δεν θα αγόραζε τις υπεραξίες που είχε δημιουργήσει η οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύεις ότι πλέον στόχος του δημητράκη είναι να μειώσει την χρηματική αξία της ομάδας ώστε να την πουλήσει πιο εύκολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακή
    Το ταξίδι του Παπαδόπουλου δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Εδώ επειδή ταξίδεψε παρέα με την εθνική βγήκαν και είπαν ότι έκανε πρόταση στον Ζούρο. Λες και δεν ήξερε το τηλέφωνό του και περίμενε να τον βρει τυχαία στο αεροδρόμιο.
    Υ.Γ. Δε λέω ότι ο Ζούρος αποκλείεται να είναι προπονητής του ΠΑΟ. Αλλο λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος
    το αποκλείω. Εχει πάρει πολύ ζεστά το όλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ONSPORTS ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΖΟΤΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα,εκτός από μια αναμάσηση των ρεπορτάζ μέχρι τώρα,πού τη βλέπεις τη μεγάλη αποκάλυψη που κάνεις kourouna απορώ.Γιατί δεν πιστεύω να θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά οτί ήταν τσακωμένος με το Θανάση,αλλά στην αμέσως επόμενη γραμμή να γράφεις οτί περίμενε να είναι και ο Θανάσης στο ραντεβού για να τα σκάσει και να μείνει(άσε που η όλη θεώρηση του άρθρου,είναι οτί εν τέλει μιλάμε για Οφράγκοβιτς όπως το πάς).

    Ποιός παίχτης δέχθηκε μείωση 100.000 ευρώ λίγες μέρες πρίν το f4,γεγονός που εκνεύρισε τον Ομπράντοβιτς;(μαθεύτηκαν ομηρικοί τηλεφωνικοί καυγάδες,μέσα σε πούλμαν μάλιστα,με τη διοίκηση).Γιατί να πρέπει ο Ζότς να είναι η βιτρίνα της διοίκησης σε κάθε είδους ερώτηση των ΑΡΔ για επενδυτή και να νιώθει πώς πρέπει να απολογηθεί για αυτούς,ενώ δεν ήξερε στην ουσία τίποτε;(μήπως εκεί πάει η έλλειψη σεβασμού;Λέω εγώ τώρα).
    Στο κάτω-κάτω,είναι εκνευριστικό να παίρνεις στο κείμενο σου ώς βεβαιότητα το που θα πάνε τα 12-13 εκατομμύρια για να επιχειρηματολογήσεις,όταν πρίν μία-μιάμιση εβδομάδα μας έλεγες "ε όχι βρε παιδιά και γενιά των 600 ευρώ ο ΠΑΟ.Δεν είναι μέσα η εφορία"

    Το ταξίδι του Μάνου μήπως είναι αρκετά μακρινό και έχει,εν τέλει,σχέση με το μπάσκετ;;Λέω εγώ τώρα.Ο νέος προπονητής θα έχει το ίδιο μπάτζετ που πρότειναν στον Ομπράντοβιτς;;Μήπως έχει παραπάνω;;;Λέω εγώ τώρα.Ο Δημητράκης μήπως ήθελε να σβήσει κάθε σχέση με το διοικητικό παρελθόν των προγόνων του,για να χρεωθεί εξ'ολοκλήρου την όποια ενδεχόμενη νέα επιτυχία;;Λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι γνωριζουν απο πραγματα κ καταστασεις θα ξερουν πως οι γιαννακοπουλοι ειναι εγωιστες.μετα την φυγη του ζοτς εχουν πεισμωσει αρκετα.το επισημο μπατζετ θα ειναι εκει που λενε.το ανεισημο;;οποιος καταλαβε καταλαβε.φιλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε, επειδή η Κουρούνα έχει γράψει πρόσωπα, πράγματα και διευθύνσεις, δεν μας γράφεις κι εσύ ποιός παίκτης δέχτηκε μείωση πριν το φάιναλ φορ; Αφού το ξέρεις γιατι το θέτεις ως ερώτημα; Διότι αν δεν το γράψεις θα θεωρήσει ο κόσμος οτι απλά μπήκες για να κανεις θόρυβο.γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "η Κουρούνα έχει γράψει πρόσωπα, πράγματα και διευθύνσεις": Γελάνε και τα μάρμαρα..

      Φίλε μου ούτε πληρώνομαι για τα σχόλια που γράφω,ούτε θα κάνω εγώ μάγκα την κουρούνα.Το τί θα θεωρήσει ο κόσμος,μου είναι αδιάφορο...

      Διαγραφή
  10. Πες μας και τον παίκτη αφού τα ξέρεις όλα. Αν δεν σε νοιάζει τι θα θεωρήσει ο κόσμος τουλάχιστον μην πετάς ό,τι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o neos proponitis tou pao ean pei to nai legete Saras Jaskevisious k ayto to ksero apo mesa apo tin kae opos episis nikolas-bramos-sortsianitis-bourousis-giankovic-vasilopoulos-pappas einai kleismenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή