Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έμεινε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Με μια λιτή κοινή ανακοίνωσή τους πριν από λίγο Παναθηναϊκός και Ομπράντοβιτς ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου. Επίσης, καθορίστηκε (με ή χωρίς την εφορία δεν γνωρίζουμε ακόμη) το μπάτζετ της νέας χρονιάς στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Κατόπιν των δραματικών εξελίξεων και ανατροπών στο σκηνικό των τελευταίων ημερών οφείλω να ζητήσω συγνώμη:
α. Από τους αναγνώστες της στήλης μου στο περιοδικό που τους έχω ενημερώσει ότι ο Ομπράντοβιτς θα έφευγε από τον ΠΑΟ πριν από τρεις μήνες περίπου!
β. Στους αναγνώστες του μπλογκ τους οποίους ενημέρωσα πριν από μερικές μέρες ότι ο Ομπράντοβιτς θα φύγει από τον Παναθηναϊκό και ως εκ τούτου δημιούργησα τη δικαιολογημένη αγανάκτιση διαφόρων σχολιαστών, οι οποίοι υποστήριζαν ότι όλα αυτά είναι ευρήματα ταλαιπωρημένου δημοσιογραφίσκου για να πάρει 10 κτυπήματα παραπάνω τη μέρα.
γ. Τους αναγνώστες του περιοδικού (ξανά) που διάβασαν από την περασμένη Τετάρτη (ημέρα έκδοσης του τελευταίου τεύχους) στο εξώφυλλο τον λανθασμένο τίτλο ''Τέλος εποχής για Ομπράντοβιτς- Παναθηναϊκό'' και το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Μπουρλάκη στο εσωτερικό με όλες τις λεπτομέρειες του θέματος.
Και επειδή πάντοτε τηρώ τις υποσχέσεις που δίνω στους αναγνώστες μου είναι υποχρεωμένος να αυτοτιμωρηθώ γράφοντας αντί επιλόγου

Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

27 σχόλια:

  1. Κουρούνα από μέρους μου σου ζητώ συγνώμη όχι γιατί δεν πίστευα το ρεπορτάζ σου αλλά γιατί δεν ήθελα να το πιστέψω. Δυστυχώς για εμάς του πραγματικούς φίλους του παναθηναικού και του μπάσκετ είναι μια άσχημη εξέλιξη. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κυριακή
    Ούτε συγνώμη, ούτε τίποτα. Το όλο θέμα το αντιμετωπίζω με χιούμορ όπως καταλαβαίνεις και ειδικά οι τακτικοί και μόνιμοι αναγνώστες έχουν κάθε δικαίωμα να αμφισβητούν και να σχολιάζουν όπως θέλουν. Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα συγνώμης. Οι περαστικοί θα...κρυφτούν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...MIDDLETON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βράδυ θα γίνει κανονικά το live chat; Επίσης μια πληροφόρία γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το βράδυ. Ο Ιτούδης θα πάει μαζί με τον Ζοτς ή θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής. Το ρωτάω γιατί στο τέλος της ανακοίνωσης του Ζοτς είναι σαν να τον αποχαιρετά επαγγελματικά. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια για το ρεπορταζ σου.Δυστηχως επιβεβαιωθηκες.Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε για ολα ΤΕΡΑΣΤΙΕ ζελικο....παντως για να μην βρεθηκαν σε κανενα ραντεβου(οπως λενε)ο θανασης 'η ο παυλος σε μια τοσο σημαντικη αποφαση,μαλλον το γυαλι ειχε ραγισει απο καιρο!και αποκλειεται να φταει η μια μονο πλευρα..θα ηθελα να δω ιτουδη 'η κατσικαρη απο ελληνες στον παγκο!και οι δυο μαζι δεν θα με χαλουσε!ελπιζω να μην τον ακολουθησει και ο διαμαντιδης...αυτο θα ειναι πιστευω το επομενο σιριαλ στον παναθηναικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύκλος έκλεισε. Ανανέωση για όλους και η ζωή συνεχίζεται κανονικά.
    Πάντως και σε αυτή την κοινή ανακοίνωση ο Ζοτς κάνει λόγο πάλι για σεβασμό (αυτός δε νομίζω πως δε σεβάστηκε κάποιον) και τα « Τα εν οίκω, μη εν δήμω»

    "Οι Αρχές που έχω από την οικογένειά μου, πάντα μου υπενθυμίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις να σε σεβαστούν και αυτοί. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω αυτή τη στιγμή."

    ότι έγινε τις τελευταίες ημέρες ήταν μάλλον για τα μάτια του κόσμου. όχι ότι έχει σημασία αλλά πιστεύω πως και οι κύκλοι του ΠΑΟ τις επόμενες μέρες θα του απαντήσουν σχετικά.
    όλη η ανακοίνωση:http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/zots-theend.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Middleton
    Μέρες τώρα είχα αποφασίσει να μη μιλήσω για το όλο θέμα και υπέμενα όλα τα σχόλια. Αυτοί βέβαια που τα έγραφαν αφού δεν ξέρουν ποιός είμαι δεν μπορούν να φανταστούν και τι είδους πληροφόρηση έχω. Το πόσοι το ήξεραν προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Το πόσοι το έγραφαν να μου πεις. Επίσης, να σου πω με κάθε ειλικρίνεια ότι αναγνωρίζω τη σημερινή μέρα ως ιστορική στιγμή συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ αλλά προσωπικά δεν με συγκινεί οτιδήποτε σχετικό με μεταγραφές παικτών ή πήγαινε έλα προπονητών. Ηδη προχώρησα στο επόμενο θέμα ψαρεύοντας ειδήσεις αλλού μακριά από εκεί που κοιτάνε οι υπόλοιποι.
    Επίσης, για όλους όσους σχολιάζουν. Ακόμη και να μην ήξερα ότι θα φύγει ο Ζοτς αν ερμήνευα σωστά τι συνέβαινε (όπως την απουσία κυρίως του Θανάση από τα ραντεβού) μπορούσα να μαντέψω και τη συνέχεια!
    Το live chat θα γίνει κανονικά...
    Σχετικά με τον Ιτούδη: Εχει μόνο έναν αλλά όχι ιδιαίτερα ισχυρό υποστηρικτή στον Παναθηναϊκό. Και πολλούς που δεν τον συμπαθούν εντός και εκτός αποδυτηρίων. Συνεπώς μάλλον δεν θα είναι ο επόμενος. Το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Αφενός ότι λένε αντίο σε όσους συμπαθούν, αφετέρου ότι κρατάνε μια πισινή και δεν λένε αντίο σε κάποιον που μπορεί να μείνει (συνεχίζω να το θεωρώ απίθανο πάντως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χμμ.. Το θεωρείς λογικό να ειρωνεύεσαι τον κόσμο έτσι ? Εγώ είμαι ο "ανώνυμος" που σου είπε για τα 10 hits παραπάνω, προφανώς και θα σου απαντούσα αφότου βγήκε η τελική απόφαση του Ζοτς, αλλά όχι όπως νομίζεις.. Κωλοτούμπες δεν θα κάνω.. Ούτε σε αντιπαράθεση θα μπω μαζί σου, δεν έχει νόημα.. Επειδή ανέφερες οτι είμαι τυχαίος επισκέπτης του blog σου, να σου πω οτι και τα λεφτάκια μου τα δίνω για το περιοδικό σου εδώ και 2 χρόνια (μηνιαία πλέον) και το blog σου το επισκέπτομαι συχνά κι απολαμβάνω αυτά που γράφεις. Το συγκεκριμένο post όμως ήταν πραγματικά η επιτομή της ανούσιας μπουρδολογίας, με το συμπάθειο... Να εξηγηθώ όμως.. Είμαστε στο 2012, η χώρα καταρρέει, οι ομάδες συρρικνώνουν το budget τους, ο Ζοτς βλέπει πλέον την ΚΑΕ να αλλάζει αφεντικό, η μισή ομάδα αλλάζει, κι εσύ βάσισες όλο σου το άρθρο στο "It's too late". Γιατί "It's too late"? Για το budget ? Επειδή κανένας δεν βγήκε για να πει πως θα παραμείνει η οικογένεια στον Παναθηναικό παραμονές final 4 ? Γιατί βγήκαν και το είπαν παραμονές 5ου τελικού και η ομάδα έχασε? Θες να είσαι δημοσιογράφος ή blogger ? Αν είσαι το 2ο, πάω πάσο, μπορώ να βγώ κι εγώ να γράφω ό,τι θέλω. Αν θέλεις να είσαι το 1ο, γράψε ένα άρθρο, κάνε τις εκτιμήσεις σου, εξέθεσε τον εαυτό σου, κάνε κωλοτούμπες, φάε βρισίδι κ συνέχισε.. Εκτός κι αν δεν συμβαίνει έτσι στην δημοσιογραφία, οπότε πάλι πάσο. Απλά δεν βρήκα κανένα νόημα στο post σου. Γράψε πως δεν γουστάρει ο Ζοτς να έχει αφεντικό τον Δημητράκη και τέλος.
    ΥΓ: Θεωρείς ωραίο να ειρωνεύεσαι τους αναγνώστες σου ? Ό,τι ποιόν και να έχουν.. Μπορώ να σου πω άλλες 100 "θεωρίες" που έχεις ΑΚΟΥΣΕΙ και ποτέ δεν βγήκαν. Ειδικά για το περιοδικό αναφέρομαι.
    ΥΓ2: Δεν νομίζω να μπορείς να επικαλεστείς την ανωνυμία μου απο την στιγμή που κι εσύ δεν έχεις όνομα.
    Συγγνώμη για το προσωπικό ύφος των παραπάνω, απλά ήθελα να εξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος
    Κατ΄αρχήν χαίρομαι για το ύφος της απάντησης σου. Τώρα είναι ανάλογη ενός σοβαρού ατόμου και θα σου απαντήσω ανάλογα...
    Τις θεωρίες που αναφέρεις τις έχω αναπτύξει εδώ και μήνες στο περιοδικό. Εφόσον είσαι τακτικός αναγνώστης θα ξέρεις ότι και πέρσι που όλοι υποστήριζαν ότι οι Γιαννακόπουλοι φεύγουν βγήκα ανοιχτά και έγραψα ότι θα μείνουν και εξηγούσα σοβαρά τους λόγους της παραμονής τους. Αν όπως λες είσαι μόνιμος αναγνώστης περιοδικού (για το μπλογκ δεν αναφέρομαι ακόμη γιατί εδώ υπάρχει αποσπασματική ενημέρωση) δεν έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάπου, κάπως έχω μια σοβαρή ''ατζέντα'΄ (στην ορολογία μου είναι οι πηγές η λέξη ατζέντα) και μιλάω διαφορετικά από ότι οι υπόλοιποι με κάποιους;
    Αν όπως λες είσαι τακτικός αναγνώστης μου θα ήξερες ότι το φτηνό χιούμορ είναι το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης ότι προμετωπίδα της στήλης μου είναι το μότο ''Στήλη περιορισμένης ευθύνης και αμφίβολης εγκυρόητας'' πράγμα που σημαίνει ότι δεν με πολυπαίρνω στα σοβαρά για να έχω την απαίτηση να το κάνουν όλοι οι άλλοι.
    Αν ήσουν μόνιμος επσικέπτης του μπλογκ θα ήξερες ότι όλοι οι μόνιμοι με κράζουν γιατί δεν γράφω τακτικά. Αν με ενδιέφεραν τα κτυπήματα θα έγραφα κάθε μέρα και δεν θα είχα 400 επισκέπτες. Αλλά έχω αδυναμία στην ποιότητα.
    Αν δεν προβόκαραν όλες αυτές τις μέρες είχα όντως σκοπό να γράψω ένα πολύ σοβαρό άρθρο για το τι ακριβώς έγινε. Αλλά αποφάσισα να μην κάνω περισσότερο το bad boy από τη στιγμή που οι δύο ανακοινώσεις ήταν πολύ κόσμιες. Για την ώρα λοιπόν το αφήνω το ζήτημα αλλά στο περιοδικό ενδέχεται να ασχοληθώ όταν θα έχει κατακαθίσει η σκόνη.
    Υ.Γ. Δεν με ενοχλεί το προσωπικό ύφος ούτε η κριτική. Αν με ενοχλούσαν όλα αυτά θα είχα προ πολλού κλειδώσει τα σχόλια όπως κάνουν όλοι οι καθώς πρέπει συνάδελφοι μου σε όλα τα καθώς πρέπει μπλογκ, σάιτ κλπ. Με ενοχλεί μόνο η κακοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος (2ο μέρος)
    Επίσης τα περί ανωνυνμίας αν παρακολουθείς δύο χρόνια Κουρούνα έπρεπε να ξέρεις ότι είναι... λυμένα ζητήματα. Δεν σου ζήτησα στοιχεία ταυτότητας αλλά κάνεις ένα μικρό λάθος. Εδώ και καιρό έχω εξηγήσει ότι σε αντίθεση με ότι λέει ο καθένας έχω όνομα! Είναι άλλο πράγμα ο κρυπτώνυμος και άλλο ο ανώνυμος. Και εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι που υπογράφουν κάπως αλλά αυτό το ¨¨κάπως¨¨ τους δεσμεύσει περισσότερο από το ονοματεπώνυμο τους. Προσωπικά δεν τους θεωρώ ανώνυμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος (3ο και τελευταίο μέρος)
    Αν με παρακολουθούσες θα ήξερες καλά ότι δεν ειρωνεύομαι ποτέ και κανένα. Μπορεί να έχω φτηνή αίσθηση του χιούμορ.
    Στα σοβαρά τώρα...Προσπαθώ να αποδείξω σε όσους με διάβαζαν αυτές τις μέρες ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ αλλά αυτό που ισχύει. Αν το σέβονταν αυτό οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι τηλεοράσεις δεν θα έκαναν το κέφι του....κόσμου, δεν θα του έγραφαν και δεν θα του έλεγαν ότι θέλει να ακούσει αλλά την αλήθεια και θα είχαν μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία. Και αυτό είναι το πιο σοβαρό πράγμα που μπορώ να γράψω με αφορμή την υπόθεση Ομπράντοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kourouna βλεπεις ελληνα για προπονητη;παιζει του κατσικαρη;απο τη στιγμη που μαλλον δεν θα ειναι ο ιτουδης,δεν βλεπω αλλον ελληνα να μπορεσει να κρατησει δυνατο τον παναθηναικο,τουλαχιστον στην ελλαδα..(εκτος του κατσικαρη).για διαμαντιδη τι βλεπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερα φιλε κουρουνα δυστηχως για εμας τους παναθηναικους βγηκες αληθινος...αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζεται...βλεπεις διαμαντιδης-batiste-saras να μενουν?πιστευεις αφου μπλατ ειναι macabi ιβανοβιτς η κατσικαρης ειναι μια καλη λυση?αν και ιτουδης δεν θα ητανε ασχημα...εκτος κ αν θελουν να αλλαξουν εντελως την φιλοσοφια της ομαδας....γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δεν θελω να σε στεναχωρησω..δεν ξερω ποιος θα ναι προπονητης κ τι θα γινει.ενα ξερω κ στο υπογραφω ο διαμαντιδης θα παει οπου ο ζοτς αν εχεις διαβασει τι εχει πολλες φορες θα το καταλαβεις..τωρα μας χρειαζεται η ομαδα μας οσο ποτε η ομαδα που μας εδινε παντα χαρες.

      Διαγραφή
    2. O Διαμαντίδης δεν φεύγει πρώτον γιατί έχει συμβόλαιο με τον παο για έναν ακόμη χρόνο και δεύτερον ετοιμάζεται να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια οπότε δεν θέλει να ξενιτευτεί. κυριακή

      Διαγραφή
    3. Κυριακη μακαρι απ την καρδια μου..αλλα ο διαμαντιδης θα φυγει εχει πει εκατο φορες πως ο ζοτς ειναι σαν πατερας του κ δεν μπορει να φανταστει αλλο προπονητη.φιλιππος

      Διαγραφή
  15. giati den sumpa8oun ton itoudh? k an oxi auton poion vlepeis h exeis ma8ei oti 8a einai o anti zots? o pedoulakhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουρουνα.εγω στα ειχα πει για Εφες.αλλα παιζει και κατι αλλο απο Ισπανια...Τι λες για Γιαννακη στον ΠΑΟ..Εμπειρος,συσπειρωτικος,ξερει τους Ελληνες,εχει σεβασμο στην Ευρωπη,μπορει να δεσει μια ομαδα με μετριους παικτες,ξερει τα κολπα εντος Ελλαδος,θα ειναι το μεγαλο του στοιχημα..Οκ.εχει πολλα μειον,παρα πολλα,αλλα δεν υπαρχουν επιλογες..Ειναι μετριος στο κοουτσαρισμα,αλλα δεν υπαρχει κανεις που να ειναι καλος απο οσους μπορει να παιξουν,οκ ειναι ψιλομυρωδιας,αλλα εδω δεν ψαχνεις για γατο,αλλα για ανθρωπο να ενωσει την ομαδα στο παρκε..ΟΚ,ισως υπαρξουν αντιδρασεις,αλλα ας προτεινει καποιος εναλλακτικη..ΟΚ,περιπου απετυχε στον οσφπ,αλλα επεσε πανω στον αυτοκρατορα..Ουτως η αλλως το πρωτο διαστημα θα ειναι επιφυλακτικο για ολους..Χαρτι τραβας απο 29..Αφου δεν μπορεσες Μεσινα..Η ομαδα χρειαζεται εμπειρο κοουτς με αντοχες..Κουρουνα,περιμενω τη γνωμη σου,και αν υπαρχει πιθανοτητα..Σερβια ακουστηκε για Πεσιτς,αλλα χλωμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κουρουνα, σορυ αλλα λες μπαρουφες!το παιζεις και καλα πολυξερος..γενικολογα ελεγες και ΕΤΥΧΕ να σου κατσουν!δες σχολιο σου σε ανωνυμο στην προηγουμενη αναφορα σου για τον Ζοτς , που λες οτι εγω δεν λεω οτι ειναι αδυνατο να συνφωνησουν κλπ κλπ!αστα αυτα!μια ζωη μιλας εκ των υστερων!τωρα και καλα που ολα ειναι καθαρα, δηθεν πολυξερος με chat κλπ!αν ησουν μαγκας θα καθοδηγουσες τον κοσμο με λεπτομερειες και οχι τωρα!τωρα και γω ξερω και λεω μαλακιες!ο επομενος θα ειναι ελληνας και γενικα, το χεις τωρα....αντε στο καλο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ρε φιλε..μιλαμε τρελη στεναχωρια κ οκαθενας λεει τη βλακεια του.ζοτς αντιο..

      Διαγραφή
  18. Δεν πιστευα πως θα στεναχωρηθω τοσο.εχω μαγαλωσει με το ζοτς με της φωνες του με το κοκκινο χρωμα οταν θυμωνε..δεμ με ενδιαφερει οι λογοι που εφυγε.αφοι με απογοητευσατε πολυ παρα πολυ..διοτι κανεις δεν μου βγαζει απ το μυαλο οτι ο ζοτς ηθελε να μεινει σπιτι του..κουρουνα οκ το χαρηκες;πολυ ωραια.τωρα αρχιζουν τα δυσκολα αλλα παρακαλω οσους μπορουν τωρα θελει την στηριξη μας η ομοδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΖΟΤΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 0. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ Κ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ Κ ΟΜΟΙΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ PICK AND ROLL ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 2vs 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ Ο Κ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΦΕΤΟΣ;ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΟΙ Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΤΟΡΣΕΙ Κ ΛΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ ΟΛΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΤΟ 97 ΜΕ ΡΙΒΕΡΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟ 97 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ 2 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΚΡΙΜΑ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΖΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κουρουνα στο περιοδικό που θα βγει την πρωτη Τεταρτη του Ιουλίου θα υπαρχει κάποιο αφιέρωμα στον Ομπραντοβιτς; Επισης θα ηθελα να μου πεις αν θα μεινει ο Διαμαντίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και λίγα είπες Κουρούνα... Αυτό που προβλέπω εγώ πάντως είναι ότι σιγά σιγά και μέσω των "πράσινων" media θα μας παρουσιαστεί ο Ζέλικο ως προδότης. Κάτι σαν το " ο Dominique έφυγε και άφησε απλήρωτα νοίκια ", και ο νοών νοείτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N2VVXI2fhdw opoios agapaei ton basketiko panathinaiko as to dei kai as vourkwsei... sevasmos latreia thlipsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή