Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

All Star 282

Update με θέματα του τεύχους που μόλις κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββαστοκύριακο. Να διαβάσουμε να δούμε και τι αξίζει, μη τα γράφουμε όλα καλά!!! Για την ώρα μόνο εξώφυλλο!

Για όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμη το τεύχος να πούμε τα αναγκαία και απαραίτητα. Πέραν των αφιερωμάτων σε Πόλη και τελικούς πλέι οφ μια μεγάλη συνένταυξη Πρίντεζη (αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν) στην οποία μιλάει όχι μόνο για τη χρονιά που πέρασε αλλά και τα προσωπικά του σχέδια.
Ο Γιάννης Ψαράκης πρόλαβε μέσα σε ένα τριήμερο να ολοκληρώσει ένα γκάλοπ αστραπή με τη συμμετοχή 46 μπασκετογράφων και μπασκετολόγων από 40 διαφορετικά μέσα. Εξαιρετικά αντιπροσωπευτικό δείγμα για να δείτε τους κορυφαίους της σεζόν.
Ακόμη:
- Αφιέρωμα στον άνθρωπο μας στη Νέα Υόρκη, τον Γιάννη Κωσταλά, τον καλύτερο Ελληνα φίλαθλο του μπάσκετ. Γιατί το λέμε αυτό; Δαιβάστε την ιστορία του και θα δείτε.
- Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Χορόζογλου για τη ''νέα εποχή'' του Άρη.
- Συνέντευξη του Χάρη Μαρκόπουλου στον Νίκο Συρίγο. Ο ασίσταντ κόουτς του ΠΑΟΚ μιλάει και για την σπάνια ασθένεια που τον υποχρέωσε να σταματήσει το μπάσκετ και παραλίγο να τον αφήσει παράλυτο.
ΝΒΑ με ρεπορτάζ για τους Λέικερς, αφιέρωμα στις μεγάλες μορφές των τελικών του ΝΒΑ αλλά και στον θριαμβευτή του κολεγιακού Τζον Καλιπάρι.
Ολες οι μόνιμες στήλες με σχόλια, παρασκήνια, ειδήσεις και φυσικά Κυορούνα που αποκαλύπτει μέσα από ένα διάλογο στους διαδρόμους του Σινάν Ερντέμ γιατί οι σχέσεις Ομπράντοβιτς- Ιβκοβιτς δεν είναι όπως πριν από μερικά χρόνια.

31 σχόλια:

  1. Δε το γράψατε καλά.Το σωστό είναι "KAΤΥ ΜΑΓΟΙΚΩ"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κόπλεξ και η χειραγώγηση μερικών αναγνωστών είναι τρόπος ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχει ρε παιδιά το παλικάρι στο 1ο comment.. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, φίλοι Ωλημπηακή :
    Ω αλιθινοσ εμ βη πη τις σεζων εξωμωλογητε "ματοσσα" γηα τουσ τητλουσ θελο να μηνο στω θρηλω
    κατυ μαγοικω
    γκαλωπ κηρηαρχησαν ςπανουλις ιβκωβητσ
    τητλη ταιλουσ για παω - ωμπραντωβητσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως και να τα γραψεις , οπως και πεις, αυτος που κραταει την κουπα ειναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα, κάνοντας αναζήτηση στο google για πιθανό "επαναπατρισμό" του Φώτση, έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο: http://sportygossip.com/blepei-sofo-fotsi-kai-xrysikopoylo-o-panathinaikos
    Πόσο αληθές είναι; Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθούν αυτοί οι αθλητές, ή έστω ορισμένοι εξ' αυτών; Για Ζοτς φυσικά, όλα είναι στον αέρα και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αυτό είναι γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ομολογώ ότι τα τέσσερα πρώτα σχόλια εδώ δεν τα κατάλαβα! Ας μου εξηγήσει κάποιος τι συνέβη γιατί ως γνωστόν δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσον αφορά το άρθρο αναπαράγει ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί στον αθλητικό τύπο εδώ και πολλές μέρες. Σχεδόν από την επόμενη των τελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ένα από τους τελικούς στο ΣΕΦ(ο τρίτος νομίζω) κάποιοι φίλαφλοι του ολυμπιακού σήκωσαν πανό που έγραφε λάθος τη λέξη συγχαρητήρια και από τότε οι του παναθηναικού για να τους πικάρουν όταν απευθύνονται σε αυτούς τα γράγουν ανορθόγραφα. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Κουρούνα
    Τι παίζει με το περιοδικό? Δεν έχει έρθει ακόμα Ζωγράφου.. 2 μέρες το ψάχνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μανώλης Στρατάκης9 Ιουνίου 2012 στις 8:16 μ.μ.

    Κουρούνα μία ερώτηση: Σε περίπτωση υλοποίησης του (διόλου απίθανου) ενδεχομένου αποχώρησης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, επιμένεις ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Έλληνας; Αν ναι, θέλω να μου απαντήσεις στο εξής. Υπάρχει περίπτωση ο εν’ λόγω «Έλληνας προπονητής» να είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης;
    Τον «Άρτζι» προσωπικά τον έχω σε τεράστια εκτίμηση, και ως προπονητή αλλά και ως προσωπικότητα. Παράλληλα, να αποκαλύψω επί τη ευκαιρία ότι και ο Ζοτς σε πηγαδάκια έχει επισημάνει πως τον θεωρεί ως τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Και δεν λέω μπαρούφες, αυτό που γράφω ισχύει κι όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να ρωτήσει τον Σέρβο κόουτς.
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Πεδουλάκης είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Ομπράντοβιτς, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει. Έχει απίστευτη τεχνογνωσία και είναι μάστορας στο να εφαρμόσει το πλάνο που σχεδιάζει ο Παναθηναϊκός, με πυλώνα το ελληνικό στοιχείο, με αρκετούς νεαρούς Έλληνες παίκτες και χωρίς τους ακριβοπληρωμένους ξένους του παρελθόντος.
    Στο σημείο αυτό, να… διαφημίσω το fan club που έχω φτιάξει για τον ίδιο στο facebook: http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-Argyris-Pedoulakis-FAN-CLUB/217854071637765. Όποιος το επιθυμεί, ας πατήσει “like”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Κυριακή
    Ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα για το θέμα και για αυτό δεν κατάλαβα και τι γραφόταν στα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @πανος
    Αναστατώθηκε λίγο η κυκλοφορία επειδή λόγω τελικών πήγαμε τη μέρα έκδοσης 24 ώρες πιο πίσω. Ο στόχος ήταν να προλάβουμε α. το γκάλοπ του Ψαράκη για τους καλύτερους της χρονιάς, β. μια συνέντευξη από τον καλύτερο παίκτη των τελικών και γ. τις εξελίξεις στους δύο φιναλίστ.
    Τελικά με τη γνωστή....συνέπεια των πρακτόρων σε πολλά μέρη της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας έφτασε Παρασκευή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δ.Ξ. Δ.Α. στα περί Πεδουλάκη. Δηλαδή δεν ξέρω, δεν απαντώ ή για τους πιο υποψιασμένους Ξ.Α.Δ.Μ.Ν.Α. (Ξέρω αλλά δεν μπορώ να απαντήσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει δεν μπορείς να απαντήσεις αν ο Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του παο αν φύγει ο Ζοτς.θΑ σε ρωτήσω λοιπόν κάτι άλλο. Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να αναλάβει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και να τα καταφέρει; κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θυμήσου να μου κάνεις αυτή την ερώτηση στο chat της Τρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω ο φραγκοκαμενος, μια ερωτηση μονο εχω να κανω: μενει η φευγει ο Αλεξανδρης? Να ξερω δηλαδη να παω να παρω διαρκειας στην ΜΕΝΤ για να πιασουν τα λεφτα μου τοπο. Τριτη τι ωρα παιζει να αρχισει το τσατ?

    ΥΓ: Ευτυχως η αλλη μου αγαπη (Αλμπα Βερολινου) εκλεισε προπονητη. Σασα Ομπραντοβιτς. Αντε να δουμε μπας και δουμε καμια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρίτη κατά τις 10 το βράδυ το βλέπω να υπάρχει ηρεμία κιαι χαλαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρουνα τι εννοείς ηρεμία και χαλαρότητα; απάντησε μου σε παρακαλώ μη μιλάς με γρίφους εχουμε που εχουμε τους υποτιθέμενους "μπασκετικούς " που ολο τα αλλάζουνε για την παραμονη του Ζοτς απαντα τουλαχιστον εσυ...ο μονος που εμπιστεύομαι εισαι αφου καθε σαιτ μιλά για συναίσθημα και αηδίες...εσυ τουλαχιστον μιλάς ρεαλιστικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργος Λεβέντης10 Ιουνίου 2012 στις 6:16 μ.μ.

    Τι,θα χουμε τσατ;Ωραία.Σου βάζω έναν προβληματισμό για να σχολιάσουμε.Τις κλήσεις στην Εθνική και ειδικά τα του Μαυροκεφαλίδη.Επειδή τώρα που υπάρχει Έλληνας κόουτς δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε λέξεις όπως ''χαρτάκι'' κλπ,βρες έναν τρόπο να μας το περάσεις καλλιτεχνικά.Βλέπεις επειδή σε συμπαθώ σου δίνω και 2 μέρες να το σκεφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή τη στιγμή όσον αφορά το θέμα του Ζοτς είναι συγκεκριμένο. Θέλει να μείνει έμεινε, θέλει να φύγει έφυγε. Λεφτά παραπάνω δεν πρόκειται να δοθούν τη Δευτέρα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το θέμα νομίζω ότι πλέον έχει μεταφερθεί σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο και ποιός θα πάρει στην κοινή γνώμη το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Αν δεν αλλάξει κάτι στη σειρά των πραγμάτων με μια κίνηση έκπληξη τότε ακόμη και στο επικοινωνιακό θέμα θα έχουμε εντυπωσιακές καταστάσεις εντός των επόμενων ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργο Τι πρέπει να σχολιάσω για τον Μαυροκεφαλίδη; Δεν θέλω περιθώριο ούτε μισής ώρας. Εσύ εχεις χάσει όσα γράφω στο περιοδικό για τον Σχορτσανίτη οπότε θα είχες λυμένες και τις απορίες σου για τον Μαυροκεφαλίδη. Ιδιες περιπτώσεις είναι...
    Να σου απαντήσω πάντως με μια ερώτηση: Γιατί δεν κλήθηκε ο Τσάμης του Κολοσσού στην εθνική; Εχεις δύο μέρες μέχρι το τσατ της Τρίτης να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντάω εγώ κουρούνα! Διότι όλοι έχουν φάει αμάσητο το παραμύθι περί ''μωρών'' του Ίβκοβιτς και ξαφνικά βρέθηκε όλη η περιφέρεια του Ολυμπιακού στην Εθνική.
      Και μην μου πει κανείς ότι ο Σλούκας έκανε καλύτερη σεζόν από τον Τσάμη....

      Διαγραφή
  22. Στο επικοινωνιακό επίπεδο αν υπάρξει διαζύγιο δυστυχώς θα βγουν χαμένοι οι Γιαννακόπουλοι και ειδικά ο Δημήτρης. Ήδη από το ραντεβού της δευτέρας όπου και έγινε γνωστό το αδιέξοδο σε σχόλια κράζουν τους γιαννακόπουλους που κόλησαν μιζέρια και καβούρια από την σύμπραξη με τον τζίγγερ και δεν βάζουν αλλά τρία εκ(τι είναι 3εκ όπως γράφουν), που ο δημήτρης μόλις βγήκε μπροστά δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ζοτς αλλά και θα φέρει τον άχρηστο πεδουλάκη για να αντικαταστήσει τον μεγάλο Ζοτς. Προβλέπω πως αν φύγειο Ζοτς του χρόνου το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο ακόμα και στα ντέρμπι με τον ολυμπιακό. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριακή είσαι νέα και βιάζεσαι. Θα γεράσεις γρήγορα, πρόσεξε. Οι οπαδοί είναι παράξενη ''φάρα''. Σου θυμίζω ή αν δεν το θυμάσαι να ψάξεις να το βρεις τι έγινε το 1996 με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ποιόν προπονητή έβριζαν επειδή πήρε τη θέση του λαοπρόβλητου, δημαγωγού και λαοπλάνου πράκτορα 007 στον πάγκο της ομάδας. Αν δεν σου λέει κάτι αυτή η ιστορία να σου γράψω το όνομα του: Ντούσαν Ιβκοβιτς. Μέχρι και πορείες διαμαρτυρίας είχαν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και κατάφεραν με τον Ντούσκο την τριπλέτα Πρωταθλητής, Κυπελλούχος και Πρωταθλητής Ευρώπης.
      Αχ αυτοί οι οπαδοί.
      "Passer"

      Διαγραφή
  24. Κουρούνα πότε θα γίνει το ραντεβού με Ζοτς; Αύριο τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργος Λεβέντης10 Ιουνίου 2012 στις 9:35 μ.μ.

    Και βέβαια το διάβασα το περιοδικό,αλλά πώς να χάσω ευκαιρία να σε πειράξω για το τι θα λεγες αν ήταν η αδυναμία σου στον πάγκο..

    Για το άλλο που ρωτάς μυρίζομαι ίντριγκα,οπότε αφήνω σε σένα την τιμή να μας ξεστραβώσεις.ΨΩιλοαργά βάλτο το τσατ πάντως για να προλάβουμε όλοι να είμαστε παρόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ξ.Α.Δ.Μ.Ν.Α." = Γελάει ο κόσμος...

    Το chat τί το έβαλες Τρίτη στις 22:00;Για να έρθουν μόνο "μπασκετικοί" και καλά;;;Την ερώτηση για τον Τσάμη τί την έβαλες,δήθεν,ώς άλυτη;;

    Υ.Γ:Στα 12-13 εκατομμύρια είναι μέσα και η εφορία;;;Εεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μανώλης Στρατάκης11 Ιουνίου 2012 στις 9:46 π.μ.

    Σε προηγούμενο post είχε γράψει πως είναι μέσα η εφορία, αλλά έχουμε μπερδευτεί πλέον με όλα αυτά που λέγονται και γράφονται... Εν τω μεταξεί, άκουγα χθες τυχαία ραδιόφωνο (επειδή βρίσκομαι στην επαρχία και οι συχνότητες είναι διαφορετικές δεν θυμάμαι το σταθμό, πάντως ένας εκ των ΕΡΑ ΣΠΟΡ ή NOVAΣΠΟΡ FM ήταν) και άκουσα τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού (Σωτήρης στο όνομα, δεν ξέρω ποιος ήταν) να λέει ότι τίποτα ουσιαστικά δεν έχει κριθεί κι ότι μπορεί αν η διοίκηση εξηγήσει στον Ζοτς τα δεδομένα και του κάνει μία ειλικρινή προσφορά, ίσως ο τελευταίος δεχτεί. Κι ότι ίσως παίξει ρόλο η προσφορά των μετοχών, που όπως είπε (πιθανότατα) δεν είναι 25%, αλλά το 30κάτι%.
    Ο καθένας πλέον λέει ότι θέλει δυστυχώς, οπότε ας περιμένουμε... Λίγες ώρες απέμειναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κουρούνα νομίζω χρωστάς μια απάντηση για εκείνο το κουίζ που έβαζες στο περιοδικό για τον πάικτη που εκδιώχθηκε από την ομάδα του επειδή δεν πέρασε το ντραγκ τεστ (κάτι για ίχνη κοκαίνης είχες γράψει) Από ένα σημείο και μετά έπαψε να εμφανίζεται το εν λόγω κουίζ, εκτός και αν απάντησες κάποια στιγμή και δεν το πήρα χαμπάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποσύρθηκε για λόγους χώρου και όχι ουσίας. Με μηνιαία τη στήλη δεν υπάρχιε πολυτέλεια να χάνονται έστω και 100 λέξεις διότι θα μένει έξω το ζουμί της υπόθεσης. Δεν έχει απαντηθεί ακόμη το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή