Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γρίφος 3

Ποιός θα λήξει την...κολοκυθιά και θα ανακοινώσει πρώτος προπονητή;

38 σχόλια:

  1. Κουρούνα που είσαι χαμένη; Το mail-απάντηση που σου έστειλα το είδες;


    Μανώλης Στρατάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ανακοινώνει κάποιος πρώτος ??Ποιος είναι ο στόχος των 2 ομάδων δηλαδή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουρουνιτσα λεει κατι το οτι στο site του τρακη (onsports) δεν γινεται η παραμιρκη αναφορα στον πεδουλακη; και οχι μονο αυτο αλλα κανουν τουμπεκι οτι και καλα τον βλεπουν στον πανιωνιο!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα εμένα παντως η λύση Πεδουλάκη μου φαίνεται μια χαρά για τα δεδομένα της εποχής! Στις επιλογές των Αμερικανών συνήθως πιάνει λαχείο (βλ. Πητ Μάικλ, Αντρέ Χάντσον, Λάρι Στιούαρτ, Άϊρα Κλαρκ) και όποτε είχε σοβαρό ρόστερ έπιασε ταβάνι (3ος το 2002-2003 με το καταπληκτικό τότε Περιστέρι -που παραλίγο και θα απέκλειε τον ΠΑΟ στα ημιτελικά των playoffs- και τελικό Uleb Cup το 2005 με τον Μακεδονικό - μέχρι που τα παράτησε ο Μεσάικος!). Στα συν επίσης και η ανάδειξη νέων παικτών (Πελεκάνος, Παπαμακάριος, Μαυροειδής παλαιότερα και Μάντζαρης του Ολυμπιακού πιο πρόσφατα)! Τα ίδια πιστεύω ισχύουν και για Μπαρτζώκα! Συμφωνείς;

    ΥΓ Δηλ. για τους περισσότερους που διαμαρτύρονται για τις επιλογές των μεγάλων οι Μαχμούτι, Ιβάνοβιτς, Σαρας(!), Zντοβτς είναι καλύτεροι; Να μου πεις είναι οι ίδιοι που θέλουν τον αυτοκαταστροφικό Σόφο, τους Γιάνκοβιτς-Παππά (αλήθεια πόσοι ξέρουν τι λένε οι περισσότεροι πρπονητές της Α1 με τους οποίους συνεργάστηκαν για τον χαρακτήρα τους) κλπ!
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα ισχύει ακόμη ότι το μπάτζετ του παο στα 12εκ ή τώρα που αναλαμβάνει ο Αργύρης θα είναι πιο μικρό; κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Μανώλης
    Μάλλον με έχεις μπερδέψει με άλλον που ανοίγει κάθε μέρα τα μέιλ του. Ασε που αν είναι σαν τις επιστολές στο περιοδικό θέλω 1,5 μέρα για να τη διαβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος 3:47
    Μπα δε μου λέει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος 3:57
    Πλέον σημασία έχουν και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. το καλοκαίρι που δεν παίζουν μεταξύ τους πρέπει κάποιος να κερδίζει τις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Κώστας
    Συμφωνώ διαφωνώντας με όσα γράφεις. Για κάθε ένα από αυτούς τους παίκτες υπάρχει και μια αποτυχημένη επιλογη όπως για παράδειγμα τότε που έδιωξε τον Πεν και αυτός παραλίγο να πάει την Τσιμπόνα στο F-4. Νομίζω ότι στην επιλογή των ξένων έχει μια καζουιστική μέθοδο ανάλογη με αυτή των κριτικών τεχνης, λογοτεχνίας ή κινηματογράφου.
    Είναι όντως πολύ καλός στο να βελτιώνει παίκτες και πιστεύω ότι στον Παναθηναϊκό που θα έχει τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο θα βιντεοσκοπεί όλες τις προπονήσεις για να κάνει υποδείξεις στους παίκτες.
    Από την άλλη να μη ξεχνάμε ότι με εξαίρεση εκείνη τη σέζόν στο Μακεδονικό που ο Μεσάικος δεν είχε βαρέσει κανόνι και του είχε φτιάξει σούπερ ομάδα πουθενά αλλού εκτός Περιστερίου δεν έκανε τίποτε αξιόλογο. Προσφάτως αν θυμάμαι καλά έριξε το ΄Ρέθυμνο στην Α2, του έμεινε ο ΠΑΟΚ στα χέρια και άντεξε μια μέρα στην ΑΕΚ.
    Επίσης ένα σοβαρό θέμα είναι ποιός θα μεταφράζει στους ξένους παίκτες στα τάιμ άουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Κυριακή
    Το μπάτζετ ήταν στα 12 εκατομμύρια. Αφαίρεση ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή κατα πόσο θα μειωθεί; Αυτό που γράφεται για 8εκ αληθεύει;κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα σε πιάνω ολίγον τί εμπαθή με τον Αργύρη. Πάρε το κλασσικό ερώτημα Γιώργου Λεβέντη: Οι οπαδοί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου ποια ομάδα τους θεωρούν την καλύτερη και οι πιθανότητες είναι ότι θα την έχει προπονήσει ο Ίβκοβιτς. Να σου θέσω ένα ανάλογο ερώτημα: Ρώτα μπασκετικό κόσμο ποιες ομάδες έπαιξαν το πιο θεαματικό ωραίο μπάσκετ στην δεκαετία των 00ς πλην των (πολύ ή λίγο) μεγάλων και θα θυμηθούν μόνο ομάδες του Πεδουλάκη. Πέραν του Μακεδονικού όλοι σας ξεχνάτε το Περιστέρι του 2001 που βγήκε δεύτερο στην κ.π. (μαζί με το Μαρούσι του 2004 η μοναδική συνοικιακή ομάδα της Αθήνας που πραγματικά χτύπησε τίτλο μετά τον Πανιώνιο των 90ς). Λες για εκτός Περιστερίου; Ξεχνάμε τον Πανελλήνιο του 2006 με Μουλαομέροβιτς, Τόμας (τον Κροάτη) και εκείνον τον ψηλό Καμερουνέζο που είχε χτυπήσει τετράδα; Ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2004 ήταν μια ανάσα από το να πάρει την Εθνική ομάδα επειδή θεωρείτο αυτονόητα (τότε) ο καλύτερος Έλληνας προπονητής; Να μιλήσουμε για τον χαρακτήρα του; Ναι. Για το ειδικό του βάρος; Ναι. Για τις επιλογές ξένων; Ίσως (δείξε μου έναν Έλληνα προπονητή με 100% επιτυχία και σε κερνάω). Εν πάση περιπτώσει, από γραφικές επιλογές τύπου Σάρας ή μίζερες τύπου Ζντοβτς καλύτερα ο Πεδουλάκης. Αρκεί να κριθεί για το έργο του και τί μπάσκετ θα παίξει η ομάδα και όχι για τα Αγγλικά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Μούμτζε Μούμτζε λέει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο site των "πράσινων νέων" διάβασα προχθές το εξής: "Δεν είμαι σίγουρος ότι ψάχνουν πλέον λύση διετίας ή τριετίας αλλά μία λύση που θα βγάλει αξιοπρεπώς την σεζόν, κυνηγώντας όλους τους στόχους, με την ελπίδα ότι του χρόνου ο Ζοτς θα επιστρέψει"... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν έχει δόση αλήθειας είναι έγκλημα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Κουρούνα, ισχύει κάτι τέτοιο;

    Και να πω την άποψή μου σε κάποια θέματα:
    ΠΡΩΤΟΝ, ο Ζοτς έφυγε και, μολονότι οι πιασάρικες δηλώσεις μας προετοίμαζαν περί του αντιθέτου (στο μέλλον), ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ο Πεδουλάκης, άποψή μου, ήταν η καλύτερη επιλογή από όλους.
    ΤΡΙΤΟΝ, πρέπει να του δοθεί ορίζοντας (τουλάχιστον 3ετίας) και να κριθεί τότε. Όχι καπάκι στον ένα χρόνο. Δεν παίρνουμε κεφάλια... Δεν ξέρω προπονητή που να δουλεύει περισσότερο. Και αναμασώντας τη φάση των αρχαίων ημών προγόνων, "αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι". Αν στον Παναθηναϊκό κάνουν υπομονή και δείξουν εμπιστοσύνη στον Πεδουλάκη, θα δρέψουν τους καρπούς αργά ή γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είμαι καθόλου εμπαθής φίλε Γιώργο. Αντιθέτως, θεωρώ τον Πεδουλάκη πολύ καλό προπονητή. Φτάνει όμως μόνο αυτό πλέον; Ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς είχαν μισή εγκυκλοπαίδεια μπάσκετ στο κεφάλι τους αλλά πρώτα από όλα ήταν καλοί ισορροπιστές, άριστοι μάνατζερ και πετυχημένοι στη διαχείριση κρίσεων. Δουλεύουν πολύ λιγότερο πάνω στο μπάσκετ από όσο πιστεύεις και πολύ περισσότερο στα παράπλευρα θέματα μιας μεγάλης ομάδας. Και τα αποδυτήρια μιας μεγάλης ομάδας (μαζί με τις επιλογές του καλοκαιριού και τη χημεία τα πραγματικά μυστικά της επιτυχίας) είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Συμφωνώ, ότι ο Ολυμπιακός του Ιβκοβιτς έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ φέτος. Πέρσι στον απείθαρχο και άναρχο Ολυμπιακό ποιός ήταν προπονητής; Ποιός τελείωσε τον Παπαλουκά μετατρέποντας τον σε τριάρι και είχε δώσιε τα κλειδιά της ομάδας στον Τεόντοσιτς που έκανε λευκή απεργία. Τα ίδια δεν έκανε φέτος στον Παναθηναϊκό ο Σάτο; Η στον φετινό Παναθηναϊκό ποιός αποφάσισε να κρατήσει τον Μάριτς και να διώξει τον Σερμαντίνι; Ο ίδιος Ομπράντοβιτς που σήμερα εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες του και τον βλέπουν ως Θεό δεν είχε παίξει μπουνιές στα αποδυτήρια της Δάφνης την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟ με τον Αλβέρτη; Θα έπαιζε σήμερα μπουνιές με κάποιο παίκτη του;
    Συμφωνώ με το πιο κάτω σχόλιο... Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Πεδουλάκη και όχι να κριθεί σε μια χρήση. Ατυχώς κανείς μετά τον Ομπράντοβιτς δεν θα έχει εύκολη πίστωση χρόνου. Πέρα από τη λογική των χρημάτων ο Πεδουλάκης είναι ένας προπονητής που εύκολα λέει ναι στον ΠΑΟ για τη θέση του Ομπράντοβιτς και εύκολα καίγεται αν κάτι πάει στραβά.
    Ναι τα Αγγλικά είναι σημαντικά. Πολύ σημαντικά. Περισσότερο από όσο πιστεύεις για αυτό και όλο το χειμώνα ο Πεδουλάκης έκανε φροντιστήριο (ήθελε να δουλέψει στο εξωτερικό από όσο ξέρω). Σημαντικά γιατί ο Αμερικάνος σε νοιώθει κοντά του, σε καταλαβαίνει και κυρίως γιατί όταν περνάει από δίπλα σου δεν θα τολμάει να πει κάτι...ασεβές (έχουν συμβεί και συμβαίνουν αυτά).
    Αν θέλεις να μιλήσουμε μόνο για μπάσκετ κύριε Λεβέντη σε πάω πάσο σε ότι πεις. Αλλά όταν μιλάμε για λογική μεγάλης ομάδας βάλε και όλα τα άλλα στη ζυγαριά πριν κρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ και ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα επιστρέψει. Τουλάχιστον όχι σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απεργοσπάστης
    Sorry σε μπέρδεψα με τον Λεβέντη, λόγω της πρώτης πρότασης. Σημείωσε και κάτι ακόμη. Το 2004 ο Πεδουλάκης δεν ήταν ΠΟΤΕ υποψήφιος για την εθνική ομάδα. Ουδέποτε του έγινε πρόταση ή έστω κάποια προσέγγιση. Οι εφημερίδες το έγραφαν. Έχει διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρούνα
    Σου έστειλα και εγώ ένα e-mail (για την ακρίβεια είναι δύο απλά είναι το ίδιο κείμενο με μία διόρθωση).Δες το κάποια στιγμή όταν μπορέσεις. Ο Πεδουλάκης για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια χαρά. Το θέμα είναι αν έχει άντερα για την Ευρώπη. Πάντως όπως σου χω γράψει και στο e-mail μετά την εποχή Ιωαννίδη 1996 όλα τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα τα πήρανε Γιουγκοσλάβοι προπονητές. Ίβκοβιτς 1997 και 2012, Σούμποτιτς 1998-1999, Ομπράντοβιτς 2000-2001,2003-2011, Σάκοτα 2002. Όλα Γιούγκοι.Ο Ομπράντοβιτς ήταν Ομπράντοβιτς. Νο 1.
    Πάντως επειδή είμαστε στην Ελλάδα, σαν γνήσιοι Ελληνάρες, μας χαρακτηρίζει το πόσο εύκολα η αποθέωση γίνεται κράξιμο και το αντίθετο.Είμαστε των άκρων στις εκδηλώσεις μας. Μην ξεχνάμε το άδειο ΟΑΚΑ (ακόμα και μετά από μεγάλες ευρωπαικές επιτυχίες του ΠΑΟ) και ακόμα πιο ενδεικτικά μην ξεχνάμε ακόμα και κράξιμο στον Ομπράντοβιτς (από λίγους ευτυχώς) όταν έχανε κάτι εντός από την Παρτίζαν ή όταν αποφάσιζε να παίξει χωρίς καλό ψηλό την σεζόν και δεν έμπαινε F4.
    Αν ο Ολυμπιακός κρατούσε Ίβκοβιτς θα είχε τρομερό ψυχολογικό πλεονέκτημα, τώρα όμως αν πάρει Έλληνα κόουτς θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός (με την προϋπόθεση ότι κρατάει τον βασικο του κορμό) ξεκινάει από θέση ισχύος και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο onsports γράφει πως στην ΚΑΕ είναι ανάμεσα σε δύο και πως αύριο θα παρθεί η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει. Ο Ένας είναι ο Πεδουλάκης και ο άλλος ο Ζντοβτς. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν θελαν να κανουν δουλεια οι δυο μεγαλοι θα επρεπε να εχουν στους παγκους Σφαιροπουλο-Μαρκοπουλο. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον τελικο που εχασε η τσσκα απο ολυμπιακο μονο οι καζλαουσκας-σφαιροπουλος μπορουσαν να τον χασουν ακομα κοιμουντε κ οι 2

      Διαγραφή
    2. To koουτσαρισμα του τελικου,ειναι αρκετο για να εγκαταλειψουν το αθλημα και να στραφουν σε κατι αλλο και οι δυο..Και ειδικα ο Σφαιροπουλος..Και γενικοτερα η απωλεια της Ευρωλιγκας,η τραγικη απειθαρχεια του Τεοντοσιτς.η μη αξιοποιηση του Κιριλενκο.Εαν ειναι μια φορα εγκλημα να κοιμηθει ο προπονητης,ειναι 5 να κοιμηθει ο βοηθος,που ειδικα εκει ειχε και σοβαρο ρολο.

      Διαγραφή
  21. Δεν ξέρω πολλά για την προπονητικήη φιλοσοφία του Πεδουλάκη, ή αν είναι καλός με τους μικρούς παίκτες, αλλά το γεγονός πως αφενώς δεν έχει κάνει κάτι, έστω το ελάχιστο εκτός Ελλάδας και το γεγονός πως δεν ξέρει αγγλικά δεν προβληματίζει τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις στον ΠΑΟ?
    Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το αν θα τον βρίζουν οι ξένοι παίκτες πίσω από την πλάτη του, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχει διαβάσει πολύ λίγα βιβλία προπονητικής στη ζωή του. Δηλαδή πόσα βιβλία έχουν μεταφραστεί?
    Όλοι οι νέοι έλληνες προπονητές έχουν, πιστεύω, διαβάσει αρκετά, έχουν εμπειρία από το εξωτερικό ή έστω έχουν συνεργαστεί με την εθνική ομάδα. Απορώ πως οι άνθρωποι του ΠΑΟ δεν τα έλβαν αυτά υπόψη τους και προσέλαβαν έναν πενηντάχρονο προπονητή, ο οποίος αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι ε΄ναι η τριγωνική επίθεση (υπερβάλλω βέβαια, αλλά πιστεύω ότι το επιχείρημα είναι κατανοητό).
    Εμένα αυτή η κίνηση μου δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον, ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά θα μειωθεί κατά πολύ (προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πεσει κάτω από τα 7 εκατομμύρια ευρό). Δεύτερον ότι στον ΠΑΟ ήθελαν απλώς κάποιον αναλώσιμο για να βγει η χρονιά και μετά να τον απολύσουν ως εξιλαστήριο θύμα για την αποτυχία, η οποία, για τα εδομένα του ΠΑΟ, είναι σίγουρη. Πιστεύω ότι η οικογένεια περιμένει αφενός κάποιον άλλο να αναλάβει για να μπορέσει να φύγει, αφετέρου να δει τι θα γίνει με την πολιτική και οικονομική κατάσταση.
    Από τον Τράκη δεν περιμένει κανείς σοβαρός παναθηναϊκός τίποτα.
    Αντίθετα η επιλογή του Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι δείχνει διάθεση από τους Αγγελόπουλους να φτιάξουν μια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα ακόμη και με μικρότερο προϋπολογισμό. Πιστεύω πως για τον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι είναι οι νέοι Γιαννακόπουλοι, φομάμαι όμως ότι ο Τράκης είναι ο νέος Τζίκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργος Λεβέντης29 Ιουνίου 2012 στις 2:37 π.μ.

    Αφού το πνεύμα μου είναι εδώ ακόμη και όταν λείπω ας πω και γω μια γνώμη.Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που αναφέρεις,ότι θα καούν εύκολα ο Πεδουλάκης και ο Μπαρτζώκας.Ίσως συμβεί το αντίθετο.Το πάθος το δικό σας (εννοώ της παλαιας φρουρας του Τυπου) να δουν Έλληνες προπονητές στις μεγάλες ομάδες και το γεγονός πως οι διοικήσεις θα χρησιμοποιήσουν πολύ ως επιχείρημα το ότι δεν είναι καλή η οικονομική συγκυρία,ίσως τους εξαφαλίσει ένα ευνοικό περιβάλλον.Ίσως διαμορφωθεί το αντίστροφο consensus.Μια λογική δηλαδή του τύπου '' τι περιμένετε με αυτή την κρίση'' και ''ποιος θα ήταν ισάξιος του Ομπράντοβιτς και του Ντουντα'' κλπ.Αυτά δεν τα ξέρεις από πριν.Όλα παίζονται στην πορεία,όλα παιζονται στο μομεντουμ και σε χίλια δυο αλλα πραγματα.Eγω το μόνο που έχω βαρεθεί είναι το να ακούω κρίσεις για τους Έλληνες προπονητές που τους αντιμετωπίζουν ως ενιαίο σακί με πατάτες.Και άρα ή είναι καλό ή κακό σακί.Αυτα κρίνονται από το αποτέλεσμα και τα έχω ξαναγράψει.Και κυρίως κρίνονται από τις ομάδες.Αντιγράφω την ερώτηση του Κώστα:''Mαχμούτι,Ιβάνοβιτς,Σαρας,Ζντοβτς είναι καλύτεροι;''.Το γνωστό ερώτημα Ελληνες προπονητές vs the world.Λες και όλοι οι Έλληνες είναι ίδιοι και όλοι οι ξένοι ίδιοι.Η απάντηση είναι πως ο Ιβάνοβιτς είναι καλύτερος από όλους τους Έλληνες,ο Μαχμούτι καλύτερος από τους μισούς μόνο,ο Σάρας δεν ξέρουμε,και ο Ζντοβτς είναι λίγο καλύτερος από τους περισσότερους,αλλά όχι τόσο ώστε να είναι σκάνδαλο να διαλέξεις Έλληνα.Έτσι κρίνονται αυτά.Στο θέμα Έλληνας προπονητής σας έχω πει τι με εκνευρίζει.Ο τρόπος με τον οποίο η συζήτηση για τις γνώσεις επικυριαρχεί της συζήτησης για το έργο.Ως εκ τούτου το γεγονός πως δεν ακούστηκε ξανά το όνομα του Μαρκόπουλου για κάποιον από τους δύο πάγκους είναι ήττα για την κοινή λογική.Τα υπόλοιπα στο παρκε.Προσωπικά πιστεύω πως το μπάσκετ θα πάει αρκετά χρόνια πίσω με αυτες τις επιλογές,αλλά αυτό το πιστεύω εγώ.Εδώ θα είμαστε και μακάρι να βγω λάθος να δεχτώ τα πειράγματα που κατα καιρούς έχω κάνει εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Ανώνυμος1:01 π.μ.
    Κάτσε ρε φίλε, πώς γίνεται ο Πεδουλάκης για τον Παναθηναϊκό να είναι ο "αναλώσιμος" και το "εξιλαστήριο θύμα για την αποτυχία" και ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπαικό να είναι η επιλογή για "μια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα ακόμη και με μικρότερο προϋπολογισμό"; Δηλαδή τί στο καλό έχει κάνει ο Μπαρτζώκας στη ζωή του που δεν έχει κάνει ο Πεδουλάκης;
    Και σε τελική ανάλυση αν πάρει ο Πεδουλάκης το πρωτάθλημα (πόσο απίθανο το θεωρείς; ) τότε ποιός θα είναι το εξιλαστήριο θύμα και ποιός η σοβαρή επιλογή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poli sostos file me ekseresi mia poli kali xronia me marousi den exei kanei kati parapano apo pedoulaki o bartzokas. oso gia ton ypovivasmo tou rethymnoy epidi eimai rethymniotis k thymame poli kala 1)o pedoulakis den itan apo arxi tis xronias k 2)eginan polla pragmata gia na min pesoun aek h paok

      Διαγραφή
    2. Θεωρώ τον Μπαρτζώκα σοβαρή επιλογή διότι πιστεύω πως ανήκει σε μια νέα γενιά προπονητών και έχει γνώσεις και νέες ιδέες για το άθλημα. Επίσης πρέπει να δούμε και το χρόνο του συμβολαίου, ο Πεδουλάκης λέγεται ότι θα έχει μονοετές συμβόλαιο κάτι που τον καθιστά αναλώσιμο στην κοινή λογική, δηλαδή αν πάρει πρωτάθλημα πιστεύεις ότι θα του δώσουν τριετές συμβόλαιο? Γι αυτό είπα ότι μου φαίνεται πως στον Ολυμπιακό υπάρχει όραμα, ενώ στον ΠΑΟ όχι. Επίσης πιστεύω πως η πορεία του Μπαρτζώκα είναι συνολικά καλύτερη του Πεδουλάκη, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Αυτό που δεν είναι υποκειμενικό είναι πως ο ένας είναι 50 και ο άλλος 36, ποιός έχει περισσότερη όρεξη? πιο φρέσκιες ιδέες? μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης? Μακάρι να κάνω λάθος και να αποδειχθεί ότι είναι ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος, αλλά εμένα προσωπικα η επιλογή αυτή μου δείχνει μόνο προχειρότητα και τίποτε άλλο. Υποτίθεται πως ο Παπαδόπουλος είχε πάει στην Ευρώπη να βρει προπονητή και η εφημερίδα του Τράκη είχε στο εξώφυλλο μία τον Πιανιτζιάνι και την άλλη τον Ιβάνοβιτς, και μετά θεωρούν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν ο Πεδουλάκης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτοπροτάθηκε και στον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει μονο σπασμοδικότητα και προχειρότητα κινήσεων τίποτε άλλο. Όπως είπα και πριν μακάρι να βγω λάθος.

      Διαγραφή
    3. Στο θέμα της ηλικίας έχεις λάθος. Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο επειδή ο Πεδουλάκης είναι χρόνια στο κουρμπέτι ενώ ο Μπαρτζώκας ως πρώτος πολύ λιγότερα, ο Αργύρης είναι γεννημένος το 1964 ενώ ο Μπαρτζώκας το 1965.

      Βασίλης Τ.

      Διαγραφή
    4. 1)to taxidi tou mano papadopoulou stin aystrias eixe metagrafiko xaraktira bramos k oxi mono 2)aresei den aresei k oi 2 einai analosimoi giati otan antikatastas zots h ivkovic k me xamilotero batzet

      Διαγραφή
  24. Για τι μπάτζετ μιλάμε;Τι μπάτζετ θα έχουν παο και οσφπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρουνα,σε παρακαλω,πες μας εσυ,αφου δεν μας το ειπε κανεις, που πηγε ο Μανος στο μυστηριο ταξιδι στο εξωτερικο??Λουμπλιανα??Επισης τι γινεται με Σοφοκλη??Εχει κλεισει και θα ειναι το κερασακι στην τουρτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος
    Είμαι υποχρεωμένος να ξέρω που πάει ένας άνθρωπος; Λοιπόν ξέρω...Βιέννη πήγε. Ο Σόφο για την ώρα είναι stand by. Θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με Βουγιούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. λενε για Μπουρουση σε ΠΑΟ ! ειναι δυνατον ;εχει τρελαθει ο μικρος ; τον Μπουρουση ; αυτον που κοροιδευε ; παει καλα ρε γμτ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως ηρθε η ωρα να τα αφησουμε αυτα τα οχι ο ενας γιατι κοροιδευε,οχι ο αλλος γιατι εχει παιξει στον Ολυμπιακο,και να κυταξουμε να κανουμε τη δουλεια μας,οπως κανουν και οι απεναντι??μηπως προτιμας του χρονου να ταλαιπωρεις τα ματια σου βλεποντας τον Μαυροειδη,να προσπαθει να παιξει κατι σαν μπασκετ?Μηπως πιστευεις,οτι εκτος απο Διαμαντιδη και Καιμακογλου,παιζει να ερθει,ειδικα φετος καλυτερος παικτης απο τον Μπουρουση?Εκτος εαν εισαι Ολυμπιακος,οποτε ακυρα τα ερωτηματα

      Διαγραφή
  28. παναθηναϊκος ειμαι και δεν μου αρεσει ο Μπουρουσης ουτε σαν χαρακτηρας , ουτε σαν παικτης ! Αλλωστε , δεν ειναι τυχαιο που δεν τον πηρε ο Ομπραντοβιτς περσι που ηταν ελευθερος !

    ο Μπουρουσης θα θελει 800-900 χιλ Ε , οποτε βρισκεις καλυτερο παικτη , οχι Ελληνα αλλα ξενο ! δεν χρειαζεται να παρουμε ουτε Σχορτσιανιτη , ουτε Μπουρουση , ουτε Μαυροειδη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. de sou aresei o mpourousis?gia pes mou poion ellina paixth mporeis na vreis kai kalytero tou mpourousi...tn lazaro papadopoulo?????

      Διαγραφή
    2. Σεβαστη η αποψη σου,αλλα ο Μπουρουσης λυνει το προβλημα στο 5 για 4-5 χρονια,ειναι Ελληνας πρωτοκλασατος,με 800-900 δεν σκεφτομαι καποιον καλυτερο,δεν σκεφτομαι καν,αλλο Ελληνα πρωτοκλασατο που μπορει ν αποκτησουμε τα επομενα 3 χρονια,ισως χασουμε και καποιους,και οση στεναχωρια προκαλεσει σε οσους Παναθηναικους δεν τους αρεσει,αυτο εξισωνεται με τον πονο που θα προκαλεσει σε πολλους Ολυμπιακους.Οι καιροι εχουν αλλαξει,και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι το πιθανοτερο ειναι να παρουμε Μαυροειδη,οποτε δες τον Μπουρουση,σαν μανα εξ ουρανου.Περσυ,ειχαμε ηδη 3 σεντερ,η αμεση μετακομιση απο ΟΣΦΠ σε ΠΑΟ θα ηταν δυσκολη,και τα λεφτα ηταν πολλα παραπανω.Αλλαξανε οι καιροι,και αν απο αυτους που περιμενω,μου σκασει Μπουρουσης,θα κανω παρτυ

      Διαγραφή
  29. 900 χιλ. ο Μπουρουσης? Δεν τα κανουμε σουβλακια καλυτερα? Απο scouting βλεπω σκιζουμε στην Ευρωπαικη Επαρχια της Ζιμπαμπουε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή