Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Oi 200 συμμετοχές του Κώστα Τσαρτσαρή*

Ιστορική μέρα η Τετάρτη για τον Κώστα Τσαρτσαρή αφού μόλις πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα γίνει ο μόλις τρίτος παίκτης Ελληνικής ομάδας που φτάνει αυτό τον αριθμό συμμετοχών είτε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, είτε στην Ευρωλίγκα (ή εναλλακτικά και στις δύο διοργανώσεις μαζί). Μάλιστα, η πρώτη συμμετοχή του συνέπεσε χρονικά με τη δημιουργία της Ευρωλίγκα τη σεζόν 2000-01 στην πρεμιέρα του Περιστερίου και τη νίκη επί της Εστουντιάντες με 91-86! Ο Τσαρτσαρής έπαιξε σε 25 παιχνίδια με το Περιστέρι και σε άλλα 174 με τον Παναθηναϊκό.
Ακλόνητος στην κορυφή είναι και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμη ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με 248 συμμετοχές και ακολουθεί ο Μίλαν Τόμιτς με 213.

*Τα στοιχεία είναι από τα αρχεία του περιοδικού All Star Basket.

12 σχόλια:

  1. Καλησπερα σε ολους!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο blog.Αγαπητη kourouna,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια πληροφορια σχετικα με την "πιθανη"αλλαγη ιδιοκτησιας του παο και γενικα για το μελλον της αγαπημενης μου ομαδας.Ειναι εκτος θεματος αλλα ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει ολουσ τους φιλους του basket.Ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι υπάρχει επί του θέματος έχει γραφτεί αναλυτικά στη στήλη μου στο περιοδικό. Συνήθως η πληροφόρηση μου επί του συγκεκριμένου θέματος είναι αρκετά έγκυρη. Και το καλοκαίρι που όλοι έλεγαν ότι οι Γιαννακόπουλοι φεύγουν έγραφα ότι μένουν για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει ενδεχομενο παραμονης της οικογενειας μετα τις δηλωσεις του Θαναση που εγιναν στην κοπη της πιτας των παλαιμαχων του παο?Ελπιζω να αλλαξει κατι και στο τελος να μεινουν.Σε περιπτωση παραμονης υπαρχει ενδεχομενο να μεινει ο zelico?Επισης υπαρχει ενδεχομενο να μεινουν αν δεν βρεθει καποιος αγοραστης εστω και με μικροτερο budjet?Eυχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου είναι συνδεδεμένες με την ΤΙΜΗ του ΦΑΡΜΑΚΟΥ στην χώρα μας και τη συνταγογράφησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polykos
    Εντελώς άσχετα τα δύο θέματα μεταξύ τους...Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα παρά τις οφειλές του κράτους στις φαρμακοβιομηχανίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα ποιά η γνώμη σου για την κίνηση της ΑΕΚ με Παπανικολάου για πρώτο προπονητή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panos 919
    Από το να ξεκινήσει με αμνφίβολα αποτελέσματα από την Α1 ο Παπανικολάου καλύτερα να δοκιμαστείσ την Α2. Βέβαια, είναι ένα πρωτάθηλμα με ιδιαιτερότηττες (και αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές) που δεν το γνωρίζει καλά αλλά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα γίνει καλός προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια που το πηγαμε στους προπονητες, τι εγινε και ο Δαμιανιδης "αλλαξε" αποψη? Στρατηγικο κολπο η οντως φοβηθηκε οτι θα πεσουν μαπες?

    ΥΓ: να βλεπουμε και να μαθαινουμε απο την ΑΕΚ. Αυριο μεαθυριο εκει θα βρισκομαστε και εμεις, ετσι πως παει η δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μπορει απλα η κουρουνα να γραφε αρλουμπες...στηλη μειωμενης υπευθυνοτητας και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο Παπανικολάου απολαμβάνει έστω και της μισής ασυλίας και πρόσβασης στα ΜΜΕ που είχε ως παίκτης και ως προπονητής, σίγουρα θα μας απασχολεί για καιρό ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πανε ουτε 2 βδομαδες που εγραφα για το εγκλημα να μην κρατησει τον Τζαμον Γκορντον και το βρηκαμε μπροστα μας.Αντιθετα ο πιο διαφημισμενος και πιο ακριβος Λο(που προσφατα υποσχοταν θαυματα στην περιφερεια με Σπανουλη)στο 0 σημερα.Ο Σλουκας για αλλη μια φορα εξεθεσε ανεπανορθωτα τον Ντουντα.10 ποντοι με 2 τριποντα-το ενα τρελο και μας πηγε στην παραταση-και με διαφορα το καλυτερο για μας πλει μεικερ στο ματς,με τον μαντζαρη κακο και το Λο εκτος αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Rodia
    Μας σκότωσε κανονικά ο Gordon.. Απο αλλού το περιμέναμε και απο αλλού μας ήρθε. Στο σημερινό ματς πάντως ο Ντούντα έπραξε σωστά, μακριά απο προσωπικά "κολλήματα", γι αυτό και δεν πρέπει να αδικήσουμε τον Law, 8 λεπτά έπαιξε όλα κι όλα (και ποιός να μην έπαιζε άλλωστε, ο Σπανούλης ή ο Σλούκας που φάνηκε απο την αρχή οτι ήταν δικό του παιχνίδι).. Εμένα μου έκανε εντύπωση ο Dorsey πάντως, αν προσαρμοστεί κι άλλο θα βοηθήσει αρκετά. Η ουσία βέβαια είναι οτι οι πιθανότητες που είχαμε για πρόκριση μειώθηκαν πολύ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    Υ.Γ : http://blogs.bulls.com/2012/01/have-bulls-found-a-new-rival-in-the-east/?ls=iref:nbahpt2

    Ρίξτε μια ματιά, είναι κάτι που δεν έχουμε στην Ευρώπη (μην πω για Ελλάδα..... ). Κάθε ομάδα έχει πάνω απο 60 ματς και για ένα και μόνο γράφτηκε ολόκληρο αυτό το post σε blog, και εδώ με 20 παιχνίδια σε κάθε πρωτάθλημα διαβάζουμε μια παράγραφο( σε "αθλητικά" site )και η μισή είναι οι πόντοι.. Πραγματικά δείχνει πως πρέπει να γράφεται ένα καλό post-game κομμάτι. Και το παιχνίδι ήταν πολύ καλό επίσης, btw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή