Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τεύχος 277

Στα περίπτερα όλης της χώρας βρίσκεται από την Τετάρτη (Πέμπτη για τις εκτός κέντρου περιοχές) το τεύχος 277. Αρκετοί το έχετε ήδη στα χέρια σας για τους υπόλοιπους μια σύνοψη περιεχομένων...
Νομίζω ότι το ρεπορτάζ του μήνα είναι αυτό που αφορά τα πρώτα χρόνια του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς στη Θεσσαλονίκη. Εμπλουτισμένο με σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο του Παναγιώτη Χορόζογλου που εκτός από καλός φίλος του Πέτζα έζησε βήμα βήμα εκείνη την εποχή και την αναπλάθει τώρα που ο Πέτζα ανήκει πια στους παλαίμαχους. Δύο ακόμη θέματα που διάβασα μέχρι την τελευταία....αράδα και τα απόλαυσα. Το καταραμένο ντραφτ του 2006 που δεν το είχαμε πάρει...είδηση αλλά το ανέλυσε (λόγω Μπράντον Ρόι και όχι μόνο) ο γιάννης Ψαράκης. Παίρνει επάξια τη θέση του δίπλα σε εκείνο των Μπάις, Τάρπλεϊ κλπ. Και ένα σπέσιαλ αφιέρωμα του Σπύρου Βασιλείου για την Ελευσίνα και την άγνωστη ιστορία της ομάδας που ετοιμάζεται για άνοδο στην Α1.
Επίσης, ο Ηλίας Ζούρος φωτγοραφίζεται με όλη τη φαμίλια του στο νέο σπίτι του και ανοίγει το ημερολόγιο του γράφοντας 2011 λέξεις για τη χρονιά της ζωής του, ενώ ο Γιάννης Ψαράκης γράφει για τα πρόσωπα και τα γεγονότα που κυριάρχησαν στη διεθνή σκηνή το 2011. Ο Νίκος μπουρλάκης αναλύει με πολλά άγνωστα στοιχεία και συγκρίσεις το ΤΟΠ-16 και φυσικά ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο ΝΒΑ που ξεκίνησε και το ....χρωστούσαμε από τον περασμένο μήνα. Για χρωστούμενα μιλάει στη συνέντευξη που έδωσε στον Δαμιανό Παπαχατζή ο Ρίτσαρντ Ρόμπι του Περιστερίου. Συνέντευξη εξόχως επίκαιρη γιατί μπορεί να είναι και η.....τελευταία του αμερικάνου στην Ελλάδα. Σίγουρα πάντως η τελευταία συνέντευξη ήταν αυτή που έδωσε ο Χολ του Ηλυσιακού. Λίγες μέρες μετά έφυγε. Αλλά η ιστορία της ζωής του όπως την αποκαλύπτει ο ίδιος έχει ενδιαφέρον και διαβάζεται ανξαρτήτως της φυσικής παρουσίας του στη χώρα μας.Αν όλα αυτά και οι πολλές μόνιμες στήλες δεν σας πείθουν πόσο ''γεμάτο'' είναι το τεύχος σας φύλαξα τα καλύτερα για το τέλος. Αντί των συνηθισμένων αφισών είπαμε να ομορφύνουμε το περιοδικό με ένα ημερολόγιο του 2012 όπου ποζάρει φορώντας τα απολύτως απαραίτητα η σέξι μοντέλα Αλίκη Μιλάντ. Στη στήλη μου δεν θα βρείτε σέξι φωτογραφήσεις αλλά μια αποκάλυψη που θα επιβεβαιωθεί σε βάθος χρόνου. Το όνομα του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού όταν και εφόσον τελειώσει η εποχή Ιβκοβιτς.

19 σχόλια:

  1. Καλά δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε το όνομα του πιθανού διαδόχου του Ντούντα. Το θέμα είναι εάν θα προλάβουν να τον κλείσουν πριν υπογράψει αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zoys
    Υπάρχουν ''μυστικά'' που τα ξέρει όλη η πιάτσα αλλά το θέμα είναι ποιός το γράφει και ποιός λέει ''α αυτό το ξέρουμε όλοι'' (αυτό δεν αφορά εσένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό το τεύχος. Κουρούνα, αν όντως αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής, ποιά η γνώμη σου? Πιστεύεις οτι μπορεί -επιτέλους- να βγεί κάτι καλό? Επίσης μια μικρή διόρθωση, αφού πω οτι τα αφιερώματα του Γεωργουλα στο ΝΒΑ είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλά, να επισημάνω κάτι που αφορά την παρουσίαση των ομάδων. Οι Nets απο όσο ξέρω δεν έδωσαν τον Brook Lopez για να πάρουν τον Okur, απλά ο Lopez τραυματίστηκε (αν θυμάμαι καλά χάνει 2 μήνες) και ήθελαν προσωρινό αντικαταστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδιά θα μας πείτε και εμάς το όνομα του "επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού όταν και εφόσον τελειώσει η εποχή Ιβκοβιτς." ή θα μιλάτε μεταξύ σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Τ ΚΡΑΣΙΑ "ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ"(ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ),ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ(ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΤΛ.) Κ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ..ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ..ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ Τ ΚΛΙΜΑ..Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ..ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ(ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΤΝ ΒΛΕΠΩ,ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ)..ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ..ΑΛΛΑ Τ Ν ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΛΛΑ Τ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ(ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ)..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ "ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ" ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ Γ ΤΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Κ Γ Τ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΤΛ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος
    Δικαιούνται να ''μιλάνε μεταξύ'' τους εκείνοι που πλήρωσαν για να αγοράσουν το τεύχος. Το να μην αγοράσεις ένα περιοδικό είναι δικαίωμα σου και δεν σε κακίζει κανείς. Αλλά να βάζεις χέρι σε όλους τους υπόλοιπους που δεν σου λένε και τι γράφει δεν είναι και πολύ ευγενικό. Δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1995
    Να σου δώσω μερικά πρόσθετα στοιχεία. Ψάξε με την ησυχία σου και ρώτα ή μάθε σε ποιόν μάνατζερ ανήκουν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας. Αφού το μάθεις ρώτα γιατί έμεινε φέτος ο εξαιρετικά σοβαρός οινοποιός στη θέση του ιδιοκτήτη και αν του έχουν υποσχεθεί ότι του χρόνου την ομάδα θα την πάρει ομάδα επιχειρηματιών που θα φέρει στη Δράμα ο συγκεκριμένος μάνατζερ. Επειδή βέβαια το συγκεκριμένο άτομο με την αλήθεια έχει μακρινή σχέση τα ίδια έταζε και σε άλλες ομάδες τις οποίες αφού εκμεταλλεύτηκε οδήγησε στη διάλυση. Θα τις ψάξεις πιο νότια στο χάρτη της χώρας...
    Ονόματα με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα έγραφα. Αλλά όταν ο εν λόγω τύπος ομολογήσει δημόσια ότι είναι μάνατζερ (διότι έχω χαρτιά και επίσυημα πρακτικά στα χέρια όπου ορκίζεται ότι ασκεί άλλο επάγγελμα) θα γράψω και εγώ περισσότερα. Γιατί δεν ρωτάς τον Ιωαννίδη (τον οποίο δεν μπορώ να πω ότι συμπαθώ και ιδιαιτέρως)να σου πει λεπτομέρειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα
    μήπως ξέρεις τι γίνεται με τις πληρωμές στους δύο μεγάλους;Πληρώνονται κανονικά ή υπάρχουν καθυστερήσεις με συνέπεια να υπάρχουν και εκεί γκρίνιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο ζούρος? να τρέξουμε να προλάβουμε το κελεπούρι κιόλας? τον ζούρο???αυτός θα διαδεχθεί τον ντούσαν ίβκοβιτς? ο ηλίας ζούρος το κομπιούτερ??? μιλάμε για τον ίδιο προπονητή στο λίβανο και την παρι σαν ζερμέν που απολύθηκε απο την ζαλγκίρις?

    πόσο πιο κάτω θεέ μου. πόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος
    Οι καθυστερήσεις και στις δύο ομάδες είναι πολύ συνηθισμένες. Το ξέρουν όσοι δουλεύουν εκεί τα τελευταία χρόνια. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχασε τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρουνα, χρονια πολλα, καλη χρονια και καλη υγεια. Αυτος ο Γεωργουλης εχει καποια βαση στα λεγομενα του, για και αυτος προεδρος με καθαρο αερα στις τσεπες?

    ΥΓ: Ποιος Χριστος και μπουρδες? Μετα τον Αρη κανενας δεν ανεστησε τοσους νεκρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΗΡΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΔΙΚΑΙΑ..ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΦΑΤΣΕΣ(ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ PETWAY-respect) Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΚΙΑ..ΙΣΩΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ..ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ Η ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑ ΚΑΤΩ..ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΝΤΗ ΤΕΛΙΚΑ)..ΤΟ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΠΑΙΚΤΕΣ) ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ..Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΣ..ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ Τ ΠΕΡΑΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ Κ ΠΕΡΣΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΧΩ Κ 2 ΠΙΘΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ Τ Ν ΠΩ..2 3 ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..ΘΑ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..
    Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ..ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ,ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ..Ο ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ..ΣΤΟ ΓΗΕΔΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ισχύει ότι γράφεται για Ράσιτς και ολυμπιακό τότε θα είναι η πιο σωστή κίνηση πού μπορεί να γίνει, δεν ξέρω γιατί αλλά είναι από τους αγαπημένους μου, κάνει πολλά πράγματα σωστά. Πιστεύω πως μαζί με τον Νιούλεϊ είναι οι πιο υποτιμημένοι sg που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Μακάρι να έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tommygun
    Τον συκγκεριμένο κύριο η πιο έγκυρη πηγή που διαθέτω στη Θεσσαλονίκη και που ξέρει τα πάντα για το μπάσκετ της πόλης μου τον περιέγραψε ως εξής: ''Συμπαθητικός κύριος κάποιας προχωρημένης ηλικίας. Ευκατάστατος οικονομικά αλλά όχι πολλά πράγματα. Αρειανός σε όλη του τη ζωή έχει μια καλή παρέα αρειαών φίλων που μπορείνα βοηθήσουν οικονομικά. Μη φανταστείς τίποτε σπουδαίο. Αλλά έτσι όπως είναι τα μπάτζετ σήμερα βγαίνει πέρα.... Μπορεί και να αναλάβει αν πάψει η σιχαμερή κουρούνα να στηρίζει ξεδιάντροπα τον Δαμιανίδη''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειχαμε ενα κουτσουρο στους ψηλους(λαζο),ηρθε και 2ο τωρα και με μεταγραφη...τελικα το στησιμο του ντουντα ητανε τραγικο οπως αποδυκυεται για το 2ο λογο πως τα λαθη του δεν διορθωνονται...ζουρος σε μας?δεν μου πολυαρεσει αν και τον συμπαθω τον ηλια και του βγαλα το καπελο το καλοκαιρι πολλακις.αλλα αυτο σημαινει τελος απο την εθνικη,σαν επαναληψη ιστοριας γιαννακη?Εγω νομιζω καλυτερες επιλογες για διαδοχη θα ητανε ο πιανιτζιανι η ο σφαιροπουλος για διαφορετικους λογους.το γηπεδο του αγορ ειναι πολυ ωραιο Τομμυ,οταν θα εχει ΑΓΟΡ-Αρης ελα να δουμε το ματς παρεα,δικαιουμαι 2 θεσεις ανα αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Κουρουνα:
    Ρε κατεστημενο της Αθηνας, ρε εγκαθετε του Δαμιανιδη, αντι να ξεκινησεις καμπανια με ταμπουρλα και βουβουζελες να ερθει στον Αρη ενας ανθρωπος με λεφτα καθεσαι και στηριζεις τον γιο του Σπυρου Καλογηρου? Θα σου εριχνα καμια καταρα, αλλα εχε χαρη που σε σεβομαι.

    Ροντια αγορι μου, εδω Παλε δεν παω πλεον, μεχρι την Κρητη θα τραβιεμαι? Αν και εχει ωραια ομαδα ο ΑΓΟΡ. Κουτσουρο ο Λαζος? Υπερβολες, απλως για να στριψει θελει υδραυλικο τιμονι, ξερεις απο εκεινα που εχουν στις νταλικες με ρυμουλκα απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To τι εχω διαβασει απο χθες τοβραδυ για Λο δεν περιγραφεται...μεχρι το οτι παιζει καλη αμυνα!τελοσπαντων ειναι παικτης σιγουρα πρωτης γραμμης αν και δεν καταλαβαινω το γιατι να μην χτυπησουν το καλοκαιρι τον Παργκο μετα απο τοσο καλη χρονια στη Μακαμπι και επιλεγουν τωρα να παρουν βασικο πλει μεικερ μεσουσης της σεζον.Εχω ηδη πει πως το υποτιθεμενεο αρχικο πλανο να στηριχτει στα πιτσιρικια σλουκα μαντζαρη για τον ασσο με εβρισκε απολυτα συμφωνο αλλα με τη μεταγραφη λουκας το ακυρωσε απολυτα αυτο και μαλιστα με παικτη δευτεραντζα...ενας Τομμυ ξερει τι εχει στο μυαλο του ο παππους...και ακομα δεν μπορω να χωνεψω καποιες επιλογες του καλοκαιριου χωρις νοημα.ας αφησουμε το ποιοι ηρθαν,μου εξηγει καποιος τη λογικη αποχωρησης του τζαμον γκορντον?φτηνος και με εξαιρετικη χρονια περσι.
    ερωτηση προς κουρουνα:εχεις καμια ενημερωση τι γινεται με βασιλοπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή