Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σοβαρό το πρόβλημα Καλάθη

Χωρίς τον Νικ Καλάθη ενδέχεται να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας η εθνική ομάδα. Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο (και όχι στο δάχτυλο του ποδιού του) και το διάστημα αποθεραπείας του είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των 3-4 εβδομάδων όπως έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Εάν το αρνητικό σενάριο επαληθευτεί η εθνική μένει με τρεις καθαρόαιμους πλέι μέικερ (Ξανθόπουλος, Σλούκας, Μάντζαρης) των οποίων οι διεθνείς εμφανίσεις με την ανδρών μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

7 σχόλια:

  1. συγνωμη ρε παιδια,αλλα που ακριβως τραυματιστικαν και ο Καλαθης και ο Περπερογλου? στη θαλασσα? και πως και δεν εγινε γνωστο ποιο πριν και επρεπε να περασουν (ειδικα ο περπε) απο τις ιατρικες εξετασεις της εθνικης? στο δρομο για το ΟΑΚΑ τραυματιστηκε? Εκτος αν εχουν φοβηθει ολοι μην τους πουν λιποτακτες διαφοροι "πατριωτες" και φοβηθηκαν να πουν οτι δεν μπορουν χωρις να εχουν στοιχεια απο εξετασεις. Τι να πω,εκει φτασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουρουνα σημερα διαβασα δηλωσεις του καλαθη οτι πιστευει πως θα ειναι ετοιμος...εξαλλου πλεον θα εχουμε 14αδα...γιατι να μην ειναι καν στους 14;
    Τελος, ξεχνας τον Ζηση στους "καθαροαιμους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.basketnet.gr/main/2/europe/articles/1/12-fiba.html

    12 τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καλάθης τραυματίστηκε στην Αμερική που είχε πάει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Περπέρογλου, σύμφωνα με τον Σωτηρίου, έπαθε θρόμβωση στο γόνατο κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από ένα ταξίδι στην Αμερική: δεν είχε βρει εισιτήριο για business, είχε το πόδι του ακίνητο 8-9 ώρες στην οικονομική κι από 'κει έπαθε τη ζημιά.
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόλις είδα αυτό το άρθρο του Κογκαλίδη για το συγκεκριμένο θέμα:

    http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&c=140&m=1&w=0&t=1&i=77463

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος,ειδικα οσον αφορα τον περπε που δεν εκανε και κανα τρελο πρωταθλημα.Υπαρχουν Βασιλειαδης,Παπανικολαου και Πατ Καλαθης απο πισω,νο προμπλεμ.Τωρα για ποιντ γκαρντ,ο ξανθοπουλος ειναι καθαροαιμο πλει μεικερ,αλλα μετριος και ασταθης.Ο Μαντζαρης απο την αλλη απειρος,κανει πολλα λαθη,δεν ειναι καλος στο 1-1 αλλα ειναι γρηγορος και με μακρια ακρα.Ο Σλουκας σιγουρα μεσα,οποτε για μπακ απ 1,ειτε πας με βαση την εμπειρια(Ξανθοπουλος)ειτε επενδυεις στη γενια των χρυσων πιτσιρικαδων και πας με μαντζαρη μπακ απ του σλουκα.Εκτος και αν προλαβει ο καλαθης οποτε νο προμπλε,παμε με σλουκα,καλαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή