Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Θέλει και Σίμοντς ο ΠΑΟΚ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (ο σκιώδης και όχι ο Μπάνε Πρέλεβιτς) είναι γνωστό ότι έβλεπε (κυρίως) παιχνίδια της Καβάλας τα τελευταία χρόνια. Έχει λοιπόν και δικαιολογημένα σε μεγάλη εκτίμηση και τον δεύτερο αμερικάνο της ομάδας. Εκτός από το επίσημο φλερτ με τον Μιλτ Παλάσιο ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον παρτενέρ του τον Σίμοντς. Καλό ως σκέψη και πολύ ωραία προσπάθεια για να δημιουργήσει ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα ο ΠΑΟΚ. Οταν όμως δεν φάνηκε συνεπής σε μπάτζετ 600.000 ευρώ την περασμένη χρονιά πως φιλοδοξεί να πληρώσει δύο Αμερικάνους που η αξία τους εκτοξεύθηκε στα ύψη και είναι περιζήτητοι στην Ευρώπη; Η απάντηση όποια και αν είναι αποτελεί τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της απόλυτης καταστροφής (που συνήθως καραδοκεί για την τρίτη ελληνική ομάδα που παίζει τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα) και μιας εξαιρετικής σεζόν.

8 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο σκιώδης Κουρούνα, ο Πανάκας ή ο Γαλατσόπουλος; Τραβηγμένο για Σίμονς. Δε το βλέπω με τίποτα. Έκανε πολύ καλή χρονιά ο παίκτης και θα κυνηγήσει πολύ καλύτερο συμβόλαιο. Το ίδιο ισχύει και για το Ντόζιερ. Κάτι 33χρονους τύπου Παλάσιο, Γκετσέφσκι δε θα έχουμε πρόβλημα να τους κλείσουμε, αλλά 25χρονους Αμερικάνους που προέρχονται από καλή χρονιά όπως ο Σίμονς και ο Ντόζιερ με τίποτα. Εδώ ο Μάρσαλ για 300 έκλεισε σε εκείνη την απίθανη από το Καζακστάν.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρούνα
    τελικά τι γίνεται με τον Ζοτς; Διάβασα από τον Ασπρούλια πως θα μείνει και πρότεινε μάλιστα να μειωθεί το συμβόλαιο του για να μη φύγουν άλλοι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παοκ δεν μπορει να ανανεωσει δεδα και αποστολιδη γιατι τους χρωσταει ακομα λεφτα.. δηλαδη πρεπει αυτη η πρατικη να διαωνιζεται που η ομαδα θα χρωσταει λεφτα επ'απειρον με την ανοχη του εσακε και της εοκ και θα πληρωνει μονο τους ξενους και τους κοινοτικους?

    Ρε κουρουνα? τι θα πει θελει? κι αλλες ομαδες τους θελουν? μηπως σου εκλεψε καποιος το account και ποσταρει οτι ναναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος
    To μόνο που ξέρω είναι τα ονόματα των παικτών που έχει πει στη διοίκηση ο Μαρκόπουλος ότι θέλει. Εχω την ίδια απορία για το ποιός θα τους πληρώσει και την καταθέτω στην τελευταία πρόταση. Με μαύρη τρύπα δύο χρόνων και πολύ δύσκολη κλήρωση την αποστολή Ευρωλίγκα τη βλέπω για καταστροφή του ΠΑΟΚ. Το account είναι ασφαλές. Είναι στα...κουρουνίστικα το password και δεν διαβάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομιζω να καταστραφει ο παοκ απο την κληρωση. απλα δεν θα παρει την ωθηση που περιμενε απο την ευρωλιγκα. ενα παιχνιδι κι εξω και μετα σπιτι. μπορει να περιμεναν ομιλο αλλα μαλλον δεν τα υπολογισαν καλα. γενικα ο ελληνας οπαδος ειναι αφελης οσον αφορα την ευρωλιγκα ειτε μιλαμε για αρειανους η παοκτσηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος
    Αφελής και υπερεκτιμημένος είναι ο Μπερτομέου όχι οι ελληνικές ομάδες. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοσο θα χαλουσε τον ΠΑΟΚ να επαιρνε τον Μπαγκαριτς? Μπροστα μας ειναι οι λυσεις ωρες ωρες και το κουραζουμε αδικα το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή