Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η συνήθης προβοκάτσια (Μπλέξε και λίγο το μπάσκετ)

Το θέμα του ’’καραστημένου’’ πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με 41 στημένα παιχνίδια και εκατομμύρια ευρώ να παίζονται στη βρώμικη αγορά της Μαλαισίας το χειρίζονται αποκλειστικά ρεπόρτερ του ποδοσφαίρου. Η μπόχα του ποδοσφαίρου έπνιξε την Ελλάδα και τι βρήκαν να διαρρεύσουν από 130 σελίδες συνομιλιών ως πρώτη και καλύτερη; Οχι κάποια ζουμερή για ένα στημένο ματσάκι του ποδοσφαίρου.... Αλλά αυτή του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη (ο Μπουρούσης βγαίνει εδώ και κάτι μήνες με την κόρη του Big Mak).... Αφού όλο το πρωί τα έγκυρα σάιτ μας ζάλισαν με τη φημολογία ότι ο παίκτης εμπλεκόταν στα στημένα παιχνίδια και στο στοίχημα αφού δεν προέκυψε ούτε κατηγορία, ούτε σύλληψη εμφάνισαν μια συνομιλία που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και στην καριέρα του παίκτη στον Ολυμπιακό! Ολοι οι υπόλοιποι θα....αθωωθούν στο τέλος γιατί στις κασέτες κάνουν παράπονα για διαιτητές, κάνουν παρεμβάσεις σε ορισμούς αλλά τίποτε από αυτά δεν στοιχειοθετεί στήσιμο αγώνων. Στο τέλος όλοι αυτοί που έχουν κάνει τον τζόγο επάγγελμα θα τη βγάλουν καθαρή και θα την πληρώσει όπως συνήθως ένα εξιλαστήριο θύμα!  Παράλληλα, θα πάει η....μπάλα και στα...μνήματα σε μέρες που δεν είναι και...άσχημα να αποπροσαντολιστούν οι αγανακτισμένοι από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου... Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Τύφλα να έχει ο Γκέμπελς...
Υ.Γ. 1: Ο Γιάννης είχε πάντοτε την....ικανότητα να τραβάει τους μπελάδες σαν μαγνήτης! Το κακό δεν είναι η κουβέντα για το....φάρμακο στην κασέτα αλλά τα όσα ουσιαστικά αφήνει να εννοηθούν για τα αφεντικά του. Τον τελευταίο καιρό οι Αγγελόπουλοι ήταν αυτοί που έβαζαν πλάτη στο αίτημα του Ιβκοβιτς να φύγει ο Μπουρούσης. Τώρα πια καταλαβαίνουμε όλοι τη συνέχεια... Είναι και βαρύ το άτιμο το συμβόλαιο του 1,7 εκατομμυρίου.
Υ.Γ. 2: Από όσα διάβασα μέχρι τώρα και από όσα έφτασαν στα χέρια μου κρατάω ως πλέον σοβαρό το γεγονός ότι ο Βασίλης Οικονομίδης και ο ΕΣΑΚΕ έκαναν ένα ακόμη θαύμα. Δεν πλήρωσαν 37 χιλιάδες ευρώ που χρωστούσαν στο Εργομετρικό Κέντρο και έπαψαν μέσα στη σεζόν οι έλεγχοι ντόπινγκ. Ποιός φταίει στην ουσία; Οι παίκτες που ενδεχόμενα έδειξαν παραβατική συμπεριφορά ή η διοργανώτρια αρχή που δεν φρόντισε για μια ακόμη φορά να θωρακίσει το πρωτάθλημα; Ως πότε θα τον ανεχόσαστε τέλος πάντων;

80 σχόλια:

  1. Ίσως να έχεις και δίκιο αλλά για το ΥΓ2 δε στέκει. Δηλαδή δε φταίει ο δολοφόνος αλλά η κοινωνία που δεν τον πιάνει??

    Παναθηναϊκός είμαι αλλά πάντα γούσταρα τον Μπουρούση για την μαχητικότητα του! Αλλά όλα αυτά για φάρμακα, που προφανώς εννοεί ντόπα και όχι "για καθόλα νόμιμες ουσίες (ηλεκτρολύτες και πρωτεϊνες)", όπως έγραφες σε προηγούμενο ποστ, και βλάκες στους Αγγελόπουλους τον έριξαν πολύ στην υπόληψη μου.

    Γιώργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστα αυτα κουρουνα..δε πειθεις πια...αμα ηταν κανας Λαζος στη θεση του Μπουρουση θα τον ειχες καταδικαδει ηδη κ θα τον ειχε ριξει στη πυρα...απ'τους διαλογους γινεται αντιληπτο οτι πιθανοτατα μιλανε για απαγορευμενες ουσιες κ οχι "για καθολα νομιμες" οπως ειπες στο προηγουμενο post σου...
    http://www.gazzetta.gr/article/item/203834-sokarei-o-dialogos-mpourouse-psomiade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μπουρούσης και μόνο για το γεγονός πως τα έφτιαξε με την Λουλού αρκεί για να τον μαζέψουνε λόγω βλακείας..

    θα συμφωνήσω με την κουρούνα - ντροπή να πέφτει λάσπη στο μπάσκετ που είναι καθαρότατο
    τυπικο παραδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφεις ωρέ κουρούνα; Σε έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι; Ποιός κάνει προβοκάτσια εναντίον του μπάσκετ; Εδώ οι ποδοσφαιράνθρωποι καίγονται ποιός θα σώσει το τομάρι του, το μυαλό τους στο μπάσκετ θα είχαν; Απλά πήρε η μπάλα τον κακόμοιρο τον Μπουρούση.
    Με λυπεί ιδιαίτερα ως φίλος του μπάσκετ ότι βγαίνει στη φόρα ένα καλά κρυμμένο μυστικό τόσα χρόνια. Γιατί βέβαια όταν βλέπεις να τα παίρνουν σε ΟΛΑ τα σπορ, πρέπει να είσαι και μαλάκας για να πιστεύεις ότι σε αυτό που εσύ λατρεύεις όλα είναι αγγελικά πλασμένα.
    Είναι κάτι που προσωπικά έχω παλέψει μέσα μου και απλά έχω αποδεχθεί ότι σε τέτοιο επίπεδο (αν και φοβάμαι και χαμηλότερα πια) δε γίνεται να μην υπάρχει φαρμακευτική υποστήριξη. Αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό τουλάχιστον. Όσο και να με στενοχωρεί, δεν μπορώ να κοροϊδεύω και τον εαυτό μου, ούτε να βάζω το κεφάλι στην άμμο σαν άλλη στρουθακάμηλος - όπως καλή (κακή-κάκιστη) ώρα εσύ...

    Γιάννης Κατσιλιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα έχασα πάσα ιδέα. Δηλαδή τελικά από όλη τη συζήτηση αυτό που βρήκες να πεις είναι ότι πρόκειται για προβοκάτσια και ότι τελικά φταίει ο ΕΣΑΚΕ για τη ντόπα του Μπουρούση. Μήπως φταίει και ο Λάζος. Δε μπορεί βάσει κάποιου τρελού σεναρίου μπορεί να φταίει και αυτός. Τελικά ξέρεις να τα χώνεις με το παραμικρό μόνο σε όσους έχεις στη μπούκα αντίθετα για όσους συμπαθείς μπορείς να κάνεις και το άσπρο μαύρο σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Νομίζω μετά τα σημερινά δεν πρέπει να υπάρχει παίκτης Μπουρούσης ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για την Εθνική Ομάδα. Τέλος.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eκτός από τους ποδοσφαιρικούς μήπως είναι και η ULEB από πίσω;Μήπως ο Μπερτομέου βρήκε ευκαιρία να καθαρίσει μια και καλή με το ενοχλητικό σπυρί του ελληνικού μπάσκετ που τον κρατάει ξύπνιο το βράδυ;Mήπως τα έγραφα όντως καλά στην επιστολή με τον Τommy και είσαι όντως ο ξανθός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρούνα, καλά, τι πτηνό είσαι εσύ?

    "Αμνησιακό"??

    Ξέχασες κιόλας τα γραπτά σου στο περιοδικό και στο blog σου, για αυτούς που έστεισαν το μάτς στη Ρόδο προκειμένου να πέσει η ΑΕΚ και να σωθεί ο Ηλυσιακός???

    Για να μην αναφέρουμε το Πανελλήνιος-Καβάλα, που οι "Λαμιώτες" έπαθαν μπλάκ-άουτ χωρίς να απεργεί η ΓΕΝΟΠ ή τα Ηλυσιακός-Περιστέρι και Ηλυσιακός-Μαρούσι που οι Lakers ωχριούσαν μπροστά στην αρμάδα του Φλέβα????

    Πεντακάθαρο το "πρωτάθλημα" της Α1...
    Πάνε να το αμαυρώσουν.
    Οι άθλιοι.

    Στέλιος

    Υ.Γ. Ο διάλογος που δημοσιεύται σήμερα σε διάφορες ιστοσελίδες μεταξύ Μάκη και Μπουρούση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Εκτέθηκες με το πρώτο σχόλιο. Ξευτιλίζεσαι με το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ ο πιο αφελης ανθρωπος διαβαζοντας το διαλογο Μπουρουση-Ψωμιαδη καταλαβαινει οτι μιλανε για αναβολικα κ οχι για νομιμες ουσιες..τωρα το αν μπορει να αποδειχθει εμπρακτα(αφου δεν περασε απο καποιο ντοπινγκ-κοντρολ εκεινη τη περιοδο ο Μπουρουσης) ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..προσεχε τι γραφεις κουρουνα..εκτιθεσαι ανεπανορθωτα στους αναγνωστες σου..δε τρωμε σανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν κάνω λάθος και πέρυσι στους τελικούς της Α1 όλοι οι παίκτες έπαιξαν χωρίς να έχουν τσεκαριστεί για ντόπα. Το ίδιο και φέτος. Κανονικά δεν θεωρούνται άκυρα τα πλέι-οφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποστ αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό,γιατί υπάρχει το προηγούμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΄Το ξέρετε όλοι ότι δεν σβήνω κείμενα και σχόλια (μη υβριστικά). Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα καλά να΄μαστε όλοι ανώνυμοι και επώνυμοι σε 5-6 μήνες. Ούτε μια ομάδα δεν θα έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό, ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους δεν θα είναι μέσα αλλά όλοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Για να μη πω για όσους πρόλαβαν και ως δια μαγείας είναι ήδη ελεύθεροι.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ... Οποιος το λέει αυτό δεν έχει διαβάσει ούτε μισή φορά τη στήλη μου. Αυτή την εβδομάδα στο τεύχος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ γράφω ένα κατεβατό για στημένα ματς στην Α2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ...Εδώ και έξι χρόνια που γράφω αυτό το δισέλιδο. Αλλά δε θέλω να με θεωρούν χαζό και ψάχνω πριν γράψω κάτι. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ αυτά που λέτε σήμερα γιατί κάποια στιγμή θα σας τα θυμίσω... Επειδή για όλα όσα γίνονται υπάρχει λόγος και αιτία.
    Και ρωτήστε και κανένα ειδικό να σας πει πότε και που έχει ισχύ και δύναμη το ντόπινγκ στο μπάσκετ. Πότε πιάνουν τόπο τα φάρμακα και πότε δεν παίζουν κανένα ρόλο. Μάθετε και μετά γράψτε ότι κάνετε κέφι. Τα αντέχω όλα και το ξέρετε. Αλλά δεν αντέχω μετά από μια μέρα που είμαι στα τηλέφωνα και μιλάω με πιθανούς και απίθανους να βγάζετε όλοι το εύκολο συμπέρασμα.
    Και για όσους πιστεύουν ότι γράφω ότι γουστάρω και όπως το γουστάρω τους παραπέμπω σε ένα από τα trash talk (αυτά τα κουτάκια λέω που μπαίνουν κάθε εβδομάδα)που γράφει για ένα παίκτη και την εμπλοκή του με ναρκωτικά. Τα υπόλοιπα τα κρατάω για τον εαυτό μου και τη στήλη μου...Με την παντοτινή αγάπη μου σε όλους σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A και μια προσθήκη επειδή αναφέρθηκε το όνομα...Επειδή ο Λάζαρος δεν επέδειξε αντισυναδελφική συμπεριφορά, επειδή δεν έκανε τίποτα στον 4ο τελικό η Χίμκι ανακοίνωσε σήμερα ότι του...ανανεώνει το συμβόλαιο για άλλα πέντε χρόνια. Μπόνους για τα μπουνίδια δεν προβλέπεται. Είχατε τελικά δίκιο. Δεν έκανε τίποτε! Συμφώνησαν και οι Ρώσοι μαζί σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δηλαδη τα μπουνιδια κ η αντισυναδελφικη συμπεριφορα ευθυνονται για το οτι δεν ανανεωθηκε το συμβολαιο του Λαζου,ε? οχι το οτι ειναι παλτο αγωνιστικα..κ η εμπαθεια προς ορισμενα προσωπα εχει τα ορια της αλλα εσυ μου φαινεται τα εχεις ξεπερασει προ πολλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kουρούνα
    εγώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν μιλάνε για ντόπα αλλά για ηλεκτρολύτες και πρωτείνες. Θέλω όμως να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα γιατί από ντόπα δεν έχω γνώσεις.
    1. Ο Ψωμιάδης λέει μην ανησυχείς θα σου φτιάξω εγώ. Τι εννοεί; Αυτά δεν είναι έτοιμα παρασκευάσματα που τα παίρνουν όλοι οι αθλητές;
    2. Ο Ολυμπιακός δεν προμηθεύει τους παίκτες με αυτά τα προιόντα;
    3. οι ηλεκτρολύτες και οι πρωτείνες σε κάνουν να παίζεις καλύτερα από όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων;
    4. Όλοι οι παίκτες των ομάδων δεν χρησιμοποιούν τέτοια προιόντα;
    Αν όντως δεν χρησιμοποιεί ας πάει να κάνει έλεγχο αντιντόπιγκ.
    Για αυτά που γράφεις ότι κανένας δεν θα συλληφθεί και όλοι θα βγουν καθαροί και μόνο ο παίκτης θα την πληρώσει θα συμφωνήσω απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος
    Παλτό ο Λάζαρος; Μα τι λες τώρα. Οταν πριν ένα χρόνο τόλμησα να τον γράψω πρώην μπασκετμπολίστα έγινε επανάσταση! Αποφασίστε σε ποιό θέμα είμαι εμπαθής...Δέχομαι την απόφαση και επαναλαμβάνω κάτι απλό. Γιατί δεν βγαίνει ο...θιγόμενος να πει κάτι και κρατάει το στοματάκι του κλειστό; Για σκεφθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνμος 2
    Κάνε μου μια χάρη και μην ανοίγεις τη συζήτηση του ντόπινγκ γιατί θα παω φυλακή αν ξεφύγω. Λυπήσου με και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Θα σου γράψω κάτι γενικό που δεν αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη, ούτε τις ομάδες που αναφέρεις. ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ...Οτι γίνεται γίνεται εκτός ομάδων. Δεν εννοώ ότι οι ομάδες είναι αθώες αλλά το θέμα είναι πολύπλοκο. Δεν υπάρχει αθώος σε αυτή την ιστορία. Επίσης όταν έγραφα για πρωτεϊνες και ηλεκτρολύτες δεν αναφερόμουν στη συγκεκριμένη συζήτηση αλλά σε μια συζήτηση που υπάρχει στη δικογραφία όπου ο μπουρούσηες μιλάει με τον γιο του Ψωμιάδη. Ας τη βγάλουν και αυτή επειδή υπάρχει να δούμε τι ακριβώς λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και για να μην γράφω εντελώς αόριστα να σας το πω με ένα τυχαίο παράδειγμα. Δεν παίζει ένας παίκτης καθόλου ή δεν παίζει καλά. Ψάχνεται. Ρωτάει τι γίνεται,αν τον πάει ο προπονητής ή όχι. Του λένε με τρόπο ’’κοίταξε είσαι κουρασμένος, δεν έκανες καλή προετοιμασία, δεν ατνέχεις, πήγαινε μια βόλτα στον τάδε να σου πει τι μπορεί να γίνει’’. Ποτέ δεν του λένε πήγαινε πάρε κάτι. Για να μην υπάρχει πιθανότητα ενοχοποιήσης ατόμων ή ομάδων. Από εκεί και πέρα ας πούμε ότι ο παίκτης αποφασίζει τι θέλει ή τι δεν θέλει και το ξέρει ένας πολύ περιορισμένος κύκλος ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίσης τα ελληνικά και το συντακτικό του Μάκη είναι λίγο παράξενα. Το θα σου φτιάξω στη διάλεκτο Μάκη μπορεί να σημαίνει δεκάδες διαφορετικά πράγματα. Πάντως μου φαίνεται λίγο χλωμό να....φτιάχνει σκευάσματα ντόπινγκ. Για κανένα αγώνα ποδοσφαίρου το βλέπουμε το θέμα όταν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη αλλά για ντόπες δεν νομίζω ότι έχει ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kουρούνα
    ο παίκτης λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Θα μπορέσει να βρει ομάδα να παίξει; Σε καλή ομάδα ή θα κοιτάξει να πάει Αμερική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος
    Πρώτα από όλα ο μπουρούσης έχει κλειστό συμβόλαιο και του χρόνου με απολαβές 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουλίου να τον αποδεσμεύσει πληρώνοντας 200.000 ευρώ ως ρήτρα (ο σύλλογος στον παίκτη). Ο Μπουρούσης δεν μπορεί διαφορετικά να φύγει. Μόνο ελεύθερος ή καθόλου. Ως ελεύθερος μπορεί να παίξει όπου θέλει. Γιατί να πάει Αμερική; Δεν έχει ομάδες στην Ευρώπη; Χάθηκαν;
    Στο απίθανο σενάριο που ο Ολυμπιακός τον κρατήσει τότε μπορεί να φύγει μόνο για το ΝΒΑ. Υπάρχει επίσης μια ρήτρα αλλά στην περίπτωση αυτή την πληρώνει η ομάδα ή ο παίκτης και όχι -εννοείται- ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kουρούνα
    θέλω να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο με το θέμα. Τι γνώμεις έχεις για τον Γιώργο Κογκαλίδη που αρθρογραφεί στο basketblog;
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυριακή
    Δεν σχολιάζω δημόσια δημοσιογράφους εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο από τη συμπεριφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο διάλογος δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Πως μπορεί να είναι "αθώο" το παρακάτω:

    Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κουρούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουρούνα παίζει το τρελό σενάριο να γίνει το μπαμ και ο Μπουρούσης να πάει Παναθηναϊκό; Ο Ομπράντοβιτς τον γουστάρει, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα. Συμφωνώ με όσα λες για ΝΒΑ, χάθηκαν οι ομάδες στην Ευρώπη; Οι ομάδες στην Τουρκία του στρώνουν κόκκινο χαλί, άρα δεν θα ήταν άσχημο για τον ίδιο να πάει στους γείτονες. Και πάλι, δίπλα θα' ναι... Σε 1,5 ωρίτσα θα είναι στην Αθήνα! Δευτερευόντως, θα έπαιζε και το ενδεχόμενο για Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για τον παραπάνω που λέει για τον Μπουρούση στον ΠΑΟ να του θυμίσω ότι τα αδέλφια λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης δεν θέλουν ούτε καν σκιά υποψίας με ζητήματα ντόπιγκ. Ρωτήστε και τον Γιαννούλη που σχεδόν του τελειώσαν την καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ πάλι λέω...πως ο καπνός φάνηκε για να δούνε κάποιοι την φωτιά!

    υ.γ.
    ας αναζητήσετε τις κοινωνικές σχέσεις του παίχτη λίγο καλύτερα,διεξοδικότερα,βαθύτερα....
    Υπόψιν,στοιχηματίζει επίσης ο άνωθεν παίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΟΥΡΟΥΝΑ,ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ'Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ..''ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ''..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΑΡΘΡΟ..ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ..ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..ΟΟΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙ...ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το παρακάτω σχόλιο είναι το μισό από άυτό που ανάρτησε ο Kantharos ίγο νωρίτερα... Το υπόλοιπο περιείχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Είναι γνωστό το τι γράφω για τον Λάζαρο αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα και για κανένα λόγο να βρίζει εδώ... Το υπόλοιπο σχόλιο ήταν αξιοπρεπές και ενδιαφέρον για αυτό το κόπιαρα...


    Όσο για τον Μπορούση, επειδή δεν μιλάει για πρωτεϊνες και βιταμίνες, καλό είναι να πάει από εκεί που ήρθε. Είμαι πελάτης και ως γνωστόν ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Δεν γουστάρω να βλέπω τέτοια άτομα να παίζουν μπάσκετ. Δεν τους θέλω στην ομάδα μου, δεν τους θέλω αντιπάλους. Ακόμα και να μην χαρακτήριζε τους Αγγελόπουλους ο παίχτης πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και να αποβληθεί από το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βασικο, για να μη χανομαστε. Το "βλακες" αναφερεται στους δημοσιογραφους στους οποιους, αν το ψαξετε, ΔΕΝ εκανε δηλωσεις εκεινο το βραδυ, κι ας τον κυνηγαγαν γιατι ηταν ο καλυτερος.
    Κατα τα αλλα, τα περι μπαλας στα μνηματα τ'ακουω βερεσε. Εφτασε η ωρα για τα ποδοσφαιρα, και πηρε η ιστορια και το Μπουρουση που ειναι και πιασαρικο ονομα. Κακες παρεες, γκαντεμια - πες οτι θες, αλλα την πατησε και θα παιζει εξω του χρονου. Εθνικη, εννοειται, αντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κουρούνα με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σου μάλλον αγνοείς τι σημαίνει η λέξη ''υβριστικό''. Σκέψου να έβριζα κιόλας στο προηγούμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλα ειμαστε σοβαροι?Το αρθρο προσπαθει να μας δειξει οτι εχουν συνομωτησει οι υποχθονιοι ποδοσφαιρικοι μαζι με την κυβερνηση και την τροικα για να κατηγορηθει ο Μπουρουσης και το μπασκετ και ολα αυτα με το να κατηγορηθουν 80 ατομα του ποδοσφαιρου?Επισης βλεπω οτι δεν ξεχασαμε και τον Οικονομιδη,οχι οτι αυτος ειναι καλυτερος.Κουρουνα εχεις πεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην υποληψη μου δυστυχως μετα το συγκεκριμενο αρθρο.Παρακαλω πολυ να δημοσιευτει το παρον σχολιο ως μια προσπαθεια σοβαρης και χωρις υβριστικους χαρακτηρισμους κριτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαφωνώ με τους όλους σας που καταλογίζετε εμπάθεια και σχολιάζετε τα κίνητρα της κουρούνας.
    Δεν είναι αλάνθαστος αλλά αγαπάει το μπασκετάκι πραγματικά και έχει τις καλύτερες προθέσεις.
    Όσοι διαβάζετε κουρούνα τόσα χρόνια το γνωρίζετε καλά.
    Ο Μπουρούσης αφού πήγε και έμπλεξε με τη λάσπη θα λερωθεί.
    Μα καλά αυτό το παιδί είναι ντιπ για ντιπ που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου.
    Που πας ωρε γιάννη αυτοί κοιμούνται με το πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι.
    Βέβαια ποτέ δεν είχε μυαλό που να το βρει τώρα.
    Όσο για τα "συμπληρώματα" πρέπει σε κάθε αγώνα να ελέγχονται κάποιοι παίκτες και όχι μόνο ούρα αλλά αίμα που για αυτούς που ξέρουν είναι πιο δύσκολο να κρυφτούν αυτά τα "συμπληρώματα".
    Εγώ θα στεκόμουνα πιο πολύ σε αυτό που είπε η κουρούνα για τους ελέγχους ντόπινγκ και θα το πήγαινα πιο μακρυά.
    Είναι πλέον πασίγνωστο ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό άμα δεν πάρεις "κάτι" σε τρώει η μαρμάγκα γιατί όλοι οι άλλοι παίρνουν και φαίνονται υπερήρωες μπροστά σου.
    Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει ολόκληρο σύστημα από πίσω.
    Στην Ελλάδα κλασσικά το μαθαίνουμε τελευταίοι και τότε ορμάμε και εμείς.
    Αν μαθευτεί κάτι μας φαίνεται απίστευτο (πχ Θάνου - Κεντέρης).
    Κουρούνα σου το έχω ξαναπεί μακρυά το ποδόσφαιρο από το μπασκετάκι, εκεί βρωμάει από μακρυά, στο μπασκετάκι πρέπει να ψάξεις για να βρεις την βρωμιά.
    Αυτή πιστεύω ότι είναι και η ειδοποιός διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω εχω 2 ερωτηματα:ποιον πιστευετε λεει βλακες ο μπουρουσης?Ολοι λενε για τα αδελφια αλλα εγω το διαβασα και δεν καταλαβα κατι τετοιο,δεν γινεται συγκεκριμενος.Και δευτερον να πω οκ ο μπουρουσης επαιρνε ντοπα,πρεπει να τον τζασουνε απο εθνικη και ηδη τον τζασανε απο ολυμπιακο.Για πειτε κατι ο ΜΠΑΤΙΣΤ δεν παιρνει τιποτα?Μην τρελαθουμε κιολας...αυτου του επιπεδου αθλητες παιρνουν ολοι μην παραμυθιαζεστε.Παει προ πολλου ο καιρος που παιρναν δυναμη οι παικτες απο καλη αθλητικη διατροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. φιλαρακο Rodia Raskolnikov εχεις συγκεκριμενες αποδειξεις που λες αυτα για τον Μπατιστ?...γιατι απο αερολογιες κ λασπολογιες απο οπαδους του Ολυμπιακου προς τους παικτες του πρωταθλητη ευρωπης ειστε φουλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απλα δες πως ηταν και πως ειναι ρε φιλε.Το ιδιο για Κουφο και ενα σωρο αλλους.Το ειπα δεν εχει να κανει με παο οσφπ η γερακα καρδιτσας,το μπασκετ και ο πρωταθλητισμος πλεον τα απαιτουν τα σκευαασματα.Ο Πεκοβιτς το τερας δεν παιρνει αναβολικα νομιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ με τον BADANAMAN 1000%. Αν μπαίνεις μια στο εκατομύριο στο μπλογκ ή δεν διαβάζεις κουρούνα κάθε εβδομάδα στο τεύχος, μπορείς να βγάλεις όποιο συμπέρασμα θέλεις. Για να κρίνεις κάποιον πρέπει να τον έχεις τσεκάρει σε διάρκεια και στο πέρασμα του χρόνου η κουρούνα μας έχει δώσει σαφή εικόνα για το ποιόν της.

    Στέφανος-Μαρούσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΟΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΛΕΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΑ ΣΑΙΤ, ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ Η ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ Η ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΚΥΨΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κ νεες εξελιξεις..
    http://www.gazzetta.gr/article/item/204005-dioxe-se-mpourouse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το περιοδικο το διαβαζω χρονια,το ιδιο και την στηλη της Κουρουνας.Το συγκεκριμενο αρθρο μου βγαζει ομως εμπαθεια σε τετοιο βαθμο ωστε να μπορω να υποθεσω πως θα το εγραφε ο δικηγορος του Μπουρουση η η κοπελα του που στο κατω κατω εκτος του εραστη της εχουν πιασει και δυο μελη της οικογενειας της.Ειναι προφανες φυσικα οτι δεν γραφει κανενα απο τα δυο προσωπα με αποτελεσμα η κριτικη μου να ειναι πιο αυστηρη.
    α)Μας λεει η Κουρουνα για μεσοπροθεσμα κλπ.Μπορει να εχει και δικιο αλλα και τι με αυτο?Επειδη την Τριτη ψηφιζεται το νομοσχεδιο πρεπει να σταμαστησουν τα παντα στην χωρα?Πρεπει ο καθενας να κανει οτι του καπνισει και να μην συλλαμβανεται?Αμα ειναι ετσι,ειναι ενα περιπτερο εδω κοντα που κανει καλο τζιρο να παω να το ληστεψω και να επικαλεστω και εγω προβοκατσια του ΠΑΣΟΚ μετα!!!
    β)Ο τιτλος απο μονος του προβοκαρει.1 μπασκεντμπολιστας και 80 ανθρωποι του ποδοσφαιρου που βλεπεις την μεροληψια?Και στο κατω κατω της γραφης δεν καταλαβαινω τον διαχωρισμο αυτο?Ηξερα οτι συγκρουσεις γινονται μεταξυ χριστιανων-μουσουλμανων,Πασοκων-ΝΔτων,Κομμουνιστων-αστων αλλα τωρα προστεθηκε και η κοντρα μπασκετικων-ποδοσφαιρικων.Ευγε!Εμεις που βλεπουμε τα παντα δηλαδη πρεπει να αναθεωρησουμε την σταση μας?
    γ)Εισαι και αντιφατικη Κουρουνα.Ενω τονιζεις πως ο Μπουρουσης θα παει να δωσει απλως εξηγησεις,τελικα στο συγκεκριμενο αρθρο υποστηριζεις οτι θα ειναι ο μοναδικος που θα πληρωσει το μαρμαρο.
    δ)Σε προηγουμενα σχολια υποστηριζεις με παθος οτι δεν ειναι ο Μπουρουσης αλλα αυτο το αντιπαρερχομαι διοτι ισως δεν ειχες καλη πληροφορηση η εξεφρασες απλως μια αποψη που δεν ηταν σωστη τελικα.
    ε)Θα πηγαινε ο καθε Μπουρουσης σε εναν ανθρωπο ο οποιος ας πουμε δεν εχει και την καλυτερη φημη να παρει πρωτεινες?Χαθηκαν τα φαρμακεια η τα μαγαζια με συμπληρωματα διατροφης?Μηπως οι πρωτεινες προκαλουν αυπνιες η δινουν στον αθλητη που τις παιρνει συντριπτικο πλεονεκτημα απεναντι στους αλλους?
    στ)Θεωρεις οτι το μπασκετ,ειναι γενικα ριγμενο?Εδω γελαμε!!Με συγχωρεις αλλα επειδη ημουν και αθλητης ερασιτεχνικου-ατομικου αθληματος ειχαμε πολυ λιγοτερα προνομια απο το μπασκετακι σου.Οχι οτι ειδικα στην περιοδο πριν το 2004 δεν ειχαμε και εμεις,επισης στιγματιστηκε και το δικο μας απο ντοπα αλλα τουλαχιστον εμεις ουτε εκατομμυρια βλεπαμε,ουτε χορηγους ουτε τον Ιωαννιδη να τρεχει μηπως και δεν πληρωσει η ΕΡΤ τις ομαδες η γενικοτερα παραγοντες να τρεχουν για να σβησουν χρεη και τελικα να το καταφερνουν.
    Για να γινει περισσοτερο εντιμη η αντιπαραθεση να τονισω οτι ειμαι ο ανωνυμος που εχει γραψει το σχολιο στις 24 Ιουνιου στις 3.11 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όλοι κρίνονται συνεχώς για αυτά που γράφουν. Το ότι γράφει για χρόνια σωστά (κατά ορισμένους) πράγματα δεν σημαίνει πως αν γράψει κάτι εξώφθαλμα λάθος δεν θα τον κρίνουμε για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ακόμα κι αν όλοι εμείς πιστέψουμε ότι δεν τα λέει αυτά για τους Αγγελόπουλους, οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι τί πιστεύουν; Έχουν κάποιο λόγο αυτοί να πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος που τους γνωρίζει προσωπικά να αμφιβάλλει για τη νοημοσύνη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο blog αφορά το μπάσκετ και επομένως το πρίσμα κάτω από το οποίο γράφεται αλλά και διαβάζεται είναι από τους ακραιφνείς μπασκετικούς. Επομένως με βάση αυτή τη συλλογιστική είναι σωστή η θέση ότι από το ποδόσφαιρο δεν θα την πληρώσει κανείς γιατί δύσκολα από τους διαλόγους προκύπτει στήσιμο ενώ από το μπάσκετ ο Μπουρούσης θα την πληρώσει γιατί μίλησε ρητά για φάρμακα (με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Αυτά σε μια προσπάθεια ερμηνείας των γραφόμενων.


    Κατά τα λοιπά ο ίδιος ο Μπουρούσης αποδείχθηκε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ του την παροιμία "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Αλήθεια δεν είχε ακούσει ποτέ ή δεν είχε διαβάσει ποτέ τα κατορθώματα του Μπιγκ Μακ; Την ιστορία του Βρέινς δεν την έχει ακούσει;;;


    Μάριος ΠΑΟΚ

    ΥΓ: Κουρούνα συνέχισε τις πτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολύ καλή η στάση του Παπαδογιάννη στο άρθρο του για το θέμα σε άλλο site. Θίγει και κάποιες παραμέτρους που θα πρέπει να προβληματίσουν, για την τοποθέτηση του Μπουρούση σε καραντίνα πριν μερικούς μήνες (και άρα ευθύνες και του Ολυμπιακόυ που ίσως γνώριζε) και την εγχείριση που ίσως χρειαστεί για έναν τραυματισμό που όλοι αγνοούμε και θα τον κρατήσει άλλους δύο μήνες έξω.

    Το θέμα βρωμάει από παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πάντως για να μην ζουμε σε συννεφάκια και πιστεύουμε ότι παλαιότερα τα πράγματα ήταν καλύτερα και κυρίως αγνότερα, να θυμίσω δημόσια δήλωση του Γκούμα που μιλούσε για σακουλάκια με χάπια που τα είχαν οι διεθνείς κάτω από τα κρεβάτια τους σε ευρωμπάσκετ της δεκαετίας του 70 (του 75 στο Βελιγράδι αν δεν κάνω λάθος, τότε που τα τότε καμάρια μας πέταξαν και τα αναμνηστικά στον Δούναβη). σωστά τα γράφω κορούνα?
    ο γνωστός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ζήτησα εγώ να μην κριθώ; Η απαγόρευσα σε κάποιον να σχολιάσει ότι γράφω; Κοντεύει δύο χρόνια το μπλογκ μην τα ξαναλέμε. Γράψτε ότι κάνετε κέφι. Δύο παρατηρήσεις μόνο...
    Η πρώτη ότι ποτέ δεν έκανα αντιπαραβολή των συλλήψεων (80 προς 1). Οτι έγραψα και παρακαλώ να ξαναδιαβαστεί είχε σχέση με την αντιμετώπιση του θέματος από τα μίντια. Επαναλαμβάνω: 130 σελίδες πρακτικά, χιλιάδες σελίδες συζητήσεων για στημένα ματς και ο πρώτος διάλογος που βγήκε ήταν του Μπουρούση. Του μοναδικού έστω και ξώφαλτσα εμπλεκόμενου από το μπάσκετ. Αυτό έγραψα από την αρχή.
    Δεύτερον, ο μηνιαίος αποκλεισμός του δεν είχε σχέση με φάρμακα. Αυτό είναι δεδομένο. Και δεν έχει λόγο ο Ολυμπιακός να επικαλεστεί κάτι τέτοιο γιατί απλούστατα πληρώνει 200 χιλιάρικα και σπάει το συμβόλαιο του. Επίσης, επειδή ψάχνω παρακάτω τα θέματα και πίσω από τις ανακοινώσεις να σας πω ότι ο μπουρούσης θα κληθεί κανονικά στην εθνική ομάδα όταν θα γίνει το προσκλητήριο. Για αυτό το λόγο το αίτημα του για αντιντόπινγκ υποβλήθηκε απευθείας στην ΕΟΚ από τον ίδιο και δεν ανακατεύτηκε η ομάδα του. Τώρα αν δεν περάσει το αντιντόπινγκ πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό θα είναι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κι εγώ είμαι μπασκετικός τρελός και φανατικός αντιποδοσφαιρικός (για το Ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε), αλλά Κουρούνα ήρεμα, αν κάνεις μια βόλτα στα σάιτ και δεις λίγο τα δελτία ειδήσεων ο Μπουρούσης αναφέρεται σχεδόν σε αναλογία εμπλοκής ποδοσφαίρου-μπάσκετ σε αυτήν την ιστορία, 80 προς 1. Δεν πρόκειται να θυμάται κανένας αυτό το σκάνδαλο για τον Μπουρούση. Ξέρω ότι δεν έχεις καμία κακή διάθεση, αλλά εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι το πνεύμα και το δικό σου και του περιοδικού είναι πλέον καθαρά αντιμασονικό, σε αντίθεση πχ με το παλιό Τρίποντο: όλα στο φως. Και αυτά τα 'ποδόσφαιρο εναντίον μπάσκετ', σε εποχές που το μπάσκετ πρώτα και κύρια πρέπει να βρει τι φταίει μέσα στον χώρο του, τα χρησιμοποιούν πλέον μόνο οι κολαούζοι του Βασιλακό για να συσπειρώσουν τους ελάχιστους που τους πιστεύουν ακόμα. Γνώμη μου: αν ο Μπουρούσης βγει καθαρός, να κληθεί στην Εθνική, να κάνει ένα φοβερό Ευρωμπάσκετ και αν μας φέρει και μετάλλιο θα αποθεωθεί κιόλας. Εδώ ο Ζαγοράκης έγινε εθνικός ήρωας και έπαιζε ντοπαρισμένος με την σφραγίδα της ΟΥΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 1 μηνα μετα τους τελικους ο μπουρουσης ζητα αντι-ντοπινγκ κοντρολ..οτι κ να χε παρει το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα φανει τωρα...μα για τοσο ηλιθιους μας περνανε δηλαδη..η υποθεση βρωμαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απεργοσπάστης
    Συμφωνώ στα περισσότερα από όσα γράφεις. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές μορφές επιόρκων. Ας πούμε ότι ο μπουρούσης ήταν φουλ στο φάρμακο. Εκανε κακό ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και στη δημόσια εικόνα του. Τα φάρμακα τα πήρε όχι ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Από υπερβολική και ανεπίτρεπτη επιθυμία να ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Με αθέμιτο τρόπο, το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ....
    Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που παίζει για την εθνική και καρφώνει αυτογκολάκι στο τελευταίο λεπτό σε μια απόκρουση που θα έκανε και ο σέντερ μπακ του Ρουφ ή του Φωστήρα με άνεση τι είναι; Και ποιά πρέπει να είναι η τιμωρία του; Αν το σκορ δεν ήταν 2-0 αλλά ισόπαλο τι θα έκανε; Προφανώς για να πάρει τα φράγκα θα το ξανάσπρωχνε το γκολάκι... Μιλάμε για εσχάτη προδοσία... Οτι θέλεις συζητάμε χωρίς μασονικές διαθέσεις και αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος
    Συμφωνώ αν και με τον Μπουρούση ποτέ δεν ξέρεις! Ο ορισμός του απρόβλεπτου. Βγήκε δημόσια τουλάχιστον και είπε μια συγνώμη. Ο ποδοσφαιριστής που έγραφα πιο πάνω τι είπε...’’Θα λάμψει η αλήθεια μόλις καταθέσω’’. Μόνο που από την λάμψη του βίντεο που είδα σήμερα το πρωί πάω καρφί για οφθαλμίατρο. Θαμπώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος του 3.11
    Δεν χρειάζομαι τίμιες αντιπαραθέσεις. Εκτιμώ ότι δευτερολογείς αλλά και να μη μου έλεγες ποιός είσαι δεν θα έπαιζε ρόλο. Δεν είπα ότι δεν είναι ο μπουρούσης. Είπα από την αρχή ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Διότι στο ξεκίνημα αυτό του είχαν χρεώσει. Επίσης μην ξεχνάς ότι τα δημόσια πρόσωπα έχουν μια έμφυτη τάση να ’’κρύβονται’’. Δύσκολο να πάει στα καλά καθούμενα και να ζητήσει οτιδήποτε όπως θα έκανες εσύ και εγώ. Το μπάσκετ είναι ριγμένο σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν έγραψα για άλλα σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. kantharos
    Επειδψή είσαι από τους παλαιότερους αναγνώστες και επισκέπτες του μπλογκ ξέρεις ότι κέρδος θα είχα να αφήσω ένα σχόλιο κατά του Παπαδόπουλου την ώρα που έχουν βγει φόρα παρτίδα όλοι οι υποστηρικτές του και μου την πέφτουν. Αλλά για εξήγησε μου αν η λέξη πίθηκος δεν είναι βρισιά είναι περίπου ρατσιστικό σχόλιο. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και ειλικρινά δεν το κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για να βάλουμε το ζήτημα στην κανονική του διάσταση.Εμένα με προσβάλλει ως αναγνώστη σου η ρητώς εννούμενη άποψή σου πως οι φίλοι του μπάσκετ είναι πρώτα φίλοι του μπάσκετ και μετά προσωπικότητες με νοημοσύνη,αισθητική κλπ.Ας υποθέσουμε πως όλα είναι όπως τα λες.Πως η εξουσία κοιμάται και ξυπνάει με σκοπό να καταστρέψει το μπάσκετ,πως προσπαθεί να αποπροσανατολισει από το Μεσοπρόθεσμο,πως με τόσα ποδοσφαιρικά ονόματα ο κόσμος θα αποκτήσει αντιμπασκετική διάθεση μόνο από το διάλογο του Μπουρούση κλπ.Όλα αυτα με σοκάρουν που τα ακούω από εσένα,αλλά ο κάθε άνθρωπος πιστεύει αυτά που πιστεύει.Αυτό όμως που ξεπερνάει κάπως τα όρια είναι η υπονούμενη άποψη πως κρίνουμε μία πράξη όχι με βάση την αυθύπαρκτη ηθική της διάσταση,αλλά με βάση το άθλημα που την καλύπτει.Πιστεύω πως ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς έγραψες.Πού ακριβώς,λοιπόν,σταματάει η μπασκετική ιδιότητα του αναγνώστη σου και ξεκινάει η ανθρώπινη;Αν από μία συνομιλία μπασκετμπολίστα στο μέλλον προκύψει πως συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση μπορούμε να το κρίνουμε ή θα το συσχετίσουμε με τα ποδοσφαιρικά στημένα;Πού επιτρέπεται στον αναγνώστη σου να σταμα΄τησει να σκέφτεται ως μπασκετικός και αν σκέφτεται ως άνθρωπος με νοημοσύνη και αισθητική;Ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένος με όσα διάβασα.Είχα συνηθίσει τα υπόλοιπα ''μασονικά'',τα κορόιδευα μεν,αλλά τα κοιτούσα με κατανόηση.Αλλά εδώ το παρακάνουμε.Θα συζητάμε το ντόπινγκ,σε συνάρτηση με το άθλημα.Τα άλλα περι μεσοπρόθεσμου απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα της συνωμοσιλογίας.Θα βλέπω τη στήλη με άλλο μάτι πια.Όχι ότι θα μείνεις άυπνος,απλά ως σταθερός σου αναγνώστης πιστεύω πως θα ήθελες τη γνώμη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κουρούνα, σέβομαι την απόφαση σου να σβήσεις το σχόλιο και κυρίως σέβομαι τους αναγνώστες σου. Εν τέλει, υποθέτω ότι μάλλον έχουμε διαφορετκή άποψη για το τι εστί υβριστικό και εσχάτως για τη σημασία του όρου ''ρατσιστικό''.

    Συνεχίζω στην νέα σου ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @Γιώργος
    Εγραψα ένα κατεβατό για απάντηση σε όσα λες και δεν το πήρε το σύστημα. Τώρα πρέπει να ξαναρώ το χρόνο για να σου (ξανα)απαντήσω σε όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Γιώργος
    Νομίζω ότι η προηγούμενη απάντηση ήταν καλύτερη αλλά την έφαγε ο blogger...Τέλος πάντων θα το παλέψω ξανά...
    Πρώτον, δεν απαιτώ από κανένα αναγνώστη μου οτιδήποτε. Ούτε επιβάλλω, ούτε απαιτώ. Οι αναγνώστες μου απαιτούν από μένα και σωστά. Αυτή είναι η λογική σειρά.
    Δεύτερον, δεν ζητάω από κανένα για χάρη ενός δισέλιδου την εβδομάδα να υ΄ποβαθμίσει τη νοημοσύνη του, την αισθητική ή την κουλτούρα του. Δεν το κάνω ούτε εγώ και ας συνοδεύω τη στήλη μου με το μότο ’’Στήλη περιορισμένης ευθύνης και αμφιβόλου εγκυρότητας’’.
    Τρίτον, δεν ζυγίζω αδικήματα γιατί δεν είμαι δικαστής... Την ώρα που σου έγραφα την προηγούμενη απάντηση έκανα ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Εδώ γράφουν όλοι για την αναλογία 80:1 στο ζήτημα. Στα κανάλια η ποδοσφαιρική προπαγάνδα ή το σύνηθες αντιμπασκετικό μένος έχει δική του αναλογία. Ενα βίντεο για τα στημένα και ένα βίντεο για τον Μπουρούση! Ποντίκι, αντικειμενική εφημερίδα χωρίς τις δικές μας αθλητικές αγκυλώσεις. Γελοιογραφία για το θέμα. Ο Μπουρούσης με τον Ψωμιάδη και μια ένεση όσο το πούρο του Μπιγκ Μακ!
    Συνεχίζω στο επόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ξέρω απλά πως λειτουργεί ένα σύστημα εκ των έσω... Από χθες φίλοι μου, γνωστοί μου ξέρεις τι μου λένε σε γενικές γραμμές; ’’Στο μπάσκετ φαρμακώνονται και στο ποδόσφαιρο τα στήνουν’’’. Αν δεν με πιστεύεις δες τα σχόλια των άκρως μπασκετόφιλων επισκεπτών του μπλογκ. ’’Ολοι οι παίκτες δεν παίρνουν;’’. ’’Οι ομάδες δεν τους δίνουν;’’. Εξισώθηκαν όλα λοιπόν και εσύ με εγκαλείς για ποιό πράγμα; Νομιμοποίησα το ντόπινγκ και δεν το ξέρω; Εγραψα πουθενά ότι καλά έκανε και δεν το ξέρω; Δεν γουστάρω την προπαγάνδα. Την ίδια προπαγάνδα για παράδειγμα που είχε χρησιμοποιηθεί κατά κόρο από τον ΟΠΑΠ και την προηγούμενη διοίκησή του του τύπου ’’όλα τα λεφτά στο ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι δεν παίζουν στοίχημα στο μπάσκετ’’. Την ώρα που δεν διαφήμιζε το στοιχηματικό μπάσκετ και έδινε χορηγίες σε κάθε πικραμένο που ασχολιόταν με το πόδόσφαιρο. δικά σας λεφτά γιατί προσωπικά δεν παίζω και δεν με ενδιαφέρει το κουμάρι.
    Δεν με ενδιαφέρει αν το περιοδικό έχει αποποιηθεί τον μανδύα της μασονίας. Εκφράζω τις δικές μου απόψεις και μόνο τις δικές μου. Και όταν βλέπω τι γίνεται γύρω μου θα αντισταθώ με τον τρόπο που πιστεύω. Η αναλογία είναι 1:1 αγαπητέ μου και όχι 80:1. Αυτό γράφω από τη πρώτη στιγμή χωρίς να θίγω τη νοημοσύνη καθενός. Ευτυχώς μετά από έξι χρόνια στο περιοδικό και δύο σχεδόν χρόνια σε αυτό το μπλογκ ξέρω πολύ καλά σε ποιούς απευθύνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τρίτη συνέχεια απάντησης...
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. Αψευδής μάρτυρας όσα έγραψα (χωρίς να έχει σκάσει η ιστορία των στημένων) σε αυτό το τεύχος συμπτωματικά για το τι γίνεται με το στοίχημα στην Α2 και για το πόσα ματς στήθηκαν φέτος...Αν με ενδιέφερε το ζύγι θα έγραφα ’’καλά έκαναν οι παίκτες αφού δεν τους πλήρωναν οι ομάδες’’. οι παραβατικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες από ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Την εξίσωση και την προπαγάνδα δεν γουστάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τέταρτο και τελευταίο μέρος...
    Ρίξε και μια ματιά στις πρώτες σελίδες των αθλητικών εφημερίδων. Με εξαίρεση την Εξέδρα ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ είναι περίπου στην ίδια μοίρα και αντιμετωπίζεται με την ίδια λογική με όλους τους άλλους. Φαντάζομαι και δεν το γράφω ειρωνικά (ο γραπτός λόγος εμπεριέχει πάντοτε κινδύνους παρεξήγησης αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν ειρωνεύομαι) ότι και αυτές τις βλέπεις πια με άλλο μάτι; Η είναι εναρμονισμένες με την αισθητική σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κουρούνα
    ποιο είναι το παιχνίδι που γράφεις με τον ποδοσφαιριστή. Δεν σου ζητάω να μου πεις το όνομα του ποδοσφαιριστή αλλά το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εγώ θα σχολιάσω αυτό που λες για το blogger.
    Μου έχει φάει εμένα σχόλια...
    Μια φορά έσπασα το πληκτρολόγιο από τα νεύρα μου !!!
    Σίγουρα η πρώτη απάντηση είναι πάντα η καλύτερη...
    Γι' αυτό από δω και πέρα γράφε την απάντησή σου σε κάποιο πρόγραμμα τύπου Word, ώστε αν στη φάει το σύστημα να την έχεις έτοιμη να τη δημοσιεύσεις ξανά. Και να μην σπάνε τα νεύρα σου στο κάτω-κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κι εγώ ευχαριστώ που το διάβασες γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Mόλις το είδα το γκολ.Τον αγώνα δεν τον είχα δει. Καλά μπροστά του ο Μέσι και ο Ρονάλντο απλά παικτάκια της σειράς. Και μου αρέσει που ορκιζόταν πως δεν στοιχηματίζει ενάντια στην ομάδα του. Εδώ πούλησε την εθνική του ομάδα το σύλλογο του δε θα πουλούσε.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κυριακή
    Δεν ξέρω για ποιό θέμα μου λες. Εγώ μίλησα απλά για ένα τυχαίο περιστατικό που μπορεί να μη συνέβη ποτέ. Λέμε τώρα ’’εάν είχε γίνει δεν θα ήταν εσχάτη προδοσία;’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αφού σε ευχαριστήσω για τον κόπο να απαντήσεις (διπλά μάλιστα) σου αναφέρω πειληπτικά κάποια πράγματα.Δεν είπα ότι επιβάλλεις τίποτε στους αναγνώστες.Απλά στο μπάσκετ κυκλοφορεί κατά κανόνα ένας συνδικαλιστικός λόγος.Σε δημοσιογραφικό και όχι μόνο επίπεδο.Απλά -και στο λέω με αγάπη- δεν έχει πια υπόβαθρο.Δεν υπάρχει κάποιος που θα στραφεί μακριά από το μπάσκετ λόγω Μπουρούση.Στον Μπουρούση δίνεται βάρος λόγω του ονόματός του και του cult διαλόγου.Και έτσι είναι το υγιές.Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι όλη αυτή η ιστορία στο μέσο πολίτη δημιούργησε..αντιμπασκετικά αισθήματα;Φαντάζεσαι δηλαδή σε κάποια παρέα κάποιον ''ποδοσφαιρικό'' να κοροιδεύει κα΄ποιον ''μπασκετικό '' λόγω Μπουρούση;Αυτός ο κόσμος υπάρχει μόνο στο μυαλό των μπασκετικών δημοσιογράφων.Δεν υπήρχε και ποτέ.όσο πιο γρηγορα καταλάβετε ότι αυτά πέθαναν,τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Συνεχίζω.Πάντα χαμογελούσα όταν άκουγα πως στο μπάσκετ υπάρχει μεγαλύτερο επίπεδο.Γιατί το επίπεδο δεν το κάνει μόνο η παιδεία με την κλασική έννοια του όρου,τι κάνουν οι ιδέες.Και στο μπάσκετ κυριαρχούσαν πάντα οι ιδέες της κοινωνικής ήττας,της περικύκλωσης και του αόρατου εχθρού.Διαβάζω κάθε φορά στα άρθρα του Τύπου ειρωνείες για τον Ιωαννίδη και αναρωτιέμαι ποιος είναι πραγματικά αντίπαλός του.Γιατί ιωαννιδισμός δεν είναι τα άσχημα ελληνικά,οι τραμπουκισμοί και οι χριστοπαναγίες.Ιωαννιδισμός είναι οι ιδέες.Κάθε φορά που κάποιος γράφει τη φράση ''αντιπαθητικοί Ισπανοί'' αποδίδει φόρο τιμής στον ξανθό και ας μην το καταλαβαίνει.Δε σε απασχολεί που κάθε φορά που συζητάμε στο μπλογκ κάτι το συζητάμε οι around 30?Και ότι εμείς είμαστε το μόνο ενεργό κοινό του σπορ;Δε σε απασχολεί που σε 5 χρόνια που αθ χουμε όλοι παιδιά και σπίτι και θα κόψουμε το γήπεδο θα μείνουν στο άθλημα μόνο οι δημοσιογράφοι περιμένοντας να μεγαλώσουν τα παιδιά τους να γίνουν αυτά δημοσιογράφοι και να λένε τα παιδιά του Ναβάρο αχώνευτα?Ποια είναι η απάντηση του σπορ?Ότι σε στηρίζει το μπασκετ το κράτος?Ποιο κράτος,που το μπασκετ στην Ελλάδα αναπτύχθηκε με ανατολικοευρωπαική συνέπεια και που στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες μπασκέτες από όσες στη Νέα Υόρκη?Τι κάνει ο ΟΠΑΠ?Αυτό καταλάβατε?Ποιος ΟΠΑΠ?Στηρίζει ο ΟΠΑΠ το βόλει που έχει διπαλσιάσει τον κόσμο του?Έχεις κατλάβωει ότι ο μέσος οχτάχρονος με ένα κλικ βλέπει όλα τα σπορ του κόσμου?Έχεις μπει σε ένα κοινωνικό δίκτυο να δεις τι γίνεται κάθε φορά που έχει Γούμπλεντον ή Ρολάν Γκαρός?Από τον ΟΠΑΠ το μαθαίνει ο κόσμος?Ξέρεις πόσες φορές έχω διαβάσει στο περιοδικό για την Εθνική που ενώνει την ποδοσφαιρική Ελλάδα?Ποιος περιμένετε να τα διαβάσει σήμερα αυτά?Ποιος δεκάχρονος που κάνει κλικ και βρίσκεται στο αμερικανικό κρίκετ περιμενει αν ενωθεί από την Εθνική?Δεν υπάρχει αυτός ο κόσμος.Δεν υπάρχει πια ο κόσμος στον οποίο υπήρχαν δύο σπορ στην Ελλάδ και εμάς μας έλεγαν οι μεγαλύτεροι ''παιδιά στο Ρεάλ-Καζέρτα είμαστε με την κζέρτα.γιατί ο άλλος είναι αχώνευτος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. O μικρός που ανακλυπτει τα σπορ δε φεύγει από το μπάσκετ λόγω των εφημερίδων ούτε λόγω προβοκάτσιας.Φεύγει κάθε φορά που βλέπει τέτοια ποστ που αφορούν πέντε δέκα ανθρω΄πους.Εγώ αγοράζω σταθερά το περιοδικό,όπως αρκετοί συνομίληκοί μου.Όχι γιατί βρίσκω κάτι που δε θα βρω αλλού,αλλά για να στηρίξω το σπορ και για συναισθηματικούς λόγους.Κάθε φορά που βλέπω το προφίλ του καρύδα θυμάμαι τα κομμάτια για τους λεγεωνάριους και βουρκώνα.Αλλά εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα αγοράσουν ένα περιοδικό (και) με τέτοια λογική.Το σπορ χρειάζεται κόσμο και δεν του τον κόβει το ποδόσφαιρο(που είναι και αυτό ένα ωραίο σπορ),αλλά ο συνδικαλιστικός λόγος.Αυτά όταν τα έλεγα παλιά με λέγανε ψώνιο.Θυμάμαι ''κύκλους'' της Εθνικής που έλεγαν στο ΑΚρόπολις 99 ότι μόλις μεγαλώσει η Ιταλία θα γίνει ομάδα.Και μετά πήγε η Μεικτή ξυλοκόπων στην Ντιζόν και έπεφταν όλοι από τα σύννεφα.Διοργανώσαμε ένα Μουντομπάσκετ που εκτός από τα ματς της Εθνικής,το καλύτερο του παιχνίδι το Γιουγκοσλαβία-Ρωσία της προκριματικής φάσης το είδαν 700 άτομα,που πήγαν για αν βρίσουν τους Σέρβους.Τότε δεν προβληματίστηκε κανείς για το τι εκπροσωπεί η εθνική?Εκπροσωπεί τον κόσμο,το final countdown,τι συγκινήσεις,αλλά σίγουρα όχι τη σχέση μιας χώρας με ένα σπορ.Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι μνημόσυνο,τα παραδείγματα είναι χιλιάδες.Το θέμα είναι να καταλάβει ο στενός πυρήνας του μπάσκετ πως ο λόγος των 90s τελείωσε.Καιρός για νέα προσπάθεια.Αυτά δε στα λέω πουλώνατς σου πνεύμα,αλλά με αγάπη.Κανέις δεν έχει σκασίλα να καταστρέψει το μπα΄σκετ.Αν ξεκινήσουμε από κει είναι μια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. το video με το αυτογκόλ στο 90'

    πάντως δε βλέπω κάτι επιλήψιμο. όλοι μπορούν να κάνουν ένα λάθος . Σαν τον Χαρίση για παράδειγμα που τα έχανε μόνος του από κάτω κι έκανε στα καπάκια φάουλ . Είναι υπερβολικό να λέμε πως στήνονται αγώνες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. O cult τονισμός των λέξεων οφείλεται στο γράψιμο μιας αγωγής οκτώ σελίδων,χωρίς ύπνο και φαγητό.Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Γιώργο. Μάλλον έχουμε την ίδια ηλικία και με θυμάμαι και μένα να μεγαλώνω σε μια λογική 'εμείς το μπάσκετ εναντίον όλων'. Μέχρις ενός σημείου ήταν υγιές μέσα στον χώρο του αθλήματος (αν και ΠΑΟ χαιρόμουν με κάθε επιτυχία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Ευρώπη, για ΠΑΟΚ και Άρη δεν το συζητάω, παραλληρούσα) αλλά κατέληξε στην απόλυτη διαστροφή χρόνια μετά (νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος μπασκετικός που στο Euro 2004 κοιτούσε γύρω του αμήχανος). Για το συγκεκριμένο του Μπουρούση σου επαναλαμβάνω χαλάρωσε: Στην εκπομπή του 'δώσε μπάλα στον λαό μπας και ξεχάσει το μεσοπρόθεσμο' ΣΚΑΙ, ο Θωμαΐδης είπε με ειρωνικό χαμόγελο 'βάλτε και την συνομιλία για το ντόπινγκ, αυτή είναι ωραία΄. Αυτομάτως μου φύγαν σιχτίρια, ενθυμούμενος και το φλερτ του Θωμαΐδη με το μπάσκετ την δεκαετία του '90 (τον περιποιείτο ωραία ο Φιλέρης ως Λεπτολόγος στο Τρίποντο). Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τί είπε; Ότι το ντόπινγκ είναι εξόχως διαδεδομένο και στο μπάσκετ ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο. Αφού είναι προφανές από τον διάλογο ότι αν έχουμε 1 ντοπαρισμένο μπασκετμπολίστα, έχουμε τουλάχιστον 25 ντοπαρισμένους ποδοσφαιριστές (της Καβάλας). Και η κουβέντα συνεχίστηκε για την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Και κάτι τελευταίο. Για χρόνια δημοσιογράφοι του μπάσκετ είχαν σηκώσει την σημαία του ντόπινγκ, κυρίως εναντίον άλλων αθλημάτων που κατά καιρούς συναγωνίζονταν το μπάσκετ σε επιτυχίες. Όταν ο Πύρρος έγινε σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Ατλάντα (και όχι ο Γιαννάκης), το Τρίποντο έφριξε με διάφορες σπόντες για την άρση βαρών. Όταν ο στίβος εκτοξεύτηκε τα χρόνια 1997-2004, πάλι δημοσιογράφοι του μπάσκετ κυρίως σχολιάζαν τα κακώς κείμενα - και καλά έκαναν, και όπως αποδείχτηκε δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Τώρα εμείς ως φίλοι του μπάσκετ βλέπουμε συνωμοσία όταν η προσοχή πηγαίνει για ένα παρόμοιο ζήτημα σε ένα μπασκετμπολίστα (μόλις έναν μήνα μετά το τέλος της δίκης Κεντέρη-Θάνου); Δεν καταλαβαίνεις ότι η ανακολουθία απαξιώνει περισσότερο το μπάσκετ από την όποια ζημιά πάθει ο όποιος Μπουρούσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το αγαπημένο τραγούδι του Μπουρούση (και των παικτών της Καβάλας) :

    φυσικα σε εκτελεση του Μάκη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κουρούνα
    διάβασα στο basketnet ότι οι Αγγελόπουλοι χρωστάν 4 με 5 μισθούς στους παίκτες της ομάδας οι οποίοι μέσω των μάνατζερ τους ζήτησαν την καταβολή των μισθών. Οι Αγγελόπουλοι απάντησαν να τους δώσουν το 50% για να κλείσει η χρονιά αλλά αυτή αρνήθηκαν απειλώντας με αποχώρηση από την ομάδα. Γνωρίζεις τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μάριος Αφρικάνος26 Ιουνίου 2011 στις 7:58 μ.μ.

    για πολλούς λόγους δεν πρόλαβα νωρίτερα να σχολιάσω την λαζαρο-παπαδοπουλειάδα και την μπουρουσιάδα στο καπάκι, αλλά από ότι βλέπω στα βασικά με κάλυψαν οι συνομίληκοί μου πάνω-κάτω Γιώργος και Απεργοσπάστης στα τελευταία τους σχόλια. Οι υπερβολές (δε μιλάω για απλή πλάκα), οι εμμονές και η συνεχής κριτική με υπονοούμενα για χρεωστούμενα που έγιναν κάπου κάπως κάποτε και τα ξέρουν πέντε-δέκα δε βοηθάνε, δε φέρνουν κόσμο, ούτε καν τους εναπομείναντες δε νομίζω να συσπειρώνουν. Το μόνο που κάνουν είναι να αποδυναμώνουν τα καλά επιχειρήματα που επίσης υπάρχουν από τους εναπομείναντες σοβαρούς μπασκετογράφους. Και όσο πήρε το μάτι μου στο ιντερνέτι δεν υπήρξε καμιά πέραν του φυσιολογικού ενασχόληση με τις αϋπνίες του Μπουρούση: όσο χώρο του αναλογούσε με βάση τη δημοφιλία του αθλήματος και τη σοβαρότητα του θέματος, τον πήρε με το σπαθί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @Γιώργος
    Σου χρωστάω μια απάντηση. Δεν την ξεχνάω και τσέκαρε κάποια στιγμή να τη βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Manos Afrikanos
    επειδή από όσο έχω καταλαβει συμπεριλαμβάνεσαι στους αναγνώστες του περιοδικού να σου ξεκαθαρίσω ότι το θέμα Παπαδόπουλου δεν έχει να κάνει ούτε με συσπειρώσεις ούτε με τον κόσμο ούτε με τίποτα. Οτι έγραψα το έγραψα για να εξηγήσω το λόγο των ’’εμμονών’’ μου και ότι στην ουσία αποτελούν άμυνα και όχι επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Οι αναγνώστες μου είναι ξεκάθαρο ότι δεν ’’χειραγωγούνται’’ και δεν συσπειρώνονται όπως έχεις διαπιστώσει από τιςαντιδράσεις. Είναι θέμα νοοτροπίας δικής μου και άσχετης με τους αναγνωστες του περιοδικού που μπορούν να πιστεύουν ότι θέλουν και δικαίωμα τους. Δικαίωμα μου όμως είναι όταν κάποιος κάνει βλαπτικές κινήσεις να μη του το συγχωρώ. Απλά το είπα και δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μάριος Αφρικάνος29 Ιουνίου 2011 στις 11:19 μ.μ.

    Δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί δημοσιογράφοι κτυπάνε κάποιον για κάτι άλλο, από αυτό που προβάλλουν ως λόγο. Εσύ ήσουν πιο ειλικρινής που το λες, δεν παύει όμως να με ενοχλεί, καλώς ή κακώς. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το να κρίνεις πολύ πιο σκληρά πχ τον Λάζαρο από ότι τον Μπατίστ που έκανε κάτι σαφώς χειρότερο υποσκάπτει τα επιχειρήματά σου. Απλά λέω να κρίνεται ο καθένας κατά το δυνατό για ό,τι του αναλογεί για το συγκεκριμένο περιστατικό, όχι για άλλα πράγματα που μπορεί να φταίει. Αυτά αν μπορεί ο δημοσιογράφος τα εκθέτει με πιο έξυπνο τρόπο σε άλλη ευκαιρία, όχι με άδικες και υπερβολικές συγκρίσεις, ακριβώς για να μην αποδυναμώνει τα επιχειρήματά του

    ΥΓ: ευχαριστώ για την - προφανώς στη βιασύνη σου - κρητική βερσιόν μου ως "Μάνος", μου άρεσε, μου θύμισε τα χρόνια μου στην Κρήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή