Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πρώτος στόχος του ΠΑΟ ο Εϊντσον!

Η Ούνιξ Καζάν του δίνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Η Μπαρτσελόνα κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια για δύο αλλά ο περιζήτητος Εϊντσον δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα γιατί κάτι περιμένει! Τι; Την πρόταση του Παναθηναϊκού αφού ο μάνατζερ του ξέρει ότι ο Αμερικάνος είναι ο νούμερο 1 παίκτης στη μεταγραφική λίστα του Ομπράντοβιτς για φέτος το καλοκαίρι. Πόσο θα περιμένει; Οσο δεν εξαντλείται η υπομονή της συζύγου του που θέλει να μετακομίσει σε ζεστά κλίματα (Ισπανία ή Ελλάδα) και όχι στα χιόνια του Καζάν!

34 σχόλια:

  1. ??? den exei kleisei dhladh sthn barcelona o eidson?? kala exw meinei pisw e.. den ton 8elei k olumpiakos kourouna? h den to grafeis giati pi8anws 8a katalh3ei se mia akoma epikoinwniakh kai agwnistikh htta? kai mias kai to anefera, gia kanena stoxo tou olumpiakou 3ereis tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά που θα χωρέσει και αυτός. Στη θέση του έχουμε Σάτο και Περπέρογλου.Με τις ανανεώσεις τι θα γίνει; Και στη θέση των γκαρντ δεν θα ενισχυθεί η ομάδα;
    Κουρούνα διάβασα κάπου ότι ο ιβκοβιτς θέλει Μάντζαρη. Ισχύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιοκτήτη δεν έψαχνε ο ΠΑΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιανει θεση ξενου ο εΪντσον;γιατι δεν εχει ελευθερη ο παο.απο αλλα σαιτ παρουσιαζοταν κλεισμενος στην μπαρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από την επόμενη Παρασκευή δεν υπάρχει συμφωνία Εϊντσον- Μπαρτσελόνα. Μέχρι εκεί τους ενημέρωσε σήμερα ο ατζέντης του στην Ισπανία ότι πρέπει να περιμένουν απάντηση του. Αν δεν υπάρξει πρόταση από Ελλάδα θα πει ναι εκεί... Αλλά υπάρχει περιθώριο πέντε ημερών ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουρουνα ο,τι να ναι εισαι για τον παπαδοπουλο...
    χωρις καν να δεις τη φαση (αποδειχτηκε οτι κ οι 2 εριξαν και φυσικα και οι 2 μπορουσαν να κανουν ζημια ο ενας στον αλλο + οτι ο σοκολοφ το αρχισε + οτι προφανως αυτα συμβαινουν απειρες φορες σε εναν αγωνα μπασκετ+ οτι καμια σχεση αυτη η φαση με του Πασχαλη κ του Μπατιστ) βγηκες κ ειπες ενα σωρο χαζομαρες.
    οταν το ειδες κ στο επισημαναν τοσοι κ τοσοι, αντι να παραδεχτεις οτι ησουν υπερβολικος, μας ειπες οτι ειναι ενας απο τους υπευθυνους για το χαλι του ελληνικου μπασκετ κλπ κλπ....
    για την ταμπακιερα (τη βλακεια σου που σχολιασες κατι χωρις να το εχεις δει) τιποτα....
    σιγη ιχθυος...

    υγ.1 δεν ειναι φιλος μου ο παπαδοπουλος, δεν ειμαι καν παοκτσης...το ευκολο οταν δεν εχουμε επιχειρηματα ειναι να θιξουμε την προσωπικοτητα του συνομιλητη..

    υγ.2 οταν γραφεις βλακειες κ δεν δεχεσαι το λαθος σου, θα επιτρεψεις κ σε καποιους απο μας να στο επισημαινουμε (πες το εμμονη, οχι βεβαια μεγαλη σαν τη δικη σου)

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά τώρα. Αυτός ο παίχτης θεωρείται τόσο καλός; Μέχρι που θα φτάσει η κατάντια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NIKOΣ
    Απαγόρεψα σε κάποιον να γράψει την άποψή του ή να μου επισημάνει ότι θέλει; Πρώτη φορά δεν μπήκες εδώ, ξέρεις τι γίνεται. Απορώ γιατί το συζητάμε το θέμα αυτό. Εχω τις απόψεις μου, ξέρω άλλους 3-4 στο περιοδικό που θεωρούν τη δική μου άποψη για τον Παπαδόπουλο μετριοπαθή, για να σκεφτείς πόσο λατρεμένο πρόσωπο είναι, και αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ... Γράψτε και τα δικά σας δεν υπάρχει πρόβλημα και καλά να' μαστε θα δούμε ποιός θα δικαιωθεί σε βάθος χρόνου. Υπομονή και υγεία να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kantharos
    Τι εννοείς; Οτι ο Εϊντσον δεν είναι καλός παίκτης; Μιλάμε για εργαλείο πραγματικό και παίκτη για όλες τις δουλειές. Εκτός αν και εσύ μιλάς για τον...Λάζαρο ή για κάποιον άλλο που δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρούνα κατ' αρχάς, όσον αφορά το Λάζαρο, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που με τρώει... Παραμένει ακόμα κολλητός με τον Διαμαντίδη; Την έχω αυτήν την αποριούλα... Τώρα, σε όσα γράφεις για τον Έιντσον συμφωνώ. Πολύ καλός, παίκτης, αλλά Αμερικανός αν δε κάνω λάθος (αν κάνω διορθωσέ με). Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη 3 μη Ευρωπαίους στο ρόστερ του, Μπατίστ, Σάτο και Νίκολας. Οι δύο πρώτοι είναι αμετακίνητοι. Ο μόνος που -θεωρητικά- θα μπορούσε να αποχωρήσει είναι ο Νίκολας. Ο Ντρου αντιμετώπισε φέτος πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά θεωρώ δύσκολο έως απίθανο να αποχωρήσει, καθώς αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή του Παναθηναϊκού. Πέραν του ότι, για μένα, είναι πολυτιμότερος του Έιντσον (λίγο καλύτερος σουτέρ, καλύτερος πασέρ, εναρμονισμένος πια στη φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς), είναι και αρκετά φθηνότερός του. Μην το ξεχνάμε αυτό. Γι' αυτό θα έλεγα ότι δεν αποχωρεί, εκτός συγκλονιστικότατου απροόποτου. Άρα ο Έιντσον δεν έρχεται (;). Το ερωτηματικό το βάζω γιατί μένει ένα παραθυράκι βέβαια, αν μένει ένας εκτός Α1 και παίζουν όλοι στην Ευρωλίγκα που είναι τα σπουδαία, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες. Μην λησμονούμε και ότι η οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού είναι να μην κάνει περίσσειες σπατάλες στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Άρα, θεωρώ πως ο Έιντσον δεν πάει Παναθηναϊκό. Μπορεί όμως να πάει Ολυμπιακό. Αυτό ναι! Θα ταίριαζε στη φιλοσοφία του Ιβκοβιτς και αναμφίβολα λείπει ένας παίκτης του βεληνεκούς του από τους ερυθρολεύκους. Το θέμα είναι αν οι Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις...

    Υ.Γ.: Φίλε Ανώνυμε, που γράφεις για Μάντζαρη και Ολυμπιακό, όντως ο Μάντζαρης είναι πολύ ελπιδοφόρος παίκτης. Όμως, σύμφωνα με ότι ψιθυρίζεται, είναι κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω λέει κάτι, αλλά ήταν παρών στη Βαρκελώνη μαζί με την κοπέλα του, φορώντας μάλιστα φανέλα Παναθηναϊκού. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, λίγο δύσκολο να πάει στον αιώνιο. Πάντως, έχει πολλές δυνατότητες, είναι στα κατάλληλα χέρια (του Αργύρη Πεδουλάκη) και με πολλή μα πολλή δουλειά μπορεί να φτάσει ψηλά. Αλλά, πολλοί συμπαίκτες του (στις μικρές Εθνικές), πολυδιαφημισμένοι, έχουν μείνει στάσιμοι. Ο Μπόγρης στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται λιγότερο ακόμα και από τους μικρούς Ζούμπο και Καραμαλέγκο και μόνο για να βγαίνει με την Κοκκίνου είναι. Ο Παππάς, είναι χειρότερος από πέρυσι και όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις μιλούν για ένα παιδί που είναι εγωιστής και αρκετές φορές δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Ο Χρυσικόπουλος τα ίδια, μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Συγνώμη για την έκφραση, αλλά οι συγκεκριμένοι αθλητές αντί να δουλέυουν, έχουν κάτσει πάνω στο ταλέντο τους και είναι μόνο για να βγαίνουν με γκόμενες και να συχνάζουν μέχρι πρωίας σε νυχτερινά μαγαζιά. Δουλειά μηδέν. Έτσι όμως, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να φτάσουν ψηλά. Και δεν βλέπω να αλλάζουν συμπεριφορά. Πολύ ωραία, θα είναι βασικοί σε μικρομεσαία ομάδα της Α1. Δικό τους το πρόβλημα. Οι μεγάλοι παίκτες (βλέπε Διαμαντίδης, Παπαλουκάς) ξεπετάγονται μετά τα 20 συνήθως και κυρίως λόγω της δουλειάς και της προσπάθειάς τους και όχι του ταλέντου τους. Άρα, ο μεγάλος παίκτης θα έρθει από εκεί που δεν τον περιμένουμε. Δεν θα είναι ούτε ο Μπόγρης ούτε ο Παππάς. Κρατήστε το αυτό! Κουρούνα συμφωνείς; Συγνώμη αν ξεπέρασα τα όρια, αλλά τα κρατάω καιρό μέσα μου για αυτούς τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για παππα εισαι υπερβολικος.Εκανε κακη χρονια φετος αλλα ολος ο κολοσσος ητανε χειροτερος φετος.Ειναι ισως το πιο ποιοτικο σουτιγκ γκαρντ που υπαρχει στην ελλαδα μετα απο σπανουλη και εχει πολυ μελλον μπροστα του αρκει να γινει πιο γρηγορος,πιο δυνατος και να βελτιωσει το σουτ του.Ο Ειντσον λεγανε ητανε βασικος στοχος ΟΣΦΠ.Τι γινεται δεν θα κινηθουμε να τον παρουμε?Η ζηταει πολλα και τον εχουνε παγωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους το σήριαλ με τον ΑΕΚ και τον Ηλυσιακό τελείωσε.
    Ως φανατικός οπαδός της κουρούνας μου φαίνεται περίεργο που δεν ξέρει εκ των προτέρων την απόφαση του ΑΣΕΑΔ μαζί με το τί φάγανε προχτές οι δικαστές του και πότε πήγαν τουαλέτα.
    Πιστεύω πλέον τα πάντα για τις δυνατότητες της κουρούνας.
    Αν θέλει μπορεί.
    Το blog της κουρούνας είναι το από τα πιο ελεύθερα που υπάρχουν και δεν θέλω σχόλια ως προς αυτό.
    Για τον Λάζο το ξέρει ότι είναι από λίγο ως ελάχιστα υπερβολική αλλά όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.
    Για τους τρεις ξένους του ΠΑΟ ένα έχω να πω από Σεπτέμβρη πιστέυω ότι θα υπάρχει ακόμα ένας Έλληνας με το ονοματεπώνυμο Μιχάλης Μπατίστας και έτσι θα πάρει τον Έϊντσον μεταγραφή.
    Όσο για τον Έϊντσον και την γυναίκα του Αθήνα - Τελ Αβίβ μοιάζουν και σε θερμοκρασίες και σε ιδιοσυγκρασία (τρομοκρατικά χτυπήματα, επισόδεια στους δρόμους) και σε πρωτάθλημα (2 ομάδες και όλοι οι άλλοι χαμηλά).
    Οπότε και δεν θα κουράζεται πολύ όπως θα αναγκαζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα είναι πρώτος μάγκας και πιθανότατος πρωταθλητής.
    Easy money που λένε και οι αμερικάνοι.
    Έφυγε και ο Ρούμπιο από την Μπαρτσελόνα.
    Είναι Ευρωπαίος Πρωταθλητής ο ΠΑΟ.
    Τα λεφτά είναι τα ίδια πιστεύω.
    Βλέπω Τέπιτς να κουνάει μαντήλι, κεφαλομάντηλο, τραπεζομάντηλο, σεντόνι, φλοκάτη κτλ και να πηγαίνει σπιτάκι του.
    Βλέπω Μάντζαρη στην θέση μου να μαζεύει σκόνη τύπου Βεργίνη - κλασσικός Ομπράντοβιτς.
    Πολλά είπα ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H Mπαρτσελόνα ανανέωσε Μαικλ και ο παο έχει τον Σατο.. Μου φαίνεται ότι θα πρεπει να στριμωχτουν λίγο τα τριάρια για να χωρεσει. Και αν ο Μαικλ μπορει να παιξει σε πολύ χαμηλά σχηματα στα 4, ο Σατο ειναι πολύ δυσκολο να κατεβει στο 2 για πολύ χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουρουνα ξερεις αν προκειται να παρει ελληνικο διαβατηριο ο Μπατιστ?..με 8 χρονια παραμονης στην Ελλαδα νομιζω το βγαζει ανετα το διαβατηριο..μονο ετσι χωραει ο Ειντσον,αφου αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος εχει 3 μη κοινοτικους(Μπατιστ,Σατο,Νικολας) κ θεωρητικα δε φευγει κανενας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει, είπαμε για τον παο. Ο Ολυμπιακός κινείται για κανένα παίκτη; Σήμερα διάβασα για Σίσκα και πάλι για Ζήση. Συγκεκριμένα ο γσύρος γράφει ότι τώρα που θα έρθει Ελλάδα θα γίνουν επαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το παίρνω πίσω για τον Σίσκα. Ανακοινώθηκε ότι μένει Ρωσία. Άντε να δούμε αν μείνει κανένας καλός παίκτης να πάρουμε. Μας βλέπω να ξεμένουμε πάλι με Έρτσεγκ και Χαλπερίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος
    Δεν ξέρω τι γίνεται με Διαμαντίδη και Παπαδόπουλο. Επειδή ο Μήτσος είναι low profile δύσκολα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.
    Σωστός ο συλλογισμός σου για Εϊντσον αλλά στη λίστα μεταγραφών του Ομπράντοβιτς από όσο ξέρω ήταν το νούμερο 1. Το γιατί το ξέρει ο ίδιος. Στον Ολυμπιακό σκέφτηκαν πολύ την περίπτωση, εδώ και μέρςς και αποφάσισαν να κρατήσουν τον Γκόρντον. Τη δική του θέση θα έπαιρνε ο Εϊντσον.
    Ο Μπόγρης νομίζω ότι είναι ήδη χαμένη περίπτωση. Τον βλέπω πριν από τα 25 να πρωταγωνιστεί στην Α2. Χώρια που και το ταλέντο του δεν είναι για παραπάνω. Ο Χρυσικόπουλος παρασύρεται αλλά και στον Αρη δεν του έδωσαν ευκαιρίες. Εχει διαφορετική νοοτροπία από τον Παπανικολάου και το βλέπω δύσκολο να βρίσκει γρήγορα τον δρόμο του Τον σώζει για την ώρα ότι έχει ταλέντο. Ο Παππάς ξεκίνησε πιο ψηλά από τον Σλούκα και μπορείς να καταλάβεις σήμερα πόσο πιο γρήγορα προχώρησε ο ένας και πόσο πιο πίσω έμεινε ο άλλος. Γενικά απο αυτή τη φουρνιά παικτών νομίζω ότι ο ένας που θα προκύψει είναι ο Παπανικολάου. Μιλάσω για το ψηλό επίπεδο. Ο άλλος θα είναι ο Μάντζαρης που έχω γράψει εδώ και κάτι μήνες ότι είναι καπαρωμένος από τον Παναθηναϊκό. Για τους νεαρούς έλληνες παίκτες συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν αγαπάνε το μπάσκετ και τη δουλειά αλλά το βλέπουν (οι περισσότεροι) ως σκοπό για να βγάλουν λεφτά και όλα τα παρεμφερή. Ελάχιστοι είναι πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και αυτό θα φανεί στη διαδρομή. Για αυτό έχω μάθει και να τους κρίνω με βάση χαρακτήρες, εξωτερικές επιρροές (οικογένειες, μάνατζερ κλπ.) και συνήθως δεν πέφτω έξω στο ποιοί έχουν το μυαλό και κάνουν το παραπάνω βήμα και ποιοί όχι.
    Αλλά ποτέ δεν έφταιγαν μόνο οι παίκτες. Εφταιγαν και οι ομάδες με τη λογική τους. Επίσης, δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω τη νοοτροπία ότι στην Ελλάδα το ταλέντο πρέπει να φτάσει 20 ετών για να παίξει μπάσκετ ή να έχει ευκαιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Rodia
    Στο μπάσκετ όλα μπορείς να τα βελτιώσεις. Αλλά την ταχύτητα ή την έχεις ή δεν την έχεις... Αν είσαι αργός μένεις αργός για πάντα. Και αυτό είναι πολύ βασικό πρόβλημα για το σύγχρονο μπάσκετ. Και ειδικά για γκαρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bandaman
    Thanx man (θα το ρίξουμε και στη ραπ σε λίγο)... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά είναι υπερβολη΄ότι ξέρω τα πάντα. Απλά ξέρω να κάνω κάτι που κάνουν λίγοι δημοσιογράφοι σήμερα. Ρεπορτάζ... Ζούμε στην εποχή του ''εγώ μόνο ξέρω'' και της άποψης οπότε για όποιον ξέρει αλλά κυρίως θέλει να κάνει λίγο ρεπορτάζ και να βγάλει ειδήσεις υπάρχει χώρος. Αρκεί να έχει καλές πηγές...
    Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είχα ιδέα τι απόφαση θα βγάλει το ΑΣΕΑΔ και μάλιστα περίμενα να καθυστερήσει και άλλο (το γιατί το γράφω την Τετάρτη στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει).
    Να γράφεις όσο και ότι τραβάει η όρεξη σου εδώ το μέρος ανασαίνει από τα σχόλια... Δεν τα απαγορεύω αντιθέτως τα ενθαρρύνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος 1
    Γιατί να κατέβει ο Σάτο στο 2; Αν εννοείς πιθανή συνύπαρξη με τον Εϊντσον μια χαρά είναι ο Εϊντσον στο 2 και ο Σάτο στο 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος 4
    Ποιός Χαλπερίν; Επέστρεψε στη Μακάμπι. Και ο Ερτσεγκ έχει ενημερωθεί και ψάχνει ομάδα. Αν θα βρει δεν το ξέρω διότι το ένα μύριο δεν το δίνει κανείς εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και ενω ολοι χαρουμενοι συζηταμε για μεταγραφες, καποιοι αλλοι περιμενουν. Περιμενουν να υπαρξει διοικηση, αποφασεις, μπατζετ και αλλα σαχλα. Ακουγα τις προαλλες κατι παρανοικα, οτι θελουμε να ερθει ο Μπαναοτης προπονητης, μετα ηρθε ο Αγγουρι Ζντοβτς, υστερα ο κυρ Σπυρος ο στραγαλατζης.

    Αποφασιστε οτι δεν θελετε να συνεχισετε, δωστε τις αποδειξεις οτι δεν τα φαγατε (που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το κανετε, γιατι φαγατε) και καλο δρομο. Επισης να τονισω οτι και ο Παλμας αρχισε να μου ζαλιζει τον ερωτα, διοτι κοκο κοκο αλλα απο αυγο τιποτα.

    Επισης να τονισω οτι φτανει η πιπιλα με προκριματικα Ευρωλιγκα. Θελω Eurocup για πολλους και διαφορους λογους και κυριως για τον εξης: το επιπεδο της συγκεκριμενης διοργανωσης ειναι χαμηλο και ευκολα μπορει να κανει καποιος πορεια. Επισης ειναι ο μονος τιτλος που μπορει να διεκδικησει αγωνιστικα μια ελληνικη ομαδα αυτων των κυβικων.

    Οσο ο Rodia επιμενει με Σφαιροπουλο, εχω στηριζω Μηνα Γκεκο. Λευτερια στην βουρτσα του καραφλομπομπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κουρουνα:Δεν βγαζει λογικη το σκεπτικο σου.Τι θα πει εμεινε ο γκορντον αρα δεν ερχεται ο ειντσον?Για δες ποσοι ειναι οι ξενοι στην ομαδα.Ο Νιλσεν εφυγε,οποτε σιγουρα εχουμε κενες 1-2 θεσεις ξενων.Κατι αλλο παιζει...
    Τομμυ:Πρωτον καλωσηρθες πισω γιατι ειχες εξαφανιστει.Αλλο επιπεδο ο γκεκος αλλο ο σφαιροπουλος(μπαρτζωκας).Ειναι και τι ειδους ομαδα θες να φτιαξεις.Με Γκεκο θα ναι οκ πιο σκληρη με σφαιροπουλο πιο ντελικατη με εμφαση και κυριαρχη φιγουρα τον κοουτς.
    ΥΓ:To μπλογκ μου το δες?Πως σου φανηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πριν από λίγο διάβασα σε δύο sites(nova, the player) ότι αύριο η διοίκηση του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη. Κάλα τι ρεπορτάζ κάνουνε; τι να πιστέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε κουρουνα οντως ο παν-σοφος σκεφτεται η΄γκορντον η' ειντσον;ωραιος..και οι δυο οχι;
    για σισκα γιατι δεν κινηθηκε;πολλα λεφτα;χολντεν υπαρχει περιπτωση;
    charles barkley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κουρούνα γιατί αργούν τόσο πολύ οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό; Πότε θα ανανεωθούν τα συμβόλαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μολις ανακοινωσε Ειντσον η Μπαρτσα..σιγα μη περιμενε τον Παναθηναικο..εδω δε ξερουν ουτε οι ιδιοι οι Γιαννακοπουλοι τι θα κανουν κ για τις ανανεωσεις ακομα ουτε λογος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. eytyxos pou den katevases to sato sto 2 gia na ton xoreseis sthn idia 5ada me eintson.....poy den tha ekleine mexri thn epomenh paraskeyh......pali mesa epeses....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Rodia:

    Εχω κολλησει με τον Μηνα, διοτι εχει φτιαξει σκληροτραχηλες ομαδες με σχεδον αστειο μπατζετ. Ο Σφαιροπουλος ειναι πολυ ωραιος προπονητης, αλλα τον θεωρω αρκετα σοφτ για να αντεξει στο καμπαρε του Αλεξανδρειου. Γιατι δηλαδη ο ανθρωπος να χωθει με το ζορι στα σκατα? Ας φυγει Ευρωπη να ησυχασει το κεφαλι του.

    Με εχεις στο φατσοβιβλιο βρε. Στειλε μου εκει το λινκ απο το μπλογκ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τομμυ:βρε στο χω στειλει και στο φατσεμπουκ προ γενεθλιων σου.Αλλα και απο κει εχεις εξαφανιστει τον τελευταιο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπρε (που θα ελεγε και ο Ντουντα) αφου δεν ειμαι Σαλονικη, αλλα καπου σε ενα ξενοδοχειο στην Χαλκιδικη και δουλευω κατι 12ωρα, που αμα τα δουλευε ο Χρυσικοπουλος θα ειχε τον Νοβιτσκυ γκομενα. Μολις μπορεσω θα το τσεκαρω, χαλαω εγω χατηρι στον ενα απο τους δυο εχεφρονες γαβρους του μπλογκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι δουλεις Τομμυ???Σε ξενοδοχειο της Χαλκιδικης???Και μαλιστα 12ωρες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αστα...Ευτυχως που δουλευω και δεν ενημερωνομαι για τα τεκταινομενα της ομαδας μου.Ειμαστε που ειμαστε για τον (!(*@&^!!! Εχουμε και τον ((!@*@& τον Μπερτομεου με τα τηλεφωνα του. Δεν θελουμε ρε φιλε Ευρωλιγκα! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
    Δ-Ε-Ν Θ-Ε-Λ-Ο-Υ-Μ-Ε!!!

    Λευτερια στην Μυκονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή