Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αλλη μια επιβεβαίωση του All Star Basket!

Από τον περασμένο Νοέμβριο και σε δύο συνεχόμενα τεύχη με αποκλειστικά ρεπορτάζ του Δαμιανού Παπαχατζή το All Star Basket ήταν το πρώτο και το μόνο έντυπο που είχε αποκαλύψει ότι ο ΣΔΟΕ έχει κάνει έφοδο και στο μπάσκετ (τότε ήταν γνωστή μια εκτεταμένη έρευνα στις ποδοσφαιρικές ΠΑΕ) όπου ανακαλύφθηκαν λογαριασμοί πρώην διαιτητών με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ! Η πρώτη πληροφορία αφορούσε πρώην διεθνή διαιτητή που είχε βρεθεί στο λογαριασμό του ποσό που ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια ευρώ και δεν προκύπτει από το ’’πόθεν έσχες’’ του. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του καλού συνάδελφου Σωτήρη Τριανταφύλλου στην εφημερίδα Goal ο σχετικός φάκελλος με 137 ονόματα φυσικών προσώπων και εταιρειών που θεωρούνται ύποπτα για ’’στημένα παιχνίδια’’ έφτασε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας. Μέσα στα 137 ονόματα υπάρχουν πέντε ονόματα πρώην διαιτητών και παραγόντων διαιτησίας και σύντομα θα επεκταθεί και σε αυτούς η έρευνα! Σημειώστε, ότι η έρευνα του ΣΔΟΕ δεν έγινε, όπως αποκάλυπτε το περιοδικό από τον περασμένο Νοέμβριο, στους διαιτητές αλλά σε ΚΑΕ και μέσα από τα βιβλία των ΚΑΕ βρέθηκε η άκρη του νήματος!  Θυμίζω το σχετικό εξώφυλλο ενώ αφιερωμένο στο ίδιο θέμα ήταν και το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους και θα επαναλάβω ότι αποδείχθηκαν όχι απλά έγκυρα αλλά αποκάλυψαν το όλο θέμα έξι-επτά μήνες νωρίτερα!

30 σχόλια:

  1. mipos afto tora den einai entelos asxeto me tis protheseis apoxorisis ton oikogeneion apo pao-osfp? leo ego tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://hoopfellas.blogspot.com/2011/06/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει έγινε η συνάντηση με Ζοτς και Γιαννακόπουλους και μάθαμε σίγουρα πως του χρόνου θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Αγγελόπουλους. Οι Γιαννακόπουλοι είναι μανούλες στις μπλόφες αλλά και οι Αγγελόπουλοι πλέον μάθανε και δρουν ανάλογα. Με την ανακοίνωση αποχώρησης κατάφεραν να δώσουν παίκτες που δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομάδα βγαίνοντας κερδισμένοι αφού θα πάρουν για τον τεόντοσιτς 1,3εκ θα γλυτώσουν το βαρύ συμβόλαιο του Μπουρούση, θα φύγουν και θα χτίσουν μια καινούργια ομάδα γύρω από τον Σπανούλη. Κατάφεραν να συσπειρώσουν το κόσμο και να φοβήσουν Βασιλακόπουλο και Οικονομίδη καθώς με την αποχώρηση τους θα απαξιωνόταν ακόμα περισσότερο το προιόν το οποίο διαφεντεύουν. Μεγάλη μαγκιά τους. Τους βγάζω το καπέλο.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν κουρούνα, για πες μας τι παραπάνω από τους υπόλοιπους κατάφερες να αλιεύσεις σήμερα; Ο Ζοτς μένει; Ο Φώτσης τι θα κάνει; Οι λοιποί παίκτες μένουν; Περιμένουμε γιατί ως γνωστόν, αν είσαι Κουρούνα ... ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @kuriakh
    kai o gordon dhmiourgouse provlhma sthn omada? kai o xalperin? kai o maurokefalidhs pou epishs etoimazetai? kapou to exeis xasei ligo to 8ema mou fainetai, an kai euxomai na exeis dikio kai ontws na mplofaroun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πίστεψε με δεν το έχω χάσει. Κάποιες φορές για να πετύχεις κάτι πρέπει να ρισκάρεις και να θυσιάσεις κάποια πράγματα όχι όμως μεγάλης σημασίας όπως είναι ο Σπανούλης για τον Ολυμπιακό αν θέλεις να πετύχεις τον μεγάλο σου στόχο σου. Όσον αφορά τους παίκτες που γράφεις ο Γκόρντον χάθηκε αλλά εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί. Ο Χαλπερίν από πέρσυ ήταν φευγατος αλλά δεν μπορούσαν να βρουν ομάδα που να δίνει τα ίδια λεφτά. Ο Μαυροκεφαλίδης όπως έγραψες ετοιμάζεται να φύγει αλλά δεν έχει φύγει. Τι περιμένει γιατί κάτι περιμένει. Εσένα δεν σου φάινεται παράξενο ότι μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρηση ο ατζέντης του Σπανούλη είπε ότι ο παίκτης φεύγει αλλά μετά από λίγο βγήκε και είπε ότι ο Σπανούλης θέλει να μείνει; Εμένα αυτή είναι η αποψή μου και θα δούμε αν θα πέσω μέσα
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai poios leei oti -agwnistika panta- o spanoulhs einai pio shmantikos apo ton teodosic? proswpika pisteuw to anti8eto, para ta polla provlhmata pou dhmiourgouse (giati 8ewrw dedomeno oti exei fygei) o milos.. mou fainetai para3eno to 8ema spanoulh, ontws. alla me ton sygekrimeno manager pisteuw oti den prepei na pairnoume tipota sta sovara. shmera diavasa oti oi aggelopouloi vriskontai se synexh epikoinwnia me ton ivkovic, san na mhn einai oristiko to oti efygan.. isws gi auto kai ka8ysterei h apoxwrhsh twn ypoloipwn paixtwn.. an kai exw anti8eth apopsh apo thn dikh sou, pisteuw dhladh oti efygan oristika pros to paron, 3analew, makari na exeis dikio kai na meinoun, giati mono me tetoia nootropia kai tetoious paragontes mporei o olumpiakos na paei mprosta.. alliws na etoimazomaste gia gulyas, jurkovic klp..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν δεν σας αρέσει κάτι το κράξιμο πάει σύννεφο. Είσαστε εξπέρ. Τώρα, που ανακοίνωσαν οι Γιαννακόπουλοι ότι δεν πουλάνε και μένουν δεν βρέθηκε ένας να πει εδώ ότι ''μπράβο ρε Κουρούνα το γράφεις και επιμένεις εδώ και 1,5 μήνα στο περιοδικό και στα σχόλια εδώ στο μπλογκ σε πείσμα όλων των άλλων''. Αντίθετα καθόμουν και απαντούσε σε κάθε ανοησία που διαβάζατε και πιστεύατε. Καθολικά Διαμαρτυρόμενη Κουρούνα δηλώνει ότι ξεκινάει διήμερη λευκή απεργία και δεν απαντάει, ούτε σχολιάζει τίποτα μέχρι τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα
    από την δικιά μου την πλευρά έχεις ένα συγνώμη για την παράλειψη μου και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο για το εγκυρότατο σου ρεπορτάζ. Αν και το μπράβο στο γράφω κατόπιν εορτής και αφού πρώτα μα έκραξες σαν σωστή αλλά αδικημένη κουρούνα.
    Προς panos919
    γράφεις ποιος αποφασίζει ότι ο Σπανούληε είναι πιο σημαντικός από τον Τεόντοσιτς. Πρώτον οι Αγγελόπουλοι που κατά πάσα πιθανότατα δεν θα ματσάρουν την προσφορά των Ρώσων για τον Μίλος αλλά από τις πληροφορίες είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το συμβόλαιο του Βασίλη και να χτίσουν πάνω του την ομάδα. Δεύτερον ο Ιβκοβιτς ο οποίος έχει μάλλον καταλάβει ότι ο Μίλος δεν μπορεί να ταιριάξει με τον Σπανούλη και ότι ο πρώτος δεν συμμαζεύεται με τίποτα ακόμα και αν πάρει τα ίδια λεφτά με τον Σπανούλη τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Τρίτον το ίδιο άθλημα θέλει παίκτες και πόσο μάλλον το ευρωπαικό μπάσκετ που να παίζουν για την ομάδα και μέσω αυτής να κερδίσουν και αυτοί. Το μπάσκετ είναι άθλημα ομαδικό που χρειάζεται καλή χημεία, συνεργασία και κυρίως ομαλές και κάτι παρά πάνω σχέσεις μεταξύ παικτών. Πες μου λοιπόν ποιος από τους δυο ταιριάζει σαν παίκτης για μια ομάδα; ο Μίλος ή Ο Βασίλης; Και οι δύο υπέρμετρα εγωιστές μη σου πω ότι ο Σπανούλης είναι περισσότερο αλλά η διαφορά τους είναι ότι ο Μίλος θυσιάζει την ομάδα για την πάρτη του αλλά ο Σπανούλης θυσιάζεται για την νίκη της ομάδας του άσχετα αν κάποιες φορές αυτός ο εγωισμός και η τεράστια του αυτοπεποίθηση μπορεί να βλάψει την ομάδα του. Αυτός τουλάχιστον κάνει το λάθος ασυνειδήτα. Και αυτά στα γράφει μια Παναθηναικός που στεναχωρέθηκε όταν έφυγε από τον Παο.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ oi aggelopouloi apofasisan opws swsta les, alla auto pou rwthsa egw einai an sou fainetai oti 100% agwnistika einai kalyteros o spanoulhs.. to oti o teodosic den symmazeuetai apo pou to symperainoume? ok, einai palioxarakthras, symfwnoume. eisai sigourh oti o ivkovic an tou e8etan dillhma 8a dialege na krathsei ton spanoulh? egw oxi kai toso.. epetrepse mou (epeidh paizw xronia mpasket kai exw pai3ei kai se omada, an kai oxi se epaggelmatiko epipedo) na sou pw oti omales sxeseis meta3y paixtwn den yparxoun POU8ENA, kai opoios leei to anti8eto na alla3ei pleuro.. estw kai se mikro epipedo trives yparxoun pantou. fysika kanenas proponhths, paixths h' omada den 8a vgei na pei, vevaia, exoume tsakwmous sta apodythria kai to klima einai psiloxalia. se auto pou exeis dikio vevaia einai oti milame gia 2 paixtes tromera egwistes, xwris auto na apokleei tis wfeleies tou egwismou autou entos tou parke. h dikh mou enstash egkeitai sto oti o teodosic hr8e apo mikroterh omada, kai mesw ths apodoshs tou anadeixthke se fysiko hgeth ths omadas, kai to idio ekane kai sthn e8nikh serbias.. allo ta e3wagwnistika kai o xarakthras, mhn ta mperdeuoume.. enw ton spanoulh ton eferan sthn omada oi aggelopouloi me ena terastio symvolaio, kai thn epomenh sezon allazoun myala kai menoun ola ston aera.. pisteuw dhladh pws o milos 8a efeuge outws h allws, akoma kai an den ta eixe kanei mantara fetos, gia ton aplo logo oti to symbolaio tou spanoulh einai terastio kai den mporei etsi apla na akyrw8ei olo auto to hype pou eixe dhmiourgh8ei perysi. den ftaiei kanenas apo tous 2, alla o ivkovic, pou exei sta xeria tou enan play maker sto top-5 paneurwpaikws, kai den mporei na tou 3eka8arisei oti den einai o reggie miller kai prepei na organwsei to paixnidi, eidika otan sthn omada yparxei kai to kalytero 2ari (mazi me navaro) ths eurwphs. alla an arxisoume na analyoume ta la8h pou exoun ginei ston olumpiako den vgainoume pou8ena.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρούνα και καλά μας μάλωσες, αφού θα αντικράξω και θα πω, πως μια αφορμή έψαχνες για να μην γράψεις 2 μέρες, ώστε να πας να κάνεις τα μπανάκια σου ξέγνοιαστη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οντως στο θεμα Μιλος ο Ντουντα παιρνει ενα καθαρο 0.Μακαρι παντως να χει δικιο η κυριακη και να μεινουν οι οικογενιες με μειωμενο μπατζετ.Aλλα μου κανε μεγαλη εντυπωση που αφησαν τον γκορντον να φυγει.Με τα νεα δεδομενα ητανε απαραιτητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Rodia
    ακόμα δεν πείστηκες πως δεν φευγουν; Όσον αφορά αυτό που γράφεις για τον Γκόρντον η εξήγηση είναι απλή πρώτον με τα λέφτα που του έδινες βρίσκεις πολλούς παίκτες ανάλογης ή και μεγαλύτερηςς αξίας μετά και το lock out. Επίσης ο Γκόρντον είχε δεχτεί πολύ καλή πρόταση από τούρκικη ομάδα και ο ολυμπιακός δεν θα έδινε τόσα λεφτά για αυτόν. Ο ολυμπιακός στην περίπτωση του έκανε λάθος. Του έδωσαν μονοετές συμβόλαιο έχοντας στο μυαλό τους τις περιπτώσεις που στο παρελθόν είχαν κάνει σφάλματα υπογράφοντας παίκτες για πολλά χρόνια με αρκετά λεφτά(Ερτσεκ) αλλά την πάτησαν γιατί εκτός από ότι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας ήταν αν όχι ο μοναδικός ένας από τους ελάχιστους που τα έδωσαν όλα για την ομάδα και τους στόχους της. Τώρα βρες αμερικάνο που να ξέρει καλά το ευρωπαικό μπάσκετ και να κάνει τα πάντα για την ομάδα. Πάντως για την ομάδα μου από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα. Ποιοί θα συμφωνήσουν στις μειώσεις και ποιοί όχι; Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη και θα γράψω πως πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα μείνουν για τους μόνους που έχουν πολλές αμφιβολίες είναι ο Σάτο και ο Περπέρογλου.Ο πρώτος έχει να λαμβάνει το χρόνο 1,8εκ και δεν νομίζω να δεχτεί μείωση 40% και ο δεύτερος θα κλειθεί να ανανεώσει με λιγότερα λεφτά από το προυγούμενο συμβόλαιο έχοντας όμως μια πολύ καλή πρόταση από Τουρκία.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχνας Νικολας,Μαριτς.Παιζουν και αυτοι γερα να φυγουν.Βρισκουν παντου ιδια και καλυτερα συμβολαια και δεν ειναι δα και δεμενοι με την ομαδα(ειδικα ο μαριτς).Για το αλλο θεμα ναι εχω επιφυλαξεις γνωριζοντας το χαρακτηρα των αγγελοπουλων.Δεν το χουν αυτον τον τροπο σκεψης,ειναι καλοκαγαθα ατομα γιαυτο τους λενε και μαλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Rodia ο Μάριτς το ελάχιστο που θα μπορουσε να κάνει για την ομάδα μετά την απόλυτη στήριξη στο θέμα του τραυματισμού του τόσο από την διοίκηση και τον Ζοτς είναι να δεχτεί μια μικρή μείωση στο συμβόλαιο του(20% νομίζω θα του προτείνουν). Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκολας. Και αυτός στηρίχθηκε από την ομάδα και ειδικά από τον Ζοτς. Θυμάσαι ότι μέσω το μέσον της σεζόν την πρώτη του χρονιά πετούσε κυριολεκτικά τούβλα και φέτος πάλι δεν ήταν στα καλύτερα του αλλά ο Ζοτς πιστεύει σε αυτόν και τον είχε μέσα στον αγώνα ακόμα και αν έκανε καθοριστικά λάθη. Πιστεύω πως στην συνάντηση ζήτησε την παραμονή του και από ότι διάβασα το δικό του συμβόλαιο μάλλον θα είναι από αυτά που δεν θα πειραχτούν όπως του Διαμαντίδη και του Μπατίστ.
    Επίσης οι Αγγελόπουλοι μόνο καλοκάγαθοι δεν είναι. Πόσο μάλλον μαλάκες όπως τους χαρακτηρίζουν μερικοί. Πως είναι δυνατόν επιχειρηματίες τέτοιου βεληνεκούς να είναι αγαθοί; Οι μεγάλοι επιχειρηματίες και από μπλόφες ξέρουν και να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Μπλόφα δεν ήταν οι πρώτες διαρροές για αποχώρηση τους ώστε να περάσει χωρίς αντιδράσεις η μείωση του προυπολογισμού όπως αποκάλυψε η κουρούνα; Γιατί τώρα να μην το τράβηξαν περισσόετορο αφού διαπίστωσαν ότι οι μάνατζερ και οι παίκτες ζητούσαν ότι γούσταραν ή δεν δέχονταν μειώσεις. Να σου φέρω παράδειγμα ο ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Άντερσον ο οποίος από τον ολυμπιακό ζητούσε 2,5εκ ενώ στη Σιέννα του πρόσφεραν 1,6εκ όπου τελικά έκλεισε.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://lookingforwards13.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
    Συγνωμη αλλα για δειτε οσο ασχολουμαστε με αυτα τι παιζεται.Δειτε το ολοι θα φριξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρούνα δεν θα γράψεις τίποτα για το τι συνέβη στη συνάντηση Γιαννακόπουλων και Ομπράντοβιτς; Τι πληροφορίες έχεις για τις μειώσεις που θα γίνουν και ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι του Παο;Έχεις γράψει για Μάντζαρη και Πατ Καλάθη. Ισχύουν; Επίσης είχες γράψει πως ο παναθηναικός διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Κουφού. Αν ο Μάριτς δεν δεχτεί υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κουφός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @air ioannis
    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δεν είσαι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Anonymos
    Ενα καλό με αυτό το μπλογκ είναι ότι δεν γράφω για να γράφω. Οταν θα έχω κάτι να γράψω θα το γράψω. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτε νεότερο. Η συνάντηση είχε να κάνει κυρίως με γενικές συζητήσεις και με μια διερεύνηση των εκατέρωθεν προθέσεων. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί (εσωτερικά) το ακριβές ύψος του μπάτζετ και θα κινητοποιηθούν οι διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. διάβασα στο site της nova σε ένα άρθρο για τον παναθηναικό πως υπάρχει ενδοοικογενειακή διαμάχη γιατί δεν έβαλαν όλοι τα χρήματα που τους αναλογούσαν. Επίσης αναφέρει πως ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ευχαριστημένος με την απόφαση της οικογένειας για μείωση και ότι μπορεί να αποχωρήση. Για αυτό σε ρώτησα πιο πάνω αν γνωρίζεις τίποτα. Πιστεύεις πως ο Ομπράντοβιτς σκέφτεται να φύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κουρούνα τι στο καλό γίνεται με τον ολυμπιακό. Μένει ή φεύγει ο Ιβκοβιτς τελικά; Θα μείνει κανένας παίκτης;Ο Μαυροκεφαλίδης γράφεται ότι δέχτηκε πρόταση από ρωσία 1εκ και πως ο ολυμπιακός δεν μπορεί να του δώσει τόσα.Τουλάχιστον ας πάρουμε Μάντζαρη για τον οποίο διάβασα ότι μπορεί να υπάρξει συνάντηση σήμερα, πατ καλάθη και χρυσικόπουλο. Νέοι παίκτες με ταλέντο και φθηνοί. Εσύ τι λες;θα κινηθούμε για αυτούς γιατί από ότι διαβάζω ενδιαφέρεται και ο παο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος
    Υπάρχουν όντως κάποιες διαφορές αλλά εντελώς άσχετες με το οικονομικό. Δυστυχώς, ορισμένες φορές κωλύομαι από κάποιες off the record συζητήσεις και δεν μπορώ να πω περισσότερα.Ο Ομπράντοβιτς το αποκλείω να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που να πάει ο Ντούντα; Αφού πήρε διαβεβαιώσεις για το θέμα που τον ενδιέφερε. Οτι οι παίκτες θα πληρώνονται στην ώρα τους. Στα άλλα καλά πας... Φτηνοί νέοι έλληνες και ξένοι. Πρώτα όμως γίνεται το ξεφόρτωμα των συμβολαίων και μετά θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές. Πρώτος στόχος από ξένους ψηλούς ο Χάινζ της Μπάμπεργκ. Αυτός ο τύπος που παίζει σέντερ με ύψος 2 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μάντζαρης που πιστεύεις πως θα καταλήξει γιατί μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Θυμάμαι ότι είχες γράψει πως είναι κλεισμένος από πάο και ότι ο πατ καλάθης είναι στη λίστα του ομπράντοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν δεν κάτσει με έναν εκ των Σάτο και Νίκολας, πως βλέπεις τον Μπούλοκ της Κάχα Λαμποράλ που έμεινε ελεύθερος; Είναι μεγαλούτσικος (35), αλλά οι 13,5 πόντοι στην Ισπανία, σε μεγάλη ομάδα δεν είναι άσχημα για 35άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κουρουνοθαυμαστής7 Ιουλίου 2011 στις 5:53 μ.μ.

    Κουρούνα μου, διάβασα στο sportdog ότι ο Ολυμπιακός θέλει το Λάζο! Ισχύει; Καλά αν είναι αλήθεια και αποκτηθεί, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; Τροφή για κράξιμο από εσένα και όλους μας θα είναι! Δεν ξέρω, αλλά πλάκα θα είχε...
    Υ.Γ. 1: Φαντάζεσαι την περίπτωση να γίνουν αλλαγές στα σκριν και να βρεθεί ο σέντερ επιπέδου Ευρωλίγκας να μαρκάρει τον Νικ Καλάθη; Και μόνο στη σκεψη, με πιάνουν τα γέλια...
    Υ.Γ. 2: Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ας κοιτάξουν στον Ολυμπιακό να βρουν κανένα σέντερ της προκοπής και ας αφήσουν τον συνδικαλιστή Λάζαρο. Ακόμη και ο Όστοϊτς πιο καλός είναι (και πιο γρήγορος φυσικά...)! Αν τον θέλουν τόσο πολύ ας τον πάρουν. Αλλά όχι για μπασκετμπολίστα φυσικά. Για συνδικαλιστή. Ναι, και μην το γελάτε, ο Λάζος θα μπορούσε άνετα να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και θα καταπολεμήσει τη διαφθορά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουρούνα ξέρεις αν το περιοδικό διανέμεται στην Κύπρο? ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κουρούνα στο φως γράφει ότι θα κάνουμε κίνηση για Ζήση και Μάντζαρη. Ισχύει;Άντε να πάρουμε κανένα παίκτη γιατί μόνο χάνουμε μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Που χάθηκες κουρούνα; Ούτε απαντάς ούτε αναρτάς καμιά πληροφορία. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο η καμιά εξέλιξη.Τίποτα δεν κινείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουρούνα
    οπότε μπορέσεις γράψε τι στο καλό τελικά έγινε με τον Μαυροκεφαλίδη. Άλλα λέει η πλευρά του ολυμπιακού άλλα λέει ο Λουκάς.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή