Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τεύχος 270


Αλλο εξώφυλλο ήταν έτοιμο, κάποια στιγμή θα το ζητήσω και θα το δημοσιεύσω απλά για ιστορικούς λόγους και άλλο προέκυψε κυριολεκτικά στο ’’παρα πέντε’’ πριν φύγει για το τυπογραφείο το τεύχος 270. Φυσικά, δεν μπορούσε να υπάρχει τίποτε άλλο από την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλου συν  ένα ρεπορτάζ που επίσης άλλαξε την τελευταία στιγμή με τα όποια στοιχεία υπήρχαν διαθέσιμα. Πήρε τη θέση ενός άκρως αποκαλυπτικού ρεπορτάζ για τον Μπουρούση και την τύχη του στον Ολυμπιακό, το οποίο επίσης κάποια στιγμή (με όσα στοιχεία του δεν δημοσιεύθηκαν) θα φροντίσω να αναπαράγω στο μπλογκ.
Στο υπόλοιπο τεύχος υπάρχουν μεγάλες συντνεύξεις του Σούλη Μαρκόπουλου και του Δημήτρη Μαυρεοιδή που μιλάνε για τα δύο ’’θαύματα’’ σε Ελλάδα και Ισπανία: Τον ΠΑΟΚ και τη Μπιλμπάο. Εκτενές αφιέρωμα στο ντραφτ του ΝΒΑ και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα που δεν πρόλαβα να δω επειδή δεν πήρα ακόμη το τεύχος στα χέρια μου. Εσείς θα το βρείτε στα περίπτερα...
Σημείωμα 1: Μια ακόμη μικρή αναστάτωση στην κυκλοφορία του περιοδικού εντελώς άσχετη με την αλλαγή της κυκλοφορίας. Το τελευταίο εβδομαδιαίο τεύχος νούμερο 271 ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ την επόμενη Τετάρτη αλλά την μεθεπόμενη λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο πρακτορείο τύπου και στη διαμάχη του με τους διανομείς. Υπήρχε ενδεχόμενο το τεύχος να μην κυκλοφορούσε καθόλου ή να μαζευόταν μέσα σε 24 ώρες οπότε προτιμήσαμε να το πάμε μια εβδομάδα πίσω και η κυκλοφορία του να γίνει κανονικά. Το συγκεκριμένο τεύχος (νούμερο 271) θα είναι όπως ξέρετε ήδη το τελευταίο εβδομαδιαίο και το τελευταίο που το περιοδικό θα έχει τη μορφή και τη θεματολογία που συνηθίσατε εδώ και έξι χρόνια. Θα μείνει στα περίπτερα μέχρι την πρώτη Τετάρτη του Αυγούστου όταν και θα κυκλοφορήσει το τεύχος Αυγούστου που θα είναι και το πρώτο μηνιαίο.

Σημείωμα 2: επειδή πήρα αρκετά μέιλ αναγνωστών που με ρωτούν τι θα γίνει με τη στήλη μου. Ενημερωτικά αναφέρω τα εξής: Κουρούνα θα υπάρχει και στη μηνιαία μορφή του περιοδικού. Εχουμε συμφωνήσει να είναι πλέον από τα τελευταία κείμενα που θα παραδίδεται οπότε θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τρέχουσα επικαιρότητα. Επειδή όμως είναι πρακτικά αδύνατο να την παρακολουθώ σε μηνιαία βάση θα δημιουργηθεί μια υπο-κουρούνα με εντελώς διαφορετική θεματολογία. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω για την ώρα τον τίτλο του δισέλιδου αφού το Page 23 καταργείται. Τη θέση του θα πάρει μια άλλη ρουμπρίκα, την έχουμε ήδη αποφασίσει στο περιοδικό αλλά για ευνόητους λόγους υπομονή μέχρι την πρώτη Τετάρτη του Αυγούστου.

21 σχόλια:

  1. Κουρούνα
    μάλλον δεν πρόλαβες να γράψεις τις εξελιξεις με τους Αγγελόπουλους.
    Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω και να υποστηρίζω πως δεν είναι οριστική η αποχώρηση τους. Όλοι σε σχόλια και σε ρεπορταζ γράφουν ότι φεύγουν και δεν έχουν σκοπό να ξανασχοληθούν αλλά εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτή την τόσο ξαφνική αποχώρηση.
    Επίσης διάβασα ότι αύριο θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε Γιαννακόπουλους και Ζοτς. Άντε να μπαίνουμε σε μια σειρά να δούμε τι ομάδα θα έχουμε του χρόνου.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει τα ξένα μέσα έχουν ξεσαλώσει. Μετά τους πάικτες του ολυμπιακού που βγαίνουν στο σφυρί ήρθε η ώρα και παικτών του παο οι οποίοι έχουν συμβόλαιο όμως. Διάβασα πως ο Ντρου είναι έτοιμος να μας κουνήσει μαντήλι. Πάει Σιέννα με τις ευλογίες του Παναθηναικού κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αργά για να προτείνω το Rambo-cop για νέο όνομα της στήλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://planetaris.wordpress.com/2011/06/29/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BA-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%81/#comments

    Ετοιμάζεται “μπλόκο” σε κ.Πάλμα και ΣΑΡΙΣΑ

    NIKOΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα , πως κρίνεις τις 2 σημερινές ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΆΡΗΣ? Τι δείχνουν για το μέλλον?Όλα μαύρα???

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Γιώργος
    Ωραίο και έξυπνο... Μπορούσε να είναι και Rambo-Lazos αλλά έχει αποφασιστεί κάτι άλλο πολύ πιο ενδεικτικό της νέας θεματολογίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Anonymos
    Γιατί νομίζεις ότι έγραφα πως περίμενε ο Εϊντσον. Δεν έχει σχέση το θέμα με οικονομικά προβλήματα πάντως στον ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Κυριακή
    Για κάποιο λόγο εντελώς...ανεξιχνίαστο και σε μένα πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουν. Αλλά θα το αναπτύξω κάποια άλλη στιγμή στο μπλογκ αυτό το σκεπτικό γιατί για την ώρα οι πληροφορίες μου είναι λειψές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ισως ειναι και "αρβυλα" : υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλεσ συνομιλίες για τα στημένα και να λέγονται τελείως απαξιοτικά σχόλια για τους αγγελόπουλους, σε ΄νέα δικογραφία;
    pitsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΤΣΙ
    Με κάθε ειλικρίνεια δεν το γνωρίζω. Αλλά από το ρεπορτάζ που έχω κάνει το λιγότερο που τους απασχόλησε ήταν το ’’βλάκες’’ και έπαιξε ποσοστιαία τον μικρότερο ρόλο στην απόφαση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάριος Αφρικάνος29 Ιουνίου 2011 στις 11:37 μ.μ.

    Το καλύτερο του τεύχους (το τεστ-Βασιλειάδη) ξέχασες στη θεματολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ραδιο αρβυλα το σεναριο Νικολας-Σιενα.. το διεψευσε κ ο ιδιος ο Νικολας..κουρουνα πως τα βλεπεις τα μεταγραφικα-ανανεωσεις στον Παναθηναικο?..θα κινηθει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά πριν λίγο δημοσιεύτηκε σε όλα τα site ότι ο Φώτσης ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ με την Μπαρτσελόνα και από βδομάδα πάει Ισπανία για τις υπογραφές! Κουρούνα μου, πες μου ότι δεν ισχύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ το διάβασα για Φώτση αλλά ας περιμένουμε πρώτα να γίνει η συνάντηση και μετά κλαίμε. Μπορεί όντως να υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά πολύ εύκολα σπάνε τέτοιες συμφωνίες. Επίσης μπορεί αυτή να είναι κίνηση πίεσης προς την διοίκηση. Να τους λέει κινηθείται γιατί έχω συμφωνήσει με Μπάρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουρούνα διάβασα οτι θα προχωρήσει η έρευνα για το ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο ποδόσφαιρο. Λέγεται ότι γιος μεγαλοπαράγοντα πόνταρε στην ήττα του Παναθηναϊκού. Λες να είναι ο Δ. Γιαννακόπουλος; Αν ναι, τότε αυτό θα είναι καταστροφικό, διότι θα είναι απίθανο να αναλάβει μετά ο ίδιος την ΚΑΕ. Έχεις πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Nikos
    Μου προξένησε μεγάλη εντύπωση το άδειασμα στον Σούμποτιτς. Δεν το περίμενα από τον Δαμιανίδη κάτι που σημαίνει ότι δεν ’’αισθάνεται καλά’’ για να καταφύγει σε μια τέτοια ανακοίνωση. Για τον Πάλμα τα έχω γράψει εδώ και ένα μήνα στο περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος
    Δεν έχω πληροφορίες. Υπάρχουν χιλιάδες ωρών συνομιλίες και γύρω στα 100 DVD με τηλεφωνήματα. Παίρνω συνέχεια διάφορα πακέτα στα χέρια μου και διαβάζω από τα πιο πιθανά μέχρι τα πιο απίθανα αλλά κάτι σχετικό με αυτό που ρωτάς δεν πήρε το μάτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρούνα
    τι γίνεται με τον παναθηναικό; Σήμερα θα γινόταν συνάντηση Γιαννακόπουλων και Ομπράντοβιτς αλλά τελικά αναβλήθηκε. Ήδη ο Φώτσης συμφώνησε με Μπάρτσα. Αρχίζουμε και ανησυχούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα
    Πάει και ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό. Κουρούνα σε ένα εξώφυλλο εφημερίδας διάβασα πως το συμβόλαιο του Σπαβούλη είναι το μόνο που δεν σπάσει. Είναι αλήθεια; Γιατί αν είναι τότε είμαι 100% σίγουρη ότι δεν φεύγουν αλλά απλώς θέλουν να επιβάλλουν ένα άλλο τρόπο διοίκησης στον Ολυμπιακό. Διάβασα ένα άρθρο του Κογκαλίδη στο basketblog για τον Ολυμπιακό το οποίο αποκαλύπτει τι επιδιώκουν οι Αγγελόπουλοι.
    Στον Παναθηναικό τώρα. Καλά τι γίνεται εκεί; όλοι περιμέναμε να γίνει η συνάντηση και τελικά μπαίνω το βράδυ και διαβάζω πως αναβλήθηκε και πως θα γίνει παρασκευή ή σάββατο. Μπαίνω σήμερα για να δω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και διαβάζω στην πράσινη πως τα είπαν ένημερώνοντας τον Ομπράντοβιτς για την πώληση της ΚΑΕ και ότι μπαίνει σε εφαρμογη το plan b. Τελικά τι στο καλό γίνεται;Τι ισχύει και τι όχι; Και αυτοί οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες και sites δεν πήραν χαμπάρι ότι συζήτησαν;Και αν όντως έγινε η συζήτηση και αποφάσισαν να εφαρμόσουν το plan b αναρωιέμαι εγώ τι είναι αυτό το plan b; Έλεος πια επειδή δηλάδη οι οργανωμένοι είναι βλάκες και αχάριστοι και περιμένουν οι Γιαννακόπουλοι μια συγνώμη για να αφήσουν όλα αυτά περί πωλήσεων θα την πληρώσουμε όλοι εμείς που αγαπάμε το άθλημα και την ομάδα.Τα ίδια έκαναν και οι οργανωμένοι στον ολυμπιακό και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Σε έχουμε πρήξει αλλά έχουμε χάσει την μπάλα σε άλλα sites ότι θέλουν γράφουν.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1/ Το έχετε ανακοινώσει κάπου αυτό με το μηναίο τεύχος;;; Δεν θυμάμαι κάτι...

    2/ Το τεύχος για το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ πότε θα κυκλοφορήσει;

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή