Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τεύχος 268

Στα περίπτερα και το τεύχος 268 του All Star Basket με την καινοτομία του Clic2C. Πλέον μπαίνοντας στη νέα φάση του περιοδικού (με ακόμη περισσότερες αλλαγές) εισάγουμε δωρεάν το σύστημα αυτό που σας επιτρέπει για ορισμένα από τα θέματα του περιοδικού να δείτε και επιλεγμένα βίντεο. Εντελώς δωρεάν αρκεί να διαθέτει κάποιος τα λεγόμενα smart phones...Λεπτομέρειες στο περιοδικό... Την εφαμρογή αυτή σχεδιάζουμε να την επεκτείνουμε στους επόμενους μήνες με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές και εκπλήξεις.
Πέρα από το ''οπτικό μέρος'' θα βρείτε στο περιοδικό...
1. Δέκα σελίδες αφιερωμένες στον ΠΑΟΚ στις οποίες περιλαμβάνεται και μια συνέντευξη του Ρόουλ Μάρσαλ λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα.
2. Ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Άρη αλλά και τους παίκτες που έχει στην ατζέντα του ο Ζούρος για την εθνική ομάδα, τα πεπραγμένα τους και όλα τα σχετικά...
3. Πολύ ΝΒΑ λόγω των τελικών.
4. Συνέντευξη του Νικ Καλάθη στο Νίκο Μπουρλάκη.
5. Αφιέρωμα στην εθνική γυναικών, την προσπάθεια της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μια συνέντευξη της Εβίνα Μάλτση.
6. Το ετήσιο δημοψήφισμα του All Star Basket για τους καλύτερους της χρονιάς εναρμονισμένο εδώ και μια πενταετία στη λογική του ΝΒΑ. Ψηφίζει η ίδια ομάδα δημοσιγοράφων με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις ατόμων κάθε χρόνο. Οπότε εξαασφαλίζεται και η ομοιμοορφία στη λογική των επιλογών.

7. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

13 σχόλια:

  1. h apokalypsh sto reportaz tou olympiakou pou htan akrivws? sto oti 8elei eidson kai savanovic pou hdh ekleisan allou? 3erw oti otan ta grafate den htan etsi ta pragmata, alla.. you can do better kai to 3eroume, opws k eseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τη νέα εφαρμογή του Clic2c και γενικότερα τον εκσυγχρονισμό του περιοδικού που ακολουθεί την εξέλιξη της ενημέρωσης και τον εμπλουτισμό των ΜΜΕ!

    Όμως θα ήθελα να εκφράσω μέσω του blog σου κάποια παράπονα για το συγκεκριμένο τεύχους που όμοια δεν έχω ξανασυναντήσει να πω την αλήθεια το διάστημα που διαβάζω το περιοδικό.

    Συγκεκριμένα: στη σελίδα 41 το κειμενάκι για τον Σχορτσιανίτη διακόπτεται στη δεύτερη κάθετη στήλη και το ίδιο συμβαίνει και στη σελίδα 44 με τον πρόλογο για την ψηφοφορία των κορυφαίων του 2011. Ακόμα, νομίζω ότι υπάρχει λάθος και στο αφιέρωμα του Γεωργούλα (μετά την ανάλυση των τελικών του NBA) καθώς ο πρόλογος είναι στην σελ. 55 ενώ στην αμέσως προηγούμενη σελίδα έχει ήδη ξεκινήσει το θέμα.

    Με όλη την αγάπη για το περιοδικό και τη δουλειά που κάνετε όλοι ελπίζω να είναι πιο προσεκτικοί οι υπέυθυνοι για τα λάθη αυτά στα επόμενα τεύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και επίσης δεν εμφανίζονται οι ψήφοι της ψηφοφορίας για τον καλύτερο παίκτη!!! τι έγινε, αρρώστησε η διορθώτρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα κι από μένα


    Για το Clic2C έχω να πω ότι μόλις άρχισε, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και σας ενημερώνω ότι έχουμε σχεδιάσει ακόμη πιο ενδιαφέροντα πράγματα για την εφαρμογή!


    Το πρόβλημα με τις σελίδες 41, 44, 45 είναι τεχνικό και οφείλεται στο Τυπογραφείο!

    Σπανίως ισχύει όταν το διαβάζετε, αλλά είναι αλήθεια ότι όντως χτύπησε ο γνωστός δαίμων του Τυπογραφείου! "Κλότσησε στο ριπάρισμα" που λένε αυτοί που ξέρουν τα τεχνικά ζητήματα!

    Έτσι μας είπαν δηλαδή έτσι σας λέμε!
    Στο από κάτω σχόλιο που θα προσθέσω, βαζω τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κατηγορίας που λείπει από τη σελίδα 44, το οποίο πινακάκι θα δημοσιευτεί και στο επόμενο τεύχος για να μάθουν οι αναγνώστες τα πλήρη αποτελέσματα!!

    Πανορμίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε συνέχεια από το προηγούμενο.

    Βάζω εδώ τον πίνακα από τη σελίδα 44 που "χτύπησε" στην εκτύπωση κι επαναλαμβάνω ότι θα δημοσιευτεί και στο επόμενο τεύχος.
    Είναι ο πίνακας για την ανάδειξη του MVP.

    Παίκτης Βαθμοί 1η 2η 3η
    Διαμαντιδης 96 24 11 2
    Μπατίστ 68 10 16 6
    Φωτσης 42 9 4 7
    Μάρσαλ 25 1 6 10
    Μπουρούσης 22 0 6 10
    Καλάθης Ν 15 2 3 3
    Καλάθης Π 3 1 0 0
    Μαυροκεφαλίδης 2 0 0 2
    Σπανούλης 1 0 0 1
    Ντόζιερ 1 0 0 1
    Γκετσέβσκι 1 0 0 1
    Παλάσιο 1 0 0 1




    Πανορμίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα.
    Απογοητευτηκα που στο τευχος δεν υπαρχει ολοκληρωμενη εικονα και για τον τελευταιο τελικο του NBA.Συμφωνω οτι τη Δευτερα ηταν η αργια του Αγιου Πνευματος, αλλα ισως θα μπορουσατε να αναβαλλετε τις διακοπες για ενα τοσο σημαντικο και επικαιρο θεμα.
    Φιλικα - ελπιζω το επομενο τευχος να εχει εξωφυλλο το Nowitzki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμος στις 4:52


    Φιλικά, θα ήθελα να μου υποδείξεις εκείνον που σου είπε ότι το συντακτικό προσωπικό πήγε διακοπές.

    Η πλειονότητα των συντακτών δούλεψαν Σάββατο και Δευτέρα (ανήμερα της αργίας) στις εφημερίδες τους.

    Τεχνικοί λόγοι επέβαλλαν το κλείσιμο του τεύχους πριν από την ολοκλήρωση των τελικών του ΝΒΑ..


    Πανορμίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάριος Αφρικάνος16 Ιουνίου 2011 στις 9:39 μ.μ.

    Μου φαίνεται πως θα έπρεπε να μπει και το "παράπονα" στην ετικέτα αυτής της ανάρτησης: υπάρχει κάποιος λόγος που η ψηφιακή εκδοχή (για όσους είμαστε συνδρομητές και μένουμε πολύ μακριά) αυτή τη βδομάδα ακόμα να φτάσει (ενώ συνήθως φτάνει πολύ γρήγορα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ..!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ!..ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οκ γράφεις πως οι Γιαννακόπουλοι δεν πουλάνε αλλά θέλουν απλώς να απεμπλακούν με το ποδόσφαιρο αλλά πάλι σήμερα βγήκε ο Δημήτρης ότι πουλάμε και φεύγουμε. Επίσης ακόμα δεν έχουν γίνει οι επαφές με τον ομπράντοβιτς για το πως θα κινηθούν ούτε καμιά επαφή με τους παίκτες για τις ανανεώσεις. Και αρχίζουμε να ανησυχούμε. Γνωρίζεις αν οι Γιαννακόπουλοι έχουν μιλήσει με τον προπονητή για να τον ενημερώσουν πως δεν θα μείνει ξεκρέμαστη η ομάδα. Αν γνωρίζει δηλαδή τι γίνεται πραγματικά. Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρουνίτσα μου γειά σου! Πολύ το κουράσαμε το θέμα με τους Γιαννακόπολους, είναι όμως από την τεράστια θέλησή μας να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Ομολογώ ότι σήμερα, ακούγοντας τη συνέντευξη του Δ. Γιαννακόπουλου, σκεφτόμουν όλα όσα έχεις γράψει. Θα ήθελα λοιπόν να θέσω κάποια θεματάκια σε συζήτηση, πανω στα οποία αν μπορούσες θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου.
    1. Έχεις γράψει επανειλλημένως ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν φεύγουν, απλώς προσπαθούν ουσιαστικά να απεμπλακούν διακριτικά από το ποδόσφαιρο (ορθότατα κατά την γνώμη μου). Υφίσταται, όμως , -η ακραία- περίπτωση να μην θέλουν να αποχωρήσουν από το μπάσκετ; Ακούγεται ακραίο, αλλά μακάρι να ισχύει, γι' αυτό ρωτάω. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα όλο αυτό να είναι "μπλόφα" ( με την καλή έννοια) για να ασχολούνται στο εξής μόνο με το μπάσκετ;
    2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε να βρεθεί "ένας καλός Παναθηναϊκός" ή ένας Αμερικανός επενδυτής. Ας πούμε ότι γίνεται έτσι και δεν βρίσκεται κάποιος για να τρέξει τον Παναθηναϊκό. Τότε τι συμβαίνει; Προφανώς μένουν. Αλλά οι Παύλος και Θανάσης μεγαλώνουν, δεν μπορούν ες αεί να είναι στον Παναθηναϊκό... Αναλαμβάνει, επομένως, κάποια στιγμή (με το καλό) ο Δ. Γιαννακόπουλος; Εκεί τίθεται το ζήτημα... Γιατι υπάρχει και η αστεία κόντρα με τους οργανωμένους (η ευθύνη είναι 100 % των οργανωμένων κατά τη γνώμη μου). Υπάρχει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Δ. Γιαννακόπουλο, να εμπλακεί ενεργά η κόρη του Θανάση, Κατερίνα. Μπορεί να ακούγεται ολίγον παράλογο, αλλά σε κάθε κατάκτηση Ευρωπαϊκού, ο Θανάσης της το αφιερώνει, λόγω του ότι είναι εκείνη την περίοδο τα γενέθλιά της. Δεν θα ήταν άσχημο. Ίσως είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.
    3. Υπάρχει περίπτωση οι Γιαννακόπουλοι να λυγίσουν από την πίεση που δεδομένα θα υπάρξει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση Παύλος και Θανάσης να μείνουν για 5 χρονάκια ακόμη και μετά να παίρνει τα ηνία ο Δημήτρης;
    4. Ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει πριν 26 Απριλίου (λίγο πριν δηλώσουν ότι αποχωρούν!), τα εξής: "Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω.". Τι άλλαξε μέσα σε 12 ημέρες κουρούνα μου; Έγινε στροφή 180 μοιρών; Απίστευτο! Αυτή η δήλωση δεν έχει τεθεί σε συζήτηση! Για να την σκεφτούμε όμως! Τι μπορεί να σημαίνει;
    5. Φρονείς ότι στην (ανακοινωθείσα αλλά αναστρεψιμη θεωρώ) απόφαση του Δ. Γιαννακόπουλου να μην ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή σε απλά ελληνικά να μην διαδεχθεί στην προεδρία τον πατέρα του και τον θείο του, έπαιξε ρόλο η κόντρα με τους οργανωμένους; Επαναλαμβάνω, κατά την ταπεινή μου άποψη η ευθύνη ανήκει 100% ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ! Που μεταξύ μας, ποτέ δεν πάνε για να δουν μπάσκετ. Όχι γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι οι οργανωμένοι είναι και αναγνώστες του περιοδικού. Μην τρελαθούμε!
    Υ.Γ.: Μακάρι να ανατραπεί η απόφασή τους και να μείνουν στον Παναθηναϊκό. Δεν νοεείται όχι μόνο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε ελληνικό και ευρωπαϊκο μπάσκετ δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το είπε και ο Μπερτομέου...

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και θα χαιρόμουν πολύ συζητούσαμε τις απορίες που με τρώνε...
    Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρουνίτσα μου γειά σου! Πολύ το κουράσαμε το θέμα με τους Γιαννακόπολους, είναι όμως από την τεράστια θέλησή μας να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Ομολογώ ότι σήμερα, ακούγοντας τη συνέντευξη του Δ. Γιαννακόπουλου, σκεφτόμουν όλα όσα έχεις γράψει. Θα ήθελα λοιπόν να θέσω κάποια θεματάκια σε συζήτηση, πανω στα οποία αν μπορούσες θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου.
    1. Έχεις γράψει επανειλλημένως ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν φεύγουν, απλώς προσπαθούν ουσιαστικά να απεμπλακούν διακριτικά από το ποδόσφαιρο (ορθότατα κατά την γνώμη μου). Υφίσταται, όμως , -η ακραία- περίπτωση να μην θέλουν να αποχωρήσουν από το μπάσκετ; Ακούγεται ακραίο, αλλά μακάρι να ισχύει, γι' αυτό ρωτάω. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα όλο αυτό να είναι "μπλόφα" ( με την καλή έννοια) για να ασχολούνται στο εξής μόνο με το μπάσκετ;
    2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε να βρεθεί "ένας καλός Παναθηναϊκός" ή ένας Αμερικανός επενδυτής. Ας πούμε ότι γίνεται έτσι και δεν βρίσκεται κάποιος για να τρέξει τον Παναθηναϊκό. Τότε τι συμβαίνει; Προφανώς μένουν. Αλλά οι Παύλος και Θανάσης μεγαλώνουν, δεν μπορούν ες αεί να είναι στον Παναθηναϊκό... Αναλαμβάνει, επομένως, κάποια στιγμή (με το καλό) ο Δ. Γιαννακόπουλος; Εκεί τίθεται το ζήτημα... Γιατι υπάρχει και η αστεία κόντρα με τους οργανωμένους (η ευθύνη είναι 100 % των οργανωμένων κατά τη γνώμη μου). Υπάρχει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Δ. Γιαννακόπουλο, το ενδεχόμενο να εμπλακεί ενεργά η κόρη του Θανάση, Κατερίνα; Μπορεί να ακούγεται ολίγον παράλογο, αλλά σε κάθε κατάκτηση Ευρωπαϊκού, ο Θανάσης της το αφιερώνει, λόγω του ότι είναι εκείνη την περίοδο τα γενέθλιά της. Δεν θα ήταν άσχημο. Ίσως είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.
    3. Υπάρχει περίπτωση οι Γιαννακόπουλοι να λυγίσουν από την πίεση που δεδομένα θα υπάρξει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση Παύλος και Θανάσης να μείνουν για 5 χρονάκια ακόμη και μετά να παίρνει τα ηνία ο Δημήτρης;
    4. Ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει πριν 26 Απριλίου (λίγο πριν δηλώσουν ότι αποχωρούν!), τα εξής: "Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω.". Τι άλλαξε μέσα σε 12 ημέρες κουρούνα μου; Έγινε στροφή 180 μοιρών; Απίστευτο! Αυτή η δήλωση δεν έχει τεθεί σε συζήτηση! Για να την σκεφτούμε όμως! Τι μπορεί να σημαίνει;
    5. Φρονείς ότι στην (ανακοινωθείσα αλλά αναστρεψιμη θεωρώ) απόφαση του Δ. Γιαννακόπουλου να μην ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή σε απλά ελληνικά να μην διαδεχθεί στην προεδρία τον πατέρα του και τον θείο του, έπαιξε ρόλο η κόντρα με τους οργανωμένους; Επαναλαμβάνω, κατά την ταπεινή μου άποψη η ευθύνη ανήκει 100% ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ! Που μεταξύ μας, ποτέ δεν πάνε για να δουν μπάσκετ. Όχι γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι οι οργανωμένοι είναι και αναγνώστες του περιοδικού. Μην τρελαθούμε!
    Υ.Γ.: Μακάρι να ανατραπεί η απόφασή τους και να μείνουν στον Παναθηναϊκό. Δεν νοεείται όχι μόνο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε ελληνικό και ευρωπαϊκο μπάσκετ δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το είπε και ο Μπερτομέου...

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και θα χαιρόμουν πολύ συζητούσαμε τις απορίες που με τρώνε...
    Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρουνίτσα μου γειά σου! Πολύ το κουράσαμε το θέμα με τους Γιαννακόπολους, είναι όμως από την τεράστια θέλησή μας να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Ομολογώ ότι σήμερα, ακούγοντας τη συνέντευξη του Δ. Γιαννακόπουλου, σκεφτόμουν όλα όσα έχεις γράψει. Θα ήθελα λοιπόν να θέσω κάποια θεματάκια σε συζήτηση, πανω στα οποία αν μπορούσες θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου.
    1. Έχεις γράψει επανειλλημένως ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν φεύγουν, απλώς προσπαθούν ουσιαστικά να απεμπλακούν διακριτικά από το ποδόσφαιρο (ορθότατα κατά την γνώμη μου). Υφίσταται, όμως , -η ακραία- περίπτωση να μην θέλουν να αποχωρήσουν από το μπάσκετ; Ακούγεται ακραίο, αλλά μακάρι να ισχύει, γι' αυτό ρωτάω. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα όλο αυτό να είναι "μπλόφα" ( με την καλή έννοια) για να ασχολούνται στο εξής μόνο με το μπάσκετ;
    2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε να βρεθεί "ένας καλός Παναθηναϊκός" ή ένας Αμερικανός επενδυτής. Ας πούμε ότι γίνεται έτσι και δεν βρίσκεται κάποιος για να τρέξει τον Παναθηναϊκό. Τότε τι συμβαίνει; Προφανώς μένουν. Αλλά οι Παύλος και Θανάσης μεγαλώνουν, δεν μπορούν ες αεί να είναι στον Παναθηναϊκό... Αναλαμβάνει, επομένως, κάποια στιγμή (με το καλό) ο Δ. Γιαννακόπουλος; Εκεί τίθεται το ζήτημα... Γιατι υπάρχει και η αστεία κόντρα με τους οργανωμένους (η ευθύνη είναι 100 % των οργανωμένων κατά τη γνώμη μου). Υπάρχει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Δ. Γιαννακόπουλο, το ενδεχόμενο να εμπλακεί ενεργά η κόρη του Θανάση, Κατερίνα; Μπορεί να ακούγεται ολίγον παράλογο, αλλά σε κάθε κατάκτηση Ευρωπαϊκού, ο Θανάσης της το αφιερώνει, λόγω του ότι είναι εκείνη την περίοδο τα γενέθλιά της. Δεν θα ήταν άσχημο. Ίσως είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.
    3. Υπάρχει περίπτωση οι Γιαννακόπουλοι να λυγίσουν από την πίεση που δεδομένα θα υπάρξει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση Παύλος και Θανάσης να μείνουν για 5 χρονάκια ακόμη και μετά να παίρνει τα ηνία ο Δημήτρης;
    4. Ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει στις 26 Απριλίου (λίγο πριν δηλώσουν ότι αποχωρούν!), τα εξής: "Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω.". Τι άλλαξε μέσα σε 12 ημέρες κουρούνα μου; Έγινε στροφή 180 μοιρών; Απίστευτο! Αυτή η δήλωση δεν έχει τεθεί σε συζήτηση! Για να την σκεφτούμε όμως! Τι μπορεί να σημαίνει;
    5. Φρονείς ότι στην (ανακοινωθείσα αλλά αναστρεψιμη θεωρώ) απόφαση του Δ. Γιαννακόπουλου να μην ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή σε απλά ελληνικά να μην διαδεχθεί στην προεδρία τον πατέρα του και τον θείο του, έπαιξε ρόλο η κόντρα με τους οργανωμένους; Επαναλαμβάνω, κατά την ταπεινή μου άποψη η ευθύνη ανήκει 100% ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ! Που μεταξύ μας, ποτέ δεν πάνε για να δουν μπάσκετ. Όχι γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι οι οργανωμένοι είναι και αναγνώστες του περιοδικού. Μην τρελαθούμε!
    Υ.Γ.: Μακάρι να ανατραπεί η απόφασή τους και να μείνουν στον Παναθηναϊκό. Δεν νοεείται όχι μόνο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε ελληνικό και ευρωπαϊκο μπάσκετ δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το είπε και ο Μπερτομέου...

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και θα χαιρόμουν πολύ συζητούσαμε τις απορίες που με τρώνε...
    Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή