Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργο κλείσε το Facebook!

Πάνω που βρήκε τον εμίρη....πετρελαιά για να κάνει τη λίγκα της Μεσοποταμίας και να ενώσει όλη την Αραβία ο Βασιλακόπουλος βλέπει το όνειρο του έτοιμο να καταρρεύσει. Είδηση σοκ τσίμπησα από την ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής....

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/02/2011_380019

Στην Αίγυπτο η εξέγερση κατά του Μουμπάρακ ξεκίνησε από το ’’φατσοβιβλίο’’. Εντάξει, 1600 έτομα δεν είναι πολλά για να πέσει η δυναστεία των Αλ Τάνι αλλά είναι ένα κάποιο ξεκίνημα. Οπως αποκάλυψα στο τελευταίο τεύχος μετά από ρεπορτάζ στα Εμιράτα ο εμίρης που συνάντησε ο Βασιλακόπουλος είναι ένας από τους 200-250 Αλ Τανίδες που κυβερνούν τη χώρα. Ο οίκος των Αλ Τανί ελέγχει τη χώρα εδώ και διακόσια περίπου χρόνια.  Ο συγκεκριμένος Αλ Τάνι είναι μακρινός ξάδελφος του σημερινού κυβερνήτη της χώρας.
Προτείνω στον Γιώργο στο αμέσως επόμενο συμβούλιο της ομοσπονδίας τη Δευτέρα να βγάλει στα γρήγορα ένα λόγο κατά του Facebook που απειλεί το όραμα της Μεσοποταμιακής λίγκας και την κατάργησή του με συνοπτικές διαδικασίες. Διότι αν μαζευτούν πολλοί Γιώργο μου βλέπω τον εμίρη να γίνεται....κακομοίρης σαν τον Μουμπάρακ και έτσι όπως ετοιμάζεται σιγά σιγά και ο Καντάφι.

18 σχόλια:

  1. Που είναι η σελίδα στο facebook,να αρχίσουμε να ψηφίζουμε και να κάνουμε like και εμείς....Να'σαι καλά ρε κουρούνα ,μου έφτιαξες το απόγευμα... Και αν δε τα καταφέρει ο Βασιλακόπουλος να βάλει βαλκάνιους,τούρκους,κύπριους,εβραίους,άραβες κάτω από την ίδια στέγη για να νιώθει και πάλι ισχυρός έναντι της fiba που τον "έδιωξε", υπάρχει και ο πολιτικός βίος,μόνο που η τρόοικα δεν ξέρω αν θα του κάνει τα χατίρια ,όπως του τα έκαναν τα 2 μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 'χω...
    http://www.facebook.com/#!/pages/%D8%AB%D9%88%D8%B1%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D9%8A%D8%A9-16-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%82%D8%B7%D8%B1/188353057854384
    Οι 1.600 έχουν ηδη γινει κοντά στις 13.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα κινητοποίησες 11000 ανθρώπους; Η Μεσοποταμιακή Λίγκα θα ρίξει και τον Ομπάμα στο τέλος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να φανταστούν οι....Καταριανοί ότι έχουν συμμετοχή Έλληνες στο κίνημα τους λόγω αντίδρασης στη δημιουργία της Μεσοποταμιακής λίγκας. Θαυμαστά τα έργα σου Γιώργο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσακ Νορις μπορει να καταστειλει μονος μια επανασταση.

    Η Κουρουνα μπορει να καταστειλει τον Τσακ Νορις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως να φτιάξουμε και τα ''Κourouna facts'';Η Κουρούνα κατάλαβε την τριγωνική επίθεση του Γιαννάκη,η Κουρούνα έχει δει τους Αμερικανούς να περνάνε αντι-ντόπινγκ κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος
    Fact...Πρώτος έγραψα ότι η τριγωνική με τον Παπαλουκά στη γωνία έξω από το τρίποντο θα καταργηθεί εντός διμήνου
    Fact...Η μεγάλη μου αποτυχία. Το πάλεψα πολύ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας να μάθω τι γινόταν αλλά η ξανθιά γιατρός υπεύθυνη του ντόπιγκ στο Ελληνικό και στο ΟΑΚΑ δεν ενέδωεε. Εννοώ να μου αποκαλύψει το μυστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν ειμαι φαν του Βασιλακοπουλου αναγνωρίζω αυτά που έχει προσφέρει και αυτά που έχουμε χάσει εξαιτίας των κολλημάτων του.
    Η μεσογειακή λιγκα θα ηταν μια καλη προσωρινή λύση για να βγει απο την καταντια το Ελληνικό μπασκετ. Τωρα μένουμε παλι στη μιζερη Α1 πρωταθλημα που χρόνο με το χρόνο φθηνει.. ΤΟυ χρόνου αν καταφέρουν να κατέβουν οι ομαδες ελπιζω το χάσμα μεταηυ Γιανακοπουλαικου και Αγγελοπουλιακου με τους υπολοιπους να μην είναι τόσο μεγάλο αν και θαυματα (χρηματα για τους υπολοιπους) δεν γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλάκα πλάκα αντί να μιλάμε για τα χάλια του Ελληνικού Μπάσκετ που υπεύθυνοι είναι όλα αυτά τα γερόντια που ασκούν Διοίκηση τώρα, μιλάμε γιά όνειρα, οράματα και προσωπικές φιλοδοξίες ξεπερασμένων πιά ανθρώπων που δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει.
    Γιατί κάποτε όταν ήταν νέοι ορεξάτοι και με διάθεση να φτιάξουν κάτι καλό έκαναν πολλά, αλλά τώρα ενδιαφέρονται μόνο γιά τους εαυτούς τους, πώς θα φάνε και θα πιούν τζάμπα, που έχει καλή διοργάνωση το καλοκαίρι να πάμε διακοπές με τις γυναίκες μας, τα παιδιά και τα εγγόνια και πώς θα δώσει ο ένας πλακέτα στον άλλο γιά την προσφορά του στο Μπάσκετ.
    Δυστυχώς με τις ιδέες του Βασιλακόπουλου και των παρατρεχάμενων του, που δεν έχουν κανένα λόγο αλλά μόνο να λένε ΝΑΙ σε ότι λέει ο κ. Γιώργος, το Μπάσκετ δεν μπορεί να πάει μπροστά ξανά. Χρειάζεται μιά επανάσταση (όπως γίνεται τώρα σε Αίγυπτο,Λιβύη κλπ),να φύγουν τα παλιά μυαλά και να έρθουν νέοι άνθρωποι τεχνοκράτες με γνώσεις,όρεξη, όραμα και διάθεση να φτιάξουν κάτι γιά το μπάσκετ και όχι γιά τους εαυτούς τους. Τότε μόνο θα δούμε ξανά άνοδο του Μπάσκετ και θα ανέβει πάλι στην κορυφή.
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΧΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
    ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
    "Ένας ανώνυμος .... μπορεί ρομαντικός...αλλά γνήσιος μπασκετικός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος
    Είναι γνωστό ότι ποτέ δεν βάζω στεγανά στα σχόλια και ότι επιτρέπω σε όλες τις απόψεις να ακούγονται στο συγκεκριμένο μπλογκ. Το ίδιο κάνει και το περιοδικό άρα είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστώ και να εναρμονιστώ σε αυτή τη λογική. Εννοείται ότι με την άποψή σου περί προσωρινών λύσεων είμαι διαμετρικά αντίθετος και τους λόγους τους ξέρουν όσοι με διαβάζουν και εκτός μπλογκ. Έχεις πάντως το ελεύθερο να μας αναπτύξεις και άλλο τις απόψεις σου μήπως και με...πείσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε ρομαντικέ
    Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχουν νέες φωνές αλλά που θα βρουν το χώρο να ακουστούν! Γιατί για να συμβεί αυτό οι ιδιοκτήτες των ομάδων θέλουν πρώτα οι νέες φωνές να...φιλήσουν το χέρι του Βασιλακόπουλου και να πάρουν έγκριση, ότι έκανε δηλαδή τόσα χρόνια ο Οικονομίδης (όχι ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση). Για την ομοσπονδία δεν υπάρχει τολμηρός να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την ’’αλλαγή’’ προσώπων και ιδεών. Ο Βασιλακόπουλος ξεκινάει με 300-500 ψήφους που έχει στο συρτάρι του. Ισως μια δυναμικη΄μορφή αντίδρασης να είναι ένα γκρουπάκι στο Facebook του τύπου ’’Σήκω φύγε να σωθεί το μπάσκετ’’. Για σκεφθείτε το λίγο... Μήπως του το δείξουν και καταλάβει ότι πλέον γελάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα
    θα σου αναφέρω μια πληροφορία που ίσως δεν γνωρίζεις για ένα άλλο γιώργο μεγάλη σου αδυναμία και αυτός. Φτάνει με τον Βασιλακόπουλο. Έφτασε η μεγάλη στιγμή ολόκληρο το πανελλήνιο να θαυμάσει στον Σιγάλα εκτός από το μπασκετικό του ταλέντο αλλά και το χορευτικό. Σύμφωνα με διάφορα sites ο πρώην μπασκετμπολίστας και υποψήφιος στις δημοτικές θα χορέψει στην πίστα του dancing with the stars. Συντονιστείτε. Αρχίζει το show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα με κάνεις τηλεορασόπληκτο! Μεγάλε, μου έδωσες πληροφορία χρυσάφι γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είχα πάθει σύνδρομο....στέρησης. Να ακούσω τον Γιωργάκη Ράμπο Σιγάλα να λέει στους κριτές ’’η βαθμολογία είναι προϊόν διασταλτικής ερμηνείας του ταλέντου και της προσπάθειας μου’’ και θα πάω να γίνω καλογεροπαίδι του Εφραίμ στο Άγιο Ορος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το επόμενο βήμα θα είναι να συμμετάσχει ο Βασιλακόπουλος στο dansing ή καλύτερα στο just the two of uw και να έχεις ολυμπιακό και παναθηναικό να βάζουν φίλους, γνωστούς, οικογένεια, οργανωμένους να ψηφίζουν για την παραμονή του στο show ούτως ώστε να εκφράσουν την υποστήριξη και την λατρεία τους προς το πρόσωπο του για να κερδίσουν οι μεν την εύνοια του και οι δε για να την διατηρήσουν. Και ο μεγάλος κερδισμένος να είναι ο αντέννα και φυσικά ο Κυριακού.
    Κουρούνα
    πλησιάζει και ο τελικός κυπέλλου;Ποιος βλέπεις να επικρατεί;Εγώ αν και παναθηναικός δίνω προβάδισμα στον ολυμπιακό. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον παναθηναικό.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριακή
    Ποτέ δεν υπάρχουν εύκολες προβλέψεις σε ένα Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός. Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει με το μέρος του το μομέντουμ αλλά και αυτός έπαιξε δύο καλά παιχνίδια και το λέμε. Γεμάτος προβλήματα και κενά ήταν και παραμένει. Αυτές οι ομάδες μεταμορφώνονται στους συγκεκριμένους αγώνες. Το ίδιο ισχύει π.χ. στα Άρης- ΠΑΟΚ. Για αυτό δεν πείθομαι εύκολα ότι υπάρχει φαβορί. Παρόλα αυτά για πρώτη φορά το...51% θα το δώσω στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://salonikabasket.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html
    Πάλι διοικητικές ζημώσεις?Τι να πιστέψουμε?

    http://www.sportdog.gr/article/14899/ekane-gela-o-paiktes .Ο παίκτης είναι ο Τάκερ που ακούγεται ότι θα φύγει?Πάλι αλλαγές στο ρόστερ?

    Δεν υπάρχουν μαγικά. Μας ταρακούνησε ο Σούμποτιτς ,είπε σε συνέντευξή του ο Χαραλαμπίδης στο contra.gr


    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νικο, ακου να σου πω. Εαν δεν θελει ο Τακερ να μεινει, δεξια στο βαθος ειναι πορτα. Ας φερει προταση και καλο δρομο να εχει. Ανορεχτους, βαριεστημενους και λοιπους σε αυτην την καμπη που φτασαμε δεν θελω. Στα Βαλκανια ακομη κυκλοφορουν μερικοι παικτες με την αφραγκια που εχει πεσει (ιδιως Κροατια). Διωξτον, παρε κανα ψιλο και ειτε ριξε ζαρια, ειτε ριξε στην μαχη φουλ γκαζι τον Χρυσικοπουλο. Φτανει πια, στα λεφτα ολοι επαγγελματιες ειναι, στην αποδοση ομως ολοι ξυνονται.

    Να φυγουν ολοι αμα δεν γουσταρουν. Να παμε να φερουμε παικτη απο την Α2 αν χρειαστει. Τερμα πια τα δημοσιουπαλλιλικια στην ομαδα και οι βαριεστημενοι. Απο εδω και περα τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή