Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Ντρούκερ

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Σαρόν Ντρούκερ ’’τελείωσε’’ από τον Άρη. Λεπτομέρειες αργότερα...

27 σχόλια:

  1. Κουρούνα
    αναλαμβάνει ο Σούμποτιτς την τεχνική ηγεσία του Αρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα ο Κουμπούρας θα έρθει πίσω δηλαδή?
    Δαμιανίδη,ποιο ξεφτέρι coach θα φέρεις στην μέση της χρονιάς και τι θα κάνεις με το θέμα της διετής φυλάκισης με αναστολή?
    Κουρούνα, μάθε και πες μας ...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    θΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Α1 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΤΑ ΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αύριο πάνε Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν Σούμποτιτς και Θανάσης Παπαχατζης και εκτός σοβαρού απροόπτου αναλαμβάνουν την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ντροπή να μην επιτρέπουν σε ένα προπονητή να ολοκληρώσει το έργο του.Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mηδενική αίσθηση fair-play.Εμείς τον Μπάλντγουιν τον διώξαμε νωρίς-νωρίς και όλοι ήξεραν ότι θα τον διώχναμε.Δεν αφήσαμε ελπίδες ότι μπορεί να τον κρατήσουμε μέχρι τέλους.Ακόμη και τον Γκομέζ τον είχαμε διώξει πριν μπει ο Φλεβάρης.Αν είναι να αλλοιώνουμε τα δεδομένα του πρωταθλήματος έτσι,δεν έχει νόημα να παίζουν οι υπόλοιποι.Κουρούνα πάρε θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Γιωργο
    Ρε παλιο..., να διωξεις εσυ τον Μαρκοπουλο και να φερεις τον Ντρουκερ αφου σ' αρεσε τοσο. Αντε μην σε ριξω καταρα, γιατι το κατορθωμα μου ειναι προσφατο (αστοχα τριποντα Βασιλειαδη στην ληξη).

    Εγω παντως εχω ετοιμη προταση: φερτε τον Μαγκωτσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα που θα φύγει κι ο Λάζος...να δω αν ασπρίσει καμιά φτερούγα σου,χαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουρούνα
    ο Λάνγκφορντ διάβασα στο superbasket ότι ήρθε ελλάδα.Παλιότερα είχε ακουστει πως ο παναθηναικος ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Μήπως τρέχει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για να μην ξεχνιομαστε: τι, θα ελεγε και ο Σουπερ 3 την αποψη του? Τζαμπα εχουμε δικο μας ανθρωπο?

    http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/136563-Super-3-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για Λαγκφορντ είχε ακουστεί και για Μαρούσι... Με τι λεφτά βέβαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα προτιμούσα να πάρουμε τώρα απλά τον Λινάρδο ή ακόμα και τον Παπαχατζή...
    Δεν θέλω να έρθει ο Σούμποτιτς
    και δε θέλω καν να ακούω για Γιαννάκη....
    Όχι τόσο για το παρελθόν τους (αλλά μην ακούω για Αρειανούς) αλλά για το μέλλον τους!!!

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Niko 22, eisai mikros gia na krineis to parelthon tou kathenos. Ego pou eida ton Giannaki na paizei me 38 pureto me Saragora imiteliko kupelou kupelouxon (otan to pirame me tin Efes) na bazei 26 pontous k ston time-out na kanei emeto, mporo na sou po istories bgalmenes apo pathos k kardia. K gia ton Piksi, tha dosei kati etso apo tin aura tou autokratora, min ksexname k tin epiki niki me Tofas. To thema den einai to uliko to opoio gia ta fetina dedomena tis A1 einai mia xara, to thema einai na dosei kapoios se autous tous paixtes na katalaboun pou paizoun. Na tous emfusisei to pathos k tin autaparnisi. K gia mena pou megalosa me autokratories k gipeda ektos edras gemata Arianos, to na les oti tha xoume proponiti ton Linardo einai ntropi, opos bebaia itan k o Ntrouker, apla den eimaste omada geitonias, px Peristeri i Marousi gia na kanoume peiramata. Eimaste ARHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/137026-%C2%AB%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%82%C2%BB

    Στο καλο και να μας γραφετε. Αντε, γιατι παρατραβηξε το αστειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστός ο φίλος από πάνω..Και δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά του Σούπερ 3 με τον Σούμποτιτς..Δηλαδή αυτοί τί είναι,η ανώτερη δύναμη που κρινει τα πάντα σωστά και που μόνο αυτοί ξέρουν ποιο είναι το καλό του Άρη?Ξεράδια ξέρουν,δυστυχώς,γτ αν τους ένοιαζε πραγματικά ο Άρης θα καταλάβαιναν ότι ο Σούμποτιτς αυτή τη στιγμή είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ επιλογή για τον Άρη,όντας μία εμβληματική παρουσία της ομάδας..Κι όταν ανακοινώνεις αποχή,στρέφεσαι κατά της ίδιας της ομάδας(που λένε ότι θέλουν το καλό της)κι όχι κατά του Σούμποτιτς..Αλλά στο Ελλαδιστάν είμαστε,φυσικά μου φαίνοντα κάτι τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς στον Άρη η super 3 κυβερνάει και το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ego ksero ena: dioksane ton Gkali apo ton ARH (Mitroudis + Giannakis) k gurise sto Ivanofeio gia to proto mats ARH-PAO k ton ebrizan oloi oi superades. Den mporouse na balei kalathi o THEOS apo tin sugkinisi-apogoiteusi. Hrthe o Giannakis sto Pale me ton Panionio k tou kratousan kremales k pentoxiliara me tin fatsa tou. Gia ton Ioannidi na min sxoliaso. K tora me ton Piksi pali ta idia. Opoios ksexnaei tin istoria tou einai katadikasmenos. Olous tous stulobates tis autokratorias tous dioksame makrua, akoma k tous pio pistous (Gkalis). Me ton Piksi tha ginei nea arxi k pisteuo oti oloi autoi tha trone ta logia tous se ligo. Otan exeis zisei tis magikes stigmes sta '80s opos o Piksi, einai dedomeno oti metafereis tin nootropia tou nikiti-kataktiti (Prousa). Xaireto.
    IAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρούνα πήρα πρωί-πρωί το περιοδικό και δεν χορταίνεσαι περιμένω πως και πως το επόμενο και είναι μόνο Τετάρτη.
    Όσο για τον ΠΙΞΙ τον θεωρώ πλέον από τους συνταξιούχους προπονητές.
    Αυτή την στιγμή ο Άρης θέλει ένα νέο προπονητή, δουλευταρά, φιλόδοξο ώστε και φτηνός να είναι και να έχει την όρεξη να χτίσει παίκτες και ομάδα από την αρχή.
    Ο ΠΙΞΙ και πολλά λεφτά θα θέλει και είναι και λίγο καμένος.
    Αν ο Άρης τον θέλει για να βγάλει την χρονιά έχει καλώς ειδάλλως ψηφίζω δαγκωτό Σφαιρόπουλο.
    Και είμαι και ΠΑΟΚτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητε badanaman,

    Νεος προπονητης, δουλευταρας, φιλοδοξος και φτηνος ισοδυναμει με το 20χρονη, προστυχη, θεογκομενα και παρθενα. Συγγνωμη κιολας αν γινομαι χυδαιος, αλλα αυτην την στιγμη καλυτερη επιλογη απο τον Σουμποτιτς δεν μπορει να γινει. Και το ειδικο βαρος εχει, και εμπειρια εχει και εν πασει περιπτωσει στα χαλια που ειμαστε, ποιος θα εβαζε την κεφαλα του στην κρεμαλα, εχωντας να κανει με ενα απογοητευμενο κοσμο, με ενα προεδρο της καρπαζας, με ενα ΔΣ του &@^%@$ (υπερβολικα υβριστικη λεξη)? Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ.

    Εγω προσωπικα αν ειχα την δυνατοτητα να επιλεξω θα εφερνα τον Μηνα Γκεκο και μακαρι να μην ξαναπαταγε κανενας επαγγελματιας οπαδος Παλε. Φτανει πια ο φασισμος των λιγων.

    Σχετικα με αυτο που λεει ο ΙΑΝ: κανενας πιο αχαριστος απο τον ευεργετηθεντα. Και νομιζουν τα ζωα οτι ξεχναει ο Γκαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Tommygun

    Δεν διαφωνώ μαζί σου για τον Σούμποτιτς αλλά αν είδες το σχόλιό μου, μόνο για να βγάλει την χρονιά.

    Ο Σφαιρόπουλος είναι ακριβός; Νομίζω ότι καλύπτει όλα τα στοιχεία που προανέφερα.

    Ο Γκέκος ή ο Λινάρδος ή ο Παπαχατζής όπως ακούστηκε νωρίτερα από αλλους, δεν τους θεωρώ τόσο ικανούς.

    Μ'αρέσει και ο Μπαρτζώκας αλλά δεν έχει ιδιοσυγκρασία που να ταιριάζει με τον Άρη του "εδώ και τώρα" και των περασμένων μεγαλείων. Νομίζω φέρνει λίγο σε Κατσικάρη.

    Διαφωνώ με εκφράσεις όπως "φασισμός" και "οπαδός". Ο οπαδός είναι τυφλός. Πιστεύω ότι ο σωστός όρος είναι ο φίλαθλος. Που αγαπάει πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα.

    Ο Δαμιανίδης κατά την γνώμη μου είναι αξιόλογος. Με όλα τα λάθη του, παλεύει μόνος. Έχει μία ομάδα με ειδικό βάρος. Την τρέχει όπως μπορεί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλος που να θέλει να πάρει τον Άρη. Οι επιλογές του είναι τραγικές αλλά είναι δικές του και πιστεύω ότι την αγαπάει την ομάδα. Στο κάτω κάτω ο ιδιος είναι ανοιχτός σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον Άρη.
    Όποιος νομίζει ότι μπορε΄΄ι να τα καταφέρει καλύτερα ιδού η Ρόδος, ιδού και το π........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητε badanaman,

    Εχω κουραστει συνεχεια να ακουω για τον Σφαιροπουλο. Για ενα και μοναδικο λογο: οπουδηποτε να μου ελεγες να πηγαινε, θα του ελεγα "μπραβο". Στον Αρη βαζω στοιχημα το δεξι μου ποδι (αυτο δηλαδη που δεν εχει μηνισκο, διπλο διαστρεμακτλ) θα τον καψουν μεσα σε εξι μηνες, και πολυ σου ειπα. Ουτε αυτος, ουτε ο Μπαρτζωκας ειναι (κατα την γνωμη μου παντα) ικανοι να σηκωσουν τετοια πιεση.

    Αν επιμενω για τον Γκεκο, επιμενω γιατι σε μια ομαδα σκορποχωρι οπως η ΑΕΚ, εκατσε, τους εκανε συνολο και τους οδηγησε να παιξουν καλο μπασκετ και κυριως ΜΑΧΗΤΙΚΟ μπασκετ. Δεν αναφερομαι στην φετινη σαιζον που ο Χριστος να κατεβαινε στην γη, δεν θα συμμαζευε αυτο το &^@^%#$ (υπερβολικα υβριστικη λεξη, συμπληρωστε κατα το δοκουν). Ο Λιναρδος και ο Παπαχατζης ειναι να χαμε να λεγαμε, αν φτασαμε ως Αρης να ασχολουμαστε με τετοια ονοματα, ας το κλεισουμε το μαγαζι καλυτερα.

    Αν σε πειραξε η επιλογη των λεξεων μου, να με συμπαθας, αλλα οι του Σουπερ 3 δεν ειναι φιλαθλοι, ειναι οπαδοι. Αν δεν θες να τους πω φασιστες, θα τους πω σταλινικους διοτι αλλο χαρατηρισμο για ανθρωπους που μονιμως θετουν στον καθενα "η μαζι μας η εναντιον μας".

    Για τον Δαμιανιδη ακολουθει επομενο ποστ, το μεσημερι. Την καημερα μου να εχετε ολοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μερικά σχόλια γενικά για το θέμα προπονητή επειδή εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις. Οι έλληνες προπονητές στην πλειοψηφία τους είναι πολύ καλοί και οι περισσότεροι καλύτεροι δι΄φορων τυχάρπαστων ξένων που έρχονται και δουλεύουν ορισμένες φορές στην Ελλάδα. Αλλά πάντοτε θέλουν να δουλεύουν σε ''προστατευμένη ατμόπσφαιρα''. Για πολλά χρόνια hot όνομα ήταν ο Ζευγώλης λόγω Νήαρ Ηστ (η ομάδα της γειτονιάς του) αλλά μακριά από την Καισαριανή ήταν λίγα πράγματα. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Πεδουλάκη. Όποιος προπονητής πέρασε από το Μαρούσι (με εξαίρεση τον Ρούσο που είναι για κλωτσιές και τον σπρώχνει το Σέρβικο λόμπι) είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται. Μαρκόπουλος και Αλεξανδρής ήταν έτοιμοι για συνταξιοδότηση και ο πρώτος έφτιαξε....τρίτη καριέρα κάτι που νομίζω ότι θα γίνει με τον Αλεξανδρή. Σήμερα οι διαφορές μεταξύ των προπονητών σε επίπεδο γνώσεων είναι πολύ μικρές. Οι πληροφορίες και οι γνώσεις είναι κοινές. Μετράνε άλλα πράγματα για να πετύχει ή να αποτύχει κάποιος. Η προσωπικότητα, το προπονητικό ένστικτο, η γνώση της αγοράς των ξένων παικτών και η διάθεση των γύρω γύρω (διοίκηση, φίλαθλοι-οπαδοί, τύπος) να αφήσουν κάποιον να κάνει τη δουλειά του και να κριθεί σε βάθος χρόνου. Φυσικά και έχω πιο σχηματοιποιημένη άποψη για τους προπονητές (και αυτούς που αναφέρθηκαν και άλλους που δεν αναφέρθηκαν) αλλά ποτέ δεν θα γράψω ''κάνει αυτός ή εκείνος''. Για αυτό έγραψα τα πιο πάνω γενικά και υποβοηθητικά στη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν περνάει απαρατήρητη η προσπάθειά σου να διώξεις δια παντός τον Ρούσο από την Ελλάδα για να τον φορτωθούν οι πλάβι.Το σχέδιό σου όμως-μολονότι φιλόδοξο-έχει προδοθεί και θα πέσει στο κενό.Ελπίδα της κλαδικής των πλάβι στην Ελλάδα με Δ.Σ. εμένα και τον Σκουντή θα συνεδριάσει με στόχο να σας πιάσει στον ύπνο.Θα κατεβάσουμε Μποντιρογκα για πρόεδρο της Ομοσπονδίας με στόχο να κλείσει τον Πέσιτς.Αν δεν πετύχει η προσπάθεια και φορτωθεί η αρμάδα πάλι κανέναν Σλάβνιτς θα κηρύξω αποχή από το μπλογκ ή θα επανεφεύρω τον εαυτό μου όπως ο Bowie και θα αρχίσω να δηλώνω '' ποιοι Σέρβοι τώρα,εγώ πάντα με τη Λιέτουβα ήμουν'' και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Αλλά πάντοτε θέλουν να δουλεύουν σε ''προστατευμένη ατμόσφαιρα''. Κοινως they don't have the balls. Και λεω εγω ο κουτος: γιατι δηλαδη να μην φερω καποιον που να εχει παραστασεις απο εξωτερικο/καταστασεις πιεσης και να φερω τον αλλον, που ετσι και φυγει απο τα ορια της γειτονιας του, παιρνει τηλεφωνο την μαμα του, να τον παρει απο το παρκο?

    Κατα τα αλλα λεμε για το ποσο αδικημενοι ειναι οι ελληνες προπονητες, αλλα κανεις δεν λεει οτι περαν του Ζουρου που ρισκαρε, και των Μαρκοπουλου- Αλεξανδρη που εφαγαν τα σκαγια με το κουταλι, μαζι και του Χρηστου Μαγκωτσιου που εκανε θαυματα με τον πετσοκομμενο Αρη εκεινης της χρονιας, οι υπολοιποι περιμεναν την Σταχτοπουτα με την αμαξα να τους παρει και να τους παρει στην Κιντερ η στην Μαδριτη. Ε, λυπαμαι παιδια, αλλα ετσι μην περιμενετε ποτε να μας παρει η μπασκετικη ευρωπη σοβαρα.

    Οσο για τον Δαμιανιδη, εχω πει πολλες φορες οτι με αυτον στο τιμονι εραψα δευτερο αστερι και βγηκα Ευρωλιγκα μετα απο 14 χρονια. Αλλα αν ειναι να τον θυμαμαι σαν τον Ματσον που στην δευτερη θητεια του ακυρωσε ολη την επιτυχημενη πρωτη και με πηγε και 3 σκαλια παρακατω, προτιμω να τον δω να λεει "κουραστηκα και φευγω", παρα να απομυθοποιηθει τελειως και να τον παρουν με τα αυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. tommygun
    Εξωτερικό και καταστάσεις πίεσης; Λάθος το έχεις πάρει αδελφέ...Στο εξωτερικό οι προπονητές πληρώνονται στην ώρα τους (εδώ δεν πληρώνονταν και τις καλες μέρες στην ώρα τους), δουλεύουν χωρίς πίεση (πλην εξαιρέσεων), άντε στη χειρότερη να πέσουν σε κανένα παλαβό πρόεδρο όπως ο Ζούρος στη Ζαλγκίρις. Εδώ οι παλαβοί και άσχετοι πρόεδροι είναι κανόνας. Για πήγαινε ρώτα τους έλληνες που δούλεψαν στην Κύπρο που κακώς θεωρείται ακόμη το πρωτάθλημα της ’’τριτοκοσμικό’’ πόσο καλά περνάνε... Μπάτζετ του εκατομμυρίου, ιδιόκτητα γήπεδα και καλοί ξένοι. Λέω για την Κύπρο που μοιάζει λίγο με τη δική μας λογική. Οι έλληνες προπονητές είναι από τη φύση τους ανασφαλείς, κατάλοιπα από την εποχή του ακατανόμαστου πρώην υπουργού που ήταν πρώτος στο χωριό και πήγαινε στα φάιναλ φορ όπου δεν μπορούσε να ελέγξει τίποτε, μίλαγε αγγλικά επιπέδου ''you no foul'' και ’’what is that'' και μάζευε πατσαβούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν οι ελληνες ειναι ανασφαλεις, να καθισουν να κανουν ασκησεις θαρρους, οπως εκανε ο Λαζοπουλος στον Μητσο του. Εκτος απο την Ισπανια, οπου και εκει βγαινουν κατι μανιταρια ωρες-ωρες και την Γερμανια, στην Ιταλια μολις περσυ εφυγε απατη η Ναπολι, στην Κροατια η Τσιμπονα δεν εχει φραγκο, στην Σερβια ο Ερυθρος Αστερας εχει φαει μαζεμενες σφαλιαρες και οι "Νταλιε" εχουν γινει τουρμπο, στην Γαλλια η Ορτεζ χαροπαλευει.

    Εγω να ρωτησω τους προπονητες στην Κυπρο: περνανε καλα, αλλα γουσταρουν που βρισκονται σ' αυτες τις ομαδες η θα προτιμουσαν καποια αλλη μεγαλυτερου βεληνεκους, εστω και με καποια προβληματα (καποια, οχι να ειναι ρημαδιο η ομαδα?)

    Κι αλλη φορα εχω πει: κακως ο Αρης δεν ψαχτηκε να κλεισει Σακοτα. Θα ελεγα μετα αν και εφοσον ψαχνοταν κανενας για Ελληνα προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή