Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μπουρουσιάδα

Οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση Μπουρούση και τον μηνιαίο αποκλεισμό του με αποκλειστική απόφαση Ίβκοβιτς είναι οι εξής:
- Δεν έγινε κάποιο επεισόδιο ή κάτι πολύ χοντρό αλλά όπως κυκλοφορεί στους κύκλους της ομάδας ο Μπουρούσης ’’κάτι είπε’’ στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια αλλά και στην πτήση τσάρτερ της αποστολής. Τυπική συμπεριφορά Μπουρούση δηλαδή για όσους γνωρίζουν τι γίνεται στην ομάδα. Να σημειώσω ότι είναι γνωστό σε όσους ακολουθούν τις αποστολές του Ολυμπιακού ότι ο Μπουρούσης στις πτήσεις τσάρτερ δεν κάθεται στις μπροστινές θέσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά είναι περίπου παράδοση να κάθεται στην τελευταία! Δεν ξέρω αν έγινε το ίδιο και αυτή τη φορά αλλά το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό.
- Είναι επίσης γνωστό ότι ο Μπουρούσης δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και λέει αυτά που πιστεύει. Στην Ισπανία αν δεν κάνω λάθος ο χρόνος συμμετοχής του ήταν μικρότερος των είκοσι λεπτών (γύρω στα 16 λεπτά).
- Οι ιατρικές αιτιάσεις που αναφέρονται στην αανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι αβάσιμες. Ο Μπουρούσης παίζει από την αρχή της σεζόν με πρόβλημα στο χέρι και οι δείκτες των εξετάσεων του δεν είναι χειρότεροι από άλλων παικτών. Κοινοποιούνται δημόσια ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα προσφυγής ή κάποιας άλλης αντίδρασης από τον παίκτη για αδικαιολόγητη τιμωρία κλπ. επειδή όπως μαθαίνω υπάρχει και οικονομική τιμωρία και ο Μπουρούσης δεν θα πληρωθεί τον ένα μήνα του...τραυματισμού του.
- Για το θέμα πέρα από τον Ιβκοβιτς και τον Αγγέλου δεν ήταν ενημερωμένος κανείς άλλος που κινείται γύρω από την ομάδα. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μόλις ενημερώθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο ίδιος ο παίκτης δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση, την οποία σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες μου είχε συντάξει ο συνεργάτης του Ιβκοβιτς και όχι το γραφείο τύπου της ομάδας το οποία απλά την επεξεργάστηκε και τη μοίρασε -χωρίς σχόλια- στους δημοσιογράφους.

40 σχόλια:

  1. giafto se agapame...:DD i timwria einai poli afstiri an den ton exoun proeidopoiisei.... maresoun oi proponites pou pairnoun tetoies apofaseis kai den tous noiazei ti programma exoun mprosta tous k poso kalos einai o paixtis p kanei to paraptwma.. vlepe zots kai ntounta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ σας αγαπάω για αυτό ετοιμάζω στο περιοδικό σπέσιαλ αφιέρωμα για το μεθεπόμενο τεύχος.. Μπουρουσιάδα. Ιβκοβιτς, Γιαννάκης και τα μυαλά στα κάγκελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκιά του Ντούτα που τιμώρησε τον Μπουρούση για την συμπεριφορά του και το στυλάκι του αλλά δεν βλέπω να παίρνει το ίδιο δραστικά μέτρα και για άλλους παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς. Επίσης με αυτά που διαβάζω διαπιστώνω πως αν ο Μπουρούσης δεν συμμαζευτεί το καλοκαίρι θα κουνήσει μαντήλι. Και είναι λογικό αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά και ειδικά αν ο ολυμπιακός πάρει και τον Κρίσιτς. Φαντάζεστε αυτούς τους δύο στην ίδια ομάδα;Πάντως αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι αυτό που έγραψες ότι ο Μπουρούσης δεν κάθεται με την υπόλοιπη ομάδα στο αεροπλάνο αλλά μόνος ειδικά φέτος που στην ομάδα είναι και ο Σπανούλης που είναι κολλητάρια.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αλλοπρόσαλλη (γεμάτη εκπλήξεις) και χαμηλού επιπέδου είναι η φετινή Α1;Και σε αυτή την Α1 ο ΆΡΗΣ μας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει...Και η κατηφόρα αυτή δεν έχει τελειωμό εδώ και 3 έτη (από την τελευταία χρονιά του Ματσόν έως σήμερα)...

    Τώρα, για τον Μπουρούση, ελπίζω οι τακτικές του Ντούντα να πιάσουν τόπο ,γιατί σαν παίκτης έχει μείνει στάσιμος εδώ και καιρό και είναι κρίμα για τον ίδιο αλλά και για την Εθνική ...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή
    για να μη γίνει παρεξήγηση επειδή τα πράγματα είναι...παράξενα και οι εποχές πονηρές. Εγραψα ότι αυτό αφορά τις πτήσεις τσάρτερ και όχι τις πτήσεις της γραμμής όπου κάθεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και αυτό γίνεται χρόνια δεν είναι σημερινή πρακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διπλό Ηρακλή μέσα στη Ρόδο με έναν Κολοσσό να πέφτει ακόμα παραπάνω και άνετη νίκη του Πεδουλάκη επί του Σούμποτιτς... Και τώρα ο Πανελλήνιος προηγείται με 20 επί του Ικάρου.

    Ποια η γνώμη σου για την αγωνιστική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κολοσσός άρχισε να δείχνει τα προβλήματα του. Αυτά που έγραψα προ διμήνου ότι υπάρχουν με την αποχώρηση (ουσιαστικά) του προέδρου του λόγω οικονομικών προβλημάτων και τα γενικότερα ζόρια. οι παίκτες του έκαναν μέχρι και αποχή, λογικό να μην έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι. Ο Ηρακλής έφτασε αυθημερόν στη Ρόδο και μπήκε στο ματς με άγνοια κινδύνου.
    Τη νίκη του Περιστερίου την περίμενα... Ερχεται και τρίτη συντριβή του Αρη την Τρίτη. υπόθεση δική μου: Θα προλάβει να εμφανιστεί στο άδειο Αλεξάνδρειο ο Σούμποτιτς; Ο Πανελλήνιος έστρωσε σιγά σιγά και ο Ικαρος έχει φτάσει περίπου στο ταβάνι του. Και αυτό λογικό μου φαίνεται ως αποτέλεσμα. Ο Πανελλήνιος δεν είχε κάνει καν προετοιμασία και μάζευε μέχρι πριν λίγες μέρες παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που έγραψες μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενο.Τι το διαφορετικό έχουν οι πτήσεις τσάρτερ από τις πτήσεις της γραμμής για τον Μπουρούση και τις πρώτες κάθεται μόνος ενώ στις άλλες κάθεται με την ομάδα.Αυτό που συμπαιρένω από αυτή τη συμπεριφορά είναι ότι στις πτήσεις τσάρτερ που είναι μόνο για τα μέλη της ομάδας και τους δημοσιογράφους αυτός επιλέγει να απομονώνεται από την ομάδα ενώ στις απλές επειδή υπάρχουν και επιβάτες που ταξιδεύουν κάθεται με την ομάδα υποχρεωτικά γιατί δεν θέλει να συνταξιδεύει με αγνώστους και τον ενοχλούν. Μπορεί να κάνω λάθος εκτίμηση αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω 3 ενστανσεις-ερωτηματα σε αυτα που γραφεις.1)Δεν καταλαβα αν η τιμωρια του Μπουρουση εχει να κανει με αγωνιστικα η εξωαγωνιστικα θεματα.Ειναι επειδη μιλαει η επειδη δεν ακουει τις οδηγιες και τους γραφει στα φρυδια του?
    2)Ενας μηνας εξω δλδ χανει το τοπ-8 και παιζουμε με μονο ψηλο το Νεστεροβιτς?Ειμαστε σοβαροι?
    3)Κυριακη συμφωνω πως πρεπει να αρχισουν να πεφτουν τιμωριες αλλα οχι μονο στα ελληνακια.Στον Μιλος π.χ η στον Κεσελ τιποτα?Αμφοτεροι εχουν δωσει αφορμες ειδικα ο Μιλος.
    Και εγω νομιζω πως ο Μπουρουσης πρεπει να φυγει μονο αν αντικατασταθει απο Ελληνα ψηλο(Κουφος)...εξαλλου δεν εχουμε δα και τοσους Ελληνες στο ροστερ για να διωχνουμε ελαφρα την καρδια εναν Ελληνα διεθνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ γιατι νομιζω οτι ο Μπουρουσακα δεν θα ξαναπαίξει στην Εθνικη ομαδα???
    Θεωρω πιο πιθανο να επιστρεψει ο Παπαλουκας παρα να εμφανιστει ο Μπουρουσης.
    Ειδικα αν παραμεινει παικτης του Ολυμπιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις πτήσεις τσάρτερ ο καθένας κάθεται όπου θέλει. Απλό είναι...
    Η τιμωρία είναι ξεκάθαρα για εξωαγωνιστικούς λόγους.
    Ο Κέσελ είχε τιμωρηθεί. Επειδή κάτι είπε στο Μπάμπεργκ έμεινε έξω από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Επίσημα τότε ο Ολυμπιακός διέψευσε αυτό που έγραψα και χρέωσε την τιμωρία του σε αργοπορημένη άφιξη σε μια προπόνηση.
    Να αντικατασταθεί ο μπουρούσης από τον Κουφό; Κουφό μου φαίνεται και μόνο ως ιδέα!
    Για την εθνική το ακούω για πρώτη φορά και έχω παντελή άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ξαναγράφω για να μη γίνει παρανόηση. Ο Μπουρούσης δεν τιμωρήθηκε γιατί κάθισε...πίσω στο αεροπλάνο. Απλά εκεί αισθάνεται άνετα. Επί Γιαννάκη αν θυμάμαι καλά είχε φάει 5 χιλιάρικα πρόστιμο γιατί κάτι είπε από το βάθος του αεροπλάνου και ακούστηκε... Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές αυτή τη φορά κάτι είπε στα αποδυτήρια στη Βαλένθια αλλά νομίζω ότι ο Ντούντα του τα είχε μαζεμένα! Οτι και αν έγινε ήταν η αφορμή και όχι η αιτία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ρωτήσω κάτι.Δηλαδή ο Μπουρούσης τώρα που για 30 μέρες είναι σε υποχρεωτική άδεια δεν θα προπονείται με την ομάδα αλλά θα προπονείται μόνος του ή δεν θα προπονείται καθόλου;Λογικό και επόμενο δεν είναι να βγει εκτός ρυθμού αφού δεν θα προπονείται και δεν θα αγωνίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα, κατσε να χασει το κυπελλο απο τον ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ, να στραβωσει και η πρωτη θεση μεσα στην Πολη και θα σας πω εγω που θα παν τα προστιμα και οι μαγκιες και οι ντεμεκ πειθαρχιες. Αλλα σ' αυτην την ζωη τα χαμηλα γαιδουρια καβαλαμε, γιατι τα αλογα κλωτσανε.

    Οχι βεβαια οτι ο Μπουρουσης ειναι αμοιρος ευθυνων γιατι και αυτος το εριξε στο κοκο και στο μπουκαλι και μετα το τελευταιο συμβολαιο ο μηνας εχει εννια. Αλλα τοσο προκλητικος τουλαχιστον δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tommygun i peitharxia einai panw apola.. etsi einai... i epilegeis na eisai @@ proponitis i proponitis me @@.. i tha pareis tis koupes kai tha se sevontai i tha eisai ena proponitaki... na to parei pisw twra dn yparxei periptwsi.. proswpika an to kanei tha pesei poli sta matia mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κουρουνα πιστευεις οτι ο ιβκοβιτς θα αφησει τον μπουρουση εκτος αγωνων για ενα μηνα απο την στιγμη που ερχονται 2 μεγαλα , κατα την γνωμη μου ματς , με φενερ για ευρωλιγκα και παναθηναικο για τελικο κυπελου?
    βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημητρη μου,

    Η πειθαρχια εχει νοημα οταν εφαρμοζεται σε ολα τα μελη μιας ομαδας, με τον ιδιο τροπο, χωρις εξαιρεσεις. Ετσι κερδιζεις σε σεβασμο.
    Αλλιως ονομαζεται επιλεκτικη μεταχειριση και ωθεις τον αλλον να σε γραψει στα @@ του, κανωντας τα απολυτως τυπικα, ενω ταυτοχρονα δημιουργει εντασεις στην ομαδα.

    Ο Ομπραντοβιτς περσυ δεν ειχε κανενα προβλημα να κοψει τον Γιασικεβιτσιους απο το ροστερ της Α1 και να βαλει τον Σερμαντινι, επειδη το επαιξε παλαβη. Δεν τα εβαλε με τον Καλαθη, που ειναι ο πεμπτος τροχος της αμαξης. Για αυτο και οι παικτες του σκιζονται καθε φορα, γιατι ξερουν οτι ειναι ακριβοδικαιος.

    Δεν διαφωνω οτι ο Μπουρουσης ενιοτε κατανταει εκνευριστικος, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Δηλαδη τον Τεοντοσιτς τι επρεπε να τον κανει? Η τον Κεσελι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από τη στιγμή που η επίσημη δικαιολογία που επικαλέσθηκε και μετά το ματς με το Μαρούσι ο Ιβκοβιτς είναι ότι ο παίκτης κόπηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω τραυματισμού μπορεί ανα πάσα στιγμή να....βελτιωθεί η κατάστασή του. Το θεωρώ απίθανο αλλά δεν μπορώ να μην το εκλάβω και ως ένα δεδομένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tommy
    Μια μικρή πληροφορία FYI αν και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει. Ο Γιασικεβτίσιους δεν κόπηκε για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί τον έπιασαν λιώμα ξημερώματα στη Villa Mercedes. Παρέα του ήταν ο Κλέιζα (και ένας ακόμη άνθρωπος, όχι παίκτης του Ολυμπιακού). Ο Κλέιζα πήγε απευθείας στο αεροδρόμιο για να πετάξει με τον Ολυμπιακό στο Παρίσι για το ματς με την Ορλεάνη χωρίς κανείς να του πει τίποτα. Μάλιστα στην επιστροφή ήταν αυτός που έμαθε πρώτος για το κόψιμα του Σάρας και ενημέρωσε όλους τους υπόλοιπους πριν καν βγάλει ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός.
    Στα υπόλοιπα περί μεταχείρισης κλπ αναφέρθηκα σε πρόσφατο τεύχος και είχα γίνει προφήτης, όπως μου θύμισαν ότι κάποιον θα φάει ο Ντούντα για παραδειγματισμό. Η αλήθεια είναι ότι αυτός που μου έδωσε την πολύ σωστή όπως αποδείχθηκε πληροφορία μου είχε ψιθυρίσει ένα όνομα που δεν ήταν ούτε το Τεόντοσιτς, ούτε του Μπουρούση, ούτε του ήδη τιμωρημένου Κέσελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. tommygun exeis dikio apla oloi kseroume oti o kathe proponitis oso dikaios k antikeimenikos kai na thelei na einai exeis enan paixti adinamia... o obradovic exei ton diamantidi ton opoio kai simpathw kai ektimw apeira alla polles fores vlepw ton obradovic oti kai na kanei na leei mpravo mitso... i se paixnidia ta to proxthesino me tin caja na ton afinei na soutarei kai na ta spaei pou gia emena opoios kai na einai ekei tou vazeis xeri i na leei seoli tin omada prostatefste to mitso pou mou akougetai poli parakseno gia tou ipoloipous epaggelmaties pou exoun kai aftoi egwismo... etsi exw tin aisthisi oti exei o ivkovic ton teodosic.. einai parakseni pasta paixti... o opoios i tha sou parei paixnidia i tha se katastrepsei... egw proswpika den tha ton ithela stin omada mou an imoun proponitis alla afta einai gousta k adinamies... aurio prwti mera sxoli kai skeftomai an aksizei na ksenixtisw gia to allstar game :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ dimitris
    na mhn 3enyxtiseis, k egw to kanw ka8e xrono edw kai mia dekaetia sxedon alla fetos den me vlepw.. edw kai 2 xronia den a3izei kai toso polu.. mou fainetai san na variountai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουρούνα
    ο παίκτης που αναφέρεις πως σου είχαν ψιθυρίσει ότι θα τιμωρηθεί είναι ο Παπαλουκάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα
    το θέμα που θα θίξω είναι κάπως άκαιρο, μη γράψω εντελώς άκαιρο αλλά πιστεύω πως όλο και κάτι θα γνωρίζεις όλο και κάτι θα σου έχουν ψιθυρίσει. Άλλωστε τι κουρούνα είσαι. Το καλοκαίρι πλησιάζει ο Ομπράντοβιτς και το επιτελείο σίγουρα θα έχουν αποφασίσει ποιοι παίκτες θα αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες. Βλέποντας λοιπόν το ρόστερ της ομάδας και την απόδοση κάποιων παικτών οι πρώτοι οι υποψήφιοι είναι ο καλάθης και ο τέπιτς. Για τον πρώτο έχω την εντύπωση ότι θα μείνει στην ομάδα για τον δεύτερο πολύ αμφιβάλω γιατί και λογικά να το πάρουμε το καλοκαίρι ο ομπράντοβιτς θα κοιτάξει να κλείσει κανένα καλό γκάρντ. Επίσης είχες γράψει ότι μάλλον ο πατ καλάθης θα είναι συμπαίκτης με τον νικ του χρόνου στον παναθηναικό. Η ομάδα θα γεμίσει απο φοργουορντ αλλά δεν νομίζω να φύγει κάποιος άλλος από τους υπάρχοντες παίκτες εκτός από τους προαναφερόμενους. Επίσης θέλω να κάνω και μία πρόβλεψη για την ομάδα του Ολυμπιακού και να μου πεις αν συμφωνείς.Πιστεύω ότι από του χρόνου παρελθόν θα αποτελούν ο Μπουρούσης, ο Παπαλουκάς, ο Νίλσεν και ο Γκόρντον.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουρουνα, αν θυμαμαι καλα, επειδη ειχα αγορασει το συγκεκριμενο τευχος ελεγες οτι ο Ομπραντοβιτς τον ειχε κοψει, επειδη ρωτησε ευθεως ποιος ξενυχτησε χτες, ο Σαρουνας το επαιξε κουκουρουκου -μαου μαου και εφαγε περισσοτερη ναφθαλινη απο τον Ητα Βητα. Το θεμα ηταν και αγωνιστικο, επειδη ο Λιθουανος το ειχε ριξει στην μπιριμπα, ηρθε και η σουρα στο κλαμπ και αντιο Γλαρεντσα. Στον Κλειζα βρε ανθρωπε ποιος θα ελεγε τιποτα? Ο Τομιτς, που οταν μεγαλωσει θελει να γινει Ελληνιαδης, η η Αυτου Μπαναοτης που επαιζε συστημα "ντου και τρικυμια" ολη την σαιζον? Ας ειμεθα σοβαροι.

    Εγω ξερω ποιος θα την πληρωσει. Ο Πελεκανος, που μεχρι στιγμης δεν εχει δικαιωσει τις προσδοκιες. Αχαχχουχα, τι ειπα παλι η ατιμη (και ειμαι και κρυωμενη?).

    Δημητρη, και μενα μου ακουστηκε καπως αυτη η δηλωση του Ομπραντοβιτς, αλλα ο μπαγλαμας ο Σερβος με τετοια τυχη που εχει, παει σε ταβερνα, ξεχνα το πορτοφολι και βρισκει ενα στο τραπεζι που θα κατσει, που εχει μεσα μαυρη πιστωτικη καρτα. Ε, δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυριακη οσον αφορα τον Παναθηναικο δεν νομιζω να φευγει ο τεπιτς.Τα παει πολυ καλυτερα απο τον καλαθη και ειναι και σερβος διεθνης και ο Ζελικο οπως και να το κανουμε ειναι πατριωτακι.Ο Καλαθης απο την αλλη ειναι απογοητευση αλλα ειναι Ελληνας και ισως αυτο να τον σωσει για μια ακομα ευκαρια του χρονου.Δεν σε ειδα να μιλας ομως για Τσαρτσαρη και Μπατιστ.Αμφοτεροι δειχνουν σημαδια παρακμης οποτε δεν ειναι απιθανο ενας εξ αυτων να φευγει το καλοκαιρι.Για μας για Μπουρουση εκτιμηση μου ειναι πως θα φυγει μονο αν ερθει ο Κουφος.Νιλσεν Γκορντον ειναι σιγουροι αυτο ελειπε να μεινουν και 2η χρονια τα κωλοπαλτα.Ο Παπαλουκας ηρθε για να τελειωσει στον Ολυμπιακο οποτε θα φυγει οταν θελησει να σταματησει το μπασκετ.ΥΓ:Πως τα πηγες στην εξεταστικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Rodia
    σωστά αυτά που γράφεις για τέπιτς και καλάθη και εν μέρει συμφωνώ αλλά(πάντα υπάρχει ένα αλλά) δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Στο παρελθόν την έχουμε πατήσει με παίκτες που τους φερθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο και μετά μας πούλησαν(Λάκοβιτς και κάποιος δικός πλέον παίκτης) . Ασχέτως πάντως το καλοκαίρι πρέπει να βρούμε ένα καλό γκάρντ γιατί και ο Διαμαντίδης μεγαλώνει. Όσον αφορά για μπατίστ και τσαρτσαρή αν και όπως γράφεις δείχνουν σημάδια παρακμής εντούτοις είναι πολύτιμοι. Και εντάξει πιο πάνω μπορεί να έγραψα ότι δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά δεν γίνεται να μην σεβόμαστε παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα και θέλουν να τερματίσουν την καριέρα τους στην ομάδα.Δεν σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν. Μπορεί ας πούμε να γίνει ότι έγινε με τον Αλβέρτη.Όσον αφορά εσάς ο Μπουρούσης θα φύγει επειδή θα έρθει ο Κρίσιτς(αν έρθει) και που τον θυμήθηκες τον Κουφό εδώ τον ξέχασε(ξέγραψε) ο Βασιλακόπουλος.Τώρα για τον Παπαλουκά: Ναι ο Παπαλουκάς θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αλλά τους Άγγελόπουλους τους ρώτησε; Φέτος λήγει το πανάκριβο και βαρύ συμβόλαιο του και δεν νομίζω να του προσφέρουν συμβόλαιο πάνω άπο ένα εκ. και πολλά λέω. Από ότι είχα διαβάσει κάπου οι Άγγελόπουλοι ήταν δυσαρεστημένοι μαζί του γιατί αρνήθηκε μείωση στο συμβόλαιο του.
    Με την εξεταστική καλά τα πήγα, μόνο μία καθηγήτρια με εκνεύρισε επειδή δεν μου επέτρεψε να εξεταστώ στην προφορική εξέταση του μαθήματος της.Να κάθεσαι σχεδό δύο εβδομάδες να διαβάζεις το μάθημα και να μην σου επιτρέπουν να εξεταστείς. Άσε όσο το θυμάμαι εκνευρίζομαι περισσότερο.
    ΥΓ:Κανένα σχόλιο για όλα αυτά που γίνονται μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού ντέρμπυ που επηρεάζουν το μπάσκετ έμμεσα αλλά κυρίως άμεσα αφού πλησιάζει και ο τελικός του κυπέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι να σου πω βρε Κυριακη μου γνωστα και χιλιοειπωμενα ειναι ολα.Παντως ο Μαρινακης απογοητευση απλα.Ασε που εχω βασιμες υποψιες πως ο ιδιος τα ειχε οργανωσει ολα.Το θεμα ειναι πως επηρεαζεται και το μπασκετ με τις ποδοσφαιρομαλακιες και μαλλον θα αναβληθει ο τελικος επειδη φοβουνται επεισοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. A by the way γιατι δεν φτιαχνεις και συ ενα προφιλ να μν γραφεις ως ανωνυμη?Δεν εχεις βαρεθει να βαζεις υπογραφη στο τελος των κειμενων σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω εχω ενα σχολιο. Φανταζεστε να γινει ο τελικος στην Συρο οπως σκεφτεται η ΕΟΚ? Εκει να δεις γελιο που θα πεσει.. Η επιτομη της τραγικοτητας. Στα σοβαρα τωρα, εχοντας γκρινιαξει αρκετες φορες -και μεσα απο αυτο το μπλογκ- για την διαιατησια κατα της ομαδας μου στο μπασκετ, δεν μπορω παρα να δωσω δικιο σε οσους αντεδρασαν με τα αισχη που εγιναν στο ντερμπι του ποδοσφαιρου, διαιτητικα και μη. Τριτοκοσμικες καταστασεις, ο ΠΑΟ φυσικα και αξιζε τη νικη, αλλα για να λεμε και την μαυρη αληθεια οχι επειδη επαιξε καλυτερα, επειδη απλουστατα αυτο που ειδα δεν μου θυμισε ποδοσφαιρο. Ενα παραπονο εχω μονο, που μολις το ακουσα δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω η να γελασω. Αυτος ο Παυλος, που δηλωσε οτι απο την στιγμη που δεν μετρησε το γκολ και η ομαδα του αδικηθηκε επρεπε να αποχωρησει αμεσα απο το γηπεδο, ουτε καν τα προσχηματα δεν προσπαθει να τηρησει? Οταν στο μπασκετ οι αδικιες συμβαινουν x10 αλλα υπερ της ομαδας του και καθεται γελαστος γελαστος και πανηγυριζει, το αισθημα δικαιου που τον επνιξε το βαζει για υπνο? anyway, το μπλογκ ειναι μπασκετικο και η διαιτητολογια δεν ειναι καλη. Ποιος Κριστιτς ρε παιδια? Απο ποτε ερχεται αυτος στον ολυμπιακο και δεν εχω καταλαβει τιποτα? Μεταξυ μας τωρα, δεν βλεπω να φευγει και τοσο ευκολα ο Μπουρουσης. Με τα κιλα που εχει παρει τελευταια το NBA παει περιπατο, και απο Ευρωπη ααααν βρεθει καμια ρεαλ και πληρωσει. Αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. pano ase tis adikies giati tha milame mexri methavrio :PP k exw pei oti allo einai n eisai se ena athlima i kaliteri omada stin evrwpi k na pareis ena sfirigma kai allo na eisai omadoula k na se sprwxnoun sto prwtathlima sou oi pantes.. as ta afisoume afta... paidia gia kalathi simfwnw ton evlepa sto ncaa kai itan apisteftos dn kserw ti ftaiei k den exei apodosi isws den kollaei me ton obradovic i tou epesan varia ola afta p eprepe na mathei mazi :P o tepic maresei para poli.. ton thewrw oloklirwmeno paixti pou tou leipei ligo to nevro kai i aftopepoithisi .. gia ton batiste simfwnw oti einai pesmenos alla paramenei aksia.. gia ton tsartsari diafwnw katheta fetos maresei para poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Δημητρης
    απο μπαλα δεν σκαμπαζω, ουτε με ενδιαφερει να ασχοληθω, αλλα απο οτι εχω ακουσει ο ολυμπιακος για τα εγχωρια δεδομενα τουλαχιστον δεν θεωρειται ομαδουλα. Συμφωνω με αυτο που ειπες για το σφυριγμα. Οταν τα σφυριγματα ειναι οχι ενα αλλα καμια πενηνταρια καθε χρονο τι γινεται? χεχεχε σταματαω γιατι οπως ειπες δεν βγαινουμε πουθενα. Πιστευω οτι αν δεν φυγουν, Καλαθης και Τεπιτς, του χρονου θα εχουν την τελευταια τους ευκαιρια σε υψηλο επιπεδο. Η γνωμη μου ειναι οτι ο Καλαθης δεν μπορεσε καθολου να προσαρμοστει λογω της τεραστιας διαφορας δυναμης που υπαρχει στο επαγγελματικο επιπεδο, αν προσεξεις θα δεις παρα πολλους παιχτες που παιζουν απο κολλεγιακο να το τονιζουν. Τον Τσαρτσαρη δεν τον πολυπαω, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι σταθερη αξια, και για Μπατιστ ουτε κουβεντα, για εμενα με διαφορα ο πολυτιμοτερος του ΠΑΟ ολα αυτα τα χρονια. Αν φυγει η ομαδα θα πεσει τουλαχιστον ενα επιπεδο, και θα ειναι και πολυ δυσκολο να βρεθει αξιος αντικαταστατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος
    Αν ήθελα να γράψω το όνομα του παίκτη θα το έγραφα.
    Για τις μεταγραφές
    Πολύ νωρίς ακόμη. Λογικά τα περισσότερα που γράδτηκαν αλλά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παίξουν άλλες έξι φορές σε τελικούς και η συνολική πορεία στην Ευρωλίγκα (όπου by the way δύσκολα θα πάνε και οι δύο στη Βαρκελώνη, για να μη πω ότι δεν θα πάει κανείς τους) θα κρίνει πολλά.
    Για τον τελικό
    Πάγια άποψή μου είναι ότι οι αγώνες πρέπει να γίνονται κανονικά εκεί που είναι να γίνουν και με κανονικό κόσμο στις εξέδρες. Κόσμο που να πληρώνει εισιτήριο για να δει μπάσκετ. Εδώ πάμε στα άκρα. Η χουλιγκάνια ή μαθητές! Φτάσαμε στο σημείο πολιτεία και ομοσπονδία να δηλώνουν επίσημα ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Επόμενο βήμα: Τελικός στο Βόρειο Πόλο με εσκιμώους και τάρανδους... Για τα ποδοσφαιρικά μισοσυμφωνώ επειδή κυρίως οι οργανωμένοι είναι συγκοινωνούντα δοχεία και δεν βλέπουν άθλημα αλλά αντίπαλο. Αν και εδώ που τα λέμε στα επεισόδια του Καραισκάκη και τα ρεπορτάζ που είδα μετά οι γνωστοί οργανωμένοι έτρεχαν ότι να κτυπήσουν αλλά να σώσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού! Οπότε το όλο θέμα δεν είναι τόσο απλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κουρούνα για αυτό που γράφεις σχετικά με την πρόκριση στο final-4 της βαρκελώνης ή να το εκφράσω καλύτερα της μη πρόκρισης και των δύο ή τουλάχιστον του ενός είχα διαβάσει και στη στήλη του Σωτήρη Βετάκη the shot. Συγκεκριμένα είχε γράψει ότι οι τέσσερεις θέσεις είναι κλεισμένες και ότι θα προκριθούν δύο ισπανικές ομάδες, μία τουρκική(τη φενέρ μάλλον εννοούσε) και μία ελληνική. Συμφωνείς λοιπόν και εσύ με αυτή την πληροφορία που έγραψε ο Βετάκης;
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διάβασα κάτι καλό στο περιοδικό E της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και πιστεύω πως αξίζει να το διαβάσετε και εσείς."Galileo Great mind, Einstein Genius mind, Newton Extraordinary mind, Bill Gates Brilliant mind, Papandreou NEVER MIND
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κυριακή
    Δεν βασίζομαι σε κάποια πληροφορία αλλά σε ότι βλέπω. Και αυτό που βλέπω και από τις δύο ομάδες απλά δεν μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επειδή διαβάζω και εγώ τον Βετάκη, δεν μου φάνηκε να ήταν πληροφορία αλλά εκτίμηση. Πρόβλεψη έκανε και επειδή τη θεωρεί σίγουρη, που λένε όσοι παίζουν στοίχημα, είπε πως ειναι "κλεισμένες" οι θέσεις από δύο ισπανικές (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ,) μια τουρκική (Φενέρ) και μια ελληνική (προφανώς ΠΑΟ θα εννοούσε στο The Shot)

    Σωτήρης από τα... παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τώρα αυτό το σενάριο δεν βγαίνει. Αν μπει στους οκτώ ηΦενέρ για να πάει Βαρκελώνη πρέπει να αποκλείσει τη Ρεάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σωστά! Το "χάλασε" το διπλό του Ολυμπιακού και μπορεί να το αποχαλάσει ο Παναθηναϊκός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμε
    πιο πιθανό είναι να κερδίσει η φενέρ τη ρεάλ με μειονέκτημα έδρας παρά ο παναθηναικός με μειονέκτημα τη μπάρτσα και όχι μόνο γιατί δεν παίζει καλά άλλωστε σχεδόν πάντα τέτοια εποχή ο παναθηναικός είναι ντεφορμέ(πέρσυ τέτοια εποχή με σπανούλη πέκοβιτς και σάρας είχε κουνήσει μαντίλη από την πρώτη αγωνιστική) αλλά και επειδή η μπάρτσα θα έχει μία έξτρα βοήθεια από τους διαιτητές αν πάει ο παναθηναικός να κάνει καμιά ζημιά.Πάντως ο παναθηναικός χειρότερα δεν νομίζω να παίξει τώρα αν θα προβάλει αντίσταση στη μπάρτσα θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμε2:
    Κάτσε να "ζευγαρώσει" πρώτα με την Μπαρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή