Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Θαυμάστε τον!

Ο ΠΣΑΚ έσπευσε να διαγράψει πριν από μερικούς μήνες τον Κώστα Πασχάλη για ένα κτύπημα στον Βασιλόπουλο. Τότε πρόεδρος ήταν ο γνωστός δημαγωγός Λάζαρος Παπαδόπουλος... Και προσπαθούσε να φτιάξει σε βάρος όλων το ίματζ του αφού πίστευε (ο αφελης) ότι θα αναρριχηθεί στα ύπατα αξιώματα του ελληνικού μπάσκετ. Με δύο καταστροφικές και άκαιρες απεργίες, τη δεύτερη να απαξιώνεται από το σύνολο των μπασκετμπολιστών (πλην ορισμένων φίλων του) κατάφερε να πάρει στο λαιμό του το ήδη απαξιωμένο πρωτάθλημα. Εσχάτως, επειδή άλλοι πάσχουν από μανία καταδίωξης και άλλοι από συνδιακλιστική μανία ταλαιπώρησε τον ΠΑΟΚ με....κυλιόμενες απεργίες. Στο ντέρμπι με τον Άρη έδειξε τη συναδελφικότητά του και το αληθινό πρόσωπο του συνδικαλιστή μπασκετμπολίστα που σέβεται τους συναδέλφους του αν και για το τελευταίο μπορούν πολλά να πουν οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και όσα τους έλεγε το καλοκαίρι του 2007 στη διάρκεια της προετοιμασίας... Για την ώρα απλά θαυμάστε πόσο καλά δουλεύει το δεξί του χέρι και μετά παριστάνει και τον....ανήξερο! Εκτός αν τα επαγγελματικά κτυπήματα στα...μαλακά και ευαίσθητα σημεία ξένων και αλλοδαπών επιτρέπονται από τις συνδικαλιστικές διατάξεις του ΠΣΑΚ. To be continued βεβαίως βεβαίως...
Υ.Γ. Επειδή δεν σκαμπάζω πολλά από κανονισμούς αυτό αγαπητοί διαιτητές του αγώνα δεν είναι ντισκαλιφιέ;

33 σχόλια:

  1. Επειδή την επόμενη αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο Λάζος / εκτός κι αν ξεκινήσει η τιμωρία από τη μεθεπόμενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. haridimos
    Δεν στοιχειοθετεί αποβολή το κτύπημα αλλά τουλάχιστον ντισκαλιφιέ. Ούτε αυτό όμως έδωσαν οι διαιτητές. Φυσικά θα μείνουν ατιμώρητοι από την ΚΕΔ αφού ήταν φανερό ότι θέλουν οφθαλμίατρο. Εδώ δεν είδαν ότι ήταν στην εξέδρα 500 άτομα αντί για 50 που προβλέπει ο κανονισμός το επαγγελματικό κτύπημα του Λάζαρου θα ερμήνευαν σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα
    Γιαννάκης που γράφεις ότι θα είναι ο νέος προπονητής δεν τα είχε σπάσει με τον Βασιλακόπουλο;Τι, τα ξαναβρήκαν για χάρη κάτι τόσο ιερού και όσιου όπως είναι η εθνική.Κάνουν την καρδιά τους πέτρα(θυσιάζονται), αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους υπέρ πίστεως και πατρίδος. Όσον αφορά τον παπαδόπουλο: Αποδεικνύει πως δυστυχώς εύκολα τα λέμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όταν όμως πρέπει να τα εφαρμόσουμε στην πράξη σφυρίζουμε αδιάφορα.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kyriakh
    Δεν είπα ότι ο Γιαννάκης θα είναι σίγουρα ο προπονητής της εθνικής. Είπα ότι αυτό προωθούν οι πιο κοντινοί στον Βασιλακόπουλο συμβουλάτορες και ότι το όνομα του Ζούρου που όντως εξετάζεται σοβαρά βγήκε για να ’’καεί’’...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Καρύδα έλεος πια με το Λάζαρο, σε λίγο θα μας βγάλεις και καμιά παλιά του πληγωμένη γκόμενα που την παράτησε. Εντάξει είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ατόμου και εμάς στον ΠΑΟΚ μας έχει ψιλοσπάσει τα νεύρα φέτος αλλά και η εμπάθεια έχει και τα όρια της. Δε φταίει αυτός για όλα τα δεινά του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης ούτε το συνδικαλιστής Ποπόφ του Tommygun δε φρόντισες να σβήσεις. Εκτός αν το επικροτείς; Βέβαια πριν 5-6 χρόνια ήταν Παπαδόπουλος τώρα έγινε Ποπόφ. Καλά για τη σύγκριση της συγκεκριμένης περίπτωσης με τον Πασχάλη δε το σχολιάζω καν. Τέλος υποτίθεται ότι οι διαιτητές είναι αρνητικά προκατειλημμένοι απέναντι του, όπως έχεις γράψει και εσύ έμμεσα στο περιοδικό, τώρα τι έγινε ξαφνικά το γύρισαν και αυτοί; Δεύτερο μέρος τώρα άσχετο με το Λάζαρο. ΟΚ η συμπάθεια σου στο συμπολίτη και τον πρόεδρο του είναι γνώστη. Άλλα έλεος υποτίθεται ότι έχεις το μοναδικό αντικειμενικό περιοδικό μπάσκετ. Δεν μπορεί όταν γίνεται κάτι στραβό από πλευράς ΠΑΟΚ αμέσως να προβάλλεται (θυμίζω και το λάθος που έκανες στη περίπτωση Dozier) και όταν υπάρχουν προφανείς αδικίες να κάνετε σαν να μην υπάρχουν. Εδώ κοντεύουμε να παίξουμε ένα γύρο κεκλεισμένων για τη βλακεία που κουβαλάει ο Χριστοδούλου στο κεφάλι, ενώ του βάζελου η τιμωρία για τα πιστόλια με τις φωτοβολίδες μόνο που δεν εξαλείφθηκε. Όπου γουστάρουμε σιωπούμε και όπως θέλουμε τα λέμε τα πράγματα. Τα ίδια έλεγα και στο φιλαράκι σου τον Ψαράκη στο blog του και άλλα αντί άλλων μου απαντούσε, ότι δεν έχει μετρητή επεισοδίων μου έλεγε. Εντάξει από την άλλη σε καταλαβαίνω χαλιέσαι όταν βλέπεις ότι ο συμπαθής σου Ποπόφ έστω και απροπόνητος μπορεί να κάνει ακόμα νούμερα 21π 10ρ απέναντι σε κάτι αστείους τύπου Borovniak και κάπως πρέπει να ξεσπάσεις και εσύ.

    Υ.Γ.Αν θες μπορείς να βάλεις και την ανακοίνωση του "φίλου σου" του Δαμιανίδη κάτω από την ανάρτηση έτσι κι αλλιώς σχεδόν τα περισσότερα από όσα λέει τα ανέφερες.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το δολοφονικο χτυπημα του Μπατιστ ουτε νεο θεμα δεν ανοιξε η αμεροληπτη Κουρουνα.Τον δικαιολογουσε κιολας λεγοντας οτι η αδρεναλινη τρεχει,οι παικτες δεν ειναι ρομποτ και κατι τετοια ωραια.

    Επομενο θεμα,βιντεο ντοκουμεντο ο Λαζος σκοτωνει ανυπερασπιστη μυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάσου να το είχε κάνει ο Λάζος αυτό που έκανε ο Μπατίστ. Θα είχε βγει το περιοδικό με εξώφυλλο τη συγκεκριμένη φάση και με τίτλο απαίτησης εκδίωξης του από τη χώρα. Άσε που θα είχε τη φωτογραφία σε μόνιμο ένθετο στη σελίδα της Κουρούνας για τα επόμενο 2 χρόνια.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το μπάσκετ έχει επαφές, ένταση και αδρεναλίνη αυτό είπα. Εχω δει ανθρώπους ήρεμους και λογικούς να μεταμορφώνονται και να παίζουν μπουνίδια για το αν έγιναν βήματα ή όχι σε μονό ανοιχτού γηπέδου.

    Δεν είναι ρομποτάκια οι παίκτες, άνθρωποι σαν όλους μας είναι. Μην το ξεχνάμε..."

    Αυτα εγραφε η Κουρουνα μετα το χτυπημα του Μπατιστ που ηταν 100 φορες χειροτερο και μπορουσε ανετα να αφησει τον αντιπαλο στον τοπο.Και επαναλαμβανω σε θεμα ασχετο,δεν δικαιολογουσε νεο ανοιγμα εκεινο το χτυπημα.Αυτα περι αδρεναλινης και ρομποτ ισχυουν φαινεται για ολους τους παικτες εκτος των πρωην προεδρων του Πσακ που γεννηθηκαν στη Ρωσια και βλεπουν τον κοσμο απο τα 2.10.Αυτοι πρεπει να ειναι παναγιες ασχετα αν τρωνε το ξυλο της αρκουδας η οι διαιτητες τους σφυριζουν το ενα στα δεκα φαουλ.

    Κατι τελευταιο,προεδρος του συλλογου παικτων στο ΝΒΑ ειναι ο Derek Fisher
    http://www.youtube.com/watch?v=V5Dge8B2O3s
    Αραγε η αντιστοιχη αμερικανικη κουρουνα να καταδικασε την ελλειψη συναδελφικοτητας του αντιστοιχου αμερικανου προεδρου του Πσακ,η να το ειδε σαν μια αντιαθλητικη μεν,οχι πρωτοφανη δε ενεργεια?
    Κωστας.ΠΑΟΚτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά ρε συ κουρούνα.. Το παλικάρι ήθελε να πάρει λίγο γεύση.. το κάναμε και θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια βασική διαφορά πάντως από το αντιαθλητικό φάουλ του Μπατίστ είναι ότι εκείνος το έκανε φανερά και ζήτησε συγνώμη ενώ ο πρόεδρος Λάζαρος το έκανε που...κα και έκανε τον ανήξερο... Μεγάλη και τεράστια διαφορά που στην πρώτη περίπτωση δείχνει ήθος έστω και ετεροχρονισμένα ενώ στη δεύτερη αποδεικνύει κουτσαβακισμό και κουτοπονηράδα... αλλά προφανώς ο πρόεδρος Λάζαρος ξέρει ότι αυτά αρέσουν στο πόπολο και ειδικά όταν μπορεί να διαβάσει σχόλια σαν και τα παραπάνω που μια κουβέντα χεσηματική για τον Παπαδόπουλο δεν είχαν αλλά κινούνται στην δυστυχέστατα συνηθισμένη λογική ότι όλοι είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

    Μάριος, επίσης ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικά, κουρούνα, λυπάμαι που το λεω, αλλά το πρόβλημά σου δεν είναι ο Λάζος (και η απαράδεκτη ενέργεια του) αλλά οι απεργίες. Αυτό δείχνει η εκστρατεία σου εναντίον του.

    Κουρούνα οι καιροί είναι δύσκολοι. Προλαβαίνεις ακόμα να αλλάξεις στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απάντηση προς όλους...
    Οποιος θέλει κάνει ότι υποθέσεις θέλει για την ταυτότητά μου, τα έχουμε ξαναπεί...
    Δεύτερον, η αντικειμενικότητα ενός περιοδικού δεν κρίνεται από τη δική μου στήλη που έχει προμετωπίδα (όπως και το μπλογκ) για περιορισμένη ευθύνη και αμφίβολη εγκυρότητα.
    Τρίτον, εγώ -λέμε τώρα- ότι είμαι εμπαθής. Μια απορία έχω που κανονικά έπρεπε να την έχουν οι άλλοι. Γιατί όλοι αυτοί που κράζω με εξαίρεση τον Βασιλακόπουλο δεν θίγονται, δεν διαμαρτύρονται, δεν μιλάνε για εμπάθεια; Ανόητη ερώτηση αφελούς πτηνού: Μήπως δεν τους συμφέρει για κάποιο λόγο να καταθέσουμε δημόσια τι μας χωρίζει και ποιός έκανε πρώτος κινήσεις αντιπαλότητας; Για ρωτήστε τους...Περίμενα ότι με τόσους έξυπνους και νοήμονες αναγνώστες (δεν ειρωνεύομαι, το εννοώ και το ξέρουν όλοι πολύ καλά) ένας θα έμπαινε στον κόπο να σκεφτεί κάτι. Οπως πολύ όμορφα για να με βάλετε στη θέση μου πήγατε και βρήκατε τι έγραφα για τον Μπατίστ και με κάνατε ρόμπα.
    Τέταρτον, στο θέμα του Ντόζιερ ζήτησα δημόσια συγνώμη όπως κάθε φορά που κάνω λάθος.
    Πέμπτον, δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντικειμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γενικοτερα την προστασια της οποιας τυγχανει ο παπαδοπουλος! 9/10 φασεις του ειναι βηματα ή επιθετικο φαουλ! τον αγκωνα τον δουλευει "για τα καλα" συνεχεια! για τα βηματα αλλη ιστορια
    Υ.Γ. 1 ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ με 4!!!! φαουλ
    Υ.Γ.2 ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ( ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΠΟΦ ΔΟΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΔΟΘΗΚΑΝ ΒΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To πρόβλημα μου αγαπητέ Αλεξανδρε θα σε θερμοπαρακαλούσα να μην κάνεις λάθος ερμηνείες. Με τις απεργίες δεν έχω τίποτε. Με τους πολιτικάντηδες συνδικαλιστές εργοπατέρες έχω πολλά. Η ιστορία αυτού του δύσμοιρου τόπου έχει αποδείξει ότι για κάθε ένα αγνό συνδικαλιστή αντιστοιχούν δέκα επαγγελματίες πολιτικάντηδες και δημαγωγοί. Αν ψάξεις στα βιογραφικά των 300 της Βουλής θα εκπλαγείς σε πόσα απ΄ αυτά θα βρεις τη λέξη συνδικαλιστής. Και τουλάχιστον στο μπάσκετ κολπάκια απαγορεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ναι και μια διευκρίνιση... Εγώ Παπαδόπουλο τον γράφω, το βίντεο το πήρα από το you tube και δεν ξέρω -ως στουρνάρι της τεχνολογίας- να σβήνω και να γράφω. Αν κάποιος ξέρει πως γίνεται με μεγάλη μου ευχαρίστηση να αφαιρέσω τον τίτλο του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενταξει μωρε πως κανετε ετσι τωρα....
    Ο καταλληλος παικτης στη καταλληλη ομαδα.
    Εδω εβγαλαν ανακοινωση για να απαντησουν (και καλα) στον Αρη και για τις κατηγοριες που τους απευθυνονται (παραπανω αριθμος ατομων,μη δηλωση Ποποφ στον εσακε) δε λενε τιποτα.
    Μονο κατι αοριστολογιες για να εντυπωσιασουν τους οπαδους τους.
    Για τη ταμπακερα κε Κανωτα μιληστε.....
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρούνα, σ αυτό το συμπέρασμα δεν κατέληξα μόνο από αυτό το κείμενό σου, αλλά και από προηγούμενα αναφορικά με τις απεργίες.

    Μακάρι να έχω άδικο. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθώ τα κείμενά σου και εδώ και στο περιοδικό (1 στις 2 που το παίρνω) με μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραια, επειδη αναφερθηκε και το δικο μου ονομα να κανω την παρακατω εξηγηση.

    Για τον μονο που τον λεω οπως λεγεται ειναι ο Τσακαλιδης που κανονικα λεγεται Λεντκοφ. Για τον Παπαδοπουλο ουτε ξερω, ουτε με ενδιαφερει κιολας, διοτι δεν ξερω σε βαθος την περιπτωση του. Το "συνδικαλιστης Ποπωφ" το εγραψα περισσοτερο για χαβαλε με αφορμη ενα τετραγωνακι που ειχε καποτε η Κουρουνα σχετικα με τον Παπαδοπουλο. Εαν εσενα σε φαινεται προσβλητικο, να σου ζητησω συγγνωμη.

    Αν διαβαζες καθολου και τα αρθρα μου, θα θυμοσουν οτι και εγω ειχα θεωρησει αδικη την κριτικη σχετικα με τις απεργιες, διοτι εξακολουθω να πιστευω οτι αλλα ειναι τα προβληματα του μπασκετ παρα ο Παπαδοπουλος. Οποτε δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ καημο με τον παικτη. Υγεια να εχει, μπασκετ να παιζει, ε και αμα βρει τιποτα πεταμενους σαν τους δικους μας, καλα κανει και παιζει.

    Απο εκει και περα, ηταν η δεν ηταν ντισκαλιφιε η γροθια στον Μποροβνιακ? Επρεπε η οχι να αποβληθει, οπως ειχε (σωστοτατα) αποβληθει ο Μπραουν στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο? Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

    Για την τιμωρια δεν φταιει ο Χριστοδουλου, φταινε αυτοι που δεν τους κοβει και πανε να δημιουργησουν προβλημα βρεξει χιονισει. Οχι οτι σχετικα με την Αθηνα εχεις αδικο, αλλα αντι να λες παλι καλα που δεν εκανε διακοπη αγωνα, γκρινιαζεις κιολας.

    Τωρα τα υπολοιπα για ενστασεις, τον κοσμο και μπουρδες, τα ακουω βερεσε. Φετος η χρονια τελειωσε νωρις, αντε το πολυ πολυ για καμια καζουρα θα βοηθουσε να κερδιζαμε.

    Εαν εσεις ειστε χαρουμενοι με τον Λαζαρο, εμας μας περισσευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ναι ρε κουρούνα σιγά το πράγμα, λες και το ήθελε ο πρόεδρος(δεν θα πω το όνομά του γιατί θα του δώσω αξία) του πσακ. 5 αγκωνιές και στο τέλος δεξί μπουνιά στα αχαμνά, κατά λάθος έγινε, εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να τιμωρήσουν τον παίχτη του Αρη για θέατρο και τώρα αν δει το βίντεο ο αθλητικός δικαστής θα αποβάλει από το Ελληνικό πρωτάθλημα τον παίχτη του Αρη!!!!!

    σε αντίθεση με τον πρόεδρο του πσακ, ο Μπατίστ δεν το ήθελε και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του και από τις αγκαλιές που αντάλλαξε με τον παίχτη της Ολύμπια όταν ήρθε στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν πιστεύω ότι αν έστω και λίγο πίστευε ο παίχτης της Ολύμπια ότι ο Μπατίστ το ήθελε, δεν θα τον συγχωρούσε όπως είπε 2 φορές και δεν θα αντάλλαζε ούτε βλέμμα.

    επίσης ο Μπατίστ δεν είναι ούτε πρόεδρος του πσακ, ούτε έκανε απεργίες για το καλό των μπασκετμπολιστών καταστρέφοντας και ντροπιάζοντας το Ελληνικό μπάσκετ και ούτε έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν(και στο πρόσφατο και στο μακρινό) ο πρόεδρος του πσακ.

    Κώστα ΠΑΟΚτσή, στο nba γίνονται συνέχεια τέτοια. Εδώ μιλάμε για τον πρόεδρο του πσακ που έκανε απεργίες για το καλό των συναδέλφων του και χτυπάει ύπουλα και ηθελημένα έναν συνάδελφό του.

    Υπάρχουν πολλοί σαν εσένα και τον Νίκο-ΠΑΟΚ, που μόλις κάνει κάτι ένας παίχτης της ομάδας του ή η ομάδα του και υπάρχουν αρνητικά σχόλια, αμέσως κοιτάνε άλλες περιπτώσεις που τα σχόλια είναι είτε προστατευτικά είτε μισά-μισά. Έτσι δεν κάνουμε τίποτα. Για αυτό υπάρχει βία, για αυτό έχουν αρχίσει συμπαίχτες στις εθνικές ομάδες και αντίπαλοι στις εγχώριες ομάδες να τσακώνονται και για αυτό δεν θα πάμε ΠΟΤΕ μπροστά σαν χώρα.

    Φιλικά, ένας φίλος του μπάσκετ ειδικά του nba.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σοφο σχολιο παντως οτι η ανακοινωση της καε ομιλος ταιριαζει γαντι στο iq των οπαδων του ομιλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το χτυπημα του Παπαδοπουλου στον Μποροβνιακ ειναι αντιμπασκετικο και αδικαιολογητο. Αυτη ειναι η ουσια. Οι διαιτητες επρεπε να τον αποβαλλουν απο το παιχνιδι. Ολα τα υπολοιπα δεν μου φαινονται και πολυ σχετικα, τι κι αν λεγεται Ποπωφ η δεν ξερω κι εγω πως. Τετοιες συμπεριφορές πρεπει να τιμωρουνται απο οποιον κι αν προερχονται γιατι δεν ανηκουν στο μπασκετ. Συμφωνω με το οτι οι παιχτες δεν ειναι ρομποτ και η αδρεναλινη ή τα νευρα κανουν πολλα, αλλα ακριβως για να μαθει να συγκρατει τα νευρα του ο κυριος Λαζαρος ή Μπατιστ (μιας και τον βαλατε κι αυτον στην κουβεντα, μεχρι και οτι δεν ηθελε να πατησει το κεφαλι του Οζμπολτ διαβασα πιο πανω, σε λιγο θα κατηγορουμε τον Σλοβενο οτι εριξε κεφαλια στο παπουτσι του Μαικ...) ή οπως και αν λεγεται, θα πρεπει να υφισταται καποια ποινη. Αν ο Παπαδοπουλος (ή ο καθενας, ξαναλεω οτι ειναι γενικο το σχολιο μου) φαει 5 αγωνιστικες για να καταλαβει οτι δεν παιζει μποξ, δεν νομιζω να ειναι τοσο απερισκεπτος την επομενη φορα.. Για μια ακομη φορα παντως επιβεβαιωθηκε περιτρανα το οτι οι διαιτητες μας ειναι πολυ μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tommygun αν διάβασες όλο το κείμενο μου θα είδες ότι γράφω και εμάς στον ΠΑΟΚ μας έχει σπάσει αρκετές φορές τα νεύρα φέτος. Αναφέρομαι στο τελευταίο σου σχόλιο για το αν είμαστε ευχαριστημένοι. Αν θες γενικότερα την άποψη μου πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε καν να προσπαθήσουμε να τον κλείσουμε από το καλοκαίρι. Με τα χρήματα του συμβολαίου του θα μπορούσαμε να έχουμε 2 καλούς παίκτες για το επίπεδο της Α1. Για την τιμωρία γκρινιάζω γιατί δεν ισχύουν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά, όχι για κανέναν άλλο λόγο. Έχω διαρκείας ήμουν στο ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ειλικρινά γίνονται σε όλα τα ντέρμπυ όσα έγιναν στο συγκεκριμένο δεν έγινε κάτι extreme για τα ελληνικά δεδομένα. Είδικα τη στιγμή της διακοπής είχαμε μειώσει ο κόσμος απλά τραγουδούσε και επειδή ένας βλαμμένος πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό ο Χριστοδούλου διέκοψε, έφυγε στα αποδυτήρια και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Μετά έβλεπα σε όλα τα blog και τα site για τα αίσχη της Πυλαίας και έλεγα μέσα μου σε άλλο γήπεδο ήμουν. Ενώ αν δεν είχε διακοπεί κανείς δε θα έγραφε τίποτα ακριβώς γιατί δεν έγινε όπως είπα κάτι extreme για τα ελληνικά δεδομένα. Τώρα αν κάποιοι ονειρεύονται συνθήκες NBA στα ελληνικά ντέρμπυ τους αρέσει να φαντασιώνονται ουτοπικές καταστάσεις.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά..... τι φταίει ο Λάζος;
    Αν γεννητικά του ανθρώπου πέσουν πάνω στην γραθιά που κατά τύχη ήταν εκεί τι να λέμε τώρα;
    Σοβαρά τώρα, με απογοήτευσε ο Λάζος.
    Αν και τον είχα υποστηρίξει για τις κινήσεις του και το πούλημα απο τους πρωτοκλασσάτους παίκτες, με την κίνησή του αυτή με ενόχλησε.
    Είμαι ΠΑΟΚ και δεν θέλω να κερδίζω έτσι ούτε καν τον Άρη.
    Τον Μπατίστ τον είχα κράξει κανονικά.
    Δεν αρμόζουν αυτές οι πρακτικές στο μπάσκετ και πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και άτεγκτα.
    Όπως είπε και ο Πανος πρέπει να δίνονται κάποιες μεγάλες ποινές.
    Το ντισκαλιφιέ είναι λίγο.
    Η ποινή πρέπει να είναι 5+ αγωνιστικές και πρόστιμο 10-20 χιλιάρικα να πονά και η τσέπη.
    Τώρα θα μου πεις δεν πληρώνονται οπότε που να τα βρούνε να τα δώσουνε.
    Αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φέτος έχω δει ένα παιχνίδι όπου έπαιζε ο Παπαδόπουλος ζωντανά. Πρόκειται για το παιχνίδι Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ όπου ο Λάζαρος έφαγε το ξύλο της αρκούδας. Στο παιχνίδι εκείνο οι διαιτητές δεν προστάτεψαν σε καμία περίπτωση τον ψηλό του ΠΑΟΚ από τις "άμυνες" των Τόντιτς και Γκραντ.

    Η γενίκευση από μια φάση δεν ήταν ποτέ καλός οδηγός. Επίσης η στοχοποίηση προσώπων και η επιλεκτική μνήμη απότελεί ακόμη χειρότερη πρακτική.

    Ακιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξεκινάω λέγοντας ότι όντως ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ενέργεια του Παπαδόπουλου (άσχετα αν ήταν πορόεδρος στον ΠΣΑΚ,στον ΠΣΑΤ ή στον ΠΣΑΠ ή όπου αλλού θέλετε...) και έχριζε ντισκαλιφιέ αυτομάτως.Όμως πιστεύω πως δε θα διαφωνήσουν όσοι έχουν παίξει μπάσκετ σε συνθήκες αγώνα πως τα νεύρα του ανθρώπου σπάνε νωρίτερα ή αργότερα όταν στα 5 φάουλ που σου γίνονται σου σφυρίζεται το ένα (και αν...) και αντιδράσεις υπάρχουν πολλών λογιών,εντός ή εκτός πλαισίων (επαναλαμβάνω ότι οι δεύτερες πρέπει να τιμωρούνται αυτομάτως και ανεξαρτήτως προσώπου).Επίσης δε συγκρίνεται το χτύπημα του Παπαδόπουλου με το χτύπημα του Μπατίστ (κλωτσιά στο κεφάλι?ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!) όπως δε συγκρίνεται και η αντίδραση (Λάζαρε άμα έχεις αυγά δεν κάνεις την πάπια μετά το έγκλημα...).

    Όσο για τα επεισόδια που αναφέρθηκαν παραπάνω απ'ότι φαίνεται το μπουκάλι νερού είναι 4 φορές πιο επικίνδυνο από τη βροχή φωτοβολίδων οπότε και η ποινή ήταν ανάλογη... Φαντάσου να έπεφταν φωτοβολίδες και στην Πυλαία,ο Παοκ θα ξαναέπαιζε με κόσμο όταν θα βγαίναμε από το μνημόνιο (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή...)

    Γρηγόρης-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το διαβασα το κειμενο σου Νικο μου, και το ειδα αυτο που λες. Αλλα νομιζω οτι ακριβως επειδη ηταν καθοριστικος στο παιχνιδι με εμας, πηρε και αφεση αμαρτιων, μεχρι την επομενη φορα που θα του την βαρεσει και θα ξαναρχισει τα προβληματα.

    Συμφωνω οταν λες οτι δεν υπαρχουν ισα μετρα και ισα σταθμα. Αλλα νομιζω οτι καποτε, καπου, καπως, πρεπει τουλαχιστον για την παρτη μας να κοβουμε τον βηχα στους παπαρες. Γιατι την πληρωνω εγω και εσυ που θελουμε να δουμε αγωνα και οχι αυτος που εν πασει περιπτωση ειτε μπασκετ τον πηγαινες ειτε σε αγωνα ινδικου κρικετ, τα ιδια θα εκανε.

    NBA δεν περιμενει κανενας να δει, αλλα στην υπολοιπη "σοβαρη" Ευρωπη ποσες φορες εχεις ακουσει να γινονται επεισοδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή αρκετοί σε κρίνουν επιφανειακά,ως έγκριτος κουρουνολόγος έχω να δηλώσω τα εξής.Πρώτον η στήλη έχει ενδιαφέρον,γιατί έχει και εμμονές.Δε συμμερίζομαι καμία τους,αλλά αυτό δεν έχει σημασία.Αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα.Δεύτερον,γιατί ανακατέυεις τη διαιτησία;Γενικά όπως ξέρεις απεχθάνομαι τη διαιτητοκουβέντα,αλλά αφού το ανέφερες στο συγκεκριμένο παιχνίδι τι σχέση με τον Λάζαρο η διαιτησία;Δηλαδή δεν προκαλεί αρκετή απαξία από μόνη της η πράξη,το ντισκαλιφιέ σε πείραξε;Ομοίως και το θέμα των 500 ατόμων.Όχι ότι δεν έχεις δίκιο,αλλά όταν ανακατεύεις τα πάντα σε μία υπόθεση αδικείς τις γοητευτικές εμμονές σου και όπως βλέπεις κατηγορείσαι ως εμπαθής.Δεν τα λέω αυτά ως φίλος του ΠΑΟΚ(που είμαι),αλλά ως φίλος της στήλης.Για αυτό και έρχομαι στο προκείμενο.Επειδή ο καημός σου δεν είναι ούτε ο Δαμιανίδης,ούτε οι απεργίες,ούτε ο ΠΑΟΜ και ο Άρης-όπως πιστεύουν όσοι δεν μπορούν να σε ψυχολογήσουν πραγματικά-αλλά το 2007,δεν κάνεις αποκλειστικά ένα ποστ για αυτό το θέμα να το εξαντλήσουμε και να λυτρωθείς και εσύ και όλοι;Γιατί αυτό που έχω καταλάβει εγώ-ως απλός φίλαθλος- είναι πως για εκείνη την κατάσταση ο Παπαδόπουλος έχει μεν σημαντική ευθύνη,αλλά δεν είναι ο αποκλειστικός υπέυθυνος.Σε παραπέμπω στο ρεπορτάζ του ίδιου του περιοδικού εκείνης της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργο κουρουνολόγε
    στήλη σαν τη δική μου χωρίς διαιτητολογία είναι μπριζόλα χωρίς τηγανητές πατάτες! Και εγώ απεχθάνομαι τη διαιτητολογία αλλά είναι αναγκαίο κακό. Πίστεψε με γράφω τα μισά από όσα ξέρω...
    Το ρεπορτάζ του 2007 για τα άδυτα της εθνικής ήταν εγκυρο, ακριοβδίακιο και τεκμηριωμένο αλλά το πρόβλημα μου ειλικρινά δεν έχει να κάνει με εκείνη την εποχή. Άλλωστε ο Λάζαρος ήταν ένα από τα δεινά εκείνης της εθνικης και θα συμφωνήσω ότι είχε μερίδιο ευθύνης αλλά όχι το μεγαλύτερο. Δεν σκοπεύω να γράψω κάτι για να κλείσω λογαριασμούς, το αντίθετο σκοπεύω. Χαίρομαι πάντως που μπαίνεις στον τρόπο σκέψης μου απλά δεν ξέρεις όλα τα· γεγονότα για να φτάσεις στη σωστή απάντηση αλλά η σκέψη σου γενικά είναι πολύ σωστή. Και δεν είναι θέμα λυτρωσης, λυτρωμένος είμαι εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους του μπάσκετ. Θα γράψω κάτι ακόμη: Ούτε εγώ ως άτομο, ούτε πολύ περισσότερο το περιοδικό ξεκίνησε κάτι. Εδώ και καιρό όλοι μας βρεθήκαμε σε θέση άμυνας. Απλά τυχαίνει σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα παιδιά η αφεντιά μου όταν αμύνεται να είναι πολύ....επιθετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμπλήρωμα: Καημός είναι οι απεργίες για άλλο λόγο. Γιατί δεν μπορούσα και δεν μπορώ να πείσω όσους δεν είναι γνώστες προσώπων και καταστάσεων ότι ’’κοίτα ποιοί κάνουν απεργία...οι εκατομμυριούχοι’’. Και επειδή αυτή η λανθασμένη άποψη έγινε ευκαιρία να απαξιωθεί ακόμη περισσότερο το μπάσκετ και ο Λάζαρος ήταν στην κοσμάρα του ή μάλλον στον μικρόκοσμό του μου έμεινε και ο καημός. Το μπάσκετ δεν είχε και δεν έχει την πολυτέλεια με άκαιρες ανοησίες και αποφάσεις του ενός να χάνει κόσμο. Αυτός είναι ο καημός μου. Κάποια μέρα στα...απομνημονεύματα μου θα γράψω λεπτομέρειες και θα δικαιωθώ. Μέχρι τότε δεν με πειράζει να μείνω κουρούνα με εμμονές και εμπάθειες. Αυτοί που ξέρουν με έχουν δικαιώσει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ με τον haridimo.

    Α ρε καημένη ΑΕΚΑΡΑ πως κατάντησες έτσι.ΑΕΚ Ιλισίων στην κυριολεξία άντε να δούμε θα σωθούμε φέτος ή......

    Τα δικά μου λέω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ουσία παραμένει: Πρέπει να τιμωρείται κάθε πράξη που δεν θέλουμε να ξαναδούμε σε 1 αγώνα μπάσκετ! Από το δολοφονικό εσκεμένο χτύπημα των 'κυρίων' Παπαδόπουλου (έκανε τον ανήξερο!!!...), Μπατίστ (ζήτησε χίλια συγνώμη) μέχρι των 'κάφρων' που πετάνε τα διάφορα αντικείμενα, από κινητά μέχρι φωτοβολίδες. Και όσο μέσα μας αφήνουμε παράθυρα (ομάδες, συμφέροντα κτλ) ότι μπορεί αυτά και να έχουν δικαιολογίες πειστικές και λογικές, τόσα αυτά θα υπάρχουν. Η λύση είναι μία και πάντα μία θα είναι. Τιμωρία σε όλους τους, από όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tί να κάνουμε;Σε αγαπάμε και με τις εμπάθειές σου...
    Το επερχόμενο τεύχος μας,θα δοκιμάσει τις ανοχές σου,χαχαχα.

    Να τιμωρηθεί αλλά όντως είναι λάθος η σύγκριση με τον Πασχάλη κι η εμπλοκή του ΠΣΑΚ,της αποχής/απεργίας κτλ..κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mε λειπεί αφάνταστα η ανυπαρξία/ανικανότητα του φετινού ρόστερ του ΆΡΗ (δεν ξεχνάμε και το τεχνικό επιτελείο ) καθώς και τους α-μετόχους/διοίκηση που τώρα επιδίδονται σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσειων & δικαστικούς αγώνες για μαζί με τον ΠΑΟΚ...
    *Κουρούνα ,ξέρεις αν θα κριθεί στα χαρτία ο αγώνας?
    *Επίσης ξέρεις αν στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΘ για την κοπή της πίτας της για το 2011, ο Βασιλακόπουλος άφησε ανοικτό το παράθυρο να μετέχουν και οι δύο "μεγάλοι" της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως οι συμμετοχές απ' την Ελλάδα θα είναι τέσσερις?Το έκανε μόνο και μόνο για να τους καλοπιάσει ή επειδή δεν βρίσκει χώρες/ομάδες που θα συμπληρώσουν αυτή τη λίγκα?

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή