Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τεύχος 252

Κυκλοφορεί αύριο το τεύχος νούμερο 252 και σας παρουσιάζω μερικά από τα ενδιαφέροντα θέματα του...
Για τους λάτρεις του ΝΒΑ υπάρχουν τέσσερις σελίδες με σπέσιαλ φωτογραφικό υλικό από το 60ο All Star Game αλλά και ένα ακόμη θέμα αφιέρωμα στην καριέρα του Τζέρι Σλόαν που αποχώρησε μετά από 23 χρόνια από τον πάγκο της Γιούτα. Μένοντας στον διεθνή χώρο στο Παγκόσμιο Χωριό υπάρχει ένα ειδικό αφιέρωμα για τους Ελληνες κοινοτικούς με πίνακες, στοιχεία και αναφορές στους πιο επιτυχημένους ξενιτεμένους μας. Αντίστοιχα, υπάρχει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα του Νίκου Μπουρλάκη στους....περαστικούς ξένους και κοινοτικούς της Α1. Παίκτες που έπαιξαν ένα (ή και κάτι λιγότερο) ματς όπως οι περιπτώσεις των....117 δευτερολέπτων. Ο Παναγιώτης Χορόζογλου μάζεψε σε ένα ρεπορτάζ όσα βλέπει και δεν....πιστεύει φέτος στις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Τα κορίτσια του Αθηναϊκού έχουν επίσης την τιμητική τους με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τους ημιτελικούς του Eurocup. Δηλώσεις, στοιχεία για την αντίπαλο του Αθηναϊκού και ότι ενδιαφέρει όσους παρακολουθούν από κοντά τη νέα Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.
Φυσικά οι μόνιμες στήλες είναι στη...θέση τους και η Κουρούνα σε μεγάλη φόρμα έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ από το Κατάρ για τον περιβόητο σεϊχη που θα σώσει το....ελληνικό μπάσκετ υπό τον εμπνευσμένο τίτλο: ''You....seich, me...kamilieris''! Και επειδή οι πηγές μου είναι καλές ΚΑΙ στα Εμιράτα να θυμίσω ότι η αποκάλυψη της προηγούμενης εβδομάδας για εμπλοκή της θυγατέρας του Αργύρη Σαλιαρέλη ως σύνδεσμος του Βασιλακόπουλου για την εξεύρεση κεφαλαίων από το Κατάρ ουδέποτε διαψεύσθηκε!

16 σχόλια:

  1. 1.ΕΥΧΗ -ελπίζω ο τελικός μπάσκετ να μη πληρώσει τις αμαρτίες του ποδοσφαίρου(δύσκολο)..αρκετές έχει κανει απο μόνο του..
    2.ΕΡΩΤΗΣΗ - η αρνησή σου στη προς δημιουργία λίγκα είναι γενικότερα για την ιδέα ενός τέτοιου πρωταθλήματος ή απλά μόνο προς το πρόσωπο που τη προωθεί (για μένα δεν παιζει ρόλο η σκοπιμότητα π.χ. εκδίκιση ,όπως λες,ή προσωπική φιλοδοξία, όπως θες πες το αλλα το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα νομίζω είναι θετικό.Ενας μόνο έκανε τα παντα για όλους ,χωρις να θέλει να φαίνεται κι αυτόν τον σταύρωσαν πριν 2000 χρόνια...μη τρελαθούμε ,πρόεδρος είναι με ό,τι συνεπάγεται αυτό,το θεμα είναι μας συμφέρει ή όχι!εγώ νομίζω μας συμφέρει.η ενίσχυση της Α1 με τα σημερινά μεγεθη,οικονομικά κτλ.,είναι κατι ουτοπικό.καλώς ή κακώς με τις νέες τεχνολογίες ο κόσμος ''μικραίνει'' και τα οικονομικα μεγέθη ''μεγαλώνουν''..
    3.δεν ειμαι μάνατζερ το ξεκαθαρίζω!το λινκ είναι απλά για ένα φίλαράκι και μ άρεσε!
    http://www.youtube.com/watch?v=LX9WFRqkQk4&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό τεύχος με πολύ ωραία θέματα (Τζέρυ Σλόαν, ξενιτεμένοι Έλληνες, περαστικοί της Α1 κ.ά.). Επίσης σπουδαία και η επιστολή που δημοσίευσες (η 2η) όσον αφορά την Μεσογειακή Λίγκα στην οποία μοιάζουν ατελείωτα τα κουσούρια και τα προβλήματα που κάποιοι δεν (θέλουν να) τα βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως η Ευρωπη ειναι παντα ο πιο αξιοπιστος μαρτυρας. Και φετος και οι δυο ομαδες ηταν ξεκαθαρο οτι χτιστηκαν για το ελληνικο πρωταθλημα και οχι για την Ευρωπη. Απλως στον ΠΑΟ χτυπαει καπως πιο ασχημα λογω και της ευρωπαικης ιστοριας του. Θα εδινα περισσοτερες πιθανοτητες στον ΟΣΦΠ, αλλα εκει ειχαμε αλλα θεματα. Τελος παντων, αλλοι τα εχουν τα λεφτα, αλλοι κανουν κουμαντο, οποτε εμενα δεν μου πεφτει λογος. Παντως η Λιετουβα, ειχε δεν ειχε, το εκανε το μπαμ. Χοχοχοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται περί Παναθηναικού και Μπουρούση έχουν καμία δόση αλήθειας ή είναι απλώς τακτική του παίκτη και του μάνατζερ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα παραπονο σχετικα με το τευχος: στο αφιερωμα για τους Ελληνες που αγωνιστηκαν στο εξωτερικο, γιατι δεν υπαρχει ενα πινακακι με το ποσους τιτλους εχουν κερδισει οι παικτες αυτοι? Θα ηταν νομιζω πιο χρησιμο απο καποια αλλα πινακακια του αφιερωματος.

    5/9 τριποντα ο Ερτσεγκ χτες. Ποιος Κλειζα τωρα λεμε, Κουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος
    Η εναντίωση μου στη λίγκα είναι πολύ απλή και τεκμηριωμένη. Στο τελευταίο τεύχος αποδεικνύω ότι μόνο για αμοιβές των υποτιθέμενων 10 ομάδων που θα την ξεκινήσουν απαιτούνται 30-40 ίσως και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ. Αν όντως υπάρχει τρόπος να βρεθούν από τον Γ.Β. γιατί δεν τα ρίχνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, να μετατρέψει τη λίγκα σε σούπερ πρωτάθλημα και να τον μνημονεύουν οι επόμενες γενιές μπασκετόφιλων; Γιατί πολύ απλά το όνειρο του είναι να δει τις ομάδες να καταστρέφονται, να γίνονται ερασιτεχνικές και να επιστρέψουμε στο....1990 τότε που μιλούσε και κάθονταν όλοι σούζα. Αν η πρόθεσή του ήταν να φτιάξει το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήμουν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της προσπάθειας του. Και δεν θα ήμουν ο μόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μάνατζερ να είσαι δεν τρέχει τίποτε. Ο χώρος δεν έχει στεγανά και αφού οι επισκέπτες εδώ και πολλούς μήνες τον σέβονται δεν έχω πρόβλημα να διαφημιστεί και ένας παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zoys
    Εχουν έρθει από ότι ακούω μερικές ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες επιστολές αλλά θα πάρουν τη σειρά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pitsi 23
    Προφητικό ήταν.... Για τον Ολυμπιακό. Και με Παπαλουκά μάλιστα στο εξώφυλλο... Ενα στα δύο είναι καλό ποσοστό στο μπάσκετ, εκτός αν μιλάμε για βολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος
    Γράφω την Τετάρτη πολλές λεπτομέρειες για το θέμα μπουρούση και αρκετές άγνωστες λεπτομέρειες. Αν τα γράψω εδώ θα με πάρουν πάλι στο κράξιμο στο περιοδικό. Ασε να πουλήσουν και κανένα τεύχος γιατί στο τέλος θα γίνω άστεγη κουρούνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τομμυ
    Σωστή η παρατήρηση για τον πίνακα αλλά νομίζω ότι το αντικείμενο του ρεπορτάζ ήταν διαφορετικό. Σε παλαιότερο τεύχος αν θυμάμαι καλά έχουν αναλυθεί και οι τίτλοι. Και αν δεν κάνω πάλι λάθος πρώτος είναι ο Ζήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χμ, μηπως θυμασαι σε ποιο τευχος ηταν αυτο? Διοτι ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια μερικα τευχη και κανω επιλογες...

    Για τον Βασιλακοπουλο ουδεν σχολιο. Γεροντοφουριες. Αλλα ποσα ψωμια εχει ακομα? Θα κανουμε απλως υπομονη και θα ησυχασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το προφητικό δεν ηταν ειρωνικο, απλά δεν περίμενα ήττα ΠΑΟ, το σχολιο το εγραψα αμέσως μετά τον αγώνα δεν ήθελα να ¨ειρωνευτώ.
    Τελευταία αγωνιστική euroleague τι βλέπεις;Υπάρχει κανένα ύποπτο σενάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουρούνα διάβασα με συνέντευξη του Μπλατ που έδωσε νομίζω στο gazetta και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σχορτιανίτη.Ανέφερε πόσο καλός χαρακτήρας είναι, πόσο δουλευταράς, επαγγελματίας και ότι παρά τα όσα ακούγονταν για τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα στο Ισραήλ είναι παναγίτσα. Εσύ που γνωρίζεις τα πάντα, είναι αλήθεια αυτά που είπε ο Μπλατ;Μεταμορφώθηκε ο σχορτιανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος
    Δεν ματαμορφώθηκε ο Σόφο αλλά πριν μερικά τεύχη έγραψα τι ακριβώς παίζει στο Ισραήλ. Εξω από το σπίτι του η Μακάμπι έχει βάλει δύο τύπους με μαύρα κουστούμια και ακουστικό στο αυτί. Για λόγους ασφάλειας... Που να πάει ο Σόφο στο Τελ Αβίβ με τους δύο πακέτο; Σπίτι τη βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή