Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τα’χουμε....250

Από αύριο το πρωί τα...έχουμε 250! ’Οχι τα μυαλά μας αλλά τα τεύχη μας αφού κυκλοφορεί το νούμερο 250 τεύχος του AllStar Basket με εξώφυλλο αφιερωμένο στους θαυματουργούς μικρομεσαίους της Α1. Και τις ομάδες που αποτελούν τις θετικές εκπλήξεις ενός εξαιρετικά ανοιχτού και απρόβλεπτου πρωταθλήματος πίσω από τους δύο ’’μεγάλους’’.
Ακόμη, θα βρείτε προς κατανάλωση τα εξής θέματα... Μια συνέντευξη της νέας μπασκετμπολίστριας του Αθηναϊκού της Ζόχνοβα την οποία εκτός από να....δείτε αξίζει και να διαβάσετε. Μια αποκάλυψη για τον άνθρωπο που δίνει συμβουλές στον Άγγελο Κορωνιό και τον ώθησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ενα inside αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Δαμιανού Παπαχατζή για τα οικονομικά προβλήματα του Περιστερίου, παγκόσμιο χωριό με την παράξενη ιστορία μιας γυναίκας που παίζει κολεγιακό μπάσκετ σαν άντρας (ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα πως γίνεται αυτό αλλά η ιστορία είναι σούπερ...) και φυσικά πολύ ΝΒΑ. Στη στήλη μου υπάρχει εκτός των λοιπών αποκαλύψεων και κραξιμάτων και μια σπαρταριστή αποκλειστικότητα. Το διαφημιστικό της...Μεσοποταμιακής λίγκας του Βασιλακόπουλου...

55 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ολα τα άρθρα.Διαφωνώ λίγο πως ειναι έκπληξη ο Ηλυσιακός μιας και ειναι προτελευταίος όσο για το Μαρούσι έχω κάνει και εγώ άρθρο στο μπασκετοποδοσφαιρικό μου blog στο οποίο γράφω για αυτήν την τεράστια έκπληξη.Ομολογώ πως δεν το περίμενα οταν διαβασα το Year book να ειναι τόσο καλή ομάδα.

    Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει περι Μεσοποταμιακής λίγκας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. George Z
    Τι να σου πω; Τα γράφω εδώ και δύο μήνες σε εβδομαδιαίες συνέχειες για αυτό το Βασιλακοπούλειο παραμύθι. Αν τα γράφω και εδώ δεν θα κάνω άλλη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διαφημιστικό καλό αλλά μπορείς και καλύτερα. Βγάλε τα ατελείωτα αποθέματα κουρουνοδιάθεσης και έχεις πολύ πράμα να βρεις.
    Ειλικρινά τώρα, ο Βασιλακό τί τρελό κόλλημα έχει φάει;
    Λέει στο εαυτό του ότι πριν πεθάνει (βγει στην σύνταξη) να έχει κάνει μία τεράστια βλακεία για να τον θυμόμαστε και να τρέχουμε τα επόμενα 30 χρόνια;
    Μου θυμίζει κάτι παπούδες που ετοιμοθάνατοι πάνε και ψηφίζουν και την τρώνε όλοι οι υπόλοιποι στο μέλλον.
    Έχει τόσα πράγματα που μπορεί να κάνει.
    Να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε όλα τα επίπεδα, καθώς δυστυχώς μόνο αυτός έχει το ειδικό βάρος να το κάνει.
    Ενδεικτικά αναφέρω, ακαδημίες, μικρές εθνικές, σχολικά πρωταθλήματα, νοικοκύρεμα σωματείων εθνικές κατηγορίες και προστασία αθλητών και το βασικότερο να βρει σοβαρό προπονητή για την εθνική επιτέλους.
    Αντ'αυτού κά8ετε και ασχολείται με μαλ@#$*, βγάζει τις κορώνες του, έχει και 30-40 παλαμακιστές 150-180 ετών μέσο όρο ηλικίας.
    Δηλαδή αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον αλλάξουμε ποτέ;
    Θα περιμένουμε ή να συνταξιοδοτηθεί ή να πεθάνει;
    Να τον βαλσαμώσουμε και αυτόν;
    Ειλικρινά έχω κουραστεί με την πάρτη του και δεν βλέπω μέλλον.
    Πέρα από ευχολόγια και κατάρες μπορεί να γίνει κάτι;
    Υπάρχει κάποιος τρόπος;
    Γιατί είναι πολύ χοντρόπετσος και τα λόγια δεν πιάνουν τόπο.
    Αλήθεια πόσων αιώνων είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Κουρούνα,

    Ταπεινά προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη, επειδή θα ανατρέξω στις αναφορές του προηγούμενου τεύχους (τ.249 στη σελίδα 23) για την αγαπημένη μου ΑΕΚ.

    Γιατί τόση ειρωνεία για τον Μπάμπη Καραμανλή???
    Επειδή έβαλε από την προσωπική του περιουσία στην αγαπημένη του μπασκετική ομάδα, χρήζει ειρωνείας από μπασκετικό περιοδικό??? Οι Αγγελόπουλοι και οι Γιαννακόπουλοι τότε θα έπρεπε να εμφανίζονται σε κάθε σου στήλη στο header ως συνώνυμα των κορόϊδων. Αλλά, ξέχασα, αυτά είναι τα «καλά» κορόϊδα, που πετάνε τα λεφτά τους για να συντηρούν κάπως το ενδιαφέρον για το μπάσκετ και να έχουν να γράφουν κάποιοι σαν και εσένα, μήπως πουληθεί κανένα τεύχος και καλυφθεί το overdraft. Ποιος ασχολείται τώρα με τον Μπάμπη???

    Γιατί χλευάζεις τη «βοήθεια Γιαμπεράκη» (εάν και εφόσον συμβάλλει ο άνθρωπος)??? Εδώ άλλες ομάδες κάνουν μεγαλειώδεις πορείες στο πρωτάθλημα σε ευρωλίγκες και eurocup, με «δανεικό ρόστερ», τα δανεικά του Γιαμπεράκη έθιξαν τον καθωσπρεπισμό σου??? Κουρούνα είσαι, όχι στρουθοκάμηλος…

    Γιατί ειρωνεύεσαι τον Οικονομίδη που, όπως αναφέρεις, είπε ότι η ΑΕΚ είναι «μεγάλο μέγεθος»??? Δεν είναι???

    Ξέρω, τα «κακά νέα» πουλάνε. Ιδίως όταν πρόκειται για τις μεγάλες ομάδες. Και αφού δεν «μπορούμε» να θίξουμε τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ, ας βγάλουμε τη χολή μας στην ΑΕΚ για να το «παίξουμε αντικειμενικοί».

    Φαντάζομαι ότι πολύ θα ευθυμήσεις όταν θα τελειώσει η περίοδος και η ΑΕΚ δεν θα είναι στις δύο τελευταίες θέσεις. Θα έχεις να γράφεις ακόμη ένα χρόνο …

    Αγαπημένο μου πτηνό, το πρόβλημα της Α1 λέγεται ανύπαρκτα έσοδα. Εάν δε λυθεί, τότε όλες οι ομάδες θα συνεχίσουν να έχουν οικονομικά προβλήματα, μικρά (180 ευρώ), μεσαία (700.000 ευρώ), ή μεγάλα (μη τακτοποίηση φορολογικών και ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων εκατομμυρίων). Ας σταματήσει το παραμύθι ότι η ΑΕΚ είναι το ασχημόπαπο που πρέπει να παίζει μόνο του, ή χειρότερα, να εκδιωχθεί από τη λίμνη.

    Ταπεινά και συναδελφομπασκετικά,

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xωρις Μπραουν,Τακερ κ με 29 στο κεφαλι...Aμειωτο το ενδιαφερον και σημερα...Αλλα αυτα παθαινεις(διοικηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ),οταν μοιραζεις αδειες πριν απο κρισιμοτατο ματς(το 1ο ημιτελικό εννοώ)...




    *Εχω μια απορια εδω και 3 χρονια περιπου που ο ΑΡΗΣ παιζει στο eurucup:
    Δεν μπορει ο ΑΡΗΣ να συννενοηθει με τον ΕΣΑΚΕ,oταν παιζει Τριτη-Ευρωπη(σχεδον παντα,εκτος απο εξαιρεσεις π.χ.BG Goettingen με την οποια θα παιξει την επομενη Τεταρτη)
    να παιζει το Σαββατο και οχι την Κυριακη για την Α1?
    Δεν οφειλει η ΚΑΕ να απαιτησει και να προστατεψει τις οποιες ελπιδες εχει για ενα ευρωπαικο τιτλο,που θα δωσει καποια χαρα & προοπτικη στο τμημα του συλλογου?
    Αλλα ξεχασα ,ολα θα λυθουν και δεν θα υπαρξουν οικονομικα προβληματα ξανα/ουτε οι μετοχοι (ΓΕΝΕΣΙΣ-ΣΑΡΙΣΑ-ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ) θα κρυβονται εχοντας τον Δαμιανιδη να τα κανει ολα,οταν φτιαχτει η Μεσογειακη λιγκα και την κατακτησει ο ΑΡΗΣ...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά πήρα σήμερα το περιοδικό πραγματικά φοβερο το ρεπορτάζ για το Περιστέρι.Η κατάσταση ειναι τραγική,δεν ξέρω αλλα για μένα αμα το Περιστέρι χάσει απο τον Ηρακλή μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

    @Στέλιο συμφωνώ για τον Γαμπιεράκη.

    @Κορούνα αμα τι Μ.....ς αυτός ο Βασιλακόπουλος.Μεσοποταμιάκη......Μουαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που υπάρχουν και στήλες σαν τη δική σου και του κ. Καρύδα για να μην απελπιστούμε εντελώς για τη δημοσιογραφία σε αυτή τη χώρα όσον αφορά το θέμα της Μεσογειακής Λίγκας γιατί σε μεγάλο μπασκετικό site γνωστός δημοσιογράφος εκθίαζε τη λίγκα με τρόπο σχεδόν προκλητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Badanaman
    Δυστυχώς το πρόβλημα είναι οτι έχει εγκλωβιστεί σε ένα στείρο εγωισμό. Και το μοναδικό που τον νοιάζει είναι να αποκτήσει ξανά ’’φωνή’’ και οντότητα για να τη...βγει στους πρώην εταίρους του στη ΦΙΜΠΑ. Χρησιμποιείς πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάτι από όσα γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας για να σε...επαναφέρω στην τάξη. Παλαμακιστές!!!!!!! Πως μου είχε ξεφύγει αυτή η έκφραση. Να τη...δανειστώ στο όνομα της διακειμενικοτητας και της διάδοσης ιδεών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στέλιος
    Ιδού η απολογία της Κουρούνας...
    α.Μπορείς να ανατρέχεις όπου θέλεις και σε ότι έχω γράψει αλλά μια παράκληση: Οχι αποσπασματικά! Για τον Μπάμπη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε γράφω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ήμουν ο ΠΡΩΤΟΣ που έγραψε ότι ο ανθρωπος στο όνομα της ΑΕΚοφροσύνης του πάει να καταστραφεί. Μπορώ να σε παραπέμψω σε δεκάδες αναφορές μεταξύ των οποίων 3-4 στα αμέσως προηγούμενα πέντε τεύχη. Επειδή έγραψα ότι θέλει να πάρει πίσω μερικά από όσα έβαλε και είναι με μετριοπαθείς υπολογισμούς 600 χιλιάρικα τον ειρωνεύομαι;
    β. Αν διάβαζες μόνιμα τη στήλη μου θα ήξερες ότι δεν κάνω χαρη σε κανένα. Κάθε Τετάρτη στο περιοδικό μαζεύουν παράπονα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτή την εβδομάδα δεν είχα να γράψω και δεν γράφω απλά για να γεμίζω δύο σελίδες και κατ΄ανάγκη. Αλλά μη με βάλεις στο τριπάκι να απολογούμαι ότι δεν γράφω κατά των δύο μεγάλων γιατί θα βγουν να με...υποστηρίξουν ο Αγγελόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος!
    γ. Τα κακά νέα στο μπάσκετ δεν πουλάνε. Αν πούλαγαν θα βγαίναμε κάθε εβδομάδα με μαύρο εξώφυλλο και....πένθος. Πίστεψε με κάτι ξέρω και στο λέω. Αν δεις τα δελτία πωλήσεων του περιοδικού στις αποτυχιες της εθνικής ή στις απεργίες των παικτών θα καταλάβεις τι εννοώ. Η δική μου η στήλη είναι εσωτερική και δεν παίζει ρόλο στη μορφή του περιοδικού. Την ξέρουν μόνο όσοι αγοράζουν το περιοδικό για τους άλλους δεν υπάρχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απολογία μέρος β΄(θα μου βγει μεγαλύτερη από του Σωκράτη)
    - Τον Γαμπιεράκη δεν τον γνωρίζω ούτε προσωπικά, ούτε κατ΄όψη. Πριν μερικές εβδομάδες έγραψα ότι είναι ο μοναδικός που βάζει (λίγο αλλά) ζεστό χρήμα στο μπάσκετ εκτός από τους δύο μεγάλους! Φυσικά μέχρι να αποδείξει σε βάθος χρόνου τις καλες του προθέσεις για το μπάσκετ και να δούμε που το πάει είναι και θα παραμένει ένας χορηγός εκ μεταγραφής και υπό προθεσμία για λόγους που έχω γράψει κατ΄επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίτο μέρος
    Μεγάλο μέγεθος η ΑΕΚ; Ακόμη και ο αγαπητός μου Χαρίδημος έχει πάψει να το πιστεύει. Μεγάλο όνομα και μεγάλη ιστορία ναι... Μεγάλο μέγεθος από που προκύπτει; Από τα χρέη; Από τα γήπεδα που γεμίζει; Από τι;
    Δεν θα στεναχωρηθώ και δεν θα ευθυμήσω αν πέσει ή σωθεί η ΑΕΚ. Με αφήνει παγερά αδιάφορο...Το ίδιο ισχύει και για τον Ηρακλή και για τον Πανελλήνιο και για τον Ηλυσιακό.
    Τα υπόλοιπα περί εμπορικότητας κλπ. τα είπαμε! Οταν συζητάμε το εξώφυλλο τις Δευτέρες στο περιοδικό όταν ακούω οποιαδήποτε άλλη πρόταση πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σκέφτομαι με τρόμο τι δεν θα πουλήσουμε. Αλλά επειδή το περιοδικό είναι περιοδικό όλου του μπάσκετ βγάζω το σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα καλά λόγια ως γνωστον δεν μου επιτρέπει η έμφυτη μετριοφορσύνη μου να τα σχολιάσω. Ευχαριστώ απλά γιατί είμαι και ευγενικός τύπος.
    Να γράψω απλά κάτι που έχει γραφτεί κατ΄επανάληψη στο περιοδικό. Δεν υπάρχει γραμμή. Είμαστε μια μορφή παλιάς καλής Liberation. Γράφει ο καθένας ότι θέλει και δεν επεμβαίνει κανείς σε κείμενα κλπ. Το αυτονόητο της δημοσιογραφίας και ας το έχουμε ξεχάσει είναι να ασκεί κριτική σε κάθε μορφή εξουσίας. Κάποτε που θα έχω κέφια θα γράψω το δεκάλογο του καλού δημοσιογράφου όπως μου τον έμαθε ο ’’δάσκαλος’’ μου και ο οποίος δεκάλογος ατυχώς παραμένει διαχρονικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Κουρούνα,

    Ευχαριστώ που μπήκες στη βάσανο να απαντήσεις.
    Η στήλη και το site σου έχει ενδιαφέρον γιατί έχει παρασκήνιο. Περιέχει αυτά που δε διαβάζονται στα "δελτία τύπου" (συγγνώμη, ρεπορτάζ ήθελα να πώ) των συναδέλφων σου που καλύπτουν συγκεκριμένες ομάδες. Συνέχισε έτσι και μην "πτοείσαι" από σχόλια όπως τα δικά μου. Πόσα να είναι αυτά? Υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη?

    Επί της ουσίας:
    α. Ενημερώνομαι τακτικά για τα άρθρα σου με κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον από το blog του Χαρίδημου. Δεν μπορεί να καταλογήσει κανείς ότι ο Χαρίδημος παρακολουθεί τα του μπάσκετ της ΑΕΚ - και όχι μόνο - αποσπασματικά.
    β. Για τον Μπάμπη και τον Γιαμπεράκη το τελευταίο σου άρθρο είναι ειρωνικό. Εγώ αυτό εισέπραξα και γι' αυτό το σχολίασα.
    γ. Το μέγεθος μετράει. Ακόμη και εάν έπαψε να το πιστεύει ο Χαρίδημος (που δεν), υπάρχουν άλλοι εκατομμύρια (φίλοι και αντίπαλοι) που δεν θα πάψουν ποτέ να πιστεύουν ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλο μέγεθος. Αλήθεια, εσύ πως κρίνεις ότι "μπήκε" το μέγεθος? Από τα εισιτήρια που κόβουν οι ομάδες σε αυτή την παρωδία που λέγεται ελληνική λίγκα??? Το κρίνεις από τα χρέη??? Ακόμη και έτσι, η ΑΕΚ ούτε έχει τα λιγότερα εισιτήρια (χωρίς δικό της γήπεδο) ούτε έχει τα περισσότερα χρέη. Επίσης, δες πόσα εισιτήρια κόβουν οι αντίπαλοί της όταν τη φιλοξενούν και τι εισιτήριο βάζουν. Για παράδειγμα, επειδή αναφέρθηκες σε Πανελλήνιο και Ηρακλή, ο Πανελλήνιος στο μάτς με την ΑΕΚ είχε γενική είσοδο 10 € και στο μάτς με τον Ηρακλή 5 €. Πως είπατε? 100% αύξηση? Τυχαίο?

    Τέσπα. Μακάρι την ενέργεια που βάζουμε εμείς για να απαντήσουμε σε σχόλια που "θίγει" την ομάδα μας, να την έβαζαν και οι "υπεύθυνοι" του σπόρ, με πρώτο και κύριο τον ΕΣΑΚΕ. Αλλά, τι λέω, αφού έχουμε τα "δύο επί δύο κορόϊδα}, τι τα θέλουμε έσοδα για τους άλλους???

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Περιστέρι πως το βλέπετε θα επιβιώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στέλιο
    απαντάω σε όλους όταν αυτο που γράφουν χρίζει απάντησης- Να σου πω κάτι περί μεγέθους...
    Σοβαρό μέγεθος είναι μια ομάδα που δεν πληρώνει ο προπονητής της (Γκέκος) για διάφορα έξοδα. Σοβαρό μέγεθος είναι μια ομάδα που έχει χαρτί Α4 για να τυπώσει τα στατιστικά, που καθαρίζει το ξένο γήπεδο που χρησιμοποιεί γιατί απλά το χρησιμοποιεί (στο Ελληνικό η σκονη περίσσευε), γιατί δεν χρειάζεται να αναβληθεί αγώνας της επειδή την πετάνε έξω από το γήπεδο που δεν πληρώνει και γλιτώνει χαριστικά τον μηδενισμό. Ακόμη και στα χάλια των περισσότερων ομάδων αυτά είναι τουλάχιστον αναγκαία και αυτονόητα. Δεν μιλάω ποτέ με βάση την ιστορία μιας ομάδας (τη σέβομαι) ή το βάρος του όνόματος της που δεν με απασχολεί. Αλλά αν ηταν θέμα ιστορίας τότε έπρεπε να παιζει μόνιμα στην Α1 η ΧΑΝΘ που έχει τη μεγαλύτερη ιστορία από όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. George
    Μαθαίνω ότι σήμερα ξεκίνησε η περίοδος κυνηγιού....περιστεριών (της κουρούνας έχει ξεκινήσει). Οι παικτες έκαναν αποχή από την προπόνηση επειδή ξέρουν ότι τα λεφτά θα πάνε στον Λάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το θέμα της τιμής του εισιτηρίου ήταν όντως θέμα μεγέθους. Στη Λαμία νομίζω ότι εδρεύει ένας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους φίλων της ΑΕΚ στην Ελλάδα. Συνεπώς δεν ήταν τυχαίο αλλα αν ήταν έδρα του Πανελληνίου μια άλλη πόλη το εισιτήριο θα εκανε πάλι 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Αλεξάνδρειο άδειο...Χωρίς αμερικάνους ο ΆΡΗΣ νίκησε τον αδιάφορος ΠΑΟ...Ο Σλούκας έχει πάρει ηγετικό ρόλο φέτος στην ομάδα (παίκτης που δεν θα μείνει του χρόνου) σε αντίθεση με τον Λίνο που δεν έχει δείξει την αξία του...Μαζί με Βεργίνη θα ήταν μία σουπερ τρίαδα κοντών για τον ΆΡΗ.Ο Χατζηβρέττας μέτα απο καιρό θα πάει ευχαριστημένος στο σπίτι του.Ήταν πραγματικά αρχηγός...
    Μια νίκη γοήτρου ,μια νίκη απέναντι σε ένα αδιάφορο αντίπαλο ,αλλά δεν παύει να είναι νίκη.
    Ωστόσο ,στο τέλος πάλι η διαφορά των 10 πόντων χάθηκε και το ματς παραλίγο να χαθεί για πλάκα (δείγμα ανισόρροπης και αδούλευτης ομάδας χωρίς αρχές).

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό τελικό αιωνίων εύχομαι να δούμε ....Ξέρετε με τους 1200 θεατές...Και όταν δημιουργηθεί η Μεσογειακή Λίγκα , θα ήθελα να δημιουργηθεί και κύπελλο μεσογειακής λίγκας για να απολαμβάνουμε εις διπλούν τέτοιες ατμόσφαιρες ...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον όρο "παλαμακιστές" δεν τον έβγαλα εγώ και μπορείς να τον χρησιμοποιείς άφοβα.
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς μου, νομίζω ότι δεδομένου τον καταστάσεων και των συμπεριφορών του Βασιλακό είναι τουλάχιστον ήπιες.
    Αυτό που προσπαθώ να βρω είναι το πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πάει σπίτι του και θα αφήσει το μπασκετάκι σε κανένα άλλον ελπίζω πιο σοβαρό.
    Γιατί καλή η καζούρα που κάνουμε εδώ αλλά καλό θα ήταν να αναλαμβάναμε και λίγο δράση.
    Ιδέες και προτάσεις ευπρόσδεκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ κουρούνα..
    Αν στο μέγεθος μετράμε τα χρέη, σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλο μέγεθος, μια που όσα χρωστάει ο Ολυμπιακός σε Ιωαννίδη και Μασιγιάουσκας είναι υπερπολλαπλάσια όσων χρωστάει η ΑΕΚ σε Φλεβαράκη, Γκέκο, πρώην προπονητές και παίκτες ...

    Στα περί σκόνης ...
    Από το 1995/96 μέχρι το 2001/02, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟ χρησιμοποιούσαν το ΟΑΚΑ για Ελλάδα-Ευρώπη.
    ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΑΚΑ . Και δε νομίζω πως ευθύνεται η ΑΕΚ γι'αυτό (σκόνιζε η κακή κακοπληρώτρια ΑΕΚ και καθάριζε ο καλός ΠΑΟ αλλά δεν προλάβαινε)..
    Τα αναψυκτικά που χύνονταν τις ΤριτοΤετάρτες τα έβρισκες λιμνούλες τα Σαββατοκύριακα..
    Τα καθίσματα που σπάγανε στα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δεν φτιαχνόντουσαν ποτέ...
    Όσοι είχαμε διαρκείας στα μπλε, βλέπαμε κάθε γύρο, οι θέσεις που μπορεί να κάτσει θεατής να μειώνονται...
    Ούτε όταν ήρθε ο Πάπας και έγινε λειτουργία των καθολικών στο ΟΑΚΑ δεν ξεσκονίστηκε ο χώρος ..

    Και τέλος για το μέγεθος, η διαλυμένη Α.Ε.Κ. με 6 χρόνια να βολοδέρνει, παραμένει η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 12+ετίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α και κάτι ακόμα..
    42 χρονών έφθασα, ένα αφιέρωμα στην τριετή παρουσία του Ολυμπιακού στη Β΄ Εθνική την περίοδο 1964-1967, δεν έχω διαβάσει/πετύχει ΠΟΥΘΕΝΑ.. Σε κανένα μπασκετοπεριοδικό, έντυπο, εφημερίδα κλπ .
    Γιατί άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαρίδημε δεν έχεις άδικο στη λογική του αφιερώματος. Ωστόσο κατά καιρούς, έχουμε αναφέρει εμείς κι εγώ προσωπικά στη στήλη μου, "Αγώνες που πέρασαν στην ιστορία" ότι ο Ολυμπιακός απουσίαζε από το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, έπειτα από την πρώτη σεζόν (1963/64) όταν υποβιβάστηκε.
    Η αλήθεια είναι ότι τα στοιχεία για την εποχή εκείνη είναι απειροελάχιστα, κι ειδικά για να δούμε τι έκανε στη Β' Εθνική ο Ολυμπιακός ή να μάθουμε γιατί έπρεπε να μείνει τρία χρόνια εκεί μέχρι να ανέβει ξανά!

    Ασφαλώς εάν στο δικό σου αρχείο υπάρχει κάτι που να αφορά σε εκείνη την εποχή κάνε έναν κόπο να μας στείλεις. Άλλωστε μαζεύουμε μανιωδώς οτιδήποτε παλιό ή... αρχαίο κι από μια εποχή που τα ΜΜΕ ήταν ελάχιστα κι οι καταγραφές περιορίζονται σε μια-δυο παλιες εφημεριδες!


    Α, και στο επόμενο τεύχος, θα υπάρχει μια αποκάλυψη για τα παλιά χρόνια της ΑΕΚ, εκεί στη δεκαετία του '60. Μια άγνωστη πτυχή που απειροελάχιστοι γνώριζαν και πολλοί θα μάθουν!

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουρούνα,
    γνωρίζεις τι γίνεται με την υπόθεση του Ιωαννίδη κατά του Ολυμπιακού για την αποζημιώση του από τα χρόνια που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού;Υπάρχει ενδεχόμενο μηδενισμού του Ολυμπιακού μέχρι να δοθεί η αποζημίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρουνα, κουρουνιτσα μου, με τα φτερα τα μαυρα.

    Υπαρχει κανα ενδεχομενο ο Γκαλης να αγωνιστει στο φιλικο των Ιωαννινων, η τελικα η φημη ειναι για τα θηρια? Επισης η Μακαμπι κατι ειπε για την Μεσοποταμειακη Λιγκα. Λες να γινει οντως τιποτα και να μασας τα πουπουλα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γραφικος θα καταντησω αλλα Ταπουτος επειγοντως για Εθνικη Ελλαδος. Το διδυμο Ταπουτος-Πατ Καλαθης δεν υπαρχει σε καμια αλλη εθνικη στη θεση 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για πες μας κουρούνα σε ποια διαδικτυακά sites παρατηρήθηκαν τα στοιχηματικά συμβάντα που αναφέρεις... Να παρακολουθούμε κι εμεις... Να δούμε και που παιζονται ημιχ-τελικά στο μπασκετ. Τα ειδες με τα μάτια σου ή στα είπε άλλο πτηνό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον λυπάμαι τον πρόεδρο μας,τον Δαμιανίδη...

    Έχει τώρα να δει :τι θα γίνει με τον Λίνο,τι θα γίνει με την δικαστική εξέλιξη του 3ου ημιχρόνου του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ,πρέπει να απαντά και στον Οικονομίδη που ενώ δεν ήταν στο ματς είπε την γνώμη του και επίσης ψάχνει προπονητή και την λέει στους παίκτες όταν χάνουν (σε αντίθεση με χθες που η νίκη του έδωσε το δικαίωμα να πει στον Ντρούκερ ότι αφού κερδίζεις τον ΠΑΟ χωρίς Αμερικάνους ή θα τους διώξω αφού δεν χρειάζονται ή θα διώξω εσένα...)

    Κουράγιο,πρόεδρε...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος
    Δεν υπάρχει περίπτωση μηδενισμού αφού ’’έπεσε’’ η εγγυητική επιστολή για ποσό 225.000 ευρώ που είχε επιδικαστεί παλαιότερα στον Ιωαννίδη. Για την ώρα παίρνει τα 225 χιλιάρικα συν 75 που είχε πάρει (νομίζω το 2005) και το όλο θέμα έχει παραπεμφθεί στα πολιτικά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tomygun
    Ο Γκάλης θα είναι εκεί αλλά δεν θα παίξει απ΄ ότι λένε οι πληροφορίες μου.
    Καλά ας γίνει η Μεσογειακή λίγκα και θα φάω τα πούπουλα μου με αλατοπίπερο. Αλλά να γίνει με κανονικές ομάδες. Την άλλη Τετάρτη έχω αποκαλύψεις, όχι πλάκα με φωτογραφίες και μοντάζ. Θέμα κανονικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος
    Παλικάρι μου με το κουμάρι έχω τόση σχέση όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Αυτός που μου το σφύριξε είναι πολύ δυνατός παίκτης (των χιλιάδων ευρώ εβδομαδιαίως) και από όσο ξέρω παίζει σε σάιτ του εξωτερικού. Να ρωτήσω στοιχεία και λεπτομέρειες και θα σου πω...
    Με τα ματάκια μου το μοναδικό που είχα δει ήταν τι έκρυβε (από πίσω για τα μέλη) το στοιχηματικό σάιτ ενός παλιού προέδρου και από τη μέρα που το είδα κατάλαβα οτι κάπου θα έσκαγε το κανόνι, όπως και έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Peris, μην τρως παπα. ΔΕΝ κανει ο Ταπουτος. Ακου που λεω, στην ομαδα μου τον εχω.

    Νικο, αυτα ειναι δραματα παιδι μου. Να τα βλεπεις, για να σεβεσαι την προεδρακλα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάτι που ειπωθηκε απο το γερο-Βασσιλακο και περασε στα ψιλα. Ειπε λοιπον ο μαστορας οτι ο Κωστακης ο Κουφος θα ερθει στην Ελλαδα το Μαιο. Θα ειναι αυτο μονο για την Εθνικη, θα ειναι για κατι πιο μονιμο οπως επραξαν οι Καλαθηδες, ποιος ξερει?? εσυ κουρουνα ξέρεις???
    Ειναι απο τις συμπαθειες μου το παιδι (μαζι με τον Ταπουτο οπως εχετε καταλαβει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οποιος μπορει ας δει το pregame του Ρεαλ-Γκραν Καναρια και ας παρει τα σοφτεξ να κλαψει.

    Αυριο ο μεγαλος αγωνας: Ταουγκρες εναντιον ομαδα Κατσικαρη. Και μην ξεχναμε και το Μπαρτσελονα-Μπανταλονα.

    Μεγαλε Τζο Αρλουκας. Βαλε ρε θηριο την κιτρινη φανελα να τα σπασεις ολα οπως και τοτε. Ατελειωτη παικτουρα ο ατιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αφού θαύμασα την Βαλένθια(περσινή αντίπαλος Άρη) ,τώρα βλέπω την Ρεάλ με την Γκραν Κανάρια...και εντόπισα τις φάτσες των Μάικ Μπράμου και του Σπενσερ Νελσον(πρώην παίκτη Άρη).
    Καλά οι Ισπανοί είναι πολύ πίσω,χωρίς οργάνωση/προγραμματισμό,χωρίς καλή διαφήμιση...τι να πω...
    Πρέπει να διδαχθούν από εμάς και τους 4 συνεχόμενους τελικούς κυπέλλου Ελλάδος...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αποσυρθηκε ο προτελευταιος εν ενεργεια προπονητης-μυθος του nba. Το περιοδικο ειμαι σιγουρος οτι θα εχει ειδικο αφιερωμα, οπως πρεπει αλλωστε, αλλα κουρουνα θα ηθελα και ενα δικο σου ποστ για το θεμα, οχι μονο γιατι κατι τετοια τα κανεις ωραια, αλλα και επειδη η υποθεση εχει και λιγη ιντριγκα, αν με πιανεις. Τωρα θα μου πεις οτι ειναι δυσκολο το υπερατλαντικο ρεπορταζ, αλλα ψαξε για κατι σε στυλ ''μαγαλος σταρ του nba ωθει τον προπονητη του σε παραιτηση μετα απο τσακωμο'' μπας και βρουμε τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. haridimos gia poies seazon milas ? egw eixa diarkeias ston panathinaiko 2006-7 7-8 8-9 kai den eixa dei oute ena spasmeno kathisma...kathismata spastikan mono ston 5 teliko sto oaka pou eixan erthei opadoi tou olympiakou.. ekei efigan ola panw aptin basketa... epeidi ekei p itan to diarkeias mou metaferthikan oi organwmenoi tou panathinaikou mporw na sou pw me sigouria oti den espasan oute miso kathisma... haridime nmzw oti me dio final four kai ena kipelaki o olympiakos sas exei idi kseperasei se oti afora tin dwdekaetia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μιλάω από 1995/96 μέχρι 2001/02 .
    Πριν τους Ολυμπιακούς του '04 δηλαδή .

    Ο Ολυμπιακός έχει 2 Κυπελλα και τίποτα άλλο από βάζα από το 1998 και δώθε. Η ΑΕΚ έχει 2 Κυπελλα + 1 πρωτάθλημα + 1 Ευρωπαϊκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαρίδημε, χαλάς την πιάτσα...
    Τα βάζα είναι για τους ρομαντικούς που νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα...

    Οι νεότεροι το μόνο που μαθαίνουν από την καθημερινή πλήση εγκεφάλου των τάχα μου media είναι να αποθεώνουν τον "παικταρά" που πήρε εκατομμύρια...

    Τι και εάν δεν έφερε/φέρνει κανένα τίτλο στην ομάδα???
    Λεπτομέρειες που ψάχνεις και εσύ τώρα...

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. stelio egw dn milisa gia kanena paixtara alla mia omada den tin kanoun mono oi koupes... eipa oti o olympiakos exei dio final four...i caja as poume ( taou) eixe eksi sinexomena final four alla kamia koupa... auto tin kanei mia aptis kaliteres omades stn evrwpi tis teleftaias dekaetias kai as min exei parei tipota (ektos apo ena saporta to 95) eipa oti metrane kai oi poreies sou ;) me kanete na yperaspizomai ton olympiako prwti fora stn zwi mou :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε αυτά τα 12 χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει τρια κι όχι 2 φαιναλ-φορ (1999, 2009, 2010) .
    Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ έχει ένα φαιναλφορ(1998), έναν ημιτελικό (2001) και έναν τελικό (2000) .
    Οσον αφορά τις κούπες, ο Ολυμπιακός έχει λιγότερες ΚΑΙ από τον Αρη . Εχουν κι οι δυο από 2 Κυπελλα Ελλάδας, με τη διαφορά πως ο Αρης έχει πάρει κι ένα FIBA Cup στο ενδιάμεσο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν μου επιτρέπεται μια παρέμβαση. Αυτές οι συγκρίσεις είναι παρελκυστικές. Μπορούμε ας πούμε να κάνουμε μια σύγκριση με βάση τις θέσεις κατάταξης των ομάδων την τελευταία δεκαετία στο πρωτάθλημα ή τις νίκες σε διεθνείς διοργανώσεις. Στη μια περίπτωση θα έβγαινε δεύτερη καλύτερη ομάδα το Μαρούσι και στην άλλη δεύτερη καλύτερη ομάδα κάποιος άλλος. Αυτό που μετράει είναι η πραγματικότητα και το σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φυσικά και οι συγκρίσεις είναι παρελκυστικές από τη στιγμή που αναδεικνύουν την αδυναμία του Ολυμπιακού που δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ασημικά ΑΕΚ-Άρη που παραπαίουν (ειδικά η πρώτη)..
    Όπως δεν διαβάζαμε ποτέ καμιά ανάλυση γιατί θα έπρεπε να παίζει Ευρωλίγκα ο 8ος Ολυμπιακός κι όχι το 2ο-3ο-4ο Μαρούσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρό μας(διετής φυλάκιση με αναστολή).....

    Σήμερα πάλι κάναμε ντέρμπι το ματς με τον Ηλυσιακό...Προχωράμε καλά...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κουραγιο Νικολα, τελειωνει η σαιζον. Ματσαρα χτες το ντερμπυ της Βασκονιας, αλλα αμα δεν αυτοσυγκεντρωνομουν να αστοχησει ο Βασιλειαδης μαλλον θα κλαιγαμε. Αυτο ελειπε, να περασει και ο γλυψομαλλιας ο ακατονομαστος στους 4. Ουστ λαμογιο!

    Χαριδημε, γινεσαι κακος, πιπερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. to marousi panta adikeitai epeidi den exei opadiki dinami nmzw... thimamai kai ton imiteliko mia xronia me to teleftaio sout tou melisavlievits sto sef pou mpike kai vgike... katalavainw ton kaimo sou xaridime alla omades opws o paok kai i aek sto basket me ta provlimata p dimiourgoun ston elliniko athlitismo gia mena eprepe na min einai simera se epaggelmatikes katigories... i fanela den einai epixeirima kanenos..oso istoriki omada kai an eisai an mpazeis oikonomika katigoria tha peseis ti na kanoume ( vlepe italia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Tommy σου χω την ομαδα του Αρη της επομενης σεζον.Η επιλογη εγινε με μεταγραφες παικτων που αναμενονται ελευθεροι το καλοκαιρι η ειναι οικονομικα προσιτοι.Παρε να χεις
    Coach:Γιαννακης Σφαιροπουλος(αν εχει κλεισει)η Γιωργος Μπαρτζωκας
    1:Βαγγελης Μαντζαρης,Χουερτας του Αμαρουσιου,Ιμπραημ Τζααμπερ
    2:Ενας εκ των Χατζηβρεττα-Χαραλαμπιδη,Νικος Παππας και ενας Αμερικανος
    3.Πατ Καλαθης,χτυπατε Κωστα Βασιλειαδη αλλιως Μιχαλης Πελεκανος
    4.Τζερεμαια Μασει,Δημητρης Χαριτοπουλος η Χαρις
    5.Αντρεας Γλυνιαδακης,Ντ'ορ Φισερ,δανεικος George Μπογρης
    Σου χω μαξιμουμ 5 ξενους οποτε εχεις εναν ακομα να βαλεις εσυ η ο κοουτς σας.Γουσταρεις?Ολες περιπτωσεις προσβασιμες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @ dimitris
    δεκτό αυτό, αλλά να ισχύει σε όλους .. όχι μόνο στην ΑΕΚ..
    Που επαναλαμβάνω πως μπορεί να είναι διαλυμένη, αλλά χρωστά σε παίκτες λιγότερα από όσα πχ ο Ολυμπιακός στον Μασιγιάσουσκας και σε προπονητές λιγότερα από όσα πχ ο Ολυμπιακός στον Ιωαννίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. final-8 σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Λιθουανία κλπ και ούτε μια λεξούλα στο τεύχος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Tommy τσεκαρε και τη δικια μου ομάδα για τον Άρη

    1-Ομάρ Κουκ, Β.Μάντζαρης,Παπανικολόπουλος
    2-Βασιλειάδης, Χαραλαμπίδης
    3-Ταπούτος-Πελεκάνος-Χρυσικόπουλος
    4-Μάσει-Τσαιρέλης
    5-Γλινιαδάκης-Μαυροειδής-Ντραγκίτσεβιτς (ο σκόρερ της Μπουντουσνοστ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Rodia και Peris: τι παθατε βρε και οι δυο? Ποιον Μασευ? Ποιον Κουκ? Ποιον Βασιλειαδη? Ποιον Μαυροειδη? Βρε, θελετε ψυχιατρειο να με στειλετε και δεν με καλυπτει και η ασφαλιση του ΙΚΑ.

    Ροντια, μπορω να ξεφορτωθω και τον Χατζηβρεττα και τον Χαραλαμπιδη? Γινεται να κρατησω Τακερ-Μποροβνιακ και του χρονου? Ας φυγουν μετα ολοι οι υπολοιποι (και οι Ελληνες μαζι), δεν με πειραζει. Τα υπολοιπα τα βρισκω. Εσυ Peris με εξαιρεση τον Κουκ που δεν μπορω ουτε τις καλτσες του να πληρωσω, εισαι -καπως- πιο λογικος.

    Για δωστε και μενα κανα site να σας κανω ομαδα, που βαλθηκατε να με φαληρισετε παλιοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://www.newsday.gr/article/27989/drama-tou-mpogre


    Αχαχαχα, που πας ρε λακη να τα βαλεις με το θωρηκτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Tommy δεν εχεις δικιο.Μαντζαρης,Χουερτας,Παππας,Καλαθης,Πελεκανος,Χαριτοπουλος,Χαρις,Γλυνιαδακης ειναι μεσα στις δυνατοτητες σας.Πιο δυσκολοι αλλα οχι απιθανοι ειναι οι Τζααμπερ,Μασει,Βασιλειαδης,Φισερ.Αν ριχναν λιγο το κασε τους χαλαρα τους παιρνετε.Μν με απαξιωνεις ετσι εκανα ερευνα αγορας,ειδα ποσα παιρνουν και τους ειπα δεν τα πα τυχαια!Αντε ντροπη σου κανω τη δουλεια και με βριζεις απο πανω!Τωρα κανε συ τον Ολυμπιακο του χρονου,αν και η αληθεια ειναι πως θα κριθουν πολλα απο το αν θα παρουμε φετος το πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να σου πω την αμαρτια μου, μετα απο οσα εγιναν αυτην την σαιζον, ετοιμαζομουν να ετοιμασω ομαδα με Λιακοπουλο, Κουτρουλια, Καρτελο, Κουπιδη και να φερω πισω τον Αργυροπουλο.

    Οοοοο, οοοοο, μην μου στεναχωριεσαι (φιλικο πατ-πατ στον ωμο). Παντως πραγματικα πιστευω οτι ολοι αυτοι οι παικτες που ανεφερες θα ψαχτουν να φυγουν εξω (οπως οι Μπραμος-Νελσον), παρα να ερθουν σε μια ομαδα με πλουσιο παρελθον, ανυπαρκτο παρον και αβεβαιο μελλον. Η μαγικη φραση-κλειδι ειναι " αν εριχναν λιγο το κασε τους". Γιατι να το κανουν, την στιγμη που στην Ισπανια ο παρας τρεχει?

    Αστα φιλε, κανε λιστα για την ομαδα σου που εχεις ζεστο χρημα, αξιοπιστη διοικηση και σοβαρο προπονητη. Εγω που εχω μπλεξει με τους στραγαλατζηδες, θα παρω κανα κουτι βαλιουμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή