Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τεύχος 249

Κυκλοφορεί αύριο το τεύχος νούμερο 249 που από όσο γνωρίζω έχει ουκ ολίγα ενδιαφέροντα θεματίδια και θέματα... Μας συστήνει την κόρη του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, της Μαρίνας,  που ασκεί το επάγγελμα του προπονητή, υπάρχει αφιέρωμα στον Στογιάκοβιτς που πάει στο Ντάλας για να διεκδικήσει τίτλο, στη....φάλτσα φετινή Τζαζ της Γιούτα, στα 12 πρόσωπα που σημάδεψαν το πρωτάθλημα μέχρι τώρα και ένα σπέσιαλ αφιέρωμα του Ψαράκη στο παγκόσμιο χωριό για ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (αδελφάκια και ξαδελφάκια του ALL star) που κυκλοφορούν στον πλανήτη. Φυσικά υπάρχουν όλα τα ρεπορτάζ επικαιρότητας, το αγωνιστικό ένθετο, οι μόνιμες στήλες και μπόλικη Κουρούνα για τα...ρέστα.

38 σχόλια:

  1. Άλλαξα όνομα απλώς απο george-yellow

    Περιμένω με αγωνία αύριο το περιοδικό.Ειδικά αυτό για τον Στογιάκοβιτς νομίζω πως θα μου αρέσει πολύ μιας και ήρθε και αυτός και πάμε για πρωτάθλημα.

    Τέλος ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις Τζόρτζη εδώ είναι το μπλογκ της...ελευθερίας και της αναρχίας λόγου οπότε όπως και να υπογράφεις το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο! Να΄σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατάμε Ντρούκερ όχι μόνο για να βλέπουμε τον ΆΡΗ να ξεφτιλίζεται στην Ελλάδα... ,αλλά και στην Ευρώπη...Εύγε,Γκέτινγκεν!!!

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αλλο πια να πουμε. Βιαστηκε ο ΠΑΟΚ να μας ριξει περσυ την τριανταπενταρα. Φετος 50 γινεται να φαμε, μπας και παει στο διαολο και ο γκαρσον και ο Δαμιανιδης?

    Ημαρτον δηλαδη που μας καταντησαν. Αλλα το ξαναειπα: φταιμε εμεις που μας εχει φαει ο πολιτισμος. Επρεπε σαν τους οπαδους της ΑΕΚ να ημασταν, καθε φορα επεισοδια και προστιμα μπας και ξεκουμπιστει κανενας, αλλα που. Εκει οι τετανοι, να μας σπασουν τα νευρα, αφου δεν γινεται να παμε καλυτερα, να παμε χειροτερα.

    Κατα τα αλλα ακομη υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι αμα φυγει ο Δαμιανιδης, θα ερθει το χαος. Ενω τωρα και *@&#^ την οργανωση ειμαστε, ολα τα καφενεια της Ευρωπης με συστημα τα αναστησαμε.

    ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣ!!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!! 21 ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΕ ΤΥΧΑΙΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://salonikabasket.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html.

    Κουρούνα , κατά πόσο ισχύουν αυτά περί ΆΡΗ;Είναι αλήθεια;

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα
    σe ένα blog(του Καβαλιεράτου νομίζω) διάβασα πως κατά 90% ο προπονητής έχει βρεθεί.Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Είναι Έλληνας, δεν είναι ο Πεδουλάκης, παλιότερα ήταν στην Εθνική αλλά δεν είναι ο Γιαννάκης.Ισχύει;Γνωρίζεις κάτι σχετικό; Φαντάζεστε κανένα Πολίτη(πλάκα κάνω) για Προπονητή;
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά την δημοσίευση μου ήρθε επιφώτηση. Μπας και είναι ο Ιωαννίδης;
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mπα ο Ιωαννιδης ειναι βουλευτης που να τρεχει τωρα.Για Πετροπουλο το κοβω που ναι και ανεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tommy φιλαρακι τι κανεις ρε?Βρηκες δουλεια πως τν παλευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριακη
    Ασε που μπορει να αναφερεται στο Σφαιροπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα ρε Ροντια αγορι μου, υγεια. Για δουλεια ψαχνομαι, για ομαδα ψαχνομαι επισης διοτι βαδιζω με σιγουρια Μιραλας σε κενη εστια για εγκεφαλικο/εμφραγμα/νταμπλα. Τυχερε εσυ, που εχεις προεδρο και οχι τον γιο του Σπυρου Καλογηρου.

    Ελληνας προπονητης με χ γραμματα και διαθεση να συννενοηθει με τον μπαρμπα Γιωργη? Γυναικα, ποιος να ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να αρχισουμε σιγα σιγα να πιανουμε την κουβεντα για Εθνικη.Ετσι οπως τα βλεπω νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι
    Coach:Γιωργος Μπαρτζωκας(απο Ελληνες)η Πιανιτζιανι-Μπλατ(απο ξενους)
    Ασσος:Καλαθης,Σλουκας
    Δυο:Ζησης,Σπανουλης,Παππας
    Τρια:Περπερογλου,Παπανικολαου,Βασιλοπουλος
    Τεσσερα:Πριντεζης(η Καιμακογλου),Πατ Καλαθης
    Πεντε:Δυο εκ των Χοντρου-Μπορουση-Κουφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να πιασουμε κουβεντα για την εθνικη διοτι να μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου.

    Σχεδον τα ιδια, απλως αντι Πριντεζη θα προτιμουσα Μαυροειδη, αντι Βασιλοπουλου Βασιλειαδη (ο τελευταιος ελληνας χερας), ο Κουφος ακομα κοροιδευει τον εαυτο του στο ΝΒΑ, καλυτερα ο Βουγιουκας, παρολο που στην αμυνα ρουφαει αβερτα. Επισης θα προτεινα προσθηκη Παπαλουκα, διοτι Καλαθης και Σλουκας ουτε το δεξι @ (αυτι ειναι, αλλα μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε) ενος σοβαρου Point guard δεν ειναι.

    Στον παγκο Ζουρο δαγκωτο και με σφραγιδα. Δεκτοι επισης Μπαρτζωκας και Σφαιροπουλος.

    Σε επομενο ποστ θα αποκαλυψω ποιοι ελληνες μπορουν να καλυψουν την θεση 1. Υποσχομαι οτι θα πεσει πολυ γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο προπονητής θα είναι όντως έλληνας. Οι ξένοι έριξαν πόρτα στον μπαερμπα Γιώργο που πήγαινε να τους κλείσει με δύο φυστίκια μισθό και τρία στραγάλια πριμ. Τώρα ποιός θα είναι αποτελεί μια πονεμένη ιστορία. Τα διάφορα λόμπι γύρω από τον Βασιλακόπουλο δίνουν σκληρό αγώνα. Υπάρχει το λόμπι Γιαννάκη που εκπροσωπεί ο Κολοκυθάς, το λόμπι των ουδέτερων (εκτός ομοσπονδίας)που προκρίνει Ζούρο και το λόμπι εντός ομοσπονδίας που προωθεί λύση Μίσσα. Οποιος μιλήσει τελευταίος είναι αυτός που θα εισακουστεί από τον Γεώργιο τον Μέγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο για τα του Αρεως...Νομίζω ότι όλα είναι σωστά (πλην της διοίκησης πρωτοδικείου για την οποία δεν είμαι σίγουρος) και τα περισσότερα έχουν γραφτεί κατά καιρούς στη στήλη μου. Και για το συμβόλαιο του Ντρούκερ και για την πρόθεση του Δαμιανίδη να φύγει εφόσον όμως βρεθεί κάποια εναλλακτική λύση και για τα χρέη που υπάρχουν προς δημόσιους φορείς. Τώρα αν οι παίκτες κάνουν μόνο μια ώρα προπόνηση δεν το ξέρω αλλά μπορώ να το μάθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περί νέου προπονητή στον Άρη:
    Μάλλον θα μείνει ο Σαρόν.

    Αλλά θα προσπαθήσω να λύσω το αίνιγμα: "Είναι Έλληνας, έχει δουλέψει στην Εθνική και δεν είναι ο Γιαννάκης. Ποιός είναι?"

    Πρίφτης.

    (αλλά έχει ομάδα)

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ στηρίζω κόουτς Γιαννάκη.Έμειναν πολλά που δεν παίξαμε.Το ''figure-8 2'',το ''figure-8 3'',το ''figure-8 με μουστάρδα'' το ''με ψυχή 3'', το ''με καρδιά 4'' κοκ.Ποιος δε θέλει επίσης να δει πώς θα είναι η τριγωνική επίθεση με τον Ζήση στη γραμμή να περιμένει την μπάλα για να σουτάρει;Μην το σκεφτόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα η δικιά μου πεντάδα Rodια είναι η εξής (πάντα υποκειμενικά φυσικά)
    1)Ζήσης-Ν.Καλάθης-Σλούκας
    2)Σπανούλης-Βασιλειάδης
    3)Περπέρογλου-Ταπούτος-Καιμακόγλου
    4)Τσαρτσαρής-Πρίντεζης
    5)Κουφός-Σόφο-Μπουρούσης
    Προπονητής-Ζούρος

    Ο Βασιλόπουλος είναι πρώην παίκτης δε συγκρίνεται με Πατ Καλάθη, Καιμακόγλου και Ταπούτο. Ο Κ. Παπανικολάου είναι ανεπαρκής προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tommygun gia th thesi 1 egw lew na kalesoume Aggelo Syristratidi twra pou einai kai hot ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ κουρουνα
    τρομερη η φωτο απο το μελλον της μεσοποταμιακης. πολυ γελασα.

    Για την εθνικη τωρα, οποιον απο τους 3 προπονητες που ανεφερε η κουρουνα και να διαλεξει ο Βασιλακοπουλος, δεν νομιζω οτι η ομαδα θα ''ποναει'' ιδιαιτερα σε αυτη την θεση, αν και δεν καταλαβαινω γιατι ακουγεται το ονομα του Γιαννακη αντι για Μπαρτζωκα. Οσο για την δωδεκαδα, ειναι νωρις ακομα βεβαια, αλλα ακριβως επειδη ειναι νωρις ας αρχισουμε να ψαχνουμε σε ποιον αμερικανο ασσο θα δωσουμε ελληνικο διαβατηριο για να παιξει, γιατι οπως ειπε και ο tommygun ο Καλαθης και ο Σλουκας απλα δεν κανουν, και γενικα αν μαζεψουμε καμια 10αρια διαθεσιμους ελληνες point guard και παλι δεν εχουμε εναν Παπαλουκα η εναν Διαμαντιδη. Αντε να δουμε ποιος θα πει στον Σπανουλη δηλαδη οτι θα παιζει παλι 35 λεπτα σε καθε αγωνα. Επισης, θα ηθελα Βασιλοπουλο αντι για Περπερογλου στο 3 (καλα καλα ντε, μη βαρατε), και θα ηθελα αν γινεται να σταματησουν οι πλακες με Κουφο-Βουγιουκα για το 5, πληγωνουν οσους ειναι πολυ δεμενοι με την εθνικη. Τα καλυτερα 5αρια που εχουμε την δεδομενη χρονικη στιγμη ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ο Σοφο με τον Μπουρουση.(αν και εμενα δεν μου αρεσει γιατι εσχατως ο Μπουρουσης αρχιζει να ξεχναει τι θα πει αμυνα) και γενικα φετος πιστευω πως θα ειναι η πρωτη φορα που μπορουμε (αναλογα με τις κλησεις που θα κανει ο προπονητης) να ειμαστε πληρεις επιθετικα στις θεσεις 2 και -μετα απο χρονια- 3. Φανταστειτε Σπανουλη-Βασιλειαδη-Πατ Καλαθη στην περιφερεια. Να ειχαμε και ενα σοβαρο ασσο να κουμανταρει την ομαδα καλα θα ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Κουρουνα:

    Παντως δεν εγκαταλειφθηκε η ιδεα μεταγραφης του γιου του Σπυρου Καλογηρου στον ποδοσφαιρικο Αρη, επειδη ενα πουλακι ειπε οτι ο προεδρας της φουτμπολερας ξινισε με τον κομητα Κοντη και το καραβι που φερνει παικτες καθε μεταγραφικη περιοδο. Οποτε ψαχνουσι οι σουπερμανιοι 3 προεδρον με ελαφριαν χειραν και καλην διαθεση.

    Χρεητα υπαρχουν πλειστα οσα εις το δημοσιον, αλλα και το δημοσιον εριξε πολλα γαλονια υδωρ στην ρετσινα του (μιλαμε για Σαλονικη παντα), διοτι ετσι και το παιξεις βαρυς πεπονας και δειξεις μετα ζηλου το χαμηλο σημειον του παντελονιου σου και πεις "νο πλερουα" μεχρι να δουν κοκο οι φοροκαρμιρηδες θα εχει σκηνοθετησει ο εγγονος του Φωσκολου "Λαμψη" και την εγγονη της Βιρνας Δρακου. Τιμη και δοξα στο νομικον συστημα ταχυτατης αποδοσης ευθυνωνε.

    Οσον δε αφορα το θεμα της προπονησεως: θα προτιμουσα τα μαλα προπονηση μετα πιτσας, αλκοολης, κορασιδων ελαφρων ηθων και κατ' εξακολουθησιν ομαδικην συμμετοχην σε καθε ειδους οργια. Διοτι ετσι τουλαχιστον οι παρταλοι τσιρκουλοι, φεροντες μηδενικην διαθεση και δυστυχως για ημας και την ενδοξωτατη φανελα του Αρεως, θα ειχον μια δικαιολογια. "Δεν παιζωμεν επι του γηπεδου, αλλα εκτος αυτου και επι κλινος τινας δινωμεν ρεστα". Τωρα ειτε προπονωσι, ειτε οχι, εν εστι το αποτελεσμα: μας εχουν πηδηξει περισσοτερες ομαδες, απ' οτι παρτενερ την Τινα Σπαθη.

    Τομμης ο Γκανης απο την Σαλονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδια, τι κολλημα ειναι αυτο με τον Κουφο? Ασε που θα μπλεξουμε με την κυρα Κατινα, που θα μας τα ζαλισει με το ποσο αδικηθηκε ο γιος της, το που δεν στριβει ουτε με καραβι τιμονιου και βαλε ογκο, βαλε ογκο σε λιγο θα γινει σαν τον Παναγιωτη Κολλημενο μονο εγω το ειδα?

    Επισης ο Ταπουτος ειναι πρωην παικτης, χιλιες φορες ο πιτσιρικας o Παπανικολαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tommy για αλλη μια φορα δειχνεις πως ξερεις μπασκετ και δεν φορας παρωπιδες οπως αλλοι Αρειανοι οι οποιοι θα θελαν το "δικο μας παιδι" Χρηστος Ταπουτος παρα τον "προδοτη" Παπανικολαου.Ο Τσαρτσαρης εχει σταματησει απο Εθνικη Indie και οσον αφορα Βασιλειαδη κατι σημαινει πως δεν τον εχει πετυχει ποτε σε υψηλο επιπεδο.Αφου δεν κληθηκε περσι δεν θα κληθει ποτε.Στον ασσο παιρνουμε και Καλαθη και Σλουκα μπας και παιξει καποιος,μπρος-πισω με παπαλουκα δεν πρεπει να γινει.Ψηλους εμμενω στους 3 που ειπα με καποια προτιμηση στο διδυμο χοντρου-μπουρουση.Δεν αντεχω αλλο Αμυγδαλου Ιων Βουγιουκα!Τελος δυο εκ των φωτση πριντεζη και καιμακογλου οχι και οι 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Rodia,εγλω δεν ειμαι Αρειανος, απλα θεωρω μεγαλο ταλεντο ακομα τον Ταπουτο και φετος παιζει πολυ καλα. Ο Βασιλοπουλος στο μονο που υπερτερει ειναι στην αμυνα γιατι επιθετικα ειναι το απολυτο μηδεν. Και ο Πατ Καλαθης καλυτερος ειναι....να τον δω μονο στο ανωτερο επιπεδο.
    Ο Τσαρτσαρης δεν το ηξερα οτι εχει αποσυρθει απο την εθνικη και ειναι κριμα γιατι τον θεωρω πολυ χρησιμο.
    Για τον Βασιλειαδη συμφωνω οτι σε υψηλο επιπεδο δεν εδειξε σταθεροτητα ομως τον θεωρω πολλη καλη λυση για εναν γκαρντ που θα ερχεται απο τον παγκο για να σουταρει.
    Ο Κουφος μου αρεσει πολυ αλλα αν δεν ερθει και φετος στην Ευρωπη θα καταντησει ενας Μιλισιτς στο ακομα χειροτερο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακόμα προπονητή δεν έχουμε κλείσει και ψάχνουμε ποιοι παίκτες θα είναι ή πρέπει να είναι στην ομάδα.Πάντως για Διαμαντίδη μην είστε και 100% σίγουροι ότι η απόφαση του είναι οριστική. Ας δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής.
    Α!Δεν μπορώ να μην κάνω και ένα σχόλιο κοινωνικής κριτική.Το πιο καυτό νέο αυτή την εποχή στο χώρο της καλαθοσφαίρισης δεν είναι ούτε ο νέος προπονητής της εθνική, ούτε η μεσογειακή λίγκα, ούτε η συνεχιζόμενη αποχή του λάζου ούτε οτιδήποτε άλλο αλλά η σχέση του Μπόγρη με την Κοκκίνου. Δεν ξέρω τι καριέρα θα κάνει ο μικρός σαν μπασκετμπολίστας αλλά σαν άντρας(τρόπος του λέγειν άντρας 22 χρονών) τα πάει καλά.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητε Ροντια, ακριβως επειδη δεν φοραω παρωπιδες εχω αρκετα "παρασημα" (χλεμπονες, σφαλιαρες, καντηλια) απο συναρειανους, και μπασκετικα τουλαχιστον οι περισσοτεροι της παρεας (με εξαιρεση ενος) ειναι οπαδοι αλλων ομαδων. Ο Ταπουτος (οπως και ο Κακιουζης περσυ) πουλανε φτηνο οπαδιλικι, το οποιο εγω το τρωω για πρωινο και φτυνω και τα κουκουτσια. Οταν μιλαμε για εθνικη ομαδα, μιλαμε για την ομαδα που εχει ( η πρεπει να εχει) τους καλυτερους ελληνες παικτες. Σε αλλο σαιτ πολυ παλιοτερα ειχα αναφερει και υπο ποιους ορους θα μπορουσε να κληθει εθνικη, αν δηλαδη συνεχιζε να παιζει σε ρυθμους οπως το ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ. Απο εκει και περα, γιατι να μην ψηθει ο πιτσιρικας και να δινουμε ευκαιριες σε καμμενα χαρτια?

    Η Θεσσαλονικη η θα μαθει να διεκδικει, η θα μεινει στα χαλια που ειναι. Ας προσεφερε ο Αρης αγωνιστικο χρονο στον πιτσιρικα και θα δεις τι κερδη θα ειχε. Επειδη βρηκε δηλαδη καλυτερες συνθηκες στον ΟΣΦΠ, θα κατσω εγω να του την πω? Για ονομα δηλαδη...

    Ο Βασιλειαδης μια χαρα παικτης ειναι. Οχι αλλοι μπετατζηδες στην Εθνικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Μπογρης αγαπητη Κυριακη, βαδιζει ακριβως τον δρομο που του αξιζει: μια γκομενα-μανουλα για να του διαβαζει και κανα παραμυθι αφου εχει πιει το ζεστο του γαλατακι, μια θεση σφουγγαριστρας στον ΠΑΟ και λιαν συντομως βασικος και αναντικαταστατος σε μικρομεσαια ομαδα της Α2. Κατα τα αλλα οι ξενοι φταινε που δεν αφηνουν τα ελληνοπουλα να παιξουν. Τρωτε κoυτοχορτο ελληναρες, κανει καλο στην διαιτα.

    ΥΓ: Που 'σαι ρε Ραμπο Σιγαλα που ησουν ο τελευταιος αρσενικος μπασκετμπολιστας. Μετα απο σενα το χαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kαλησπερα κι απο μενα....
    Το Μπαρτζωκα για την εθνικη το συζητατε με η χωρις το Λιναρδο??
    Στα του Αρη τωρα,προς το παρον ο Σαρον δε φευγει εκτος κι αν κανει μεγαλο κλαρινο στο Σουλη,ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι ο ενας απο τους δυο προπονητες (ο αλλος ο Αλεξανδρης) τους οποιους κερδισε κατα κρατος τακτικα στον α γυρο.
    Το καλοκαιρι επονται αλλαγες στα διοικητικα...
    Kι ενα κουιζ:
    Tι κοινο εχουν ο προπονητης και οι δυο νεοφερμενοι ξενοι μιας ομαδας με το νυν,το πρωην προπονητη και το προεδρο ανταγωνιστικης της ομαδας???

    Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ηλιας Ζουρος λοιπον.Ανερχομενος ελληνας κοουτς με γνωσεις και λατρης της σκληρης δουλειας.Ερωτημα:Φτανει ενας μηνας προετοιμασιας για να αφομοιωσουν οι παικτες το μπασκετ του Ζουρου?Στον Πανελληνιο πηρε αρκετα παραπανω για να αρχισουν οι παικτες να εμπεδωνουν το στυλ του Ηλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουρούνα
    διάβασα στο sportdog ότι ο Βασιλακόπουλος συναντήθηκε με τον Ρήγα και ότι μάλλον από το καλοκαίρι ο Ρήγας θα έχει ενεργό ρόλο.Γράφει ότι μάλλον το καλοκαίρι θα υπάρξουν αλλαγές στην επιτροπή διαιτισίας.Γνωρίζεις τίποτα σχετικό;Επίσης γνωρίζεις τίποτα για καμιά μεταγγράφη για τους δύο μεγάλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπομονη. Σιγα σιγα τελειωνει και ο φετινος εφιαλτης. Φετος που θελαμε να φαμε καμια 35αρα μπας και φιλοτιμηθει και φυγει κανενας, χασαμε με 5. Φαντασου μεγεθος ανυπαρξιας μιας ομαδας που μας εκανε κουδουνι ο απροπονητος Ποπωφ. Κουραγιο, μερικες ξεφτιλες ακομη και λυτρωνομαστε. Αντε, δεν πεσαμε Α2 και φετος.

    Ευτυχως που μετα εχασε η "αγαπημενη" μου ομαδα με τον Κατσιγανιαρη και ενιωσα καλυτερα. Περα ομως απο τον χαβαλε οποιος δεν ειδε το Ρεαλ- Μπιλμπαο αυτος εχασε. Και μαζι και μια πολυ καλη εμφανιση του Βασιλειαδη με 16 ποντους αν δεν κανω λαθος και το τριποντο που εφερε το παιχνιδι στο 75-72...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Panos 919
    Την άλλη Τετάρτη έχω σε αποκλειστικότητα και το DVD promotion της λίγκας. Εκεί να δεις γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παρακαλειται οποιος γνωριζει για το τι απεγινε ο Χαρολντ Ελις να επικοινωνησει αμεσα μαζι μου. Ο σκοπος της ευρεσης ειναι να κανουμε φιλικο προς τιμην του με τον ΠΑΟK, διοτι καποιοι ομογενεις ενδιαφερονται για δωρεαν μαθηματα πυγμαχιας.

    Ιδου το βιντεο της ντροπης.

    http://www.youtube.com/watch?v=J2Mz79QQfSI&feature=feedu

    Το ξεραμε και πριν τι κουμασι εισαι. Τωρα απλως μας επιβεβαιωσες. Ολοψυχα μπροστα σου να το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χθες στη Θεσσαλονίκη ο μπαρμπα Γιώργης είπε ότι θα ανακοινώσει σε 15 μέρες τον προπονητή μεταξύ ενός έλληνα και δύο ξένων που έχουν επιλεγεί. Επιμένω σε όσα έγραψα σε μια απάντηση λίγο πιο πάνω και πριν εμφανιστεί το όνομα του Ζούρου. Το υποστηρίζουν πηγές εκτός ομοσπονδίας και επειδή το....παπαγαλίζει ο δημοσιογραφικός στρατος του Βασιλακόπουλου μάλλον πάνε να το....κάψουν, όπως έγινε με τον Κατσικάρη προ διετίας. Για αυτό δημοσιοποιήθηκε. Οπως και ο Κατσικάρης έτσι και ο Ζούρος δεν έχει ιδέα αυτή τη στιγμή και ούτε έχει δεχτεί κάποια κρούση ή πρόταση. Οπότε πάμε φουλ για το νούμερο 1 σενάριο. Γιαννάκης με συνεργάτες Μανουσέλη- Λημνιάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάτω τα χέρια από τον Νπόγρη! Είναι πλέον μύθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kala re rodia den xarane stin ethniki sou fwtsis kai tsartsaris?? wraies oi omades p vgazete alla an pas na paikseis me dinates omades me vasika guard kalathi slouka pappas kai papanikolaou tha mazepsoume poli fapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ετσι γιο παμε με βασικα γκαρντ Φωτση-Τσαρτσαρη!Α ρε τι ακουω ο ανθρωπος...Ασε που ο Τσαρτσαρης εχει σταματησει απο Εθνικη...Ε ρε γλεντια!Και ειπα οχι Φωτση?Ειπα ενας εκ των Φωτση,Πριντεζη,Καιμακογλου να κοπει και να παμε με 2 τεσσαρια!Και για γκαρντ βλεπεις κατι καλυτερο εσυ που δεν βλεπουμε ολοι εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. pou eipa egw oti einai guard o fwtsis kai o tsartsaris ?? tin anakoinwsi tou tsartsari den tin thimomouna... to dio aptous treis to prostheses se deftero sxolio giati sto prwto pou grafeis tis theseis o fwtsis dn einai pouthena... exeis dikio oti dn yparxoun epiloges alla yparxei tosi apeiria pou mexri k enas papaloukas dn tha me xalage... o sloukas einai poli apsitos kai o kalathis parolo p mou aresei otan katevazei tin mpala tremei i kardoula sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή