Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στην Πόλη το φάιναλ φορ του 2012!

Μια και σε λίγο αρχίζει το παιχνίδι της Φενερ με τον Ολυμπιακό να σας γράψω και ένα αποκλειστικό θεματάκι που βαριέμαι να το κρατήσω για το περιοδικό και την άλλη εβδομάδα. Το επόμενο φάιναλ φορ, την άνοιξη του 2012 θα το πάρει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Κωνστνατινούπολη με συνδιοργάνωση της Φενέρ και της Εφές Πίλσεν. Φυσικά και με την ευγενική υποστήριξη της Turkish Airlines που είναι και ο χορηγός της Ευρωλίγκα. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του αποψινού αγώνα το Σινάν Ερντέμ που πάντως από του χρόνου δεν θα είναι έδρα της Φενέρ διότι ετοιμάζει το νέο ιδιόκτητο γήπεδο της για 12.000 θεατές. Και για όποιον δεν το κατάλαβε με όσα γράφω: Και οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας αφήσουν πολύ πίσω στο μπάσκετ γιατί αντί να επενδύουν σε παίκτες, επενδύουν σε γήπεδα που μένουν και φέρνουν έσοδα.

4 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μας κουρούνα πες το καθαρά..Δεν μιλάμε για τους μικρούς που δανείζονται από τους φυσιοθεραπευτές[!]κ δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν..Εννοούνται φυσικά οι αιώνιοι κ ιδιαίτερα ο ολυμπιακός που έχει το μεγάλο πρόβλημα..Κουρούνα μπορείς να βγάλεις στον αφρό αυτό το περίεργο θέμα?Πριν δύο χρόνια δεν είπαν οι αγγελόπουλοι για ιδιόκτητο μετά από 3 χρόνια?Βολεύτηκαν με το ελληνικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάω και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό που εδώ και 15 χρόνια έχουν ρίξει στην αγορά ποσά που ξεπερνούν τα πέντε ιδιόκτητα γήπεδα για τον καθένα. Μόνο μέσα από ένα μεγάλο γήπεδο ο σύλλογος μπορεί να γίνει αυτάρκης και κερδοφόρος. Λύθηκαν οι απορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως. Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός έχουν προνοήσει να φτιάξουν ένα δικό τους γήπεδο και αυτό θα τους κοστίσει. Όσο για την είδηση δεν νομίζω ότι κάνει σε κανέναν εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Ολυμπιακος και ποιος Παναθηναικος ρε παιδια? Αυτοι βρεξει χιονισει θα βρισκουν λεφταδες. Εδω ο Αρης ειναι στο Παλε που κανονικα επρεπε να ειναι μουσειο και ο ΠΑΟΚ σε κρατικο γηπεδο. Αυτες οι ομαδες δεν θα επρεπε ενα παραπανω να εχουν φροντισει να εξασφαλισουν ενα γηπεδο? Αλλα ετσι ειμαστε στην Ελλαδα: ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κ...ος μας. Γι' αυτο και φτασαμε σαν κοινωνια σ' αυτα τα χαλια.

    Ο βλακας ο γειτονας στο ενοικιο μενει, αλλα πηρε δανειο για να αγορασει BMW. Τι ψαχνουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή