Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Τον έκραξαν στο....γάμο!

Οπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς έχει βρει πολλούς υποστηρικτές και ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι πλέον παντού καλοδεχούμενος! Το
Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι σούπερ σταρ του ΝΒΑ συναντήθηκαν στο ίδιο μέρος.  Στη Νέα Υόρκη για τον γάμο του Καρμέλο Άντονι με την παρουσιάσδτρια του  ΜΤV ΛαΛα Βάσκες. Παρόντες εκτός από τους σταρ του ΝΒΑ η Κιμ Καρντασιάν, ο Σπάικ Λι, ο Τζάστιον Τιμπερλέικ και ο ράπερ Λουντάκρις που μάλιστα ανέλαβε την διασκέδαση των προσκεκλημένων. Ο ’’Βασιλιάς’’ μάλλον μετάνιωσε που παρεβρέθηκε στην τελετή. Μόλις τον είδαν συγκεντρωμένοι φίλαθλοι των Νικς και παρατρεχάμενοι τον έκραξαν άγρια γιατί προτίμησε το Μαϊάμι από τους Νικς. Φυσικά, αν όλοι αυτοί έμεναν αρκετά στον χώρο ή μπορούσαν να μπουν στο κτίριο που γινόταν η γαμήλια τελετή θα είχαν ένα λόγο να είναι χαρούμενοι! Θα άκουγαν τον Κρις Πολ, της Νέας Ορλεάνης στον λόγο που έβγαλε να προβλέπει τη dream team των Νικς: ’’Εγώ, ο Αμάρε και ο Καρμέλο θα φτιάξουμε μια μέρα σε αυτή την πόλη τους δικούς μας Big-3 παίζοντας για τους Νικς’’. Αλλά για να βρεθούν οι άλλοι δύο παρέα με τον Αμάρε θα πρέπει να περιμένουμε πια το καλοκαίρι του 2012!
Κι αφού δεν μπορώ να κάνω μοντάζ με τους τρεις να φοράνε τη φανέλα των Νικς προτιμώ να σας προσφέρω τα...κάλη της Κιμ Καρντασιάν που έκλεψε την παράσταση. Και μερικές ακόμη φωτογραφίες για να θαυμάσουμε και τα....ντυσίματα των σταρ του ΝΒΑ αφού από ότι φαίνεται απουσίαζε εκείνες τις ώρες από την πόλη η fashion police!

1 σχόλιο: