Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Greek Shaq

Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι του σάμερ λιγκ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης να ήταν σκέτη απογοήτευση αλλά στο δεύτερο έκλεψε την παράσταση! Είχε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 μπλοκ σε 15' 41'' συμμετοχής. Πάρτε μια γεύση στο βιντεάκι που υπάρχει στο nba.com όπου ο Σόφο αναφέρεται ως....Greek Shaq την ώρα που κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό μπλοκ...


http://www.nba.com/summerleague/games/20100714/LACCHI/gameinfo.html

Πάντως το καλύτερο που ακούστηκε ή γράφτηκε αυτές τις μέρες με αφορμή την προσπάθεια του στο summer league και τους Κλίπερς ανήκει σε αναλυτή του ESPN. ''Ο Σχορτσανίτης μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα σπάσει ταμπλό σουτάροντας ελεύθερη βολή'', έγραψε ο τύπος!

12 σχόλια:

  1. Κακιες. Σαν τον Μακρει που βρηκε δοκαρι σε βολη δεν παιζει να υπαρξει δευτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΟΦΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;
    ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανος 919. Κονραντ Μακρει, ενας συμπαθεστατος μαυρουλης που επαιζε τεσσαρι με υψος υποθετου, αλλα απιστευτο αλμα που ειχε φερει ο ΠΑΟΚ τελη της δεκαετιας του 90. Μετριας τεχνικης, αλλα καλος εν γενει παικτης, εμεινε αξεχαστος οταν σε αγωνα Αρη-ΠΑΟΚ, κερδισε φαουλ και εστειλε την πρωτη βολη στην αριστερη πλευρα του ταμπλο. Στεγνα, σαν να εφυγε κανονομπαλα. Στην ιστορια εμεινε επισης ως ο παικτης που κατεβασε δυο συνεχομενες φορες τον Ντινο Ρατζα.

    Δυστυχως μας αφησε πριν απο λιγα χρονια απο καρδια, αφου συνεχιζε να παιζει μπασκετ, παρα την ρητη απαγορευση των γιατρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδεια ειναι ενα νεο βιντεο που εχω φτιαξει με τις καλυτερες στιγμες απο τον Αρη της σεζον που μας περασε.Δειτε το βιντεο ! ! ! !

    Aris BC - Tribute 2009-2010

    http://www.youtube.com/watch?v=3Z401ogQhIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ψεματα λενε για τον σχορτσιανητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως ο τύπος έκανε έναν κουβά βλακίες, παραλίγο να τερματίσει την καριέρα του στα 23 του χρόνια. Τώρα κανείς δεν τον εμπιστεύεται. Τουλάχιστον για τα λεφτά που θέλει. Κανονικά αυτό το "παιδί" θα έπρεπε να γκρεμίζει τα καλάθια και τους αντίπαλους ψηλούς στο ΝΒΑ. Παρακαλάει τώρα μία από τις πιο "λουζερ" ομάδες του ΝΒΑ να του δώσει συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός του κάνει σκωτσέζικα ντουζ, ο Ομπράντοβιτς δεν ρίσκαρε συν το ότι προτιμάει ένα γιουγκο στην ομάδα του παραπάνω. Και για να είμαστε και ειλικρινείς ο Σόφο είναι παικτης των 15 μάξιμουμ 20 λεπτών (στην καλή του μέρα και αν δεν είναι τραυματίας). Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας δεν μπορεί να στηριχτεί επάνω του. Κρίμα. Τόσο ταλέντο πεταμένο στα σκουπίδια. Καβατζάρισε και τα 25. Τώρα λογικά θα έπρεπε να βγάζει μάτια. Είδομεν. Πάντως μία εικοσάρα κιλά πρέπει να χάσει σίγουρα. Επαγγελματίας αθλητής σου λέει μετά...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti to exeis to site afou dn asxoleisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω δικαίωμα να πάω διακοπές και στις διακοπές μου να μην ασχολούμαι με το μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. no offence μπρε κουρούνιε...

    Απλά οι μπασκετικοί έδιναν την εντύπωση πως είχαν επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pi Zita
    μη με βάζεις στο σωρό. I'm a league by my own! Ως γνωστόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή