Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στο Φοίνιξ ο Τσίλντρες!

Οι Αγγελόπουλοι κοιμήθηκαν με το συμβόλαιο του Σπανούλη στο προσκεφάλι τους και ξύπνησαν απαλλαγμένοι από το συμβόλαιο του Τσίλντρες! Πριν από δύο ώρες ο Τσίλντρες ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τους Φοίνιξ Σανς με τη διαμεσολάβηση της παλιάς του ομάδας των Ατλάντα Χόουκς! Με τη μέθοδο του sign and trade (για λόγους σάλαρι καπ) και με αντάλλαγμα ένα ντραφτ πικ δευτέρου γύρου για το 2012 η Ατλάντα έστειλε τον Τσίλντρες στην Αριζόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική ο Τσίλντρες θα πάρει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια για πέντε χρόνια. Στον Ολυμπιακό θα ανοίξουν και....σαμπάνιες αφού ουσιαστικά απαλλάχτηκαν από το βαρύ συμβόλαιο του ''Τσίλι'' που γινόταν ακόμη πιο βαρύ λόγω εφορίας! Στην Αριζόνα ο Τσίλντρες θα βρεί και τον Χινταγιέτ Τούρκογλου τον οποίο σε άλλη νυχτερινή ανταλλαγή έστειλαν εκεί οι Ράπτορς παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Βραζιλιάνο Μπαρμπόσα.

12 σχόλια:

  1. Μάλλον το ήξεραν από πριν στον Ολυμπιακό. Λίγο δύσκολο να έδειναν τόσα πολλά στον Σπανούλη αν δεν είχαν σίγουρο ότι θα ξεφωρτόνονταν τον Τσίλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρούνα μας χρωστας απολογία για την πολυήμερη απουσία σου. Είσαι καλά; Ανησυχήσαμε.
    Δεν έκανες και καμία αναφορά για Σπανούλη. Αν και ΠΑΟΚτσης (οπότε και χωρίς ενδιαφέρον) εμένα θα μου κακοφαινόταν μετά από τόσα χρόνια, τόσα λεφτά, και τέλεια συμπεριφορά από την ομάδα να την έκανε ένας παίκτης με τέτοιο τρόπο, για τέτοιο ποσό και σε αυτή την ομάδα.
    Σιγά την διαφορά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia spanouli exei milisei h kourouna apo xeimwna!
    ti na pei twra?
    EYGE PTHNO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto panathinaiko 8a ginei tpt h ba?

    stefanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γράφω για Σπανούλη... Οταν ήταν έγραψα την εποχή που δεν είχε κανείς μυρωδιά. Θα τα (ξανα)δείτε την Τετάρτη που κάνω μερικές....υπενθυμίσεις. Ευχαριστώ τους φανατικούς που με επιβραβεύουν για τα αποκλειστικά και με κράζουν όταν γράφω παπάρες. Τέτοιους αναγνώστες γουστάρω!
    Σόρυ για την απουσία ήταν περίπου...υποχρεωτική. Από υγεία είμαι καλά αφού έγραφα κανονικά στο περιοδικό. Απλά είχαμε τσακωθεί για τα λεφτά που παίρνω για το μπλογκ και επειδή δεν τα βρίσκαμε έκανα λευκή απεργία. Ηταν και μεγάλη η διαφορά όπως και στο παλιό καλό ανέκδοτο:
    ’’Συναντιούνται δύο τραγουδιστές επιπέδου Γ΄ εθνικής. Ρωτάει ο ένας τον άλλο για τα χειμωνιάτικα σχέδια τους. ’’Α εγώ έκλεισα στον Διογένη τρίτο όνομα’’, λέει ο ένας. ’’Εσύ;’’. ’’Εγώ’’ απαντάει ο δεύτερος, ’’ήταν να πάω στο Μέγαρο φέτος αλλά τα χαλάσαμε’’. ’’Ελα ρε δεν το πιστεύω’.. ’’Ναι και τα χαλάσαμε για 100 ευρώ’’. ’’Δηλαδή;’’. ’’Να, εγώ ζητούσα 100 ευρώ το βράδυ και εκείνοι δεν μου έδιναν τίποτα’’!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρουνα τι σοι ειναι ο Ντρουγκερ?Ειναι καλος coach???Ειναι συγχρονος,εξυπνος προπονητης?Ξερει την αγορα ... κοινοτικη και μη ευρωπαικη...???Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος...Περιμενα Μπαρτζωκα η Σφαιροπουλο....Στον Αρη μαλλον λαλουν πολοι κοκοροι....Καθε χρονο θα ζητιανευουμε wild card για εξοδο στην ευρωπη και ταυτοχρονα θα ξεπουλαμε παπανικολαου,,χρυσικοπουλο γιατι δεν εχουμε καν χορηγο στη φανελα....


    (οσο για τον CHILLDRESS και πολυ αργησε...)
    Νικος,21,Κορινθος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω λεω οι μπλογκοβιοι να αγορασουμε ενα κουμπαρα και να βαζουμε κανα ψιλο μεσα, γιατι ρε φιλε ετσι οπως εγιναν οι κουρουνες την σημερον ημεραν, ετσι και δεν τους ταξεις το καναβουρακι τους, στριτζωνονται μωρε αδερφακι μου και δεν κελαηδανε μηδε για να σε κλαψουν στο μνημα. Τωρα θα με πεις, κουρουνα ειναι, αμα ηταν γλυκοχελιδονο θα εκανε τσιρπ τσιρπ και θα μελωνες. Χαλαλι σου.

    Βασικα εμενα με θυμησες το αλλο το καταπληκτικο με τον Θεμο και τον Πανουτσο.

    Θεμος: " Ελα ρε Αντωνη στην εφημεριδα. Πενηντα πανω πενηντα κατω θα τα βρουμε".
    Πανουτσος: "Με τα πενηντα πανω δεν εχω κανενα προβλημα, με τα πενηντα κατω ομως με χαλαει."

    Στα μπασκετικα τωρα: Ο Σπανουλης για εμενα τζογαρε πολλα με την κινηση που εκανε, και οποιος εχει παιξει εστω και μια ξερη με φασολια αντιλαβου οτι μπορει να χασει και πολλα. Πρωτον διοτι ετσι και στραβωσει η δουλεια,παιξει δηλαδη μια απο χορτα, το τι καντηλι εχει να πεσει δεν λεγεται. Βου, ανοιγει παρτιδες με τα βαζελια τα οποια ειδικα στο μπασκετ δεν σηκωνουν πολλα πολλα. Γου, παει σε μια ομαδα με αμεση πιεση αποτελεσματος και ως γνωστον οι γαβρουα δεν εχουν και πολλη σχεση με λεξεις, υπομονη, μακροπροθεσμα, στο μελλον και λοιπα.

    Οσον αφορα τους αφους Κατσαμπα του μπασκετ, προτεινω να πανε να παιξουνε κανα τζοκερ τωρα που εχουν τυχη. Το να ξεφορτωθεις τον Τσιλι κον καρνε και τον Ατομιστιγιαουσκας ετσι ευκολα μην το πεις ουτε του παπα. Αμα φερει καναν μπουμερ ακομα ο γαβρυλος παει δια εκπληξην αναλογη του να ανοιξει ο Παπανδρεακλας τα ταμεια και να βρει κανα φραγκο χωμενο.

    Ο Βαζελινοβιτς πινει την Σκνιποβα του, κοιταει την λαδογραφια του Στραταρχη Τιτο και δεν ξερει πως να πνιξει καημον. Παει το μαυροβουνιο αρκουδι, παει και ο Σπανακοτυροπιτουλης, ευτυχως δηλαδη που εμεινε ο Νικολακης. Περιτο να δηλωσω οτι θεωρω την απωλεια του Αρκουδοβιτς κλασεις μεγαλυτερη. Σαν να ειμαστε στρατο, εγω χανω το παγουρι μου και ο διπλανος το MG3. Δεν συγκρινεται. Παντως το ντουο ασπιριναλε εχει ετοιμη λυση: την επομενη που θα ερθει πονοκεφαλος, συνιστω ρετσινα κολα, χαλαρωνει και τους μυες κιολας.

    Αποδελοιπα θεματα δεν σχολιαζω λογω αφραγκιας. Οσον αφορα τον Αρη δεν αγχωνομαι. Κατσε να βρω δουλεια και μετα ασχολουμαι με τα του τρομπαρεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ kourouna
    1) welcome back
    2)mpravo g spanoulh,an kai 8elw na mou peis ti rolo epai3e (an epai3e) o mpouroushs sthn istoria...
    3) mias kai eipes g fanatikous k kra3imata, gt akouw synexeia oti o batiste menei a8hna, enw h3era oti paei efes?? poios 8a me parhgorei emena twra se ka8e karfwma poster se mpouroush k loipous pshlous, h se ka8e anyparkto kala8i k foul??
    @ tommygun
    ola kala ta les file, den katalaba mono ti shmainoun kati teleutaies le3eis sthn paragrafoula katw apo to 8ema me panoutso. ypomonh, makro...kati k kati tetoia :P
    sta sobara twra, h apwleia tou pekovic 8a mporouse na sygri8ei mono me auth tou nicholas an yphrxe tetoio endexomeno, twra pou emeine o drew einai asyzhthti h megalyterh. kai ti ennoeis me to μπουμερ? andersen? gt emena allos australos pshlos m xei gyalisei.. k den ennow ton maric, gia ton opoio h kourouna eixe grapsei pro mhnwn oti paei pao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπουμερ εννοουσα δυνατο περιφερειακο σκορερ, εναν Ρακοσεβιτς να πουμε. Εγω παντως επιμενω: περιφερειακους γενικα στην Ευρωπη βρισκεις, εστω και αν δωσεις το κατιτι σου. Ψηλους ομως σαφως πιο δυσκολα. Δηλαδη εμενα εκτος απο τον Σαντιαγκο, ο οποιος ειναι και λιγο πουρο εδω που τα λεμε (33 χρονων) και τον Νιλσεν κατι πολυ καλο σε ψηλους δεν εχει η λιστα μου. Γι' αυτο και πιστευω οτι ο Πεκοβιτς ηταν απωλεια. Με τον Σπανουλη ειχαν -πιστευω- προετοιμαστει για την περιπτωση που στραβωνε η δουλεια.

    Καλα οι αιωνιοι. Εκεινος ο γυφτος που φωναξα θα περασει καμια μερα να παρει τα κομοδινα που ελεγα (Ντικουδη, Χατζηβρετα, και λοιπους). Ρε φιλε θα σκασω ομως. Τοσοι ελληνες ελευθεροι και μεις φεραμε τον ΝτρακαΝτρουκερ. Σαν να βρεις ψειρα στο κεφαλι του Γκεκου, ημαρτον πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πλάκα έκανα για τα λεφτά μην το πάρει κανείς στα σοβαρά! Στο τζάμπα το γράφω το μπλογκι...
    Για Ντρούκερ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα από τον Δαμιανίδη να εμπιστευτεί έλληνα αυτή τη φορά αλλά απ΄ότι φαίνεται την έπαθε με τον Κατσικάρη και θα αργήσει πολύ να εμπιστευτεί άλλο Ελληνα.
    Γενικά στους Ισραηλινούς προπονητές δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη αλλά είναι....σκληρόπετσοι και αυτό είναι καλό για προπονητή του Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκληροπετσοι ειναι και οι Λοκατζηδες ρε κουρουνα αλλα δεν τους φεραμε στον Αρη προπονητες. (ακομα). Μου θυμιζεις την περιπτωση εκεινου του καραγκιοζη του παλιου προπονητη της Χεερενφειν που οταν πηγε στην Φεγενορντ εβαζε τους παικτες να περασουν στιβο μαχης! Καταφερε φυσικα να ειναι η ομαδα νοσοκομειο ολη την σαιζον. Ειπαμε, οσο ειμαι ανεργος, δεν εχω την πολυτελεια να συγχιζομαι με τον Αρη. Οταν αποκατασταθω θα αρχισω.

    Τι επαθε ρε κουρουνα με τον Κατσικαρη ο Νταμιαν? Απο την ξερη του την κεφαλα την επαθε που παρεδωσε στον χωριστρα-boy σκορποχωρι. Οχι δηλαδη οτι το χαρουμενο παιδι δεν ηταν σκαρτος σαν νεολλεηνικο αυθαιρετο, αλλα εν πασει περιπτωση δυσκολα πασαρεις τα πιτουρα για χαβιαρι. Τοσοι ελληνες φετος εμειναν ελευθεροι, μας χαλουσε η μανεστρα να φερναμε κανενα?

    Πισω στους αιωνιους. Τελειωσε το μπασκετ στην Σαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή