Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Διαιτητής καταχραστής

Νέο κρούσμα κατάχρησης χρημάτων στο χώρο της διαιτησίας. Διαιτητής αξιολογημένος για αγώνες εθνικών κατηγοριών (και μάλιστα των υψηλών εθνικών κατηγοριών) κατηγορείται για υπεξαίρεση ποσού που υπολογίζεται στις 250.000 ευρώ. Το θέμα δεν είναι ακριβώς αθλητικό αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής φέρεται να καταχράστηκε το ποσό από δημόσιο οργανσιμό στον οποίο είναι υψηλόβαθμο στέλεχος! Λέγεται από ανθρώπους που τον γνώριζαν πολύ καλά ότι είχε χάσει το συγκεκριμένο ποσό σε τυχερά παιχνίδια.
Φυσικά τον διαιτητή δεν θα τον....ξαναδούμε στα γήπεδα αφού σιωπηρά θα...αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ήδη επειδή ορισμένοι ήξεραν τα προβλήματα του είχαν φροντίσει να μην πολυεμφανίζεται τον τελευταίο καιρό.
Απλή ερώτηση: Κάποιος που είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό και κινδυνεύει να πάει φυλακή πόσο δύσκολο είναι να ’’στήσει’’ από μόνος του παιχνίδια που διαιτήτευε και μπορούσε παράλληλα να τα παίξει στο στοίχημα; Φυσικά όλοι θα σφυρίξουν αδιάφορα αλλά αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε παιχνίδια που είχε διαιτητεύσει τα τελευταία χρόνια και ήρθαν παράξενα αποτελέσματα. Ξεκινάω έρευνα...

5 σχόλια:

  1. @kourouna mpravo! 3ekina kai pes mas to onoma na boh8hsoume kai emeis! ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονομα μέχρι να γίνουν δίκες δεν γράφω γιατί θα πάω εγώ φυλακή αντί του διαιτητή. Αλλά όσοι με διαβάζουν θα το μάθουν δια της...πλαγίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν λεμε υψηλων εθνικων κατηγοριων, μιλάμε για Α1 ή Α2 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή