Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Τεύχος 218

Δεν θα σταθώ στο εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο. Ούτως ή άλλως είναι περιορισμένης....χρήσης λόγω της ροής των τελικών αλλά θα αναφερθώ στα πολύ ενδιαφέροντα ενδότερα που δεν θα τα διαβάσετε πουθενά αλλού.
Αντί για λόγους ανύπαρκτης μετριοφροσύνης να αφήσω τη στήλη μου τελευταία ξεκινάω απ΄ αυτή.
Εχω λοιπόν μια εξαιρετική αποκάλυψη για ένα παίκτη του Παναθηναϊκού που έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα (του εξωτερικού) για να παίξει του χρόνου και μερικές ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στον χάρτη της Ευρωλίγκα που σχετίζονται λίγο ή πολύ με το θέμα. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον Πέκοβιτς για τον οποίο οι μόνιμοι αναγνώστες μου έχουν ήδη πληροφορηθεί εδώ και δύο μήνες την πρόταση της Μινεσότα και αργότερα τη συμφωνία. Ούτε για τον Σάρας που διέρρευσε σε όλο τον τύπο η συμφωνία του με τη Μακάμπι. Δεν γράφω λεπτομέρειες όχι για λόγους...σαδισμού ή για να σας στείλω στο περίπτερο αλλά πολύ απλά για να μην το δω δημοσιευμένο αύριο πρωί πρωί στις μισές ελληνικές αθλητικές εφημερίδες.
Επίσης υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα σενάρια διαδοχής στους πάγκους των δύο ομάδων που παίζουν στους τελικούς με όλα τα αναγκαία αν και εφόσον των περιπτώσεων Ομπράντοβιτς και Γιαννάκη που είναι εντελώς διαφορετικές. Φυσικά λεπτομερής κριτική και τεχνική ανάλυση των δύο πρώτων τελικών καθώς και της σειράς Πανελλήνιου- Αμαρουσίου. Σπέσιαλ αφιέρωμα και ανάλυση στους τελικούς του ΝΒΑ, μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Κρις Πολ και το...ξεκίνημα του Μουντομπάσκετ με τις πρώτες λεπτομέρειες για ρόστερ, παρόντες και απόντες στο παγκόσμιο χωριό του Γιάννη Ψαράκη. Μια εξαιρετική συνέντευξη της Κατερίνας Πεταχτή που συνεχίζει το μπάσκετ σε ηλικία 46(!) ετών αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Οι επόμενες μέρες και τα σχέδια πολλών ομάδων της Α1 (Κολοσσός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ) και όλα τα υπόλοιπα γνωστά μόνιμα και τακτικά της ύλης του περιοδικού που βαριέμαι να γράφω κάθε φορά επειδή όσοι το διαβάζουν τα ξέρουν και όσοι δεν το διαβάζουν να το διαβάσουν για να τα μάθουν...

63 σχόλια:

  1. a, re kourouna, ti mas ekanes me tis paokalypseis, perimenoume pws kai pws ns kdimerwsei gia to periptero!PANTA TETOIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ...ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΡΕΑΛ Η' ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ..ΤΥΧΑΙΟ?..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το παρει το ποταμι??? Μπατιστ στην Εφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑ ΑΚΥΡΟ.. Η ΕΦΕΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ)..ΤΥΧΑΙΟ?..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. batiste sthn efes, pekovic sth minesotta, tsartsarhs mallon off, menei fwtshs kai sermantini.. a kai o mpogrhs. kala, kourouna, alh8euei auto pou leei o d.karydas oti uparxei pi8anothta na fygei o zeliko?? exeis plhrofories? kai an nai, tote pou 8a paei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o spanoulhs 8a einai pou 8a paei real

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σπανούλης πάει Ισπανία (Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala, oute enas den phre to teuxos??? einai o batiste, pou exei (h skopeuei syntoma na) upograpsei me efes h opws alliws 8a legetai apo th nea sezon! poses fores akomh na to poume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.Αν ειναι υπαρκτο το σεναριο Στογιακοβιτς μηπως ειναι πολυ πιθανη η αποχωρηση Ομπραντοβιτς?
    2.Διαβαζοντας για τον ΠΑΟΚ και το ονομα Δροσος...τελικα τι εγινε με τις υποχρεωσεις του απεναντι στην ομαδα...το θεμα υγειας του παντως σιγουρα λυθηκε αφου τα επινε και χορευε μεχρι το πρωι με μεγαλη κ ωραια παρεα στο ''Ακρωτηρι'' στην Αθηνα το περασμενο Σαββατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ??? ΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑ..Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8a rizwsei mexri pote? ta 46? an o pao den ton afhsei fetos 8a vgei zhmiwmenos mellontika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον Μπατίστ τα έγραψα όπως και το γεγονός ότι η Εφές δεν διαλύεται! Τα εξηγώ λεπτομερώς...
    Για το θέμα Ομπράντοβιτς από ότι κατάλαβα δεν λέει ότι φεύγει αλλά ότι από τον Απρίλιο δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία για το θέμα ανανέωσης και ότι η παραμονή του είναι ΚΑΙ συνάρτηση με την εμπλοκή των Γιαννακοπουλαίων με το ποδόσφαιρο. Πάντως αν οι απαιτήσεις του είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο συν εφορία δηλαδή 2 και κάτι ψιλά τότε βλέπω να έχουμε θέμα το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας το πα απο χτες το βραδυ για Μπατιστ, καποιοι δν με πιστευατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον, επειδη εχω πεσει θυμα της μαγειας της Κουρουνας, εχω παρει 6 σερι τευχη του Allstar. Μετανοειτε χριστιανοι οι κουρουνες θα φερουν την νεα ταξη πραγματων!

    Φευγει απο τον ΠΑΟ ο Μπατιστ και παει να κολλησει ενσημα στην Εφες, η οποια απο του χρονο θα εχει παλι την ιδια εταιρια,τμημα της οποιας ομως απλως θα ειδικευεται στην παραγωγη αναψυκτικων. Η Εφες θα ειναι επισημος χορηγος σε αλλη μεγαλη ομαδα μπασκετ των Βαλκανιων. (ειπα να κουρουνησω και εγω λιγο)Εαν δε ειναι σωστες οι δικες μου πληροφοριες ενος φτωχου και ταλαιπωρημενου αρειανου που τον μαστιζει η ανεργια, μαλλον ο κουρουνος εννοει την cola turka, χορηγο και της Μπεσικτας στην ασπροαμαυρη.

    Εγω εχω τις αποριες μου και θα ηθελα την γνωμη του κουρουνου σχετικα με τα σεναρια αλλαγης προπονητων στους δυο μεγαλους της Αθηνας, καθως και καποιων αλλων θεματων στο περιοδικο. Κυριε, κυριε να πω?

    Επισης καταδικαζω την κουρουνα για αθεμιτο ανταγωνισμο στα καλλιστεια, οπου προμοταρει την κορη του Αστα να πανε Μπανε, η οποια κιολας δεν βλεπεται ουτε με ενα καφασι μπυρες και επιπροσθετως εχει και γκομενο πρωην μπετατζη ψηλο του Αρη. Δηλωνω οτι αν δεν αναρτησει δηλωση μετανοιας θα ψησω τον ματσωμενο φιλο μου να στειλουμε ως Αρης την μικρη Νταμποβιτς στα καλλιστεια και θα την ελληνοποιησουμε με το ονομα Μακριδου. Δεν θα περασει ο Μπανεσμος!

    ΥΓ: Ανεβηκε σαφως επιπεδο ο φωτογραφος του περιοδικου. Μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πες ρε παιδί μου...τι θέλεις να διευκρινίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. h efes 8a einai xorhgos ths partizan....me ton 8eio (bob kozonh) apo to sikago kai me thn aek ti ginete???8a parei telika thn kae???vagelhs or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Κοζώνης κάτι θα ψηθεί να αγοράσει από την ιδιοκτησία Φιλίππου. Κανένα σπίτι, κανένα οικόπεδο, μπορεί να μπει και η ΑΕΚ στη συμφωνία. Λεφτά πάντως έχει και είναι απολύτως σοβαρός ως επενδυτής. Αν θέλει να μπλέξει δεν το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιμένεις να είσαι ο μοναδικός που αναφέρει θετικά για τον Κοζώνη -όπως για παράδειγμα πως υπάρχει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάνω ρεπορτάζ (μερικές φορές μου βγαίνουν λάθος πράγματα) εκεί που δεν κάνουν οι άλλοι.
    Μπορώ να σου πω ότι ρώτησα τρεις διαφορετικούς ανθρώπους της ομογένειας που εμπιστεύομαι πριν γράψω οτιδήποτε. Στο μοναδικό θέμα που έχει διαφοροποιηθεί η λογική μου σχετικά με τον Κοζώνη δεν είναι αν έχει ή δεν έχει λεφτά (τώρα αν δεν....υπάρχει καν τι να σου πω πάμε σε μεταφυσικό επίπεδο και σηκώνω τα χέρια ψηλά) αλλά για ποιό λόγο τον προσέγγισαν. Πλέον δεν παίρνω όρκο ότι η προσέγγιση είχε σκοπό να αγοράσει την ΑΕΚ. Μπορεί να είχε σκοπό να αγοράσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ αλλά όχι μόνο την ΑΕΚ. Εξυπνος είσαι αν συνδυάσεις τα δύο σχόλια μου βγάζεις συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για την κόρη του Μπάνε κάνω προμόσιον επειδή προέρχεται από το μπάσκετ. Τελεία και παύλα. Οταν αφορά το μπάσκετ όλα βλέπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τότε κουρούνα τρέχα να βρεις τα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής "ραδιο αρβυλα" με το λαζαρο παπαδόπουλο και τι καλό ετοιμάζουν σε σχεση με το μπάσκετ...

    MS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. wraio paixnidi o tritos telikos. polu wraio. vevaia ahdiasa ligo sta teleutaia 5 lepta. ligaki. peite oti 8elete gia gaurous, kardies prwta8lhth k loipes paparies. egw kata8etw apla thn apopsh mou gia to mats, kai 8a apanthsw mono se opoion mou e3hghsei pws ginetai to 58-61 na ginetai me KANONIKOTATO diw3imo ths mpalas apo th stefanh, kai o teodosic na vgainei apo to mats 5 lepta prin to telos me foul (????) e3w apo to hmikuklio pou den xrewnetai epi8etiko. 8a akousw ta gnwsta sxolia ''esena auto se peira3e, to upoloipo mats den to eides''klp klp. e loipon nai, emena auto me peira3e. dioti se enan teliko metrane TA PANTA. k opoios perimene na pai3ei o olumpiakos ta 5 pio krisima lepta ths sezon xwris ton polutimotero paixth tou, magkia tou. epitelous meta apo tosa (5) xronia na dw ena amerolhpto sfyrigma sta teleutaia lepta se telikous pao-osfp. epenalambanw, den stekomai sto poios a3ize klp. egw auta eida, kai ta anaferw (ontas isws asyndeta me ta parapanw 8emata) giati polu apla auta mou ka8hsan sto laimo. opoios eide to anti8eto, xara mou na syzhthsw mazi tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Y.G 1: wraia ontws h korh prelevic (sorry tommygun)

    Y.G 2: ti egine me radio arvyla? to exasa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. file pano919, kai egw ta idia eida kai kati akoma, ton Diamantidh na vgazei thn mpala me to podi kai oxi ton Beverly stis arxes tou tetartou.(as mhn milhsoume gia ta monima faoul sta skrin). alla parola auta den eprepe na xa8ei o shmerinos agwnas, megalh stenaxwria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο Λάζος διαφήμισε το 3x3 που θα διεξαχθει στο ποσειδωνιο 19-20 Ιουνίου. Ο Παπαδόπουλος εμφανίστηκε με 3 πιτσιρικια που θα είναι οι συμπαικτες του(2 αγορια και ενα κοριτσι). Εκει θα είναι και άλλοι παίκτες της Εθνικής. Μαζί του θα παίξουν και οι ράδιο αρβύλα. Το πώς του λένε ότι τελείωσε ο λιγοστός χρόνος εμφάνισης του ειχε όμως πλάκα!
    χασατε που δεν το ειδατε... ψαξτε να το βρειτε!

    όσο για το παραπάνω σχολιο θα σου απαντήσω μονο για το φαουλ του τεοντοσιτς...
    αν αυτός δεν ήταν ορισμός του επιθετικού φάουλ... τότε ποιος ειναι?

    MS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να το ξαναπαρει το ποταμι??? Η Πρελιεβιτσαινα τα χει με τον Χαριτοπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. epishs eida ksi th ftysia tou Diamantidh ston Teodosic sth arxh tou paixnidiou. den eida omws radio arvyla!!!
    P.S. toumpano h korh tou Mpane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΑΙΚ ΓΙΑ ΕΦΕΣ..ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλά παιδια, αν έχει και φέτος ο θρύλος παράπονα από διαιτησία, εντάξει άντε γεια!!! οι διαιτητές έκαναν λάθη σε έναν πολύ σκληρό αγώνα αλλά τα έκαναν και προς τους δυο. υπήρχε και άουτ υπέρ ΠΑΟ σε πολύ κρίσιμο σημείο που δόθηκε ανάποδα. για το 5ο του Τεόντοσιτς δεν υπάρχει καν θέμα - δεν είχε προλάβει καν να στηθεί ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα, ανέκδοτα? και βέβαια, αν θέλαμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα θα ρωτούσαμε όλοι γιατί ο κόουτς δράκος τον κράτησε στο παιχνίδι με τέσσερα φάουλ και τόσο χρόνο ακόμα στο παιχνίδι. ή γιατί ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας ξέροντας ότι έχει 4 φάουλ πάει και στήνεται για να πάρει επιθετικό στον αιφνιδιασμό!!! αυτά θα έπρεπε να κοιτάξετε πρώτα αν θέλετε να φτιάξετε επιτέλους σοβαρή ομάδα που να μπορεί να κοντράρει έστω στους τελικούς που κατεβαίνει και να μην χάνει από τα αποδυτήρια και όχι την διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.youtube.com/watch?v=7hPsoTo9oGE

    Kαλημέρα!
    να δειτε τι καλοί ανθρωποι που υπάρχουν και το ανεβασαν!

    απολαύστε το!

    ΜS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @anwnymos
    opws ta les einai. swsta. adikh8hke o pao xtes. mpravo stous paixtes kai ton proponhth pou ante3an kai den diamartyrh8hkan. oso gia to epi8etiko foul tou batiste, fainetai oti exeis pai3ei polu mpasket apo ta legomena sou. an 8eleis panta mou les pote exeis dei paixth na sthnetai gia epi8etiko oxi ston aifnidiasmo alla se set epi8esh 5 vs 5. xwris na 8elw na se tara3w epishs na se enhmerwsw (filika panta) oti o koouts drakos krathse mesa ton teodosic me toso polu (6 lepta) xrono gia th lh3h epeidh h8ele na kerdisei, alla mhn to peis pou8ena. meta3y mas auta. epishs, olofanero htan kai xtes oti o olympiakos exase apo ta apoduthria. na fantasteis oti h diafora eftase kai stous 14, alla.... yper tou. kai gia na kopsw thn plaka. oute perissotero mpasket apo tonn teodosic 3ereis wste na krineis an htan la8os auto pou ekane, oute apo ton giannakh, paromoiws. to an ''exoume'' ftia3ei kalh omada fanhke fetos. apla prepei na stamathsei na 8ewreitai toso hli8ia fysiologiko to oti o olympiakos 8a adikh8ei, wste na akougetai meta apo ka8e teliko to erwthma, 'les kai an den sas adikousan 8a kerdizate?'mhn me adikeis re file se mia seira, k as xasw k 3-0! mexri pote 8a synexistei auto dhladh? k meta na vgainei o ka8enas kai na leei oti na nai.. eleos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. re otan paizei o pao me mia omada sto oaka h diaithsia einai 80-20.to idio sumvainei me ton osfp sto eirhnhs kai filias...eidika sta derby auto ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. me thn diafora oti o pao den exei xasei prwta8lhma apo toso e3wf8almes adikies. auto pou exw sixa8ei einai oti h amerolhpsia oute kan yparxei san endexomeno.. to 50-50 dhladh.. oute logos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kai kati endiaferon gia to 8ema peja-pao pou te8hke se prohgoumenh anarthsh , <> apo sport-fm.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. den exw to link, alla vrisketai sto ar8ro gia ton diamantidh kai ton a8lhtiko dikasth. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8a er8ei o peja ston pao???vagelhs or nowitzki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι αμέ σίγουρα. Αν έχει σκοπό να δώσει 10 μύρια ντόλαρς για να εξαγοράσει το 14 μύρια ντόλαρς/χρόνο συμβόλαιό του. Και μετά θα πάει ο Παύλος να του δώσει πόσα ? 15 ?? Δε νομίζω... Και όπως λένε και κάποιοι άλλοι (http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id/16437/peja-to-panathinaikos-its-greek-mythology): "Peja to Panathinaikos ? It's Greek Mythology ! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.youtube.com/watch?v=Pqk7fRVczwI
    Λαζαρος στους Αρβύλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. re paidia, asxeto, alla pote phre h real ton ante tomic? kai malista ton katafere na pai3ei kai mpasket? exw xasei epeisodia e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Κουρούνα:
    Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τί θα αγοράσει ο Κοζώνης. Αυτό που ενδιαφέρει όσους ασχολούνται με το μπάσκετ είναι εάν έχει διάθεση να επενδύσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ κάποια από τα χρήματά του, που λές ότι υπάρχουν. Επ' αυτού υπάρχει κάτι χειροπιαστό και όχι μεταφυσικό;

    @ panos919:
    Ο Ante Tomic έχει αρκετούς μήνες στη Μαδρίτη. 19 πόντοι και 14 ριμπάουντ στο τέταρτο μάτς των ημιτελικών (2-2) με αντίπαλο τον Σπλίτερ της Κάχα δεν είναι μικρό πράγμα. Μεγάλο ταλέντο που δείχνει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος όταν χρησιμοποιείται σωστά.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @stelios exeis dikio, kai na fantasteis oti shmera tsekara to profile tou sto draftexpress k elega ''la8os exei ginei, autos den paizei sthn real''. ontws polu kalo mats, alla kai o splitter eixe 20p, 8r,3 asists, opote kati mas leei auto gia thn amyna tou ante. pantws kai sta mats me barcelona apo opou eida stigmiotypa, sthn amyna apenanti se lorbek den ta phgaine k toso asxhma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εστω και με μερικες μερουλες καθυστερηση, να μαι παλι εδω ζωντανος (Τρυπες). Μερικες ερωτησεις προς Κουρουνα:

    1. Τι επαιξε και την εκανε ο Δικαιουλακος απο τον Αθηναικο, αφου το θεμα δεν ηταν οικονομικο?

    2. Ισχυει οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να παει ο Ομπραντοβιτς Εφες, λογω περικοπων του μπατζετ στον Παναθηναικο καθως και την διαφαινομενη αποχωρηση πρωτοκλασατων παικτων?

    3. Τι κανει στα ματια σου τον Κοζωνη σοβαρο επενδυτη, οταν πριν απο πολυ λιγο καιρο ο Πανουτσος με αφορμη την φημολογουμενη εμπλοκη στου στην ΠΑΕ ΑΕΚ αν τον γυρισεις αναποδα θα πεσουν λιγοτερα ψιλα απο το παντελονι του, απο ο,τι το δικο μου?

    4. Τεχνικος διευθυντης ο Ιβκοβιτς σον Ολυμπιακο παει και ερχεται. Προπονητης ο Αγγελου? Απο τα Τρικαλα? Δεν φερνουμε καλυτερα τον Αλεφαντο? Μα ειναι τωρα αυτη σοβαρη διαδοχη λυση? Υποτιθεται οτι ο επομενος προπονητης πρεπει να ειναι βαρυ χαρτι και φερνεις τον Αγγελου? Μη χειροτερα...

    5. Με το κεφαλι ψηλα ο Αμυντας αλλα επεσε. Και ξερεις καλα φορες φορες τι ρουφηχτρα ειναι η Β Εθνικη. Δηλαδη τι θα γινοταν αν εδινε ενα αδιαφορο παιχνιδι? Απο εκει θα κρινεται η αξιοπιστια του πρωταθληματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 1. Ελλειψη στόχων και περικοπή του μπάτζετ. Η ομάδα δεν θα παίξει Ευρωλίγκα.
    2. ΔΞ, Δ.Α. Διάβασα ότι έχει μια πρόταση από Ρωσία και μια από Τουρκία. Πέραν τούτου ουδέν
    3. Για Κοζώνη επιμένω βασισμένος στους ομογενείς πληροφοριοδότες μου.
    4. Απαντάω με ερώτηση. Ο Πασκουάλ πόσο βαρύ όνομα ήταν πριν από 2 χρόνια;
    5. Ο Αμύντας δεν έπεσε. Νίκησε τον πρώτο και σώθηκε. Αλλά όσα έγραφα τα έγραφα χωρίς να ξέρω το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. an er8ei o aggelou ston olumpiako egw 8a ginw panellhnios.o tupos einai ikanos na fwnazei mish wra sta mpoukalia me to nero epeidh den einai sthn idia eu8eia. kourouna, ti egine me zouro-mpartzwka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. koyrouna oloi lene oti o bartzokas anevainei ston ari kai oti o blat to exei apofasisei oti den tha sinexisei ston ari.esena pire to auti sou tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. kapou prepei na afhsw to post mou gia ton tetarto teliko, kai sto topic tou john wooden den mou ekane kardia. exoume kai leme. epeidh mporesa me kapoio magiko tropo ( leme twra, o nown noeito) na vriskomai kai sto sef alla kai na akousw kai meros ths thleoptikhs metadoshs kai oswn eipw8hkan apo tous sxoliastes gia tis apanwtes diakopes, exw na pw ena. la8os,la8os,kai la8os. apopse sto ghpedo DEN htan mia mikrh merida opadwn pou ekanan ta epeisodia. DEN htan orismenoi pou phgan gia na xalasoun to klima. DEN htan autoi pou den exoun ixnos politismou. oti egine apopse, kalws h kakws, to ekane o kosmos tou olympiakou. xwris dikaiologies. oi kafroi pou 8a kathgorh8oun myriostoma (kai swsta) hdh apo apopse DEN htan 100 kai 200. htan OLOI. aresei den aresei stous sympa8eis kata ta alla dhmosiografous, auth einai h alh8eia. ston logo ths timhs mou, eida koutsous an8rwpous kai pappoudes na mhn mporoun pleon na sygrathsoun thn orgh tous mesa sto ghpedo. kai 3analew oti den yparxei kamia dikaiologia gia tetoia symperifora. alla egine.apo olous. kai egine me aformh thn pasifanestath koroidia tou 4ou dekaleptou thn tetarth. kai to ftysimo tou diamantidh. as poume ta pragmata me to onoma tous. poso afeleis einai opoios pisteuei oti toses xiliades atoma 8a kanoun toumpeki (kala to lew, tommygun?) ta orgia pou eginan? oi m*****es pou eipe o mpouroushs, 3eroume poioi einai, as mhn tous afhsoume klp den eusta8oun paidia. dystyxws. na prospa8hsoume na omorfynoume thn katastash kai na leme gia mikres merides anarxikwn k prasina aloga ,pou boh8aei? einai aplo, k h alh8eia. apopse sto sef to 90% tou kosmou phge gia na ormh3ei ston diamantidh kai na ta kanei gyalia karfia logw diaithsias. telos. oso kai na ahdiazw egw kai kapoioi alloi me ta pano kata tou diamantidh(ta peri 8anatou) den mporoume na alla3oume tipota. dioti dystyxws sto mono pou symfwnhsa me ton magoula apopse einai h kouventa tou sto telos peri titlwn telous sto epagelmatiko mpasket. den ftaine oi kae. oxi oloklhrwtika. an esu pas me ta sfyrigmata sou kai les se 10 (vazw tosous pou htane apopse sto ghpedo) ''koita m****a, oti kai na kaneis den pairneis prwta8lhma'' o aggelopoulos 8a kynhgaei meta na tous mazepsei?? kai 8a h8ela na mhn akoustoun kan oi ahdies typou '' 3eroun poious vazoun mesa sto ghpedo'' dioti den isxyoun. otan o allos krybei mesa sta papoutsia oloklhrh rabdo dynamith kai ta mat agron agorazoun, kai pali den ftaiei h kae. dioti o elegxos apo thn astynomia einai -toulaxiston- asteios. isws den ftaine k autoi logw ogkou tou kosmou.auta dioti exw thn ais8hsh oti 8a akousoume polles... vlakeies peri eleipshs paidias klp tis epomenes meres, kai h8ela na pw kati pio konta sthn alh8eia. polloi isws me kra3oun, dikaiwma tous, egw oti 3erw,exw dei kai pisteuw to eipa. to sigouro einai oti kapoios ftaiei, kai oti kati prepei na ginei.to poios kai ti omws den vlepw na apantietai syntoma, me ton tropo pou to zhthma prosegizetai apo tous exontes epirroh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Y.G ntroph se osous (htan kai autoi polloi) evrizan kat epanalhpsh ton KYRIO Skounth. kai akoma perissotero aisxos gia tous malakes pou kremasan pano euxomenoi ton 8anato tou. euxomai k egw na mhn to ennoousan, kai na mhn krinoun apo dw kai pera tous an8rwpous apo ena dyo la8h (estw merolhptika re gamwto, an kai den to pisteuw) sthn metadosh enos mats kai thn sympa8eia tous pros enan paixth. auta apo mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. re panos919, katalaveneis ti grafeis? den leo, megali i stenaxoria alla... kourouna, nomizo oti to sugkekrimeno comment prepei na ta valeis monima kapou stin kentriki sou selida, na to vlepoume kai na mas ypenthimizei giati h elliniki koinonia vriskete toso xamila!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φιλε Πανο,

    Εγω προσωπικα δεν προκειται να ξαναμιλησω για επεισοδια και οπαδους. Το θεμα ειναι απλο:

    1. Γιατι στα ευρωπαικα γηπεδα δεν πεφτει καρφιτσα και οταν γινεται ντερμπυ (ειτε βορρα, ειτε νοτου) βρεχει αντικειμενα?

    2. Γιατι στα ευρωπαικα παιχνιδια η πλειοψηφια των παικτων ειναι παναγιτσες και στην Ελλαδα, σπρωχνουν, βριζουν, φτυνουν, πουλαν τσαμπουκα?

    3. Γιατι οι ελληνες διαιτητες οταν βρισκονται στα ευρωπαικα παιχνιδια, κανουν ρεσιταλ και οταν ειναι στην Ελλαδα νομιζεις οτι πριν απο τον αγωνα ηταν σε κανεναν τεκε και τα πιναν?

    Επισης, κανω και ενα σχολιο για τον Διαμαντιδη. Αρχιζει να γινεται ακριβως αυτο που σιχαινομαι. Ο αρχηγος της κερκιδας. Περσυ ο Γκολεματς, φετος ο Χαλπεριν, συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Φετος κατα την γνωμη μου ο Ολυμπιακος ειχε τα πιο δικαιολογημενα παραπονα απο την διαιτησια (ασχετα με τις προσωπικες μου προτιμησεις), ωστοσο αδικαιολογητος ηταν ο εκνευρισμος του οταν εβλεπε οτι ενα παιχνιδι αρχιζει να φευγει απο τον ελεγχο του. Αυτα τα ολιγα και υγεια να εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. παιδια, μην τρελενεστε με την διαιτησία. έλεος πια. ο Ολυμπιακός, από τα 4 παιχνίδια, έχει παράπονα από 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολόκληρα !!!!!!!!!!!!!!!!!! σφυρίγματα. γιατί, αν είναι να μιλήσουμε για διαιτησία, τι να πούμε για τα χθεσινά στο ΣΕΦ? αν έδωσαν κάτι οι διαιτητές στον Παναθηνικό στο ΟΑΚΑ, του το πήραν χθες πίσω και με τόκο! και όμως χθες ο Παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά γιατί - ενάντια σε οπαδούς, καραγκιοζιλίκια τεόντοσιτς, διαιτητές - απλώς έπαιξε συγκεντρωμένα, δυνατά και καθαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. den sta8hka sthn diaithsia, eipa omws oti ftaiei kata kyrio logo. kai vevaia stenaxwrh8hka, alla oute petaga oti evriska mprosta mou,oute tipota. auto pou tonisa me to post mou einai oti auta pou eginan(kai den ta epikrotw) den ta ekenan ligoi! auto. opoios 8elei na to pistepsei, to pisteuei. oi ypoloipoi peite ta gnwsta pou legontai ka8e xrono kai 8a maste mia wraia atmosfaira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ panos919 δεν είναι βλακείες τα περί ελλείψεως παιδείας κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούνται συχνά ως ένας γενικευτικός αφορισμός για να μη γίνει τίποτα, ενώ στην πραγματικότητα πολλά μπορούν να γίνουν. Όσο για την παιδεία, σε μεγάλο βαθμό είναι γενικότερο θέμα, που στο μπάσκετ αντανακλάται μόνο και που μόνο μακροπρόθεσμα (μπορεί να) αλλάξει. Για το μικρό βαθμό που αναλογεί στο μπάσκετ ένα παράδειγμα: θα εκτιμούσα μια δημόσια συγγνώμη (εκτός αν την έκανε και το έχασα) του Διαμαντίδη για το φτύσιμο. Ό,τι άλλο κι αν έγινε, όση ένταση κι αν είχε κοκ, δε φτάνει μια μικρή τυπική τιμωρία του και είναι δείγμα παιδείας όχι το λάθος, αλλά η σιωπή μετά. Χωρίς να υποστηρίζω το βρίσιμο, τις "ευχές" για αυτόν (ή οποιονδήποτε), ίσα-ίσα που ο συγκεκριμένος μου είναι και συμπαθής γενικά.

    Χωρίς να ήμουν παρών, από μια εντύπωση και γενικότερες εμπειρίες μου, μου μοιάζει πολύ λογικό ότι δεν ήταν μόνο "λίγοι ανεγκέφαλοι" που τα έκαναν όλα. Αν και προφανώς δεν ήταν και όλοι οι παριστάμενοι. Κάποιοι μάλιστα άκουσα πως έφυγαν αηδιασμένοι (και δεν ξέρω αν θα ξαναπάνε να δούνε παιχνίδι), άλλοι στην αναμπουμπούλα ακολούθησαν τον σκληρό πυρήνα, άλλοι έχουν πιο συγκεκριμένες ευθύνες. Πχ, άμα ο άλλος πάει με ράβδο δυναμίτη στο γήπεδο, είναι εγκληματίας, δεν έκανε κάτι εν βρασμώ ψυχής και θα πρέπει να εντοπιστεί, να συλληφθεί και να δικαστεί αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @ marios to idio isxyei k gia autous me ta maxairia. kai gia tous axarakthristous pou sto hmixrono-elleipsh vlepeis tv- 3ylokophsan kapoio pana8hnaiko (!?) sthn 8yra 7 kai ton peta3an kai katw apo ta kagela. k egw efyga ahdiasmenos, kai pistepse me den 8a 3anapaw. alla ti allazei auto? kai sou lew oti ontws o diamantidhs ftaiei. kai to pisteuw kiolas. an kati apo ola auta ton petyxaine kai ton traumatize, 8a niw8ame oloi oi olympiakoi kalytera? epanalambanw, to x8esino htan aneu prohgoumenou kai genikeumeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @panos919

    συμφωνώ και για άλλα παραδείγματα που λες, ένα παράδειγμα είπα μόνο για αυτόν με δυναμίτη. Εκτός αν ισχύουν άλλοι νόμοι για τη βία άμα γίνεται εντός γηπέδου ή εκτός

    εγώ λόγω αποστάσεως δεν πάω πλέον σε ελληνικά γήπεδα, παρά μόνο αν τύχει και βρεθώ Ελλάδα και παίζει κάτι (και δεν είναι από τα παιχνίδια που γεμίζει το ΣΕΦ, γιατί έχω και εμπειρίες με τέτοια παιχνίδια και εισιτήρια που είχαν εξαντληθεί "μυστηριωδώς", μάλλον στον "πύρινο κόσμο", αν και είχα θυσιάσει πολύτιμη ώρα από δουλειές μου για να βρεθώ ακριβώς την ώρα που θα έβγαιναν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια).

    Δε λέω αν είναι λύση το να μην ξαναπάει κανείς και να μείνουν μόνο τα στρατά και οι συμπαθούντες αυτών. Αυτό είναι επιλογή του καθενός, όπως είναι επιλογή και των παικτών, παραγόντων κοκ να διαλέξουν ποιόν κόσμο θέλουν να έχουν για να τους βλέπει. Πότε αποχώρησαν μαζί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ομάδες ταυτόχρονα, με το πρώτο κρούσμα βίας; (να μην αναφερθώ βέβαια στον φραστικό και ενορχηστρωμένο οχετό, που έχει γίνει αποδεκτός πλέον ως ηχητική υπόκρουση)

    Και μια διευκρίνιση προκαταβολικά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων (όχι από εσένα, panos919): δεν αμφιβάλλω ότι φταίει ο Διαμαντίδης και επιμένω σε όσα έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά σαφώς και είναι παραπλανητικό να του αποδώσουμε αυτού ή όποιου αντίστοιχης συμπεριφοράς αθλητή περισσότερες ευθύνες από όσες τους αναλογούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θα γράψω λίγα γιατί δεν υπάρχει κέφι με πολλά. Με τα όσα υποστηρίζει ο panos δεν θα γράψω αν συμφωνώ ή διαφωνώ απλά θεωρώ ότι είναι η άποψη κάποιου που ήταν στο γήπεδο και ξέρει καλύτερα τι αρκιβώς γινόταν. Μια σημείωση: Η μετάδοση για λόγους ασφάλειας έγινε από στούντιο συνεπώς δεν ήταν δυνατόν κάποιος να έχει άποψη για όσα συνέβαιναν στο γήπεδο. Δεν θεωρώ καθόλου ακραία τη συυγκεκριμένη άποψη αντίθετα τη θεωρώ μια εξαιρετικά ειλικρινή τοποθέτηση...
    Δεν θα γράψω αν πρέπει ή δεν πρέπει να πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο. Δεν είμαι καθηγητής ούτε ιερέας να κάνει υποδείξεις και να μοιράζει ευχές. Θα επιμείνω σε κάτι που είναι και αρχή του περιοδικού Το μπάσκετ δεν φταίει.
    Σήμερα το πρωί βλέπαμε το εξώφυλλο του περιοδικού και είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που προσεγγίζει ότι έγινε. Διάβασα και τα δύο editorial (Καρύδας- Σκουντής) που είναι πολύ κοντινά αλλά και πολύ μακρινά μεταξύ τους. Θα τα δείτε την Τετάρτη.
    Δεν έχουμε τη δυνατότητα ως περιοδικό ούτε να προτείνουμε, ούτε να λύσουμε το πρόβλημα γιατί πολύ απλά οι ήρεμες φωνές και οι φωνές της λογικής δεν ακούγονται πλέον. Νομίζω ότι το κεντρικό εντιτόριαλ είναι ασύλληπτα ειλικρινές και λέει πολύ πικρές αλήθειες.
    Ας πούμε για το θέμα Διαμαντίδη εκφράζει την άποψη ότι είναι η κεντρική σκηνή των τελικών μαζί με το κυνηγητό του Τεόντοσιτς να τον....καρπαζώσει. Και είναι η κεντρική σκηνή των τελικών γιατί ακριβώς εκφράζει τη λογική της ατιμωρησίας. Το κάνω γιατί το έχω ξανακάνει και δεν έχω τιμωρηθεί.
    Η φασαρία συμπληρώνω δεν γίνεται για το ποιός είναι το θύμα και ποιός ο θύτης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Η φασαρία γίνεται για το ποιός θα κάνει τα περισσότερα και θα τιμωρηθεί λιγότερο από τον άλλο!
    Αυτά τα λίγα μέχρι την Τετάρτη όπου νομίζω ότι και το εξώφυλλο του περιοδικού και οι επώνυμες απόψεις που υπάρχουν θα συζητηθούν αρκετά. Οχι ότι θα αλλάξει κάτι δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. eixa oreksi na sxoliasw ta osa eipe o panos gia ton trito teliko... gia ta episodia kai genika ta osa sinevisan stin oli seira ton telikwn... antaftou dilwnw apogoitevmenos kai thlimenos pou to athlima pou agapame katastrefetai kai kakopoieitai mprosta sta matia mas.. niwthw oti pote den tha afisoume to basket stin ellada na ksediplwsei tin alithini omorfia tou... ola einai thema nootropias kai paideias... oti kai na egine ston trito teliko pou diafwnw me ta osa ypostirizoun oi olympiakoi den dikaiologeitai i ripsi oute enos anaptira... to kako einai oti oloi kollisan ston trito teliko... kala oi wrimoi san ton pano pou apla eixan ta nevra tous kai eniwthan adikimenoi... oloi oi alloi pigan sto sef gia polemo kai gia na paroun ekdikisi .. i magia tou ellina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ kourouna

    den 8a sxoliasw thn anakoinwsh tou PSAK, ka8ws eimai sxedon sigouros oti 8a anevei eidiko topic. exw omws kapoies erwthseis pou -an 8eleis-apantas.

    1.8ewreis oti einai swsto to na mhn meinei o giannakhs ston olumpiako? kai an nai poious 8ewreis tous 3 epikratesterous antikatastates?

    2.an apoxwrhsei o zots apo ton pao, 8a ofeiletai sto epeisodio meta thn htta apo to marousi?

    3.poios einai o paixths apo nba pou endiaferei polu ton pana8hnaiko, ektos apo fernandez kai peja pou grafthkan,kai to 3eroun polloi ligoi?

    4.yparxei estw kai h paramikrh pi8anothta apoxwrhshs tou mesina apo madrith, h pisteuoume thn dhlwsh tou perez?

    5.hdh exoun arxisei na akougontai diafora/oi gia olumpiako. pisteueis oti 8a ginei to terastio la8os na apokth8oun paixtes prin apo proponhth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. pano den tsoulaei o olumpiakos allo me giannaki.. an imoun o aggelopoulos kai elega se enan proponiti pes mou ti thes kai egw tha sto ferw... tou eferna papalouka childress pargo kleiza kai pali den ekane tin omada na parei koupes nomizw tha ton ediwxna asizititi.. favori einai o ivkovic.. to thema einai oti an erthei aftos o proponitis tha diwksei tin misi omada kata ti gnwmi mou.. kai tha exoume pali na milame gia enan olympiako pou xtizetai apto miden... to 3 kai to 4 tou panou ta thelw kai egw kourouna :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 1. Νομίζω ότι ο Γιαννάκης είχε τις ευκαιρίες του και τις έχασε. Στο ράλι της διαδοχής νομίζω ότι η σειρά είναι περίπου έτσι: 1. Ιβκοβιτς, 2. Πιανιτζάνι, 3. Σφαιρόπουλος- Τόμιτς.
    2. Ο Ομπράντοβιτς θα μείνει για δύο χρόνια
    3. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα τέτοιο. Οταν βγήκε ο Ομπράντοβιτς δεν είχε ανανεώσει (αυτό έγινε σήμερα το πρωί). Συνεπώς το τι λέει ο καθένας δεν εκφράζει τον προπονητή
    4. Δεν νομίζω ότι ο Μεσίνα θα φύγει μετά μαπό μια σεζόν
    5. Δεν έχω ιδέα αλλά νομίζω ότι οι παίκτες θα ανακοινωθούν μετά τον προπονητή. Τώρα πότε έχουν αρχίσει να γίνονται επαφές είναι άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. kourouna gia to rali diadoxis ston pagko tou Ari ti vlepeis?

    telika me ton lino ti egine?tha paei sta dikastiria o pao na ton parei koutra i atonise to thema??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στο άρθρο πάντως αναφέρεται ότι η κ. Πεταχτή είναι μητέρα τριών παιδιών, όχι τεσσάρων.

    Αξιοθαύμαστη γυναίκα πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή