Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Just Wright

Το Χόλυγουντ εκτός από τους υπερήρωες της Μάρβελ και της Ντι Σι λατρεύει και το μπάσκετ! Μια ακόμη ταινία με θέμα την πορτοκαλί θεά ετοιμάζεται να βγει στους αμερικάνικους κιν ηματογράφδους και απομένει να μάθουμε αν στη χώρα μας θα φιλοτιμηθεί κάποια εταιρεία διανομής να τη βγάλει στο πανί και στις σκοτεινές αίθουσες ή θα βολευτούμε πάλι με download και βίντεο κλαμπ.
Αυτή τη φορά οι παραγωγοί πόνταραν σε διπλό συνδυασμό... Μπάσκετ και ραπ αφού βασικός πρωταγωνιστής είναι ο ράπερ Κόμον και δίπλα του η Κουίν Λατίφα που επίσης ξεκίνησε από το χιπ χοπ πριν αφοσιωθεί στον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια. Η ταινία ποντάρει και στο γεγονός ότι κάνουν cameo εμφανίσεις και γνωστοί σταρ του ΝΒΑ όπως ο Ντιουέιν Γουέιντ και ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Στην υπόθεση του έργου ο Κόμον παίζει το ρόλο του Σκοτ Μακνάιτ ενός πόιντ γκαρντ που αγωνίζεται με τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς στο ΝΒΑ. Κάποια στιγμή τραυματίζεται σοβαρά και ζητάει τη βοήθεια μιας φυσικοθεραπεύτριας (Κουίν Λατίφα) και το διάστημα της αποθεραπείας του πλέκεται και ένα κλασικό love story με το αναγκαίο τρίγωνο αφού ο΄Κόμον-Μακένζι έχει και δεσμό με μια από τις κλασικές κοπέλες που πλευρίζουν σταρ του αθλητισμού και του ΝΒΑ!
Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν από την ταινία και αφορούν τον Κόμον:
- Σε μικρή ηλικία ήθελε να παίξει μπάσκετ αλλά ενώ αγωνιζόταν σε γυμνασιακή ομάδα του Σικάγο τραυματίστηκε σοβαρά και τα παράτησε.
- Αργότερα έγινε ball boy στους Σικάγο Μπουλς και μάλιστα αυτό συνέπεσε με την πορώτη χρονιά του Τζόρνταν στην ομάδα. Φοβερή σύμπτωση ότι ο άνθρωπος που του έδωσε αυτή τη δουλειά στο Σικάγο ο Ρομπ Θορν είναι τώρα ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς της ομάδας που παίζει για τις ανάγκες του έργου ο Κόμον!
- Πριν από δύο χρόνια στον αγώνα σελέμπριτις του all star game είχε γίνει ρεζίλι όταν μπλόκαρε σουτ μια κοπέλα!
- Εχει μπόι 1μ.80 αλλά στην ταινία καρφώνει με άνεση! Οπως αποκάλυψε ο ίδιος είχαν χαμηλώσει μερικούς πόντους το ύψος της στεφάνης ενώ σε ορισμένες σκηνές τον ντούμπλαρε παίκτης κολεγιακής ομάδας.
Σε όποιον κίνησα το ενδιαφέρον μπορεί να δει και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας...

1 σχόλιο:

  1. Ααααχ, αυτη η Λατιφα...Γυναικα παιδι μου, με περιεχομενο. Για σενα γλυκια νταρντανα μου με τον πισινο τον φορολογησιμο, εγραψε το γνωστο του επος ο Σεφερλης.

    http://www.youtube.com/watch?v=1OQm-fDLKtM&feature=related

    Επιτελους και μια ταινια χωρις φωτομοντελα. Φτασαμε στο αμην με τις κοκαλιαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή