Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ποιόν δεν μου... θυμίζει ο Ντοκ Ρίβερς;

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Yahoo Ανταμ Βοιναρόφσκι του οποίου οι αποκαλύψεις ΄πολλές φορές έχουν δημιουργήσει αίσθηση στον κόσμο του ΝΒΑ ένα μήνα πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ο Ντοκ Ρίβερς κάλεσε τους Big Three της Βοστώνης στο γραφείο του. Και έδωσε ένα πλάνο στον Πιρς, τον Αλεν και τον Γκαρνέτ για τον τρόπό με τον οποίο οι Σέλτικς μπορούν να ξανακερδίσουν τον τίτλο των πρωταθλητών. Η ομάδα έκλεινε την κανονική περίοδο με μέτριες εμφανίσεις μετά τα Χριστούγεννα, οι παίκτες έμοιαζαν κουρασμένοι και κορεσμένοι και κανείς δεν μπορούσε (τότε) να φανταστεί ότι θα ξεπερνούσαν το Κλίβελαντ του Λεμπρόν ΄πη τις φετινές σούπερ δυνάμεις της Ανατολής (Ατλάντα, Ορλάντο) και να παίξουν στον τελικό του ΝΒΑ. Ο Ρίβερς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι πλέον θα παίζουν λιγότερο, θα προπονούνται περισσότερο και κατέληξε στο προφανές: ’’Ξέρω ότι δεν σας αρέσει αλλά μόνο έτσι θα μείνετε φρέσκοι στα πλέι οφ. Μόνο αν η ομάδα δεν έχει τραυματισμούς και είσαστε ξεκούραστοι μπορούμε να κερδίσουμε τίτλο’’. Ο Πιρς και ο Γκαρνέτ δυσαρεστήθηκαν και το είπαν ανοιχτά στον προπονητή τους αλλά ακολούθησαν με κρύα καρδιά το πλάνο του Ρίβερς. Μετά από 2,5 μήνες ο Ρίβερς δικαιώθηκε και οι Σέλτικς ετοιμάζονται για τον τελικό.
Υ.Γ. Μια και αύριο γίνεται ο δικός μας δεύτερος τελικός των πλέι οφ ανέβασα αυτό το ποστ γιατί η ιστορία του Ρίβερς και της Βοστώνης κάτι δεν μου...θυμίζει!

6 σχόλια:

  1. καλησπέρα,
    επειδή τίποτα δεν γράφεις χωρίς λόγο και αιτία και η ιστορία που γράφεις και εμένα κάτι μου θυμίζει. Μήπως αναφέρεσαι στην ομάδα με τα πράσινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και γω αυτή την εντύπωση έχω οτι αναφέρεσαι στην ο(αρ)μάδα με τα πράσινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι φίλε Ανώνυμε 10:54 και φίλε Ανώνυμε 12:10 γιατί έχω την εντύπωση ότι λάθος χρώμα βλέπετε; Εξάλλου η Κουρούνα αναφέρθηκε σε μια ιστοριούλα που κάτι ΔΕΝ του θυμίζει

    Όλα τα λεφτά (όπως συχνά) οι ετικέτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακο ειναι οτι και εμεις οι αργοστροφοι πρεπει να ιδρωσουμε για να καταλαβουμε. Οριστε μας! Παντως Μαριε και γω για τον Ολυμπιακο καταλαβα. Παραειναι εξυπνος ο Σερβος για να φτασει μεχρι εκει. Εβγαλε αλλους ασους απο το μανικι ο Γκαστονε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti armades k istories g agrious? sto xali tou olympiakou anaferetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati ston olympiako paidia?? poious ekapse to proponitiko team prin tous telikous???

    ΑπάντησηΔιαγραφή