Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αφήνει Ευρωλίγκα και ΝΒΑ ο ΣΚΑΙ

Δεν παρακολουθώ τα media blogs και ήδη το όλο θέμα να έχει γραφτεί.
Από τη νέα σεζόν Ευρωλίγκα και ΝΒΑ δεν θα παίζουν και σε ελεύθερο κανάλι τηλεόρασης αλλά μόνο στη συνδρομητική Nova. Μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από την ποδοσφαιρική Σούπερ Λίγκα ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συημφωνία του με το ΝΒΑ (αν δεν κάνω λάθος ήταν μέχρι και τη σεζόν 2011-2012) ενώ δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία με την Ευρωλίγκα! Γεγονός που σημαίνει ότι στην υπό υπογραφή συμφωνία με το συνδρομητικό ο Μπερτομέου ή θα μείνει μόνο τη Nova στην Ελλάδα ή θα πρέπει να βρει ελεύθερο κανάλι, πράγμα που αυτή τη στιγμή και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον τηλεοπττικό χάρτη είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η νέα συμφωνία Ευρωλίγκα- Ελλάδος είναι τετραετούς διάρκειας αλλά από τη στιγμή που δεν έχει υπογραφεί ακόμη ενδέχεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Πάντως κανένα από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά θα μείνουν μόνο στη Nova.

2 σχόλια:

  1. Θα έχουμε αποτελέσματα ανάλογα της ποτοαπαγόρευσης.Θα αυξηθεί η ανάγκη του λαού για μπάσκετ και θα ενταθεί η παράνομη διακίνηση μπασκετικού υλικού χέρι με χέρι.Θα συναντιόμαστε μυστικά στις πλατείες και με τη χρήση συνθηματικών θα ανταλλάσουμε το Σιένα-Μακάμπι για το Ντάλας-Σαν Αντόνιο.Εγώ με τον Τommygun θα έχουμε και παράνομους αγώνες του Ερμή.

    Ας το πάρουμε στην πλάκα κοινώς,γιατί έρχονατι δύσκολοι καιροί.Όσο τουλάχιστον μένουν στη ΝΟVA,κάτι πάει και έρχεται,αν καταλήξουν σε κανα conn-x κάποια στιγμή θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες των όποιων μπασκετικών ασχολούνται ακόμη..

    Με το υπερθέαμα της Α1 τι θα γίνει αλήθεια;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπολοιποι φιλε Γιωργο, θα μαζευομαστε στα αντιστασιακα στεκια Sporto Kafe και Fairplay. Οσον αφορα το συνομωτικο κομματι, θα ξεκινησω να φτιαξω ενα κωδικα, τυφλα να εχει ο κωδικας της Βερμαχτ. Θα σε ενημερωσω λιαν συντομως.

    Ακουσα παντως οτι επισημος χορηγος της Α1 του χρονου θα ειναι γνωστη φαρμακευτικη εταιρια, που ειδικευεται στην παρασκευη κολυριου για καταπονημενα ματια. Κανει φοβερη δουλεια, χτες ας πουμε στο πρωτο ημιχρονο του των ομαδων Γκαστονιακος-Δρακικος με 3 σταγονες ξαναβρηκα το χαμενο μου φως. Εχει μεινει ομως λιγο. Την συσκευασια κουβα που ειχα την ξοδεψε ο Αρης...

    Περαν του οικονομικου υπαρχει καποιος παρασκηνιακος λογος που ο Σκαις παρατησε την σπυριαρα και την μπαοκτσου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή