Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τεύχος νούμερο 217

Οι τελικοί αρχίζουν σε λίγη ώρα και το All Star είναι ήδη συντονισμένο στο ρυθμό τους. Τελικοί ώρα μηδέν και μια πρώτη εκτίμηση όχι αγωνιστική αλλά το τι παίζεται και για ποιούς σε αυτούς τους τελικούς. Ο Νίκος Μπουράκης και ο Νικήτας Αυγουλής δίνουν το στίγμα και τη σημασία της νέας κόντρας των αιωνίων αλλά από μια διαφορετική οπτική γωνία... Διαβάστε για να είσαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών αλλά και των εξελίξεων ανάλογα με το ποιός θα γελάσει τελευταίος.
Φυσικά το τεύχος δεν έχει μόνο τελικούς... Ο Δαμιναός Παπαχατζής έψαξε και βρήκε την επόμενη μέρα του Γιώργου Βασιλακόπουλου μετά το τέλος της διεθνούς παραγοντικής του καριέρας. Υπάρχουν ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και αρκετών ομάδων της Α1 για τις οποίες η χρονιά έχει ήδη λήξει. Και ένα σπέσιαλ στατιστικό θέμα. Ο Νίκος Μπουρλάκης έβαλε στο μικροσκόπιο τα στατιστικά της τελευταίας περιόδου όλων των αγώνων της φετινής Α1. Και έβγαλε τους παίκτες της τελευταίας στιγμής και αυτούς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τέλος των αγώνων. Τα αποτελέσματα είναι έκπληξη!
Ακόμη το μενού περιλαμβάνει πολύ ΝΒΑ μια και πλησιάζουμε τους τελικούς, αγωνιστικό ένθετο, ένθετο για τις μικρές κατηγορίες, όλες τις μόνιμες στήλες με πρώτη και καλύτεργη τη δική μου που πάλι έχει μπόλικες αποκαλύψεις και άλλες τόσες κακίες. Οτι αρέσει δηλαδή στους αναγνώστες της Κουρούνας...

9 σχόλια:

  1. telikoi alla mono sta xartia.. sto ghpedo eidame ena wraiotato filiko proetoimasias gia ton pao, krinontas apo thn dyskolia tou mats. eth fwtos mprosta apo ton olympiako htan sto prwto paixnidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δικαίωση" της κουρούνας για το φιλικό με τους Αμερικανοί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta eishthria me tous amerikanous apo pou mporoume na ta paroume???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρίδημε ήμουν σίγουρος και καλά να πάθω ότι ο Βασιλακόπουλος ήτα·ν αδύνατον να υπογράψει όσα ζητούσε ο Στερν! Είναι ότι ακριβ ώς κατηγορούσε πριν από μερικά χρόνια την ULEB και τον Μπερτομέου. Αλλά όπως φαίνεται όταν πληρώνει ο ίδιος και όχι η ULEB, οι ομάδες ή οι πόλεις δεν υπάρχει λάθος λογική. ’Εδωσε γη και ύδωρ στους Αμερικάνους και το ΝΒΑ και επειδή θα επανέλθω με στοιχεία για το όλο ζήτημα αρκούμαι να πω ότι ανάλογες είναι και οι τιμές των εισιτηρίων:
    20 ευρώ στον περιστερώνα του ΟΑΚΑ,
    50 ευρώ όλο το γήπεδο
    και 100 ευρώ οι μπροστινές θέσεις.
    Προφανώς δεν υπάρχει ούτε κρίση για τον πατερούλη του ελληνικού μπάσκετ. Τα εισιτήρια θα γίνει ανακοίνωση από που θα πωλούνται. Οσοι πιστοί καταθέστε τον οβολό σας γιατί το τίμημα για την ομοσπονδία είναι βαρύ. Αλλά πλέον ο Στερν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Βασιλακόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γούσταρα να παίξουν οι Αμερικανοί σε άδειες εξέδρες . Γιατί αν με τέτοιες τιμές γεμίσει το μαγαζί είμαστε για να'μαστε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρίδημε
    υπό άλλες συνθήκες δεν θα με ενοχλούσαν οι τιμές επειδή για πολύ λιγότερα πράγματα καλούνται οι φίλαθλοι να πληρώσουν αναλογικά περισσότερα. Υποθετικά μιλώντας αφού δεν ξέρουμε ακριβώς τη σύνθεση θα έρθουν οι καλύτεροι μπασκετμπολίστες του πλανήτη. Με ενοχλεί αφόρητα η υποκρισία του Βασιλακόπουλου, οι υπαναχωρήσεις του και οι παλινωδίες του που ξεπέρασαν κάθε σχετικό προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικό. Οι τιμές ενδιαφέρουν πρώτιστα αυτούς που πληρώνουν εισιτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρίδημε...εγώ θα γούσταρα πανώ με αμιγώς αθλητικό περιεχόμενο όμως!!!

    Αλλά ξέχασα,παίζει στον τελικό το αιώνιο ζευγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή