Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Μια ανακοίνωση

Δεν θέλω να σχολιάσω, ούτως ή άλλως όταν έπρεπε σχολίασα και απευθύνομαι σε έξυπνους αναγνώστες. Οπότε αρκούμαι να παραθέσω αυτούσια την ανακοίνωση των παικτών των Ικάρων Σερρών που έφτασε στο μέιλ μου...


ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ
Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε ον «συνάδερφο» μας Βασιλόπουλο Φώτη, παίκτη του Α.Ο. Δάφνης, που κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών – Α.Ο. Δάφνης, είχε αναίτια και προκλητικότατη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέρφους του παίκτες των Ίκαρων Σερρών και στους φιλάθλους της ομάδας μας.
Εμείς, οι αθλητές των Ικάρων Σερρών δείξαμε απόλυτη συναδερφική αλληλεγγύη και ταχθήκαμε στο πλάι του «συναδέρφου» μας Βασιλόπουλου Φώτη, στο άσχημο περιστατικό με συνάδερφο μας και στον σοβαρό τραυματισμό, μέσω του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του Π.Σ.Α.Κ.
Με την επιστολή αυτή θέλουμε να προάγουμε τον συναδερφισμό και να καταγγείλουμε όποιο είδος βίας, στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι.
Οι αθλητές του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών

13 σχόλια:

  1. epeidh gia na parakolou8hseis kourouna prepei ektos apo e3upnos na eisai kai kala plhroforhmenos, as me diafwtisei opoios mporei panw se mia istoria me ena mono k kati sms pou aforoun ton vasilopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόλαβε να γυρίσει κι άρχισε ε ;
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρό λάθος Πάνο... Οι έξυπνοι διαβάζουν Κουρούνα για να είναι καλά πληροφορημένοι!
    Χαρίδημε όταν δεν μας βάζεις χέρι (δηλαδή στους άλλους γιατί εμένα με έχεις στο απυρόβλητο) για τα λάθη του περιοδικού δίνεις ρεσιτάλ ενημέρωσης και γνώσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεπώς Πάνο μου είσαι ήδη καλά πληροφορημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα δε βρηκα καπου αλλου να ρωτησω...τον Πανελληνιο ποιο ελληνιικο καναλι θα τον δειξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaridhme
    mias kai an 8ymamai kala yposthrizeis tous clippers (!!!!) ;) kai me vash auto pou eipe h kourouna gia tis gnwseis sou, mhpws 3ereis ti skopeuoun na kanoun to kalokairi me ton sofo? akousa oti o neos gm to xei parei zesta to 8ema..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kourouna
    swsto auto pou les gia to la8os mou, alla eipa oti gia na parakolou8hseis prepei na sai e3upnos.. na diabasei kourouna mporei o ka8enas.. dioti ws gnwston polloi diabazoun alla ligoteroi katalabainoun. oso gia to allo,e ,kati 3erw alla oute mia extra plhroforioula....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι γνωστος ο Βασιλοπουλος και επισης ειναι λεπτο το θεμα λογω του τραυματισμου του.... ομως μια ολοκληρη ομαδα εναντιον του? Μηπως καποιος/οι πρεπει να κανουν κατι για να μη συμβουν χειροτερα..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μολις διαβασα την ανακοινωση του Κογκαλιδη στο basketblog.gr για αυτο το θεμα με τιτλο και "Εμεις...λυπουμαστε". Πραγματικα δεν καταλαβαινω τον εν λογω κυριο..θερμος υποστηριχτης του Βασιλοπουλου? Υποννοει οτι υπαρχει δολος των παιχτων για την ανακοινωση? τι στην ευχη εννοει? ερμηνευει οπως θελει την ανακοινωση βγαζοντας αυθαιρετα συμπερασματα. Και γιατι καιγετε τοσο πολυ για το θεμα με δηλωσεις του τυπου "Το θέμα για μας μόλις άνοιξε. Θα αργήσει να κλείσει"? ειναι manager του βασιλοπουλου? ο βασιλοπουλος δεν μπορει να απαντησει? Καποιος να απαντησει σε μενα τουλαχιστον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπάθα με αλλά δεν σχολιάζω άλλους δημοσιογράφους ή μάλλον σχολιάζω όταν και όποτε θέλω και όχι κατ΄εντολήν. Γενικά είναι και ’’γραμμή’’ του περιοδικού να μην ασχολείται με δημοσιογράφους. Δεν είναι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι πρόεδροι, ούτε καν οι διαιτητές. Από εκεί και πέρα ζούμε στο 2010, ο κόσμος που ασχολείται με το μπάσκετ δεν ζει στη δεκαετία του ’80 ή του ’90 όταν ο κάθε δημοσιογράφος (δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο, μιλάω γενικά) έγραφε ότι γούσταρε και υπάρχει κρίση σχετικά με την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα όλων μας... Επώνυμων, κρυπτώνυμων, ψευφώνυμων ή ανώνυμων. Πέραν τούτου ουδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά ρε παιδιά, αυτός δεν είναι που ήταν του πεθαματού μέχρι πριν δυο μήνες; τι έγινε, αναστήθηκε και είναι και "σε φόρμα" απ'ότι βλέπω;
    Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Πάνο πάντοτε υπάρχουν έξτρα πληροφορίες... Πάντοτε. Απλά, στο περιοδικό έχουν μια άποψη για το μπλογκ και μου είπαν πολύ απλά ότι ''γράφε ότι γουστάρεις αλλά θα δείχνεις σεβασμό και στους αναγνώστες που πάνε κάθε Τετάρτη και πληρώνουν για να αγοράζουν το περιοδικό και σε αυτούς που σε διαβάζουν δωρεάν στο διαδίκτυο''. Και το γράφω ως απάντηση σε σένα που ξέρω ότι διαβάζεις το περιοδικό. Αν τα έγραφα όλα εδώ μέσα θα ήταν σαν να ειρωνευόμουν όποιον πληρώνει για να τα διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή