Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Απίστευτος τραγέλαφος!

Δεν ξέρω αν αυτό που έγινε απόψε είναι η μεγαλύτερη μαγκιά στη θητεία του Οικονομίδη ως προέδρου του ΕΣΑΚΕ ή ξεφτιλίζει εντελώς το πρωτάθλημα της Α1. Πάντως δεν έχει προηγούμενο! Στο Ελληνικό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Τουντζιαράκης της ΑΕΚ έκανε...μονόζυγο στο καλάθι και το....γκρέμισε! Αποτέλεσμα να ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση το παιχνίδι ΑΕΚ- Ηλυσιακού και ήδη οι άλλοι αγώνες που έπαιζαν ρόλο για τη σωτηρία (Πανιώνιος- Καβάλα, Περιστέρι- Τρίκαλα) να έχουν φτάσει ήδη στο ημίχρονο. Γεγονός που σημαίνει ότι ΑΕΚ και Ηλυσιακός θα ήξεραν τα αποτελέσματα των αγώνων και για ποιό λόγο παίζουν.
Στο ημίχρονο των αγώνων του Πανιωνίου και του Περιστερίου ο ΕΣΑΚΕ έδωσε εντολές στους κομισάριους να μην ξεκινήσει το β΄μέρος μέχρι αντίστοιχα να φτάσει στο ημίχρονο ο αγώνας του Ελληνικού! Τώρα βέβαια δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αν στην προθέρμανση του β΄μέρους στη Νέα Σμύρνη ή στο Περιστέρι σπάσουν και εκεί ένα καλάθι. Μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα...μεθαύριο με την αργία της Πρωτομαγιάς. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

16 σχόλια:

  1. Κανονικα αν υπηρχε σοβαρη διοικηση στον ΕΣΑΚΕ (αχαχαχαχαχαχχαχχα, πω τι ανεκδοτο ηταν αυτο που ειπα!), θα επρεπε να μηδενιστει η ΑΕΚ, 20-0 υπερ του Ηλυσιακου και το θεμα τελειωνε εκει. Αλλα ξεχασα: να μην ξεχναμε το πυρινο λαο, την μεγαλη φανελα και μπλα, μπλα, μπλα. Μια ζωη τα ιδια και μετα αναρωτιουνται οι ΕΣΑΚΕοπουλοι γιατι δεν ερχονται χορηγοι στο μπασκετ. Ηλιθιοι ειναι να βαλει ο κοσμος τα λεφτακια του? Για να καθεται ο καθενας με την καφριλα και τον τσαμπουκα να επιβαλλει το δικιο του?

    Δεν φταινε οι διοικουντες της ΑΕΚ. Αυτοι που επιτρεπουν τετοια καραγκιοζιλικια φταινε και αφηνουν αρθρα 99 και μπουρδες. Καλα λενε καποιοι οτι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πρεπει να πανε αδριατικη λιγκα. Εδω ουτε για πρωταθλημα Ουγκαντας δεν κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί περετέρω σχολίου (για να μην τα ξαναγράφω δηλαδη...) http://greekbball.blogspot.com/2010/04/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφτασα στο κλειστό μετά το σπάσιμο και δεν έχω άποψη για το τι παίχθηκε. Από όσο ξέρω/εμαθα πάντως ήταν πραγματικά τυχαίο. Τώρα η καθυστέρηση από τους ανθρώπους του κλειστού ίσως ήταν και λογική, αφού πρέπει να ήταν η 3η φορά φέτος που ασχολήθηκαν με κάτι (οι προηγουμενες ηταν με την συνοδο των υπεξ και στον τελικό του κυπελλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tommygun
    Νομίζω ότι για πρώτη φορά λειτούργησαν τα ρεφλέξ του ΕΣΑΚΕ έγκαιρα έστω και με παράξενο τρόπο. Και η παραξενιά του τρόπου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις τάξεις της λίγκας ισχύει η ατιμωρησία! Επειδή δεν θα υπήρχε κανένα αντίκτυπο για την όλη κωμωδία βρέθηκε μια λύση έστω και...μπακάλίστικη. Από το τίποτε πάντως το προτιμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρίδημε
    ούτε η αφεντιά μου έχει άποψη αφού γενικώς αποφεύγω τα γήπεδα και τους...κλειστούς χώρους χωρίς δυνατότητες άμεσης διαφυγής αλλά θα πω κάτι απλό, λαϊκίστικο και αυτονόητο: Δεν έσπασαν άλλες και άλλες μέρες ταμπλό! Τη συγκεκριμένη βρήκε το ρημάδι να σπάσει που βόλευε τους πάντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε haridimos πλακα μας κάνεις; Τα πιστεύεις αυτά που λες; Εμαθες, σου ειπαν οτι ηταν τυχαιο και το πίστεψες. Είχε βουήξει το σύμπαν για όσα έγιναν μία μέρα πριν. Στο γήπεδο... πανηγύριζαν για το σπασμένο ταμπλό η δε αλλαγή του όπως είδα στην τηλεόραση έγινε "αργα, πολύ αργά, βασανιστικά αργά" που έλεγε καποτε και ο Χαρυ Κλυν. Μία ωρίτσα ακριβώς! Σε άλλο γήπεδο να πήγαιναν να πάρουν έτοιμο πιο γρήγορα θα έκαναν. Αν είναι να δουλευόμαστε και μεταξύ μας λόγω των οπαδικών προτιμήσεων, καλύτερα να το κόψουμε το άθλημα. Το σκηνικό ήταν στημμένο και από τις δύο ομάδες. Δηλαδή ο Οικονομίδης γιατί ζήτησε να σταματήσουν άμεσα οι άλλοι αγώνες. Αν είχε εμπιστοσύνη (λέμε τώρα...) στην ΑΕΚ και τον Ηλυσιακό του Τάσου δεν θα έκανε τίποτα. Αν η ΑΕΚ δεν έχει λερωμένη τη φωλιά της (λέμε τώρα...) θα πρέπει κανονικά να βγάλει ανακοίνωση και να καταδικάσει την απόφαση του Οικονομίδη ο οποίος επί της ουσίας παραδέχθηκε ότι το πρωτάθλημα είναι σαθρό και γελοίο και με μία γελοία απόφαση θα το... τελειώσει his way.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Tommygun:
    Από πότε προβλέπεται μηδενισμός ομάδας επειδή έσπασε ένα ταμπλό; Μη λέμε ότι μας κατέβει (συμφέρει). Το θέμα εάν βόλευε τον Ηλυσιακό να γνωρίζει το αποτέλεσμα στο Περιστέρι είναι άλλο, πλην όμως δεν το πιστεύω για τους παρακάτω λόγους απαντώντας στον Μάκη.

    @Μάκης:
    Η παρέμβαση Οικονομίδη είναι εντελώς γελοία και πέρα από κάθε κανονισμό.

    Ποιό πολύ γελοία βλέπω, όμως, τα εξής:
    α. Να παίζει η ΑΕΚ χωρίς ξένους τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο περυσινό πρωτάθλημα αναβλήθηκαν τέσσερις (4) !!! αγώνες της Καβάλας, μόνο και μόνο για να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα...
    β. Να χάνει το Μαρούσι από τον Ηλυσιακό σε ρεσιτάλ "άστοχων" βολών ...
    γ. Να "σταυρώνεται" η Καβάλα στα εκτός έδρας, αλλά κατά "θεϊκό" τρόπο να αναστένεται στα εντός έδρας μάτς νικώντας και τον Άρη...(μετά από τον ΠΑΟΚ εκτός...)
    δ. Να χάνει την έξοδο το Περιστέρι στα play-offs, χάνοντας από τον Ηλυσιακό, επειδή αποφασίζει ο προπονητής του να μη χρησιμοποιήσει τον πολυτιμότερο παίκτη του (πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας του) J. Arnold...
    ε. Την επόμενη αγωνιστική το Περιστέρι να διαλύει τα Τρίκαλα, ομάδα ίδιας πάνω - κάτω δυναμικότητας με τον Ηλυσιακό, ρίχνοντάς τα στην Α2..,α, πάλι χωρίς τον J. Arnold...
    στ. Φυσικά, να παίζει η Ολύμπια σε όλο το πρωτάθλημα ενώ έχει καταπέσει η εγγυητική της ήδη από τον Ιανουάριο...

    Αυτά, ναι, είναι γελοία, προκλητικά και εκτρέφουν το χουλιγκανισμό στα "απογοητευμένα" ή πλήρως "εξαρτημένα" παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι επίσης να θυμήσω, πως πριν 2 ακριβώς χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2008, έπαιζε τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ, Κολοσσός - Α.Ε.Κ. και ΠΑΟΚ - Άρης (με την ομάδα μου να κερδίζει στη Ρόδο και να σώζει τον ΠΑΟΚ), το ματς στην Πυλαία καθυστέρησε 25' (και βάλε) να αρχίσει αλλά δε θυμάμαι να μιλησαν πολλοί για τραγέλαφους. Α και φυσικά δεν καθυστερησε το β' ημίχρονο για να ξεκινησουν μαζί στα τρια γηπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε φιλε, εχω ενα μικρο προβλημα: δεν θελω να με κοροιδευουν ανθρωποι που ειναι λιγοτερο εξυπνοι απο εμενα. Ακουγεται καπως ψωνιστικο, αλλα ειναι αρχη ζωης για μενα.

    Δεν προβλεπεται μηδενισμος για ομαδα επειδη εσπασε ενα ταμπλο και εχεις δικιο. Αλλα τι να πω δηλαδη που εκανε μια ωρα να αλλαξει το ταμπλο? Δηλαδη ποση χοντραδα ακομα να δεχτουμε?
    Υπαρχουν και ορια.

    Κανονικα ουτε η ΑΕΚ, ουτε η Καβαλα, ουτε η Ολυμπια ειχαν δικαιωμα να παιξουν στην Α1. Μονο στο (@#(**#& που λεγεται Ελλαδα γινονται αυτα τα ξεφτιλικια.

    α) συμφωνω και εχεις δικιο, μονο ομως προς το σκελος που αφορα την Καβαλα.
    β)Ναι, δεν ειχε ενδιαφερον το Μαρουσι να κερδισει, ηταν αδιαφορο βαθμολογικα...(ντοινγκ).
    γ) Τον ΠΑΟΚ το συζηταμε, στον φετινο Αρη τι ακριβως σε εκανε εντυπωση? Θυμασαι μηπως το ματς στο Ελληνικο πως το εχασα? Να αρχισω και εγω τα σεναρια? Για τον Πανελληνιο κουβεντα δεν ειδα να γινεται...
    δ) Απ' οσο ξερω η μη χρησιμοποιηση του Αρνολντ, ηταν αποφαση διοικησης, λογω επικειμενης μεταγραφης του παικτη στην χαρμανι Μιλανο. (τετοια ομαδα σιγα μην κανει για αρμανι).
    ε)Δ.Ξ/Δ.Α
    στ. Χιλια δικια εχεις και δεν το συζητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ψάξε το βρε κουρούνα, μπας ο Τουντζιαράκης και ο Δελημπαλταδάκης είναι από το ίδιο χωριό της Κρήτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θέμα είναι από πιο χωριό είναι ο Κόλιεβιτς που αρνήθηκε στο παρα πέντε χθες να παίξει στο Περιστέρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από το ίδιο χωριό θα είναι και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρουνα ο Δαμιανιδης του Αρη αναλαμβανει προεδρος του Εσακε τελικα?Ποτε ειναι οι εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. tommygan dhladh uponoeis oti to espase epithdes h aek to tamplo???kai den zhthse kanenas apo ton oikonomidh na stamathsoun tous allous agwnes...vagelhs or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπονοω, το λεω ευθεως. Αν δεν ηταν το ταμπλο, θα ηταν το ρευμα η οποιαδηποτε αλλος γελοιος λογος. Το κυρος του Οικονομιδη και το ποσο τον σεβονται οι ομαδες ειναι γνωστο. Καταλαβαινω ποσο σημαντικο ειναι να θελει να μεινει καποιος στην Α1. Καταλαβαινω οτι σ' αυτην την προσπαθεια θα χρησιμοποιουνταν και unfair μεσα. Το να δουλευομαστε ομως ετσι χοντρα μεταξυ μας, παει πολυ. Καπου υπαρχουν καποια ορια τα οποια ξεπερναν τις ομαδικες προτιμησεις. Και για να μην νομιζετε οτι απλως λεω λογια, σας λεω οτι η αφεντια μου περισσοτερο ξυλο εχει φαει απο αρειανους (αρειανος οντας ο ιδιος) παρα απο παοκτζηδες.

    Δεν μπορει στο ονομα της ομαδαρας μας να τα κανουμε ολα λιμπα. Ο αλλος που βαζει τα λεφτα του και βλεπει να τον δουλευουν μαλακας ειναι δηλαδη? Και ειναι εξυπνος ο τροπος του Καραμανλη? Ε, να το κλεισουμε ρε παιδια το μαγαζι αμα ειναι ετσι.

    ΥΓ: Απ' οσο εχω δειξει μεχρι τωρα με τα γραφομενα μου, θεωρω οτι δεν εχω δειξει σημαδια οπαδικου κομπλεξισμου. Δινω ενα σημερα: Ολοψυχα καλη επιτυχια στην Παρτιζαν και προκριση στον τελικο. Αμα ηθελαν στον Ολυμπιακο να μην κουραστουν τα παιδια και να κανουν το 2-0, ας ελεγαν στην ομαδα του Αρη να μην κατεβει. Πιθανοτατα ο ΟΣΦΠ να εκανε το 2-0, μπορει και να το καθαριζε πιο ευκολα απο ο,τι τελικα το εκανε, αλλα να παλευει μια ομαδα για το καλυτερο και να την πηδανε τα κορακια δεν το δεχομαι. Αυτες τις αναγουλες τις βλεπω απο παιδι ειτε σε διεθνες, ειτε σε εθνικο επιπεδο. Φτανει πια!

    ΥΓ2: Φευγει ο Δαμιανιδης μετα απο σχεδον 10 χρονια στο τιμονι του Αρη. Τον ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και καλη συνεχεια. Ανεστησε μια ομαδα συμβολο και τη οδηγησε σε μεγαλες επιτυχιες. Και αν εκανε λαθη, να θυμομαστε παντα ενα: οποιος δεν κανει λαθη η ηλιθιος ειναι η Θεος. Καλο κουραγιο στον επομενο, διοτι εχει πολυ δρομο να διανυσει.

    ΥΓ3: Ακομα δεν στεγνωσαν για μαντηλια για την φετινη σαιζον, αρχισαν οι πατατες. Ακου εκει μειωση αποδοχων σε Χατζηβρεττα-Ντικουδη! Οξξξξξωωωωω χολερες! Ακου λεει φευγει ο Μπετς! Ρε τι παθατε? Τον μοναδικο αξιοπιστο ψηλο διωχνετε? Ρε, εχω προβλημα με την οικογενεια μου, εχω μαλωσει με την κοπελα μου, εφαγα δυο τεμαχια απο τον ΠΑΟΚ και ημουν για 5, ποσα ρε να αντεξω ακομα, ανθρωπος ειμαι, δεν ειμαι μουλαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dhladh pws to espase???tou kanan pasa alley oup kana sfuri h mhpws h mpala htan apo sidero???vagelhs or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή