Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Οι διαιτητές στο Παρίσι

Βγήκαν οι διαιτητές του φάιναλ 4 στο Παρίσι και ο Ρήγας έκανε ουκ ολίγες εκπλήξεις αφού αρκετά γνωστά ονόματα έμειναν στην απέξω με πρώτο και καλύτερο τον Ισπανό Αρτεάγκα που μετά τα κατορθώματα του Βερολίνου θα κάνει καιρό να ξαναδεί φάιναλ φορ. Από την Ελλάδα την κούρσα κέρδισε ο Πατρινός Χριστοδούλου (μάλλον ο πλέον μέτριος έλληνας διαιτητής που έχει σφυρίξει ποτέ σε φάιναλ φορ) αφού ο Ρήγας τήρησε τη σειρά και δεν επέλεξε τον Βορεάδη τιμής ένεκεν αφού ο Λάρι αποχωρεί! Μπορεί να μην ήθελε να ανοίξει μέτωπο με τον Βασιλακόπουλο που εδώ και καιρό έχει βάλει στόχο τον Βορέαδη...
Από την Ισπανία θα σφυρίξει ο Ιερεθουέλο, για τον Χριστοδούλου τα είπαμε, από Ισραήλ παίζει ο Μπαχάρ, ο Γάλλος Σαμπόν (κέρδισε τη θέση στο τέλος από τον Βιατόρ), ο βετεράνος Λιθουανός Μπραζάουσκας, ο Ιταλός Φακίνι και δύο διαιτητές από το νέο αίμα: Ο Σλοβένος Μπολτάουζερ και ο Λετονός Λάτισεβς.
Πρώτες εκτιμήσεις: Μπραζάουσκας και Χριστοδούλου θα παίξουν μάλλον στον ημιτελικό Μπαρτσελόνα- ΤΣΣΚΑ ίσως με κάποιο νέο παρέα ίσως με ένα από τους παλαιότερους. Μια χαρά διαιτησία για τους Ρώσους ανάλογη της περσινής! Ο Ιερεθουέλο θα παίξει λογικά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού παρέα με Φακίνι και Μπαχάρ. Φυσικά λόγω προέλευσης και με εξαίρεση τις δεδομένες περίπτώσεις (ο χριστοδούλου δεν μπορεί να παίξει τον Ολυμπιακό, ο Ιερεθουέλο τη Μπαρτσελόνα) δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακάτεμα της τράπουλας... Αν πάντως επαλαηθευτούν τα προγνωστικά των ’’αναλυτών διαιτησίας’’ δεν θα μου προξενήσει έκπληξη ένα ζευγάρι Ολυμπιακού- ΤΣΣΚΑ στον τελικό.

9 σχόλια:

  1. Ο Αρτεάγκα που ειναι βρε κουρουνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποψία σου για εύνοια της ΤΣΣΚΑ που στηρίζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το διετές διάλειμμα, κατά το οποίο οι Ιταλοί έκαναν το... χρέος τους μέχρι και στο περσινό Παναμερικανικό πρωτάθλημα, είναι πάλι εδώ!!! Καμία (ιντριγκαδόρικη) άποψη για το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε η περίπτωση Λα Μόνικα, πέρα από το ότι έχει ξανασφυρίξει σε final 4;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει πάντως μεγάλη διαφορά... Τι Λαμόνικα, τι Φακίνι τα ίδια πράγματα θα προκύψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα που εμφανίζονται τέτοιες 'αναλύσεις' ενόψει φάιναλ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό σημαίνει ή ότι είμαστε πολύ υποψιασμένοι ή ότι είμαστε πολύ καχύποπτοι. Διαλέγεις και παίρνεις αλλά μετά τα όσα είδα να γίνονται στο περσινό φάιναλ φορ για να μην πάω πιο πίσω στο χρόνο πάντοτε θα κάνω αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή