Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Επόμενος γ.γ.Α. ο Παταβούκας


Εάν τα αποτελέσματα του exit poll επιβεβαιωθούν και δεν ανατραπούν όπως την προηγούμενη φορά και το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση τότε και ο επόμενος γενικός γραμματέας Αθλητισμού θα προέρχεται από το χώρο του μπάσκετ. Μόνο που δεν θα είναι πρώην διαιτητής αλλά πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας. Φαβορί για τη θέση είναι ο Κώστας Παταβούκας που τυγχάνει πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του νέου πρωθυπουργού. Ανατροπή μπορεί να προκύψει μόνο στην περίπτωση που ο Παταβούκας έχει συγκεντρώσει εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ψήφων στην Α΄Αθήνας όπου κατέβηκε ως υποψήφιος ή σε μια άλλη περίπτωση... Να υπάρξει αμοιβαία μετάθεση με την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Σοφία Σακοράφα που μάλλον αναλαμβάνει τη διοίκηση του ΟΑΚΑ. Να πάει δηλαδή στο ΟΑΚΑ ο Παταβούκας αντί του Κυριάκου Γιαννόπουλου και η Σακοράφα στη θέση της γ.γ.Α. την οποία θα καταλάβει για πρώτη φορά γυναίκα.
Αντίθετα, δεν υπάρχει ενδείξεις για το ποιός θα πάρει τη θέση του Γιάννη Ιωαννίδη ως υφυπουργού Αθλητισμού αφού δεν υπάρχει στα κορυφαία -και προς υπουργοποίηση- στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάποιο με ιδιαίτερες σχέσεις με τον αθλητισμό.
Εάν οι πληροφορίες επαληθευτούν ο Παταβούκας θα είναι ο τέταρτος γ.γ.Α. της τελευταίας δεκαπενταετίας που προέρχεται από το χώρο του μπάσκετ μετά τους Γιώργο Βασιλακόπουλο, Γιάννη Σγουρό (πολύ πριν ασχοληθεί με την άρση βαρών ήταν αθλητής του μπάσκετ και για λίγο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και προπονητής) και φυσικά τον απερχόμενο Σταύρο Δουβή.

2 σχόλια:

  1. to videaki apo to youtube ginetai na to vgaletai giati kaluptei to miso arthro???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις...Στη δική μου οθόνη υπάρχει διαχωρστική γραμμη μεταξύ της μπάρας αριστερά και των άρθρων...Αν έχει πάντως και άλλος το ίδιο πρόβλημα θα το βγάλω...Μπήκε για να υπάρχει και μουσική στο μπλογκ οπότε μικρό το κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή